The X Δημοσιεύτηκε March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 17, 2017 Την τριτη 14/3 εκανα αιτηση φορητητας απο Cosmote se WIND . Σε λιγες ωρες πηρα μηνυμα οτι η μεταβαση θα υποποιηθει στις 20/3 Δευτερα. Tην τεταρτη 15/3 εκανα αιτημα ακυρωσης της αιτησης φορητοτητας στο fax της εταιρειας στο 2105100900 και εδω και 2 μερες κανουν πως δε καταλαβαινουν και μου λενε οτι θα γινει η ακυρωση αλλα ισως να γινει πρωτα η ενεργοποιηση της τη Δευτερα !!!!!!!!!. Μα ειναι δυνατον ? Η διεκπεραιωση της αιτησης φορητοτητας εγινε σε λιγες ωρες ..και της ακυρωσης της ουτε σε 2 μερες ! Και ρωταω θα εγειρει χρεωσεις η WIND για αυτο ? Και γιατι δεν το εκοψε εγκαιρως ? Για αυτο τον λογο ? Ο καταναλωτης πελατης ενω ακυρωνει την αιτηση (υπαναχωρηση) σε 1 μερα !! κινδυνευει να πληρωσει ? Οταν αγοραζεις προιοντα εχει δικαιωμα επιστροφης σε 14 μερες ! Μας πως προστατευεται ο καταναλωτης ? Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 Δεχτηκες προσφορα απο τον Οτε και αν ναι τι και ποσο; τα ιδια ειχα παθει και εγω με την wind απο οτε τον οκτομβρη του 2015. Ενω ειχα στειλη τα ακυρωτικα φαξ σε οτε και wind αυτη συνεχιζαν να μου λενε οτι θα ενεργοποιηθω κανονικα. Εχε τα αποδεικτικα φαξ με την ακυρωση και χεστους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The X Δημ. March 17, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 Το πολυμηχανημα δεν έχει δυστυχώς αποδεικτικό. Αλλά με μια ανάλυση κλήσεων φαίνεται ποτέ κάλεσα το φαξ τους Στάλθηκε από το ZTE A2016 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 59 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και ναι δέχτηκα προσφορά από τον ΟΤΕ για αυτό την επόμενη κιόλας... Άμεσα δηλαδή έστειλα ακυρωτικο Στάλθηκε από το ZTE A2016 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 Τι προσφορα δεχτηκες απο τον Οτε; εγω θυμαμαι τοτε ειχα στειλη 2 φαξ ακυρωσης. Ενα στον οτε και ενα στην wind και κρατησα τα αποδεικτικα μεχρι τελους για να εχω το κεφαλι μου ησυχο. Συν οτι τηλεφωνικες επικοινωνιες ειχα τους ηχογραφουσα κιολας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The X Δημ. March 17, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 Εκανες καλη δουλεια σε αυτο. Εστειλα και εγω 2 φαξ ακυρωσης και στους 2 αλλα το πολυμηχανημα δε βγαζει αποδεικτικα. Απο την αλλη δε μπορουσα να κανω ηχογραφηση !!! Επρεπε να ειχα παρει απο κινητο και να το βαλω να ηχογραφει . Η προσφορα ειναι 44 €/μηνα adsl+τηλεφωνια απεριοριστη + full pack ote tv Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. March 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2017 Παντως προσεξε με την wind μην μπλεξης. Μηπως σε συνδεσουνε εστω και για μια μερα και μετα σου ζητανε τπτ πεναλντι. Παντως ενημερωσε μας για την πορεια του θεματος σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The X Δημ. March 18, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2017 Εφοσον αυτο δεν εγινε χθες...και αφου σημερα και αυριο δεν ειναι εργασιμες...πιστευω πως θα με συνδεσουν...το τραβηξαν οσο παει εκβιαστικα για να το κανουν. Χθες τους εκανα 15 τηλεφωνα και γνωριζα εκ των προτερων οτι πουλανε φουμαρα...θα γινει σημερα..αναμενεται μηνυμα και τιποτα απο ολα αυτα. Δευτερα θα ξερω αλλα νομιζω θα γινει αυτο που ειπες Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. March 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2017 Mε την wind ειναι ου μπλεξης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos30 Δημ. March 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2017 Όντως επειδή είναι ενδιαφέρουσα περίπτωση, σε παρακαλώ να μας ενημερώσεις για το αποτέλεσμα και ελπίζω πραγματικά να μην χρεωθείς κόστος ενεργοποίησης/ποινή κτλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The X Δημ. March 20, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2017 Αναμενόμενα με κάλεσαν στη δουλειά και μου είπαν ότι έγινε η φορητοτητα αγνοώντας την αίτηση ακύρωσης της. Στάλθηκε από το ZTE A2016 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. March 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2017 Αναμενόμενα με κάλεσαν στη δουλειά και μου είπαν ότι έγινε η φορητοτητα αγνοώντας την αίτηση ακύρωσης της. Στάλθηκε από το ZTE A2016 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk καλα πως εγινε η φορητοτητα αφου την ακυρωσες?