Tasos19s Δημ. March 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2017 Τάσο το ξέρω αλλά είναι ήδη κινητό 2ετίας και όπως είπα ΄χω σκπό να το κρατήσω για 3 χρονάκια σίγουρα :P Δεν νομίζω να έχεις θέμα στο πόσα χρόνια θα το κρατήσεις Δουλεύουν το ίδιο καλά από την αρχή ώστε το τέλος Nexus 4 με 5.1.1 και δουλεύει πολύ καλά Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salazar_ Δημ. March 25, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2017 Μάλλον προς το Xperia X κλίνω..Καλή κάμερα, καλά σπεκς και δεν έχω διαβάσει για κάποιο σοβαρό πρόβλημα. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. March 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2017 Καλο το xperia x αλλα εχω μια αμφιβολια για την αυτονομια του (2600Mah) Υποψιν σε καμερα ειναι υποδεεστερο του nexus 5x και g5 se. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salazar_ Δημ. March 25, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2017 Βλέπω δείγματα από το 5Χ στο νήμα που έχουμε για τις φωτογραφίες και έχω μείνει παγωτό!!! Έχει ίδια κάμερα με το 6P ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adok13 Δημ. March 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2017 κιεγω γιαυτο πηγαινα ,αλλα ακουω lg και τρεμω μετα απο 2 καμενα g3 Παράθεση adok13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. March 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2017 Βλέπω δείγματα από το 5Χ στο νήμα που έχουμε για τις φωτογραφίες και έχω μείνει παγωτό!!! Έχει ίδια κάμερα με το 6P ?? Ναι ιδια εχουν. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2017 Μάλλον προς το Xperia X κλίνω..Καλή κάμερα, καλά σπεκς και δεν έχω διαβάσει για κάποιο σοβαρό πρόβλημα. :p Eυχαριστημενος θα μεινεις. Eιδα και ενα review για τη N που λεει οτι η συσκευη εχει βελτιωθει πολυ! Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts