mplip Δημ. May 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2006 μα οντως... μια επισημη απαντηση πια δεν εχουμε λαβει... μιλαμε για ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΚΕΦΑΛΑΙΑ... Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. May 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2006 Που θα παει...θα μας πουν....:lol: :p Βρε παιδια εχει δικαιο ο mplip^... Eλληνικα και κεφαλαια ποσους χαρακτηρες μπορεις να στειλεις επιτελους; Μobile man δεν εχει εκαποιον "δεικτη" οταν συντασεις sms να σου δειχνει σε ποιο sms εισαι;Στα περισσοτερα εχει γι' αυτο ρωταω... Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panosvl Δημ. May 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2006 Που θα παει...θα μας πουν....:lol: :p Βρε παιδια εχει δικαιο ο mplip^... Eλληνικα και κεφαλαια ποσους χαρακτηρες μπορεις να στειλεις επιτελους; Μobile man δεν εχει εκαποιον "δεικτη" οταν συντασεις sms να σου δειχνει σε ποιο sms εισαι;Στα περισσοτερα εχει γι' αυτο ρωταω... swstos o typos....ontws molis to dokimasa me kefalaia kai ellinika grafeis 160!!! thanks gia tin pliroforia.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MobileMan Δημ. May 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2006 Παιδια, το όλο μπερδεμα ήταν ότι δοκιμάσαμε με μικρούς χαρακτήρες, όπως είναι η default επιλογή του. Για να πας στα κεφαλαία πατάς μια φορά τον αστερίσκο, πριν συντάξεις το μήνυμα, και δεν ξαναλλάζει σε μικρά σε κάθε λέξη όπως στα Nokia ;) Με ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ λοιπόν, όπως προανέφερα, ΝΑΙ είναι ένα μήνυμα στους 160 χαρακτήρες :D Edit: με πρόλαβε και ο Panosvl, που σημαίνει πλέον ότι ειναι διασταυρωμένη η πληροφορία που δίνουμε :) Παράθεση Αυτό το έργο το έχω ξαναδεί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. May 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2006 E ενταξει τοτε, μικρο το κακο....:happy: Αρα για εμενα προσωπικα αυτο το (-) εξαφανιζεται, μιας και δεν με ενοχλει να γραφω με κεφαλαια.;) Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MobileMan Δημ. May 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2006 Για όσους χρησιμοποιούν όμως Τ9 το πρόβλημα παραμένει, γιατί σε ορισμένες λέξεις βάζει τόνους, ακόμα και στα κεφαλαία, και στέλνει δύο μηνύματα πάνω από τους 70 χαρακτήρες... Παράθεση Αυτό το έργο το έχω ξαναδεί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sj410 Δημ. May 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2006 Με κεφαλαία Ελληνικά χωρίς Τ9 το τηλέφωνο στέλνει μήνυμα 160 χαρακτήρων....................................................................... Παράθεση Η υπόθεση είναι τζουτζουμπρούτζου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmeint Δημ. May 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2006 Καλησπέρα σε όλους , από την Παρασκευή είμαι και εγώ κάτοχος του 853 και μπορώ να πω ότι είμαι υπέρ ευχαριστημένος . Όσο αφορά το σήμα του, το ΣΚ ήμουν στον Κίσαβο και σε υψόμετρο 1600m είχα 2 γραμμούλες (Vodafone) . Θέλω να ρωτήσω άμα ξέρει κάποιος πως το βάζουμε στο αθόρυβο χωρίς να πηγαίνουμε από το menu(ίσως με κάποιο κουμπί πατημένο, όπως