ελεος ειναι αυτη η wind σε αυτα τα θεματα. Εγω πριμ μερικους μηνες εφαγα 2 μερες στα τηλ.για να ψαχνω το φαξ ακυρωσης για να γλυτωσω τα μαμησιατικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. March 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2017 Αναμενόμενα με κάλεσαν στη δουλειά και μου είπαν ότι έγινε η φορητοτητα αγνοώντας την αίτηση ακύρωσης της. Στάλθηκε από το ZTE A2016 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καταγγελία στην ΕΕΤΤ, και επικοινωνία με cosmote να σε επαναφέρει στο δίκτυο του εκ νέου Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The X Δημ. March 21, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2017 Από πλευράς WIND μου είπαν ότι μάλλον δε θα υπάρχει χρέωση. Αν υπάρχει όμως να τους πάρω τηλέφωνο για να διευθετηθεί το θέμα. Από την άλλη ο ΟΤΕ συστημικα φαίνεται να είμαι σε αυτόν ακόμα!! (αν είναι δυνατόν) Για αυτό ακόμα δεν μπορούν να πάρουν τη γραμμή. Η ιστορία αναμένεται να κρατήσει αρκετές μέρες ακόμα. Εντομεταξυ συνδεμένος με WIND τα τηλέφωνα ακούγονται λες και μιλάω με καπετάνιο που μιλάει σε θαλασσοταραχη στη μέση του ωκεανού. Upload από 990 είμαι στα 540 και download από 8192 στα 6000. Αποσυνδέσεις κάθε 5 λεπτά. Και ping για χρυσό μετάλλιο με τον Μπουμπκα. Στάλθηκε από το ZTE A2016 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 Καλημερα. Τελικα ειχαμε κανενα νεοτερο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The X Δημ. March 24, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 Οχι πολλα Εξακολουθω και ειμαι στη WIND ωσπου να ενεργησει ο ΟΤΕ . Σημερα μαλιστα με πηραν απο αυτο και μου ειπαν οτι θα δρομολογηθει η διαδικασια επιστροφης το δυνατον συντομοτερα. Μου ειπαν οτι επειδη εστειλα εγκαιρως τα χαρτια-fax δεν πρεπει να χρεωθω απο τη WIND κατι. Αλλα και η Wind προχθες μου το ειπε αυτο ..δηλαδη οτι δε θα πρεπει να περιμενω χρεωσεις..και αν τυχον ερθουν να παρω τηλεφωνο να διευθετηθεί το θεμα. Ειδωμεν Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos30 Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 Μακάρι φίλε μου να λυθεί γρήγορα και χωρίς κόστος το πρόβλημα. Έν έτει 2017 και ακόμα τέτοια προβλήματα δημιουργούνται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. March 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2017 Ειχαμε κανενα ευτραπελο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morp Δημ. April 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2017 Οχι πολλα Εξακολουθω και ειμαι στη WIND ωσπου να ενεργησει ο ΟΤΕ . Σημερα μαλιστα με πηραν απο αυτο και μου ειπαν οτι θα δρομολογηθει η διαδικασια επιστροφης το δυνατον συντομοτερα. Μου ειπαν οτι επειδη εστειλα εγκαιρως τα χαρτια-fax δεν πρεπει να χρεωθω απο τη WIND κατι. Αλλα και η Wind προχθες μου το ειπε αυτο ..δηλαδη οτι δε θα πρεπει να περιμενω χρεωσεις..και αν τυχον ερθουν να παρω τηλεφωνο να διευθετηθεί το θεμα. Ειδωμεν Εφόσον σου είπαν έτσι από την Wind μην αγχώνεσαι δεν θα γίνει κάτι, είναι όλα οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirrr Δημ. July 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2017 Η αίτηση υπαναχώρησης μπορεί να γίνει μέχρι 14 εργάσιμες μετά το συμβόλαιο σε κατάστημα; Ή αυτό ισχύει μόνο για εξ αποστάσεως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. July 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2017 Μόνο εξ αποστάσεως το δικαίωμα υπαναχώρησης. Από κατάστημα μόνο ακύρωση αν προλάβεις τις λίγες μέρες πριν την ενεργοποίηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirrr Δημ. July 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2017 Ξέρεις πόσες μέρες πριν την ενεργοποίηση μπορείς να υπαναχωρήσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. July 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2017 Αν έχει γίνει από κατάστημα δεν έχεις υπαναχώρηση. Μόνο ακύρωση αν προλάβεις να καταθέσεις αίτημα πριν την ενεργοποίηση. 2-3 μέρες συνήθως. Sent from my XT1068 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts