konsniper Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 Εγω εχω ως 2η συσκευη για τη δουλεια το Nοτε 4 απο Κινα αγορασμένο. Χωρις την Β20 kκαι με τον 10πυρηνο. Μια χαρα είναι γενικά, μια cosmote καρτα του εχω μεσα, μένω Λευκάδα εκτός πολης και καμπανα 4g εχει. Αυτονομια επισης πολυ καλή. Αν το πάρεις απο εξωτερικό-Ευρωπη απο διαφορα site κ με την Β20, βγαινει κανα 170-180αρι νομιζω. Απο κάμερα δεν θα την έλεγα πολυ καλή , αλλα ισως ειναι γουστα. Σε φως μερας ειναι καλή. Αλλιως πολύ θόρυβο κ η μπροστινη μετρια χρωματα. Αποτι λενε ειναι καλύτερη του νοτε 3..αλλα δεν εχω δει του νοτε 3! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doomgeorge Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 για το Xiaomi Redmi Note 3 Pro η το Vodafone Smart Platinum 7 σε σχεση με το xiomi note 4 και τα P8-P9 lite τι λετε?γιατι εγω μπεδευτικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 για το Xiaomi Redmi Note 3 Pro η το Vodafone Smart Platinum 7 σε σχεση με το xiomi note 4 και τα P8-P9 lite τι λετε?γιατι εγω μπεδευτικα Μη μπερδευεσαι με τον mtk. Το Note 4X (snapdragon) ειναι καλυτερο τοσο απο το το note 4(mtk) οσο και απο το note 3 (οθονη, ηχος, αυτονομια, καμερα) με εξαιρεση το gaming που ισως ειναι λιγο κατωτερο το Note 4Χ απο το Note 3. Οι επιλογες σου παραμενουν αυτες οι 2 που ειπαμε. Ειδικα το note 3 εχει τραγικη καμερα τη νυχτα ενω το note 4 mtk δεν εχει 800αρα μπαντα. Απο εκει και περα διαβασε και κανα review. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts