Jump to content

Redmi Note 4 Global Edition (Redmi Note 4X)

celtic1453
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επειδή πολλά γράφονται εδώ για τη διάρκεια της μπαταρίας του συγκεκριμένου κινητού, ας πω και τα εξής:

Θαρρώ πως αυτά που γράφεις είναι με αφορμή το δικό μου, τελευταίο μήνυμα για την μπαταρία.

Παρόλο που, όπως είπα, το έχω 2 μέρες (3η σήμερα) δεν έχω χάσει καμία ειδοποίηση (τις εφαρμογές που θέλω τις έχω δώσει όλες τις ειδοποιήσεις ανοιχτές). Επίσης, εκτός από τις ρυθμίσεις, σίγουρα παίζει ρόλο και η χρήση που του κάνουμε. Σε σύγκριση λοιπόν με το S6, πλέον αφήνω χωρίς κανένα φόβο ανοιχτό το WiFi το βράδυ, κάτι που δεν έκανα πριν, έχω ενεργοποιημένους τους συγχρονισμούς και τα back up, κάτι που δεν είχα πριν!

Γενικά, οι ρυθμίσεις μου, οι εφαρμογές μου, η χρήση που του κάνω, είναι όπως και στο S6. Δεν στερούμαι τίποτα που είχα πριν, από άποψη χρηστικότητας συσκευής. Απεναντίας θα έλεγα!

Ο συνδυασμός λοιπόν της μεγάλης μπαταρίας, του εκπληκτικού από άποψη κατανάλωσης επεξεργαστή, της καλύτερης ( ίσως; ) υλοποίησης από την xiaomi, της μικρότερης ανάλυσης (σε σύγκριση πάντα με το S6) της οθόνης, οδηγούν σε αυτά τα εκπληκτικά αποτελέσματα μπαταρίας.

Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi 11T, OnePlus 13

Επειδή πολλά γράφονται εδώ για τη διάρκεια της μπαταρίας του συγκεκριμένου κινητού, ας πω και τα εξής:

Η διάρκεια της μπαταρίας είναι όντως εξαιρετική, κάτι που συμβαίνει χάρις στη μεγάλη χωρητικότητά της αλλά και τον Snapdragon 625 που είναι οικονομικός. Όμως η αρχική εντύπωση σίγουρα προκύπτει και εξαιτίας του MIUI, το οποίο είναι αρκετά περιοριστικό: όταν εξ ορισμού οι εφαρμογές δεν τρέχουν στο background, δεν συγχρονίζονται, δεν εμφανίζουν ειδοποιήσεις κ.λπ., είναι προφανές ότι η διάρκεια της μπαταρίας θα είναι πολύ μεγαλύτερη καθώς το τηλέφωνο δεν κάνει σχεδόν τίποτα! Όμως με όλους αυτούς τους περιορισμούς, το τηλέφωνο χάνει σημαντικά από τη χρησιμότητά του (τουλάχιστον για κάποιους): μηνύματα αργούν πολύ να φτάσουν, ειδοποιήσεις εξαφανίζονται, κ.λπ.

Προσωπικά βαρέθηκα να αναρωτιέμαι αν χάνω κάτι, και έχω ανοίξει σχεδόν όλες τις εφαρμογές. Πλέον η μπαταρία πέφτει με... ορατό ρυθμό, ενώ με τις προκαθορισμένες ρυθμίσεις εφαρμογών απλώς νόμιζα ότι δεν έπεφτε ποτέ :) Ακόμα η αυτονομία είναι πάρα πολύ καλή, αλλά κάπως λιγότερο.

Και τέλος, όταν συγκρίνουμε με άλλα κινητά, καλό είναι να συγκρίνουμε με παρόμοιες ρυθμίσεις και όχι με εντελώς διαφορετικές...

Μα ρε παιδιά επειδή πολλοί γράφουν τα ίδια και τα ίδια ξανά και ειλικρινά με είχαν προβληματίσει από πριν πάρω τη συσκευή μιας και πρώτη φορά miui δε μπορώ να καταλάβω που βασίζονται αυτά. Και στο lenovo μου είχα επιλέξει να έρχονται όλες οι ειδοποιήσεις κανονικά και το ίδιο έκανα και εδώ και όλα έρχονται στην ώρα τους, viber, face msg, mail επαγγελμ, yahoo, playstore όλα με τις ειδοποιήσεις και στη lockscreen όταν δε το χρησιμοποιώ. Και επίσης όποτε έχω αφήσει εφαρμογές στο παρασκήνιο πάντα εκεί τις βρίσκω, πχ τώρα από χθες το απόγευμα εφαρμογές βλέπω τρέχουν κανονικά ανοιχτές αν πατήσω το κουμπί που μου δείχνει τι τρέχει και τις είχα ανοίξει χθες απόγευμα και έχω κάνει και επανεκκινηση στη συσκευή και δεν έχω καν κλειδώσει κάποια εφαρμογή με λουκετάκι να είναι πάντα ανοιχτή. Στη προηγούμενη συσκευή μου πχ πολλές φορές το viber/whatsapp κολλούσαν μετά απο επανεκκινηση πχ. Οπότε ή εγώ έχω άλλη συσκευή ή κάτι δε πιάνω απ όσα γράφουν πολλοί. Με όλα ανοιχτά και δυο μέρες χαλαρές βγαίνουν πάντως και περισσεύει και κανά 20% στο τέλος.

ΥΓ: σημειώνω ότι το βράδυ 8ώρες με όλα ανοιχτά και αρκετά viber και mail να έχουν έρθει το πρωί είχε χάσει 2% μόνο όλο το βράδυ

Edited by pan82

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Θαρρώ πως αυτά που γράφεις είναι με αφορμή το δικό μου, τελευταίο μήνυμα για την μπαταρία.

Όχι, αφορμή ήταν ένα μήνυμα λίγο πιο πίσω:

Παιδια δευτερη μερα με ελληνικη Rom και 2 σερι βραδια δεν ξοδεψε τιποτα απο μπαταρια. 74% το αφηνα 74% το εβρισκα το πρωι ενω παλια εχανα 2%. Δεν ξερω αν ειναι λογω της nougat που βασιζεται η dev ή λογο τροποποιησεων που εκανε η ελληνικη κοινοτητα αλλα το τουμπανο σε αυτονομια εγινε ακομα πιο τουμπανο.

Νομίζω ότι 0% με ανοικτές εφαρμογές δεν γίνεται.

Εντάξει, η βασική διαφωνία μου είναι με τις προκαθορισμένες ρυθμίσεις εφαρμογών του MIUI και με το ότι χρειάζεται να το ψάξω αρκετά και να πάω σε 2-3 μέρη για να τις φέρω στα μέτρα μου. Όντως, με τις προκαθορισμένες ρυθμίσεις μπορεί να περνούσαν πολλές ώρες για να δεις πτώση 1% στη μπαταρία, όμως αυτό δεν ήταν smartphone, ήταν σχεδόν feature phone!

Κατά τα άλλα, νομίζω όλοι συμφωνούμε :)

Οχι γιατι ειναι εφαρμογη συστηματος και η εγκατασταση που θα κανεις θα ειναι εφαρμογη χρηστη (πανε διαφορετικο φακελο). Αλλωστε δεν εχεις αδεια τροποποιησης/σβησιματος των εφαρμογων συστηματος.

Ναι, έχεις δίκιο σε αυτό, απλά νομίζω ότι αν την αντιληφθεί ως ίδια εφαρμογή θα το πάρει σαν ενημέρωση της εφαρμογής συστήματος και όχι σαν νέα εφαρμογή. Τέλος πάντων, δεν το συνεχίζω γιατί δεν έχω να πω κάτι με σιγουριά.

Οσοι ρωτατε για Nougat μολις λιγα μηνυματα πισω να κοιταγατε θα βλεπατα οτι η developers ειναι ηδη με nougat.

Συμφωνω με τον pan82. Αν τωρα εσυ μπεις και πατησεις βελτιστοποιηση μπαταριας χωρις να δεις οτι ενεργοποιει και το "εξοικονομηση οταν ειναι σε αναμονη" και μετα δεν δωσεις αδεια ποιες εφαρμογες να κανουν συγχρονισμο τοτε ναι θα χανεις μηνυματα. Εγω παντως που δεν εχω ενεργοποιησει την εξοικονομηση εχανα 2% το βραδυ οπως και ο φιλος με mm και τωρα με την ελληνικη εκδοση της dev (nougat) δεν εχω χασει ουτε μια μοναδα!!!

----- προσθήκη μηνύματος 109 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ναι, έχεις δίκιο σε αυτό, απλά νομίζω ότι αν την αντιληφθεί ως ίδια εφαρμογή θα το πάρει σαν ενημέρωση της εφαρμογής συστήματος και όχι σαν νέα εφαρμογή. Τέλος πάντων, δεν το συνεχίζω γιατί δεν έχω να πω κάτι με σιγουριά.

Μα και ολοιδιο apk να ειχε παλι δεν θα το δει ως ιδιο αφου εχει διαφορετικο target. Αλλωστε εφοσον δεν εχεις ρουτ δεν εχεις και αδεια να τροποποιησεις αρχεια συστηματος, οποτε ακομα και ιδιο να το βλεπε δεν θα σου κανε την χαρη :)

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Όχι, αφορμή ήταν ένα μήνυμα λίγο πιο πίσω:

Νομίζω ότι 0% με ανοικτές εφαρμογές δεν γίνεται.

Εντάξει, η βασική διαφωνία μου είναι με τις προκαθορισμένες ρυθμίσεις εφαρμογών του MIUI και με το ότι χρειάζεται να το ψάξω αρκετά και να πάω σε 2-3 μέρη για να τις φέρω στα μέτρα μου. Όντως, με τις προκαθορισμένες ρυθμίσεις μπορεί να περνούσαν πολλές ώρες για να δεις πτώση 1% στη μπαταρία, όμως αυτό δεν ήταν smartphone, ήταν σχεδόν feature phone!

Κατά τα άλλα, νομίζω όλοι συμφωνούμε :)

Φιλε μου εχεις γνωμη για κατι το οποιο δεν το χεις καν δοκιμασει. :) Και αλλωστε δεν ειπα 0% αλλα οτι 74% το αφηνα και 74% το εβρισκα. Αυτο δεν σημαινει 0% καταναλωση αλλα μικροτερη του 0.5%. Και τι σημασια εχει τι εχω ενεργοποιημενο ή οχι απο τη στιγμη που εβαλα συγκριση με mm που προφανως ειχα ιδιες ρυθμισεις; Εγω για το ποσο μικροτερη καταναλωση εχει το γραψα οταν ειναι σε αναμονη. ;)

Εν παση περιπτωσει, οπως εγραψα και παραπανω δεν εχω ενεργοποημενη την εξοικονομηση αλλα φυσικα εχω απενεργοποιημενους μονιμα τους αχρηστους συγχρονισμους της google και κλειστο wifi οταν κοιμαμαι. Ο λογος για την τοση μικρη καταναλωση λεγεται doze που σε καταναλωση ειναι σχεδον οσο ενα feature phone και απλα αν τυχον εχει push notification ή προγραμματισμενο trigger επιστρεφει στη κανονικη λειτουργια. Δηλαδη μονο τυχον wakelocks σε βγαζουν απο το doze ;)

Edited by Antretng

Ψαχνετε ψυλους στα αχυρα. :lol::lol:Ετσι και αλλιως η αυτονομια του παραμενει φοβερη. :)
LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Οχι απλα ειναι σημαντικο να επισημανουμε οτι τις 9 ωρες sot που γραφουμε δεν ειναι με εξοικονομηση ενεργειας. ;)

Οχι απλα ειναι σημαντικο να επισημανουμε οτι τις 9 ωρες sot που γραφουμε δεν ειναι με εξοικονομηση ενεργειας. ;)

