Street Δημ. March 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2017 Απο εκει καταλαβαινεις ποσο αξιοπιστα αυτα που σου λενε ειναι... Αλλα ας δουμε τι θα γινει αυριο. Ποτε δεν ξερεις... (αν και 99% ειναι λιγο παραμυθι η φαση) καλα εννοείται, δεν περιμένω να γίνει κάτι αύριο. Αυτό που σκέφτομαι είναι μήπως φέραν το note 4 international και απλά μπερδέψαν την ονομασία με το 4x. Όπως και να χει, αν ισχύουν τα specs που έχει το φυλλάδιο που μου στείλαν, δεν με νοιάζει όπως και να το λένε, θα το αγοράσω :p Παράθεση Άλλωστε το πιο εύκολο πράγμα είναι να μιλάς για κάτι που στην ουσία δεν έχεις ιδέα τι είναι, και να έχεις το θράσος να έχεις και άποψη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. March 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2017 καλα εννοείται, δεν περιμένω να γίνει κάτι αύριο. Αυτό που σκέφτομαι είναι μήπως φέραν το note 4 international και απλά μπερδέψαν την ονομασία με το 4x. Όπως και να χει, αν ισχύουν τα specs που έχει το φυλλάδιο που μου στείλαν, δεν με νοιάζει όπως και να το λένε, θα το αγοράσω :p Μαζι σου :p:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Street Δημ. March 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2017 πάντως κάτι άλλο που έμαθα πρόσφατα είναι ότι το note4 που έχει φέρει επίσημα η infoquest και ο κωτσόβολος κτλπ δεν έχει band 20? είναι δυνατών? Παράθεση Άλλωστε το πιο εύκολο πράγμα είναι να μιλάς για κάτι που στην ουσία δεν έχεις ιδέα τι είναι, και να έχεις το θράσος να έχεις και άποψη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgiozo Δημ. March 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2017 (edited) πάντως κάτι άλλο που έμαθα πρόσφατα είναι ότι το note4 που έχει φέρει επίσημα η infoquest και ο κωτσόβολος κτλπ δεν έχει band 20? είναι δυνατών? Απο πού να το βρει; Έχεις δει εσύ Note 4 με Helio επεξεργαστή και B20 band; Θέμα της Xiaomi είναι, πως βάζει σε λίγες μετρημενες εκδόσεις την 800άρα, τα καταστήματα δεν μπορούν να αλλάξουν κάτι. Αυτοί πουθα έπαιρναν το κινητό από Κίνα, και δεν τους νοιάζει η Β20, μπορούν να το πάρουν κι από Ελλάδα, σύμφωνα με τη λογική του καταστήματος. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- καλα εννοείται, δεν περιμένω να γίνει κάτι αύριο. Αυτό που σκέφτομαι είναι μήπως φέραν το note 4 international και απλά μπερδέψαν την ονομασία με το 4x. Όπως και να χει, αν ισχύουν τα specs που έχει το φυλλάδιο που μου στείλαν, δεν με νοιάζει όπως και να το λένε, θα το αγοράσω :p Καλύτερα να τους ζητήσεις να σου στείλουν φωτογραφία του κουτιού, εκεί με τους σειριακούς αριθμούς κτλ όπου να φαίνεται η έκδοση. Ένα φυλλάδιο που αναφέρεται απλώς στα τεχνικά χαρακτηριστικά του κινητού δεν λέει κάτι...εξάλλου Note 4X με SD625 και Note 4 International είναι πανομοιότυπα, με εξαίρεση τη μπάντα Β20... ...οπότε δεν χρειάζεται να λέει ψέμματα το φυλλάδιο για να μην έχει αυτός την International έκδοση...το φυλλάδιο μπορεί να είναι έγκυρο (δλδ η International είναι ειδική έκδοση της 4X με επιπλέον Β20), αλλά αυτός να έχει την κοινή έκδοση...που είναι και το πιθανότερο... Πιθανότερο βρίσκω είτε να παραπληροφορεί εν γνώσει του είτε να μην ξέρει να ξεχωρίσει τις εκδόσεις, δεν ξέρω όμως ποιο είναι χειρότερο για μαγαζάτορα. Edited March 14, 2017 by vgiozo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. March 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2017 καλα εννοείται, δεν περιμένω να γίνει κάτι αύριο. Αυτό που σκέφτομαι είναι μήπως φέραν το note 4 international και απλά μπερδέψαν την ονομασία με το 4x. Όπως και να χει, αν ισχύουν τα specs που έχει το φυλλάδιο που μου στείλαν, δεν με νοιάζει όπως και να το λένε, θα το αγοράσω :p Όπως είπε και ο άλλος φίλος, ζήτησε φωτογραφία από το πίσω μέρος του κουτιού για να βεβαιωθείς ότι πρόκειται για το international/global μοντέλο με την band20. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Street Δημ. March 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2017 μόλις πρόσεξα κάτι άλλο: αν μπείτε στο site της xiaomi εδω, πανω δεξιά λέει: "Sale at 12PM Martch 15" http://www.mi.com/in/note4/ https://s28.postimg.org/45uajujvh/capture.jpg ρε λέτε να γίνει όντως κάτι αύριο? μήπως ο μαγαζάτορας κάτι ξέρει?:lol: Παράθεση Άλλωστε το πιο εύκολο πράγμα είναι να μιλάς για κάτι που στην ουσία δεν έχεις ιδέα τι είναι, και να έχεις το θράσος να έχεις και άποψη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindtrapper Δημ. March 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2017 Redmi note 3 pro (spes edithion). Eπεξεργαστης 650 s (+) Ποιο γρηγορος (για απαιτητικες εφαρμογες και παιχνιδια) (+) καλυτερη καρτα γραφικων. (-) Μικροτερη αυτονομια (- 15-20%) (-) αναπτυσει θερμοκρασιες) (-) δεν υποστηριζει usb 3.0 redmi note 4 (global version) Eπεξεργαστης 625 s (-) λιγοτερο γρηγορος ( για λιγοτερο απαιτητικες εφαρμογες ) (+) καλυτερη αυτονομια (+) ποιο δροσερος (+) μπορει να υποστηριξει νεα παιχνιδια (+) υποστηριζει usb 3.0 camera redmi note 3 (+)καλυτερες φωτογραφιες την ημερα (16 mp) (-) οχι τοσο καλη νυχτερινη λυψη camera redmi note 4 global (-) καλυτερη νυχτερινη λυψη (+) οχι τοσο καλες φωτο την ημερα(13mp) σε σχεση με το redmi note 3 ηχειο redmi note 3 Βρισκετε στην πλατη του κινητου ( αν καλυπτουμε την πλατη δεν ακουγετε τοσο) ηχειο redmi note 4 Βρισκετε στο κατω μερος. Εμφανιση redmi note 3 Λιγοτερο κομψο απο redmi 4(υποκειμενικο) Redmi note 4 sglobal Ερχετε με android 7. Με τα megapixel κρίνεις αν είναι καλή η φωτογραφία; Δεν πάει έτσι. Επίσης δεν νομίζω να έρχεται το Note 4 με Nougat, αλλά εδώ μπορεί να κάνω λάθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgiozo Δημ. March 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2017 μόλις πρόσεξα κάτι άλλο: αν μπείτε στο site της xiaomi εδω, πανω δεξιά λέει: "Sale at 12PM Martch 15" http://www.mi.com/in/note4/ https://s28.postimg.org/45uajujvh/capture.jpg ρε λέτε να γίνει όντως κάτι αύριο? μήπως ο μαγαζάτορας κάτι ξέρει?:lol: Παγκόσμια Ημέρα Καταναλωτή... ...αναμείνατε για εκπτώσεις, πχ Γερμανός https://www.germanos.gr/corporate/techit/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2017 καλα εκει στο to2c λενε οτι ειναι τετραπυρηνο??οκτα δεν ειναι?για μια ακομα φορα σε αυτο το φορουμ ΔΕΝ μπορω να ανεβασω εικονα(ΕΛΕΟΣ ΠΛΕΟΝ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. March 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2017 Εγώ εχω το 4 με Helio επεξεργαστή και έχει την β20 κοινώς την 800 αρα κ πιάνει 4g k με την wind. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2017 Εγώ εχω το 4 με Helio επεξεργαστή και έχει την β20 κοινώς την 800 αρα κ πιάνει 4g k με την wind. το λες οτι εχει επειδη απλως πιανεις 4g wind η το λεει καπου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Street Δημ. March 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2017 (edited) Εγώ εχω το 4 με Helio επεξεργαστή και έχει την β20 κοινώς την 800 αρα κ πιάνει 4g k με την wind. Κάτσε κάτσε το Redmi Note 4? Γιατί εδώ βλέπω που λέει ότι δεν έχει B20:Link Edit: Τι γίνεται με αυτά τα xiaomi... κάθε site λέει τα δικα του... άκρη δεν θα βγαλουμε... Edited March 14, 2017 by Street Παράθεση Άλλωστε το πιο εύκολο πράγμα είναι να μιλάς για κάτι που στην ουσία δεν έχεις ιδέα τι είναι, και να έχεις το θράσος να έχεις και άποψη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgiozo Δημ. March 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2017 Εγώ εχω το 4 με Helio επεξεργαστή και έχει την β20 κοινώς την 800 αρα κ πιάνει 4g k με την wind. Το ότι πιάνεις 4g δεν σημαίνει ότι συνδέεσαι στην 800άρα, η Wind υποστηρίζει κι άλλες συχνότητες...κάπου τα έχεις μπερδέψει. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κάτσε κάτσε το Redmi Note 4? Γιατί εδώ βλέπω που λέει ότι δεν έχει B20:Link Edit: Τι γίνεται με αυτά τα xiaomi... κάθε site λέει τα δικα του... άκρη δεν θα βγαλουμε... Μην λαμβάνετε ως έγκυρες τις πληροφορίες στις ιστοσελίδες των πωλητών, υπάρχουν άλλοι ιστότοποι για πιο αξιόπιστη παράθεση προδιαγραφών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. March 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2017 Παιδια 7 ανακοινωμενες εκδοσεις υπαρχουν. Το 16αρη, 32αρη και 64αρη με mtk επεξεργαστη που δεν εχει 800αρα μπαντα και το λενε σκετα redmi note 4... γνωστο και ως nikel Το 16αρη, 32αρη και 64αρη με snap625 επεξεργαστη που δεν εχει 800αρα μπαντα και το λενε redmi 4x... γνωστο και ως Mido Τελος ειναι το 32αρη με snap625 επεξεργαστη με 800αρα μπαντα και το λενε redmi note 4 global. Ισως μου ξεφευγει καποια εκδοση στο global. Αλλα οτιδηποτε αλλο απλα δεν υπαρχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Street Δημ. March 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2017 Παιδια 7 ανακοινωμενες εκδοσεις υπαρχουν. Το 16αρη, 32αρη και 64αρη με mtk επεξεργαστη που δεν εχει 800αρα μπαντα και το λενε σκετα redmi note 4... γνωστο και ως nikel Το 16αρη, 32αρη και 64αρη με snap625 επεξεργαστη που δεν εχει 800αρα μπαντα και το λενε redmi 4x... γνωστο και ως Mido Τελος ειναι το 32αρη με snap625 επεξεργαστη με 800αρα μπαντα και το λενε redmi note 4 global. Ισως μου ξεφευγει καποια εκδοση στο global. Αλλα οτιδηποτε αλλο απλα δεν υπαρχει. Δηλαδή 4χ που πουλάνε καποια site "international" με β20 δεν υπαρχει? Επισης, υπαρχει κανενα μοντελο με 652/653? Παράθεση Άλλωστε το πιο εύκολο πράγμα είναι να μιλάς για κάτι που στην ουσία δεν έχεις ιδέα τι είναι, και να έχεις το θράσος να έχεις και άποψη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. March 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2017 Δηλαδή 4χ που πουλάνε καποια site "international" με β20 δεν υπαρχει? Επισης, υπαρχει κανενα μοντελο με 652/653? Ποια site? Οχι δεν υπαρχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. March 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2017 (edited) το λες οτι εχει επειδη απλως πιανεις 4g wind η το λεει καπου?πισω στο τηλέφωνο κατω απο το mi logo, γράφει China mobile lte.δεν ξέρω τι σκατά έκδοση είναι αυτό το πηρα απο μέλος γνωστου σάιτ...πριν δύο μέρες. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το ότι πιάνεις 4g δεν σημαίνει ότι συνδέεσαι στην 800άρα, η Wind υποστηρίζει κι άλλες συχνότητες...