η δόνηση ) και δεύτερο άμα έχει κανείς να προτείνει καμιά κάρτα minιSD 1GB . Thnks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MobileMan Δημ. May 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2006 Καλησπέρα σε όλους , από την Παρασκευή είμαι και εγώ κάτοχος του 853 και μπορώ να πω ότι είμαι υπέρ ευχαριστημένος . Όσο αφορά το σήμα του, το ΣΚ ήμουν στον Κίσαβο και σε υψόμετρο 1600m είχα 2 γραμμούλες (Vodafone) . Θέλω να ρωτήσω άμα ξέρει κάποιος πως το βάζουμε στο αθόρυβο χωρίς να πηγαίνουμε από το menu(ίσως με κάποιο κουμπί πατημένο, όπως η δόνηση ) και δεύτερο άμα έχει κανείς να προτείνει καμιά κάρτα minιSD 1GB . Thnks Για miniSD και κάρτες μνήμης γενικότερα, υπάρχει ένα θέμα στο φορουμ digital gadgets του myphone, αν βαριέσαι να πας ρίξε μια ματια ΕΔΩ. Έχει δοκιμαστεί στο κινητό η Sandisk miniSD 1GB που μπορείς να την βρεις στα 41 ευρώ. Μεγαλύτερες ταχύτητες (Ultra II κλπ) δεν μπορούν να εκμεταλλευτούν τα κινητά, οπότε καλύτερα να πάρεις μια απλή. Για το αθόρυβο αν δεν πας από το μενού να το επιλέξεις, όταν σε καλούν βγάζει την επιλογή στο δεξί πλήκτρο επιλογής. Δεν έχω βρει κάποιον άλλον τρόπο προς το παρόν. Παράθεση Αυτό το έργο το έχω ξαναδεί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmeint Δημ. May 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2006 Σε ευχαριστω πολυ MobileMan και μια ερωτηση ακομα miniSD 2GB δεχεται το κινητο ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MobileMan Δημ. May 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2006 Σε ευχαριστω πολυ MobileMan και μια ερωτηση ακομα miniSD 2GB δεχεται το κινητο ?? 'Ισως με μελλοντική αναβάθμιση λογισμικού, αλλά προς το παρόν όχι. Παράθεση Αυτό το έργο το έχω ξαναδεί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sj410 Δημ. May 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2006 Το τηλέφωνο είναι πράγματι πάρα πολύ καλό σε όλους τους τομείς. Στην αυτονομία τα χαλάει λίγο αλλά κατά τα άλλα πολύ καλό. Σήμερα του πέρασα και κάποια παιχνίδια για moto L7, με copy paste στον φάκελο java της κάρτας μνήμης, τα οποία σχεδόν όλα έπαιξαν άψογα. Παράθεση Η υπόθεση είναι τζουτζουμπρούτζου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmeint Δημ. May 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2006 Καλημερα , ξαφνικα το κινητο βγαζει μυνημα αδεια μπαταρια , όντως καμία γραμμούλα , το κλείνω το ξανανοίγω και η μπαταρια δείχνει γεματη με 3 γραμμούλες . Επίσης προχθές βγάζει μήνυμα αδεια μπαταρία και μέσα σε 10sec εκλεισε εντελός και δεν ανοιγε παρα μονο οταν εβαλα τον φορτιστη. Τι να πω ίδωμεν . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmeint Δημ. May 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2006 Καλησπερα και παλι , μολις πηρα μια καρτα SanDisk 1GB , την εβαλα στον κινητο και την εβλεπε 312ΜΒ , το συνδεσα με το PC μεσο USB και την εβλεπε κανονικα σαν 1GB και τοτε μου ηρθε η ιδεα να της κανω διαμορφωση , και τωρα δεν την βλεπει καθολου το κινητο !!! HELPPPPPP !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MobileMan Δημ. May 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2006 Καλησπερα και παλι , μολις πηρα μια καρτα SanDisk 1GB , την εβαλα στον κινητο και την εβλεπε 312ΜΒ , το συνδεσα με το PC μεσο USB και την εβλεπε κανονικα σαν 1GB και τοτε μου ηρθε η ιδεα να της κανω διαμορφωση , και τωρα δεν την βλεπει καθολου το κινητο !!! HELPPPPPP !!! Φίλε κατ'αρχήν μου σπαράζεις την καρδιά γιατί την ίδια memory card έχω παραγγείλει κι εγώ και την περιμένω αύριο. Τα προβλήματα που αναφέρεις έχουν αναφερθεί στο gsmarena, για κινητά που αγοράστηκαν απο το pixmania, πριν την επίσημη κυκλοφορία του κινητού :confused: Αν υποπτευθώ ότι θα τα έχουμε κι εμείς , σημαίνει απλά ότι την πατήσαμε. :X Από που αγόρασες το κινητό σου εσυ ; Παράθεση Αυτό το έργο το έχω ξαναδεί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmeint Δημ. May 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2006 Το κινητο το πηρα απο την VODAFONE . Τελικα τη καρτα(52,90 € απο Γερμανο) την ξαναδιαβασε αλλα παλι 312ΜΒ , απο οτι μου φαινεται πανε τα υπολοιπα ΜΒ. Καμια ιδεα κανεις ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmeint Δημ. May 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2006 Λοιπον την εβαλα σε card reader και εγραψα 407ΜΒ σε ΜΡ3 , την εβαλα μεσα στο κινητο και λεει: χωρητικ. 312ΜΒ με 407ΜΒ (εχει γεμισει την μπαρα) 58% ελευθ. οπότε εχουμε 1024ΜΒ διαθεσιμα αλλα μας λέει 312ΜΒ συνεπώς μικρο το κακό . Τα πειραματα συνεχιζονται !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MobileMan Δημ. May 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2006 Φίλε μου, όπως σου είπα το ίδιο πρόβλημα είχαν ξένοι κάτοχοι του κινητού, με άλλες κάρτες 1GΒ, ότι αναγνώριζε δηλαδή μόνο 300 και κάτι ΜΒ. Εμφανίστηκε ένας κι είπε ότι μια Sandisk 1GB δούλεψε κανονικά, σε κινητό με τελευταίο firmware, και έβγαλαν το συμπέρασμα ότι έφταιγε η παλιά έκδοση του λογισμικού που είχε το S853 σε διάφορα e-shops. Για αυτό και σου πρότεινα sandisk, γιατί έχω κοιτάξει σε διάφορα ξένα φορουμς κι ήταν η μοναδική που δούλεψε. Δεν είναι θέμα κάρτας λοιπόν αλλά θέμα του κινητού. Δυστυχώς λύση δεν βρέθηκε, απλά κάποιοι το έστειλαν πίσω για αλλαγή firmware, xωρίς να έχει επιστρέψει ακόμα για να μας πουν τα αποτελέσματα. Εγώ θα κοιτάξω αύριο που θα μου έρθει η 1GB miniSD μου, και θα σου πω τα αποτελέσματα, αν κι έχω αρχίσει να τα υποπτεύομαι. Πάντως, σε αντίθεση με manuals του κινητού από e-shops, που μιλάνε για 512ΜΒ μέγιστο, στο manual του κινητού (σελ. 73), από τα vodafone-shops, αναφέρεται σαφώς ότι το κινητό υποστηρίζει 1GB μνήμη. Παράθεση Αυτό το έργο το έχω ξαναδεί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MobileMan Δημ. May 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2006 Λοιπον την εβαλα σε card reader και εγραψα 407ΜΒ σε ΜΡ3 , την εβαλα μεσα στο κινητο και λεει: χωρητικ. 312ΜΒ με 407ΜΒ (εχει γεμισει την μπαρα) 58% ελευθ. οπότε εχουμε 1024ΜΒ διαθεσιμα αλλα μας λέει 312ΜΒ συνεπώς μικρο το κακό . Τα πειραματα συνεχιζονται !!! Αν είναι τόσο μικρό το κακό, μπορούμε να το αντέξουμε :) Δες και το παραπάνω post, όποτε μπορέσεις. Παράθεση Αυτό το έργο το έχω ξαναδεί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmeint Δημ. May 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2006 Καλησπερα σε ολους, τελικα το μονο προβλημα με την καρτα είναι οτι την βλέπει 312ΜΒ. Εγω παντως την γεμισα με ΜΡ3 και τα δαιβαζει όλα . Επίσης ο καλύτερος τρόπος να περναμε τραγούδια στην καρτα είναι μέσο cart reader και οχι απο το USB , αργεί απελπιστικά . Με καρτουλα 2GB δεν ξερω τι γίνεται . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MobileMan Δημ. May 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2006 Kαι με 'μενα τα ίδια, γραφει 312 ΜΒ. αλλα έχω περάσει ως τώρα 500+ ΜΒ. Πολλές ιδιοτροπίες το κινητάκι, αλλα τίποτα ανησυχητικό προς το παρόν. Πήρα και τα ακουστικά "ψείρες" Creative EP-630 στα 25 ευρώ, αλλά δεν ενθουσιάστηκα, παρ'οτι το μπάσο και η ποιότητα έγιναν πολύ πιο πλούσια, η ένταση στα ψηλά και μεσαία, έπεσε αισθητά. Άυριο θα σας πω αν ταιριάζουν καλύτερα στο κινητάκι τα Sennheiser MX-400, των 15 ευρώ. Μεγάλη μαγκιά πάντως να μπορείς να του βάλεις ότι ακουστικά θέλεις, της αρεσκείας σου. Παράθεση Αυτό το έργο το έχω ξαναδεί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmeint Δημ. May 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2006 Hello, οσο αφορα τα ακουστικα εχω βαλει αυτα που εχω απο το iPod μου και ειναι μια χαρα , τωρα δεν ξερω κατα ποσο μπορουμε να βελτιώσουμε τον ηχο αλλάζοντας μονο τα ακουστικά (εκτός ισως και αν παμε εδω http://www.ultimateears.com) anyway , πάντως σε ενα radiomp3 JVC που εχω στο αμαξι με line in παίζει μια χαρα και με ικανοποιητικό ηχο . Και μια ερωτηση , παω να εγκαταστησω το PC Suite 4.17 στο PC μου στην δουλεια που εχει τα 2000 και μου λεει οτι θέλει μόνο XP , υπάρχει κανενας τροπος να περασω τους drivers ωστε να δει το κινητο (έστω την miniSD του), σαν removable disk ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panosvl Δημ. May 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2006 Xairetia paides! Xerete kanena kalo site gia downloading Java games symvata me to s853? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dedicatedgr Δημ. May 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2006 telika ti ginete pedia..exete dokimasei na valete stin karta 1gb pou exete mesa tragoudia 800mb as poume kai na vgalete mia foto na dite an to kinito mporei na apothikefseikai an apla leei 312.....dld an einai mono provlima stin endiksh...giati an diavazei ola ta data tis kartas alla pas na apothikefseis mia fotografia kai sou leei gemath h karta omg... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MobileMan Δημ. May 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2006 telika ti ginete pedia..exete dokimasei na valete stin karta 1gb pou exete mesa tragoudia 800mb as poume kai na vgalete mia foto na dite an to kinito mporei na apothikefseikai an apla leei 312.....dld an einai mono provlima stin endiksh...giati an diavazei ola ta data tis kartas alla pas na apothikefseis mia fotografia kai sou leei gemath h karta omg... Όχι, δεν σου βγάζει full memory, ακόμα κι αν έχεις πολλά περισσότερα από 312ΜΒ. Εγώ έχω 560ΜΒ περίπου αποθηκευμένα και όλα OK, αποθηκεύει κανονικά εικόνες. Είναι απλά πρόβλημα ένδειξης Παράθεση Αυτό το έργο το έχω ξαναδεί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts