sakis88888 Δημοσιεύτηκε March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 17, 2017 (edited) Παιδιά μια βοήθεια παρακαλώ Έχω εδώ και μια τετραετία έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο Touro 1tb και ξαφνικά σταμάτησε να λειτουργεί Αρχικά νόμιζα ότι δεν τον αναγνωρίζει ο υπολογιστής αλλά έκανα λάθος Έπειτα νόμιζα ότι φταίει το καλώδιο σύνδεσης αλλά δοκίμασα και με ένα άλλο και τα ίδια Δεν ανάβει το μπλε λαμπάκι που έχει. Μόνο όταν το βάζεις προς τη μέση ανάβει αλλά δεν αναβοσβήνει Μπορώ να κάνω κάτι να το επιδιορθωσω? Έχω ένα σωρό αρχεία μέσα :( Edited March 18, 2017 by sakis88888 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. March 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2017 Ισως εχει χαλασει ο controller του. Απο τη στιγμη που εχει τελειωσει η εγγυηση, απλα ανοιξε την θηκη, βγαλε τον δισκο και βαλε τον σαν sata εσωτερικο σε ενα pc. Aν ο δισκος ειναι οκ απλα παρε μια αλλη θηκη και ξαναβαλτον μεσα. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. March 19, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2017 Ισως εχει χαλασει ο controller του. Απο τη στιγμη που εχει τελειωσει η εγγυηση, απλα ανοιξε την θηκη, βγαλε τον δισκο και βαλε τον σαν sata εσωτερικο σε ενα pc. Aν ο δισκος ειναι οκ απλα παρε μια αλλη θηκη και ξαναβαλτον μεσα. Ευχαριστώ. Για αρχεία με νοιάζει περισσότερο Για να δούμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. March 20, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2017 Κάηκε τελικά Ας κλείσει το θέμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2017 Κάηκε τελικά Ας κλείσει το θέμα Και πώς το ξέρεις σίγουρα; Έβγαλες τον δίσκο από μέσα και τον πέρασες σε άλλη θήκη; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. March 21, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2017 Και πώς το ξέρεις σίγουρα; Έβγαλες τον δίσκο από μέσα και τον πέρασες σε άλλη θήκη; Πήγα σε ένα κατάστημα να πάρω καλώδια για να το συνδέσω και τελικά το είδαν εκεί μπροστά μου και όντως ήταν καμένος Πάντως πολύ κακό να καίγονται έτσι εύκολα και σχετικά γρήγορα (ούτε 4 χρόνια WD δίσκος) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2017 Πήγα σε ένα κατάστημα να πάρω καλώδια για να το συνδέσω και τελικά το είδαν εκεί μπροστά μου και όντως ήταν καμένος Πάντως πολύ κακό να καίγονται έτσι εύκολα και σχετικά γρήγορα (ούτε 4 χρόνια WD δίσκος) Τι να πω. Έχω εξωτερικό verbatim 6-7 ετών, πριν χρόνο φάνηκε να μην δουλεύει, αγόρασα μια άλλη κινεζική θήκη, τον συνέδεσα και μια χαρά. Δεν καίγονται έτσι εύκολα. Sent from my m1+note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. March 22, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2017 Τι να πω. Έχω εξωτερικό verbatim 6-7 ετών, πριν χρόνο φάνηκε να μην δουλεύει, αγόρασα μια άλλη κινεζική θήκη, τον συνέδεσα και μια χαρά. Δεν καίγονται έτσι εύκολα. Sent from my m1+note using Tapatalk Ναι το δοκίμασα ξανά για επιβεβαίωση. Όντως δεν δουλεύει Τωρα και εγώ verbatim αγόρασα Τι να πω. Ίσως είναι η χρήση που του κάνω διότι τον μετακινώ πολύ συχνά και τον έχω σε έναν media player για ταινίες και σειρές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filam Δημ. April 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2017 Μια χαρά ειναι ο Verbatim. Μπορώ να σου πω ότι θα τον χαρείς περισσότερο από έναν WD ή Seagate. Σε Verbatim έχω προτείνει σε φίλους πολλους δίσκους αρκετά χρόνια τώρα και δεν έχω δει να χαλάει κανένας παραδόξως σε αντίθεση με τους παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2017 Verbatim ήταν αυτός που του κάηκε ο controller και μετά αγορασα μια εξωτερική θήκη και κράτησα τον σκληρό. Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. April 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2017 Οι νεοι WD παντως ασχετα με το αν ειναι καλοι ή οχι, εχου το "ελαττωμα" ο controller να ειναι ενσωματωμενος πανω στον δισκο και να μην μπορεις να χρησιμοποιησεις αλλη θηκη. Τουλαχιστον τους τελευταιους 3-4 που εχω ανοιξει ετσι ηταν. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts