Jump to content

TV tuner program

Jim22378
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Gia sas paidia,exo tin Pinnacle PC-TV pro kai den eimai katholou euxaristimenos apo to capture programa pou tin sinodeuei,gi auto to logo tha ithela na mou peite kapoio allo programa gia na exo tin kaliteri dinati poiotita.Kanodas search sto myphone eida pos ginetai na kano capture me to VirtualDub kai DScaler alla oso kai na prospathisa den katafera tipota

Όταν λες τίποτα; Το καινούριο VirtualDub έχει υποστήριξη και για WDM drivers, δε σου δουλεύει; Τη μήνυμα σφάλματος σου βγάζει;

koita na deis ti ginetai:

afou anoikso kanonika to programa pou eixe i karta mou kai bro to kanali pou thelo,to klino kai anoigo to virtualDub kai patao capture avi.E meta deixnei mono mia mikri mauri othoni pano aristera kai tipota allo.

Οταν πλεον εχεις ανοιξει το Virtual Dub και εχεις παει στο Capture avi τι ρυθμισεις εχεις;Εμενα δεν μου βγαζει σημα παρα μονο αν παω στο Video->Source->Δεκτης Τηλεορασης ->Επιλεγω Κεραια και μετα βρω το καναλι που θελω.

Προφανως φροντισε :

1.Να εχεις διαλεξει τη σωστη προελευση βιντεο (S-Video,Συνθετο.κτλ)

2.Να κανεις εναν αυτοματο συντονισμο των καναλιων (στο τελευταιο μενου που ανεφερα)

Αν δεν δουλεψει,πες τι αλλες ρυθμισεις εχεις,μηπως φταιει τιποτα αλλο...

Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι,

όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει

εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του.

ma auto kano kai ego alla to thema einai oti afou to balo stin antenna apilogi pou exei patao auto tune kai psaxnei gia kanalia,briskei merika alla den fainetai sxedon katholou i eikona.mipos einai kamia alli epilogi stin perioxi Country pou exei?einai sto 1

Αφού σου ανοίγει το capture χωρίς προβλήματα θα πρέπει να το ψάξεις και να το ρυθμίσεις να έχει source Antenna, σύστημα PAL BG, χώρα Ιταλία και μετά να ψάξεις τις συχνότητες.

Για να μην κανω αλλο θεμα, ξερετε αν υπαρχει καποιο προγραμμα για tv tuner Που να ειναι δυνατη η παρακολουθηση filmnet και γενικα συνδρομητικων;
█║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███

Για να μην κανω αλλο θεμα, ξερετε αν υπαρχει καποιο προγραμμα για tv tuner Που να ειναι δυνατη η παρακολουθηση filmnet και γενικα συνδρομητικων;

Προγράμματα υπάρχουν αλλά δε συζητάμε δημόσια στο forum για αυτά.

Για να μην ανοίξω άλλο θέμα θέλω να ρωτήσω κάτι.

Αγόρασα από το Πλαίσιο την Παρασκευή 11/03 , μία κάρτα TV την Avermedia studio 303 , η οποία ναί μεν έχει φοβερή εικόνα ( με ρύθμιση Ισραήλ Pal B/G) αλλά εκεί που κάνω ζάπινκ παγώνει η οθόνη και το μόνο που μπορώ να κάνω είναι επανεκίνηση από το κουμπί του reset. Καμία ιδέα γιατί γίνεται αυτό και τι μπορώ να κάνω?

Για να μην ανοίξω άλλο θέμα θέλω να ρωτήσω κάτι.

Αγόρασα από το Πλαίσιο την Παρασκευή 11/03 , μία κάρτα TV την Avermedia studio 303 , η οποία ναί μεν έχει φοβερή εικόνα ( με ρύθμιση Ισραήλ Pal B/G) αλλά εκεί που κάνω ζάπινκ παγώνει η οθόνη και το μόνο που μπορώ να κάνω είναι επανεκίνηση από το κουμπί του reset. Καμία ιδέα γιατί γίνεται αυτό και τι μπορώ να κάνω?

Προς γνώση θέλω να σας ενημερώσω για τις εξελίξεις. Σήμερα πήγα στη τεχνική υποστήριξη του Πλαισίου (Ζαίμη 10) την άφησα , και το απόγευμα που πήγα πάλι μου είπαν ότι το τσιπ έχει πρόβλημα και ότι μου την αλλάζουν. Πήρα τα χαρτιά και πήγα στο μαγαζί όπου και την επέστρεψα και μου έδωσε άλλη ο υπάλληλος. Παρουσία του την άνοιξα και ώ τι έκπληξη η καινούργια κάρτα ήταν μεταχειρισμένη και συλλημένη (τις λείπαν όλα τα καλώδια και το CD με τους drivers). Αφού έβαλα τις φωνές μου δώσανε άλλη καινούργια , η οποία αφού την έβαλα μου παρουσιάζει το ίδιο πρόβλημα. Φυσικά θα ξαναπάω στο Πλαίσιο και τώρα θα απαιτήσω τα λεφτά μου πίσω. Θα ενημερώσω πάλι για τις εξελίξεις.