Jump to content

Και μετά το LUMIA τι;

t_alexios
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μετά απο τρία χρόνια αξιοπρεπούς λειτουργίας αποφάσισα να αλλάξω το LUMIA 1320.Έχω ένα δισταγμό για επιστροφή σε android καθώς με WP αν δεν έχεις θέμα με τις εφαρμογές όλα τα υπόλοιπα δουλεύουν -κυριολεκτικά- ρολόϊ. Κυρίως μ΄ ενδιαφέρει να έχει καλή κάμερα και γρήγορη διαχείριση ίντερνετ (αν το θέτω σωστά).Budget έως 250-270€.Κάθε γνώμη είναι σεβαστή και ευπρόσδεκτη!:)

ΥΓ: Πολλά χαιρετίσματα σε όλους τους συμφορουμίτες που θα απολαύσουν Κυριακάτικο καφεδάκι στην Μάνα Θεσσαλονίκη.

Καλημέρα! Lumia 950 που στα λεφτά που παίζει πλέον είναι εξαιρετικό vfm, ανεξαρτήτως λειτουργικού;

Sent from my Redmi 4 using Tapatalk

Εννοείται οτι το 950XL το βλέπω καιρό τώρα,όμως ο SD 810 που έχει,δεν εμφανίζει θέματα υπερθέρμανσης;

Δεν θα είχα πρόβλημα με android,θα ήθελα όμως χαμηλό,όσο γίνεται,SAR και γι΄αυτό έχω απομακρυνθεί απο το HONOR 8 για το οποίο θα έκανα μια υπέρβαση.

Εννοείται οτι το 950XL το βλέπω καιρό τώρα,όμως ο SD 810 που έχει,δεν εμφανίζει θέματα υπερθέρμανσης;

Δεν θα είχα πρόβλημα με android,θα ήθελα όμως χαμηλό,όσο γίνεται,SAR και γι΄αυτό έχω απομακρυνθεί απο το HONOR 8 για το οποίο θα έκανα μια υπέρβαση.

Αμα θες κατι σε μεγεθος οπως το 1320 δες Xiaomi Mi max.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Κι εγώ το ίδιο θέμα έχω...Μετά το 950xl τι?με σε μία εβδομάδα μου ράγισε οθόνη(δουλευε κανονικα touch βεβαια,,,)και χθες υγρασια και γιοκ..!!!Παμε για άλλα..Τι όμως...καλοβλέπω πολλά Xiaomi αλλα η καμερα ειναι για κλάμματα...ακομα και s7 που βλέπω η καμερά του είναι τραγική,απορώ που την θεοποιούν όλοι...!!!Τι προτείνετε(και μεταχειρισμενο δεν εχω θεμα)με ταβανι τα 300 ευρω και αρκετα καλή κάμερα
KTLK

Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας,αν δεν πάρω το 950xl (που απ΄ ότι βλέπω έχει άνοδο στην τιμή), θα πάω μεταξύ SONY XPERIA

X PERFORMANCE και HONOR 8 (με την ανάλογη υπέρβαση).

Ευχαριστώ και πάλι.

εγω παντως μολις πουλησα το 950 xl. Η καμερα απιστευτη αλλα ειχα θεμα πλεον με εφαρμογες. Δεν αναβαθμιζονται και ολο και φευγουν εταιριες. Αυτη την εβδομαδα πχ εφυγε το shazaam . Το insta πολλες φορες δεν παιζει τα βιντεο. Το fb κανει 40 δευτερολεπτα να ανοιξει πρωτη φορα και αλλα τοσα. Πηγαινε για ενα flagship android . Στα λεφτα και στο μεγεθος του 950xl σου προτεινω το style

εγω παντως μολις πουλησα το 950 xl. Η καμερα απιστευτη αλλα ειχα θεμα πλεον με εφαρμογες. Δεν αναβαθμιζονται και ολο και φευγουν εταιριες. Αυτη την εβδομαδα πχ εφυγε το shazaam . Το insta πολλες φορες δεν παιζει τα βιντεο. Το fb κανει 40 δευτερολεπτα να ανοιξει πρωτη φορα και αλλα τοσα. Πηγαινε για ενα flagship android . Στα λεφτα και στο μεγεθος του 950xl σου προτεινω το style

Καλημέρα Morfeas-dsl- και σ' ευχαριστώ για την απάντηση-ενημέρωση.Το πραγματικά δύσκολο δεν είναι τόσο η εύρεση νέας συσκευής όσο η επιστροφή σε android.Ίσως να έτυχε σε μένα,αλλά με το 1320 τόσο καιρό ήμουν πολύ ευχαριστημένος,αναλογικά με τα specs του πάντα.Δε συζητάω για τις ¨τούμπες¨ και τα σκαλοπάτια που έχει μετρήσει,και δουλεύει ακόμα και τώρα απροβλημάτιστο.Οκ,δεν ανοίγει τις εφαρμογές σε μισό δευτερόλεπτο,αλλά εμένα με καλύπτει.Αυτό που περισσότερο ψάχνω είναι καλύτερη κάμερα και γρήγορο browsing.

FB δεν έχω,οπότε δε μ΄ ενδιαφέρει.Για insta έχω το 6tag του RUDY και δουλεύει καλά.Για το Shazam,επειδή το χρησιμοποιώ,είναι μια -ακόμα- δυσάρεστη έκπληξη.....

Παρακαλω. Κοιταξε να δεις . Εαν εξαιρεσεις τις εφαρμογες, το 950xl ειναι απιστευτη επιλογη. Οθοναρα, καλο βαρος για το μεγεθος του και ισως την καλυτερη καμερα της αγορας.

ΟΜΩΣ

Καταρχας να παρεις καινουρια ( σχετικο αυτο γιατι δε βρισκονται ) παρτιδα , καποιες αρχικες ειχαν προβληματικες μπαταριες και θα εχεις πολλα restarts

Καταδευτερον ακομα και το λειτουργικο για εμενα, ειχε ενα σωρο μπαγκς , παροτι ηταν πανεμορφο. Να σου πω για παραδειγμα οτι πολλες φορες εχανα φωτογραφιες χωρις λογο και ευτυχως που τις ειχα και στο onedrive.

Κατα τριτον η ιδια η microsoft πλεον πρωτα βγαζει νεα εκδοση των εφαρμογων της για αντροιντ και μετα για WP10. Δηλαδη οκ ειναι να τρελαινεσαι.

Οποτε αν αντεχεις το αν εισαι beta tester ειναι κορυφαια επιλογη. Αν ομως αυριο/μεθαυριο οι εφαρμογες που λες σταματησουν ( που ετσι θα γινει ) θα βολευεσαι δυσκολα.