Antretng ξανάγινες πάλι φανατικός xiaomas βλέπω, πλήρη μετάλλαξη μετά το όλο θέμα κάμερας :lol::lol:

ΥΓ: τώρα θυμήθηκα ότι σου χρωστούσα και μια φώτο αλλά ουτε θυμάμαι πια έλειπα και ταξίδι και το ξέχασα αν και δε με περίμενες τη χτύπησες τη συσκευή γιατί όπως έλεγα τι να τι κάνεις τη κάμερα αν δεν έχεις μπαταρία :p

George Bernard Shaw

Antretng ξανάγινες πάλι φανατικός xiaomas βλέπω, πλήρη μετάλλαξη μετά το όλο θέμα κάμερας :lol::lol:

ΥΓ: τώρα θυμήθηκα ότι σου χρωστούσα και μια φώτο αλλά ουτε θυμάμαι πια έλειπα και ταξίδι και το ξέχασα αν και δε με περίμενες τη χτύπησες τη συσκευή γιατί όπως έλεγα τι να τι κάνεις τη κάμερα αν δεν έχεις μπαταρία :p

χαχαχα . Οχι τα κακα του και τα στραβα του καθε κινητου τα λεω. Αλλα αφου τοσες ωρες μου βγαζει με κλειστη την εξοικονομηση, γιατι να μην το επισημανω; :)

Η κωλοτουμπα της xiaomi παραμενει κωλοτουμπα απλα τελικα δεν ηταν τοσο σοβαρη και μαλακωσα οταν ειδα οτι φορτιζα 2 ή και παραπανω φορες την ημερα το κατα τα αλλα αψογο moto x style. Αλλωστε αν δεις τα κινητα που προτεινω στην αλλη ενοτητα ειναι πολλα και διαφορα και οχι αποκλειστικα xiaomi. ;)

Ναι ηταν οι νυχτερινες στη βεραντα προς τη γλαστρα και προς το δρομο γιατι μαλλον δεν ειχες νεταρει σωστα ή σου κουνηθηκε με το sony.

Το ακυρωσα τελικα απο bangood.Θεωρησα οτι ειναι πολυ μικρο το κερδος μπροστα στο ρισκο του τελωνειου.

Τωρα ειμαι αναμεσα σε σκρουτζομαγαζο και ινφοκουεστ.

Με δεδομενο οτι μπορει να το ρουταρω,εγγυηση γιοκ?

Ευχαριστω!

Το ακυρωσα τελικα απο bangood.Θεωρησα οτι ειναι πολυ μικρο το κερδος μπροστα στο ρισκο του τελωνειου.

Ευχαριστω!

Δυστυχως κανενας δεν γνωριζει. Μολονοτι στο παρελθον σε προηγουμενες συσκευες αμα ξεκλειδωνες μπορουσες να ξανακλειδωσεις και να μην το βρουνε, δεν ξερουμε αν συνεχιζει να ισχυει και στο Redmi Note 4X. Το ψαξα αρκετα αλλα δεν υπηρχε πουθενα επιβεβαιωση οτι δεν εχει καποιου ειδους μετρητη ή ενδειξη οτι ξανακλειδωσες.

Ως εκ τουτου το εδωσα και πηρα αλλο απο σκρουτζ στα 180 (γλυτωσα ενα 35αρη απο τη μεταπωληση) θεωρωντας οτι δεν θα χω εγγυηση μετα το ρουτ. Δεν υπαρχει ομως πουθενα επιβεβαιωση ή διαψευση για το τι γινεται με εγγυηση.

Edited by Antretng

Δυστυχως κανενας δεν γνωριζει. Μολονοτι στο παρελθον σε προηγουμενες συσκευες αμα ξεκλειδωνες μπορουσες να ξανακλειδωσεις και να μην το βρουνε, δεν ξερουμε αν συνεχιζει να ισχυει και στο Redmi Note 4X. Το ψαξα αρκετα αλλα δεν υπηρχε πουθενα επιβεβαιωση οτι δεν εχει καποιου ειδους μετρητη ή ενδειξη οτι ξανακλειδωσες.

Ως εκ τουτου το εδωσα και πηρα αλλο απο σκρουτζ στα 180 (γλυτωσα ενα 35αρη απο τη μεταπωληση) θεωρωντας οτι δεν θα χω εγγυηση μετα το ρουτ. Δεν υπαρχει ομως πουθενα επιβεβαιωση ή διαψευση για το τι γινεται με εγγυηση.

Σε περιπτωση εγγυησης απο σκρουτζομαγαζο να υποθεσω το στελνουνε Κινα σωστα?

Οποτε για εγγυηση μονο απο ινφο,αλλα το 70αρι καπελο πολυ ρε γμτ..

Αλλα κανουν αποστολη Κινα, αλλα στο επισκευαζουν οι ιδιοι και αλλα μπορει να σου κανουν αντικατασταση με αλλο και να ασχοληθουν αυτοι με Κινα. Γενικα εχεις μια καποια εγγυηση αλλα σιγουρα οχι πιο αξιοπιστη απο την infoquest.

Κοιτα, πολλα δεν ειναι. Μην ξεχνας οτι το παιρνεις και απο μεγαλο καταστημα που εχεις και πραγματικο doa 14 μερων με αμεση αντικατασταση και οχι σαν των σκρουτζομαγαζων. Χωρια οτι εισαι σιγουρος για αυτο που παιρνεις με σιγουρα επισημη global rom (οχι κινεζιες) και σιγουρα 800αρα μπαντα. Μην κοιτας που εμεις μετα απο 2-3 μηνες βγαλαμε ακρη και σας τα εχουμε "ευκολα" :)

Απο εκει και περα εσυ ξερεις καλυτερα. Αλλωστε εδω σκεφτοσουν να το παρεις απο Κινα... το αν θα ειναι επισημη εγγυηση ή καταστηματος σε νοιαζει; Μια φορα καλυτερα θα εισαι. Οποτε αποφασιζεις βαση των προτεραιοτητων σου.

Ευχαριστω!

Αν αποφασίσεις απέξω να το πάρεις από ali που το πήραμε οι περισσότεροι https://www.aliexpress.com/item/Global-Version-Xiaomi-Redmi-Note-4-Mobile-Phone-Snapdragon-625-Octa-Core-CPU-3GB-RAM-32GB/32795668085.html?spm=2114.01010208.3.10.bapnfI&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_2_10152_10065_10151_10068_5010016_10136_10157_10137_10060_10138_10155_10062_10156_437_10154_10056_10055_10054_10059_303_100031_10099_10103_10102_10096_10147_10052_10053_10107_10050_10142_10051_5170017_5190016_10084_10083_10119_10080_10082_10081_10177_10110_519_10111_10112_10113_10114_10037_10182_10185_10032_10078_10079_10077_10073_10123_10120_142,searchweb201603_1,ppcSwitch_7&btsid=aa34d319-9700-48f7-a077-3d9349529363&algo_expid=44242899-5972-41eb-8f73-5b9965b3ffd5-1&algo_pvid=44242899-5972-41eb-8f73-5b9965b3ffd5 που αυτή τη στιγμή βγαίνει στα 132€ τελική και με τελωνείο αν κάτσει πάλι κερδισμένος θα σαι. Το bangood εχει και priority αποστολή που τα στέλνει μέσω Ολλανδίας χωρίς τελωνείο αλλά το χρεώνει έξτρα το έχει και πιο ακριβό οπότε ναι από εκεί συμφέρει σκρουτζομαγαζο.

Aπέξω αν πάρεις από ali συμφέρει πολύ το 4GB/64GB που βγαίνει πλέον στα 150€ πάντως να ξέρεις, γιατί με λιγότερα από 20άρικο παίρνεις 1GB/32GB εξτρα

George Bernard Shaw

Aπέξω αν πάρεις από ali συμφέρει πολύ το 4GB/64GB που βγαίνει πλέον στα 150€ μόνο

+1

Αν επαιρνα κατι απ'εξω θα ηταν το 64αρη. Βεβαια αν περασει τελωνειο θα σου βγει λιγο ακριβοτερα απο το 32αρη σκρουτζ αλλα σιγουρα φτηνοτερα απο το 64αρη σκρουτζ. Το μονο που με προβληματιζει για το 64αρη ειναι το ποσο θα χει πεσει η τιμη μεχρι να σου ερθει.

Αν ειχες διαβασει το πρωτο μηνυμα του thread θα εβρισκες το Link με τις διαφορετικες εκδοσεις αρα και τι να γραφει ;)

Αν ειχες διαβασει το πρωτο μηνυμα του thread θα εβρισκες το Link με τις διαφορετικες εκδοσεις αρα και τι να γραφει ;)

Done!!Thanks!

Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

+1

Αν επαιρνα κατι απ'εξω θα ηταν το 64αρη. Βεβαια αν περασει τελωνειο θα σου βγει λιγο ακριβοτερα απο το 32αρη σκρουτζ αλλα σιγουρα φτηνοτερα απο το 64αρη σκρουτζ. Το μονο που με προβληματιζει για το 64αρη ειναι το ποσο θα χει πεσει η τιμη μεχρι να σου ερθει.

Δε ξέρω αλλά θεωρώ ότι κάτω από τα 130€ (3/32) και 150€ (4/64) δε μπορεί να πέσουν πια. Η τιμή είναι χώμα, πρώτη φορά είδα να πέφτουν οι τιμές συσκευών τόσο γρήγορα, ουσιαστικά μετά τη προπώληση έπεσαν ραγδαία και τα δύο μοντέλα. Η απορία μου είναι μόνο αν φέρει η infoquest το 4/64 πόσο θα το τιμολογησει :lol::lol:

George Bernard Shaw

Αν αποφασίσεις απέξω να το πάρεις από ali που το πήραμε οι περισσότεροι https://www.aliexpress.com/item/Global-Version-Xiaomi-Redmi-Note-4-Mobile-Phone-Snapdragon-625-Octa-Core-CPU-3GB-RAM-32GB/32795668085.html?spm=2114.01010208.3.10.bapnfI&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_2_10152_10065_10151_10068_5010016_10136_10157_10137_10060_10138_10155_10062_10156_437_10154_10056_10055_10054_10059_303_100031_10099_10103_10102_10096_10147_10052_10053_10107_10050_10142_10051_5170017_5190016_10084_10083_10119_10080_10082_10081_10177_10110_519_10111_10112_10113_10114_10037_10182_10185_10032_10078_10079_10077_10073_10123_10120_142,searchweb201603_1,ppcSwitch_7&btsid=aa34d319-9700-48f7-a077-3d9349529363&algo_expid=44242899-5972-41eb-8f73-5b9965b3ffd5-1&algo_pvid=44242899-5972-41eb-8f73-5b9965b3ffd5 που αυτή τη στιγμή βγαίνει στα 132€ τελική και με τελωνείο αν κάτσει πάλι κερδισμένος θα σαι. Το bangood εχει και priority αποστολή που τα στέλνει μέσω Ολλανδίας χωρίς τελωνείο αλλά το χρεώνει έξτρα το έχει και πιο ακριβό οπότε ναι από εκεί συμφέρει σκρουτζομαγαζο.

Aπέξω αν πάρεις από ali συμφέρει πολύ το 4GB/64GB που βγαίνει πλέον στα 150€ πάντως να ξέρεις, γιατί με λιγότερα από 20άρικο παίρνεις 1GB/32GB εξτρα

Κι εγώ από εδώ πήρα ένα τη δευτερα. Χρυσό στα 131 ευρώ. Αυτό που με ξένισε είναι ότι μου εστειλαν μήνυμα κατευθείαν με ευχαριστήρια κλπ και μου είπαν ότι συνήθως το tracking number δε φαίνεται μέχρι να φτάσει η συσκευή στη χώρα προορισμου. Κι όντως μέχρι και τώρα στο τρακινγκ γράφει "no information available yet". Πρωτη φορα που το συνανταω με Singapore post και μετά από τόσες μέρες

Στάλθηκε από το Coolpad 8675-W00 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κι εγώ από εδώ πήρα ένα τη δευτερα. Χρυσό στα 131 ευρώ. Αυτό που με ξένισε είναι ότι μου εστειλαν μήνυμα κατευθείαν με ευχαριστήρια κλπ και μου είπαν ότι συνήθως το tracking number δε φαίνεται μέχρι να φτάσει η συσκευή στη χώρα προορισμου. Κι όντως μέχρι και τώρα στο τρακινγκ γράφει "no information available yet". Πρωτη φορα που το συνανταω με Singapore post και μετά από τόσες μέρες

Στάλθηκε από το Coolpad 8675-W00 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Η αλήθεια ειναι ήταν απίστευτα εξυπηρετικός ο τυπάς και απαντούσε άμεσα. Και εμένα επειδή του ζήτησα τιμολόγιο να βάλει μέσα που να φαίνεται το πραγματικό κόστος όταν το πήρα (το είχα πάρει σε προσφορά) μου το έστειλε σε μειλ άμεσα να το ελέγξω αν μου κάνει για να προχωρήσει σε αποστολή. Ναι και μένα έκανε κάποιες μέρες να φανεί το tracking αλλά έφτασε πολύ γρήγορα τελικά.

George Bernard Shaw

Δε ξέρω αλλά θεωρώ ότι κάτω από τα 130€ (3/32) και 150€ (4/64) δε μπορεί να πέσουν πια. Η τιμή είναι χώμα, πρώτη φορά είδα να πέφτουν οι τιμές συσκευών τόσο γρήγορα, ουσιαστικά μετά τη προπώληση έπεσαν ραγδαία και τα δύο μοντέλα. Η απορία μου είναι μόνο αν φέρει η infoquest το 4/64 πόσο θα το τιμολογησει :lol::lol:

Εννοουσα σε συγκριση με το εσχατο σεναριο του τελωνειου αφου το 32αρη σκρουτζ θα ναι καπου στα 170. Και το 64αρη πιστευω θα πεσει σε 1-2 μηνες κοντα στα 200 ευρω ελλαδα. Βλεπε και το 64αρη mtk ποσο εχει παει ;)

Μπα παντα τοσο πεφτουν της xiaomi. Αφου ανα 2 μηνες βγαζει και αναβαθμισμενο redmi μοντελο, τι περιμενες; Αυτο ειναι απο τα αρνητικα της xiaomi αφου μεταπωλητικη αξια ειναι πολυ χαμηλη.

Έχει κανείς άποψη για αυτή τη θήκη σιλικόνης; Look at this on eBay http://www.ebay.com/itm/162446663600

Εχτές μου έπεσε Μαζί με θήκη τη μανίσια σιλικόνης και έκανε το πρώτο μικρό σημαδάκι (κλαψ)

Το πρωι πάω για αγορά από σκρουτζομάγαζο για το μεγάλο γιο.

http://www.skroutz.gr/s/10864013/Xiaomi-Redmi-Note-4-Snapdragon-3GB-32GB.html

Έχω μιλήσει τηλεφωνικά και μου είπαν ότι έχει Ελληνικά (αν και ο γιος μάλλον Αγγλικά θα παίξει), είναι Global, έχει την κόκκινη ταινία στο πλαι και πίσω γράφει 2016102.

Μαύρο η χρυσό? Το μαύρο προσωπικά δεν μου αρέσει το συγκεκριμένο, σαν να το φτηναίνει κάπως.

Μήπως ξέρει κανείς πως θα δούμε (από το μενού?) τι αισθητήρα έχει η κάμερά του?

ρώτησα στο πλαισιο χτες και μου είπανε ότι το περιμένουνε το 4/64.....τιμή ακόμη άγνωστη αλλά αφού το 3/32 εχει 249 € , υπολόγιζε γύρω στα 300 €!!!

• The title was changed to Redmi Note 4 Global Edition (Redmi Note 4X)