Jim22378 Δημοσιεύτηκε March 12, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 12, 2005 Gia sas paidia,exo tin Pinnacle PC-TV pro kai den eimai katholou euxaristimenos apo to capture programa pou tin sinodeuei,gi auto to logo tha ithela na mou peite kapoio allo programa gia na exo tin kaliteri dinati poiotita.Kanodas search sto myphone eida pos ginetai na kano capture me to VirtualDub kai DScaler alla oso kai na prospathisa den katafera tipota Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. March 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2005 Όταν λες τίποτα; Το καινούριο VirtualDub έχει υποστήριξη και για WDM drivers, δε σου δουλεύει; Τη μήνυμα σφάλματος σου βγάζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim22378 Δημ. March 12, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2005 koita na deis ti ginetai: afou anoikso kanonika to programa pou eixe i karta mou kai bro to kanali pou thelo,to klino kai anoigo to virtualDub kai patao capture avi.E meta deixnei mono mia mikri mauri othoni pano aristera kai tipota allo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PMNEDM Δημ. March 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2005 Οταν πλεον εχεις ανοιξει το Virtual Dub και εχεις παει στο Capture avi τι ρυθμισεις εχεις;Εμενα δεν μου βγαζει σημα παρα μονο αν παω στο Video->Source->Δεκτης Τηλεορασης ->Επιλεγω Κεραια και μετα βρω το καναλι που θελω. Προφανως φροντισε : 1.Να εχεις διαλεξει τη σωστη προελευση βιντεο (S-Video,Συνθετο.κτλ) 2.Να κανεις εναν αυτοματο συντονισμο των καναλιων (στο τελευταιο μενου που ανεφερα) Αν δεν δουλεψει,πες τι αλλες ρυθμισεις εχεις,μηπως φταιει τιποτα αλλο... Παράθεση Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι, όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim22378 Δημ. March 12, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2005 ma auto kano kai ego alla to thema einai oti afou to balo stin antenna apilogi pou exei patao auto tune kai psaxnei gia kanalia,briskei merika alla den fainetai sxedon katholou i eikona.mipos einai kamia alli epilogi stin perioxi Country pou exei?einai sto 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. March 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2005 Αφού σου ανοίγει το capture χωρίς προβλήματα θα πρέπει να το ψάξεις και να το ρυθμίσεις να έχει source Antenna, σύστημα PAL BG, χώρα Ιταλία και μετά να ψάξεις τις συχνότητες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim22378 Δημ. March 13, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2005 kai pou akribos rithmizeis tin xora?ego stin epilogi country blepo mono enan arithmo.Oriste kai mia eikona http://img.villagephotos.com/p/2004-11/897390/VirtualDub.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim22378 Δημ. March 13, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2005 telika istera apo kapoies allages stis rithmiseis pou ekana katafera na piaso merika kanalia alla i eikona einai aspromauri? ti ginetai re gamoto? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. March 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2005 Στην επιλογή country βάλε 30 ή 39 (Ελλάδα ή Ιταλία). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim22378 Δημ. March 13, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2005 kai pali aspromauro einai Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jois21 Δημ. March 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2005 Για να μην κανω αλλο θεμα, ξερετε αν υπαρχει καποιο προγραμμα για tv tuner Που να ειναι δυνατη η παρακολουθηση filmnet και γενικα συνδρομητικων; Παράθεση █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. March 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2005 Για να μην κανω αλλο θεμα, ξερετε αν υπαρχει καποιο προγραμμα για tv tuner Που να ειναι δυνατη η παρακολουθηση filmnet και γενικα συνδρομητικων; Προγράμματα υπάρχουν αλλά δε συζητάμε δημόσια στο forum για αυτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosang Δημ. March 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2005 Για να μην ανοίξω άλλο θέμα θέλω να ρωτήσω κάτι. Αγόρασα από το Πλαίσιο την Παρασκευή 11/03 , μία κάρτα TV την Avermedia studio 303 , η οποία ναί μεν έχει φοβερή εικόνα ( με ρύθμιση Ισραήλ Pal B/G) αλλά εκεί που κάνω ζάπινκ παγώνει η οθόνη και το μόνο που μπορώ να κάνω είναι επανεκίνηση από το κουμπί του reset. Καμία ιδέα γιατί γίνεται αυτό και τι μπορώ να κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim22378 Δημ. March 14, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2005 gia koita mipos exoun bgei kapoioi kainourgoi drivers Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosang Δημ. March 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2005 Για να μην ανοίξω άλλο θέμα θέλω να ρωτήσω κάτι. Αγόρασα από το Πλαίσιο την Παρασκευή 11/03 , μία κάρτα TV την Avermedia studio 303 , η οποία ναί μεν έχει φοβερή εικόνα ( με ρύθμιση Ισραήλ Pal B/G) αλλά εκεί που κάνω ζάπινκ παγώνει η οθόνη και το μόνο που μπορώ να κάνω είναι επανεκίνηση από το κουμπί του reset. Καμία ιδέα γιατί γίνεται αυτό και τι μπορώ να κάνω? Προς γνώση θέλω να σας ενημερώσω για τις εξελίξεις. Σήμερα πήγα στη τεχνική υποστήριξη του Πλαισίου (Ζαίμη 10) την άφησα , και το απόγευμα που πήγα πάλι μου είπαν ότι το τσιπ έχει πρόβλημα και ότι μου την αλλάζουν. Πήρα τα χαρτιά και πήγα στο μαγαζί όπου και την επέστρεψα και μου έδωσε άλλη ο υπάλληλος. Παρουσία του την άνοιξα και ώ τι έκπληξη η καινούργια κάρτα ήταν μεταχειρισμένη και συλλημένη (τις λείπαν όλα τα καλώδια και το CD με τους drivers). Αφού έβαλα τις φωνές μου δώσανε άλλη καινούργια , η οποία αφού την έβαλα μου παρουσιάζει το ίδιο πρόβλημα. Φυσικά θα ξαναπάω στο Πλαίσιο και τώρα θα απαιτήσω τα λεφτά μου πίσω. Θα ενημερώσω πάλι για τις εξελίξεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts