Jump to content

Λίγα λόγια,σκευών που είχα έχω s7e, op3T,op3,6p,v10,p9,htc10

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ που έχω το 3 θα σου πω ότι έχει ο αισθητήρας αποτυπωμάτων είναι εξωπραγματικά γρήγορος

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Καλησπερα στην παρεα! Επειδη και εγω εδω και καιρο μαζευω λεφτα για κινητο, εχω καταληξει σε ενα απο τα s7 edge και 3T. Ειχα το s6 edge και μετα απο 1 1/2 χρονο το δωσα. Με ειχε κουρασει να το φορτιζω δυο φορες την ημερα. Επισης το μεταλο στην ακρη ηταν πολυ ενοχλητικο στο κρατημα. Νομιζω οτι και τα δυο αυτα θεματα δεν υπαρχουν με το s7. Θα ηθελα να ρωτησω σχετικα με τον αναγνωστη δακτυλικων αποτυπωματων. Ποιος ειναι πιο ακριβης και γρηγορος; Επισης αν καποιος εχει το 3Τ αρκετο διαστημα, θα ηθελα να ρωτησω σχετικα με το ποσο καλα κραταει στον χρονο. Δηλαδη αν ειχε καποιο προβλημα με το μεταλο, ή αν αποκτα ευκολα γρατζουνιες η οθονη.

Φίλε μου όποιο και από τα δύο να διαλέξεις, αυτά που ήξερες με την μπαταρία του s6 τα ξεχνάς.

Είναι από τις καλύτερες συσκευές και σ αυτόν τον τομέα.

O fingerprint είναι και στα δύο πολύ γρήγορος.

Στο 3Τ ίσως και γρηγορότερος, η δίνει αυτή την εντύπωση γιατί δεν θέλει πάτημα.

Δεν είναι κανονικό κουμπί σαν το s7 edge. Είναι αφής.

Δεν το έχω πολύ καιρό το 3Τ έτσι ώστε να σου πω για το μεταλλικό του σώμα, πάντως φαίνεται πολύ προσεγμένη και καλή κατασκευή.

kountouraN

Φίλε μου όποιο και από τα δύο να διαλέξεις, αυτά που ήξερες με την μπαταρία του s6 τα ξεχνάς.

Είναι από τις καλύτερες συσκευές και σ αυτόν τον τομέα.

O fingerprint είναι και στα δύο πολύ γρήγορος.

Στο 3Τ ίσως και γρηγορότερος, η δίνει αυτή την εντύπωση γιατί δεν θέλει πάτημα.

Δεν είναι κανονικό κουμπί σαν το s7 edge. Είναι αφής.

Δεν το έχω πολύ καιρό το 3Τ έτσι ώστε να σου πω για το μεταλλικό του σώμα, πάντως φαίνεται πολύ προσεγμένη και καλή κατασκευή.

Σε ευχαριστω πολυ! Μαλλον για 3Τ με βλεπω γιατι θελω να κανω αλλαγη σε μεταλικη κατασκευη.

Samsung Galaxy S6 edge, iPad mini 2, iPad air.

Να πω κι εγώ την εμπειρία μου η οποία αφορά μόνο το OnePlus 3. Η συσκευή είναι πανέμορφη λεπτή και πολύ ποιοτική.5 μήνες και δεν ξεφτισε τίποτα. Το δε λειτουργικό σχεδόν στοκ με μικρές πινελιές που κάνουν την καθημερινότητά σου βολική και το κινητό πολύ ερωτευσιμο. Μεγάλος καμμενος εδώ μέσα χρόνια, πρώτη φορά κόλλησα με συσκευή και δεν θέλω να την αλλάξω. Αν δεν καίγεσαι για την τέλεια κάμερα πάρε το 3Τ, θα έχεις τρομερή εμπειρία χρήσης.

Να πω κι εγώ την εμπειρία μου η οποία αφορά μόνο το OnePlus 3. Η συσκευή είναι πανέμορφη λεπτή και πολύ ποιοτική.5 μήνες και δεν ξεφτισε τίποτα. Το δε λειτουργικό σχεδόν στοκ με μικρές πινελιές που κάνουν την καθημερινότητά σου βολική και το κινητό πολύ ερωτευσιμο. Μεγάλος καμμενος εδώ μέσα χρόνια, πρώτη φορά κόλλησα με συσκευή και δεν θέλω να την αλλάξω. Αν δεν καίγεσαι για την τέλεια κάμερα πάρε το 3Τ, θα έχεις τρομερή εμπειρία χρήσης.

Συμφωνώ σε όλα, και θέλω να προσθέσω ότι η κάμερα στο 3Τ, με την 7.1.1 έχει βελτιωθεί αρκετά αν δεν απατώμαι.

Την επόμενη βδομάδα θα πουλήσω το s7 από ότι φαίνεται για νέα συσκευή.

Η ανάγκη χρηματων ελπίζω να μην με κάνει να δώσω το 3Τ.

Καλό έμαθα στην φλατ οθόνη και την μεταλλική κατασκευή.

Αν δεν είναι τόσο τούμπανο το s8 για να παραβλέψω την edge οθόνη κυρίως, θα κοιτάξω πάλι για μεταλλική συσκευή με φλατ οθόνη.

kountouraN

Συμφωνώ σε όλα, και θέλω να προσθέσω ότι η κάμερα στο 3Τ, με την 7.1.1 έχει βελτιωθεί αρκετά αν δεν απατώμαι.

Την επόμενη βδομάδα θα πουλήσω το s7 από ότι φαίνεται για νέα συσκευή.

Η ανάγκη χρηματων ελπίζω να μην με κάνει να δώσω το 3Τ.

Καλό έμαθα στην φλατ οθόνη και την μεταλλική κατασκευή.

Αν δεν είναι τόσο τούμπανο το s8 για να παραβλέψω την edge οθόνη κυρίως, θα κοιτάξω πάλι για μεταλλική συσκευή με φλατ οθόνη.

Το HTC 10 είναι η πιο αδικημένη συσκευή για φέτος

Ιδανικό μέγεθος συσκευής.

Πολύ πίστα χρώματα η οθόνη

Καλό ήχο

Μπαταρία ίσως καλύτερη από τα λεγόμενα κάποιων

Για την κάμερα δεν πρόλαβα να κάνω συγκρίσεις

Θα ήθελα να ήταν αυτή η συσκευή ένα iPhone με iOS σε αυτό το σασί

Nokia 8800 Scirocco

Καλό ήχο

Τάσο,

Όπως έχουμε συζητήσει και άλλες φορές, του htc 10 η μπαταρία δεν βγάζει ολόκληρη μέρα με βαριά χρήση γενικά, με Data ειδικά!

Εμένα προσωπικά μου έβγαζε 6 το πρωί μέχρι 5 το απόγευμα maximum.

Μόνο data, και για 2-3 μέρες που το είχα.

Η αλήθεια είναι ούτε να στρώσει πρόλαβε καλά καλά.

Αλλά μια πρώτη εικόνα είναι η αρχική, που δεν απέχει και πολύ από το στρώσιμο και μετά.

Το μέγεθος ότι βολεύει τον καθένα.

Εγώ θέλω Tablet μέγεθος ξέρεις αυτά μου φαίνονται "παιδικά".

Οθόνη καλή ήχος καλός κάμερα καλή ποιότητα κατασκευής htc εγγύηση άψογη!

kountouraN

Καλό ήχο

Καλημέρα

Έτσι ακριβώς Τάσο ( το έχω γράψει και εγώ κατά το παρελθόν) , ότι αυτή η συσκευή είναι άψογη ( όπως και το Oneplus 3), μόνο που δεν έχει Ios , το οποίο είναι βασικό για όσους έχουν συνηθήσει το λειτουργικό της Apple..

Κατά τα άλλα , δεν της λείπει τίποτα ...

Θανάσης

Όσο για το θέμα της αυτονομίας νομίζω ότι πλέον όπως είναι τα πράγματα με τους ταχυφορτιστες αν φορτίσεις για μισή ώρα πχ το μεσημέρι σου δίνει άλλες τόσες ώρες αυτονομία οπότε δεν τίθεται και τόσο θέμα

Ειδικά αν η δουλειά σου είναι σε εσωτερικούς χώρους

Nokia 8800 Scirocco