κάπου τα έχεις μπερδέψει. Οκ δεκτό αλλά το redmi note 3 pro που είχα πριν λίγο δεν έπιανε πουθενά 4g me wind. 3g μόνο ότι κ αν του εδινα σαν προτεινόμενο δίκτυο. Edited March 15, 2017 by george_21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. March 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2017 Οκ δεκτό αλλά το redmi note 3 pro που είχα πριν λίγο δεν έπιανε πουθενά 4g me wind. 3g μόνο ότι κ αν του εδινα σαν προτεινόμενο δίκτυο. Δοκιμασες να επιλεξεις χειροκινητα το δικτυο; Ειχε τυχει και σε κανα 2 παιδια απο το forum και διορθωθηκε με αυτο το τροπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgiozo Δημ. March 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2017 Ποια site? Οχι δεν υπαρχει. Ίσως όχι για το συγκεκριμένο, αλλά έχω πετύχει τέτοια ονομασία έκδοσης για άλλα μοντέλα της Xiaomi.... Μπορεί να έχει κάποιες κάποιες επιπλέον μπάντες, αλλά να μην έχει την Β20 που χρειαζόμαστε - κατά περίπτωση, στην επαρχία κυρίως - στην Ελλάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. March 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2017 Ίσως όχι για το συγκεκριμένο, αλλά έχω πετύχει τέτοια ονομασία έκδοσης για άλλα μοντέλα της Xiaomi.... Μπορεί να έχει κάποιες κάποιες επιπλέον μπάντες, αλλά να μην έχει την Β20 που χρειαζόμαστε - κατά περίπτωση, στην επαρχία κυρίως - στην Ελλάδα. Ξερεις τι γινεται, επειδη μολις τωρα κυκλοφορησε γινεται ενας χαμος με τα ονοματα. Δεν θα μου κανε εντυπωση αν καποιο καταστημα το λεγε 4x international αντι note 4 global. Αλλα αυτο θα ηταν καθαρα τυχαιο και απο λαθος. Το σημαντικοτερο ειναι τι γραφει στο κουτι. Επισης ενδεικτικο θα ηταν αν εχει ευρωπαικο φορτιστη, χωρις ομως να γνωριζω με σιγουρια αν υπαρχει 4x χωρις b20 αλλα με ευρωπαικο φορτιστη. Εγω παντως ενα καταστημα ετσι το απεκλεισα. Δεν ηξερε ο μαγαζοτορας ποιο ηταν (μου λεγε ειναι ευρωπαικο, εχει ελληνικα.. εχει και 4g... μπλα μπλα) και τον ρωταω αν εχει ευρωπαικο φορτιστη ή με ανταπτορακι. Ειχε το κινεζικο φορτιστη οποτε και ηταν προφανες ποιο ηταν ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. March 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2017 Θα μας τρελανουν στο τελος... http://www.xiaomidevice.com/xiaomi-redmi-note-4x.html Note 4x με 653 επεξεργαστη και 4GB Ram (χωρις b20 βεβαια). Νομιζω η xiaomi εχει χασει τη μπαλα με τις τοσες διαφορετικες εκδοσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Street Δημ. March 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2017 Θα μας τρελανουν στο τελος... http://www.xiaomidevice.com/xiaomi-redmi-note-4x.html Note 4x με 653 επεξεργαστη και 4GB Ram (χωρις b20 βεβαια). Νομιζω η xiaomi εχει χασει τη μπαλα με τις τοσες διαφορετικες εκδοσεις... ναι κάτι είχα δει και εγω εχθές. χαμός, κάθε μέρα νεα συσκευή βγάζουν:lol: Παράθεση Άλλωστε το πιο εύκολο πράγμα είναι να μιλάς για κάτι που στην ουσία δεν έχεις ιδέα τι είναι, και να έχεις το θράσος να έχεις και άποψη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. March 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2017 ναι κάτι είχα δει και εγω εχθές. χαμός, κάθε μέρα νεα συσκευή βγάζουν:lol: Εγω ξερω οτι εδωσα το redmi note 3 pro ετοιμος να παρω αλλη συσκευη και βλεπω ξαφνικα global 4x και λεω ας περιμενω. Και τωρα βγαλαν αυτο... ειναι και που μας ψεκαζουν και μας πιανει και καταναλωτικη μανια... αντε τωρα να δω τι θα παρω. Οχι τιποτα αλλο, με ενα windows phone που χω καβατζα τη βγαζω και δεν την παλευω καθολου :lol: . Ολο κουλαμαρες ειναι. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arva Δημ. March 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2017 μόλις πρόσεξα κάτι άλλο: αν μπείτε στο site της xiaomi εδω, πανω δεξιά λέει: "Sale at 12PM Martch 15" http://www.mi.com/in/note4/ https://s28.postimg.org/45uajujvh/capture.jpg ρε λέτε να γίνει όντως κάτι αύριο? μήπως ο μαγαζάτορας κάτι ξέρει?:lol: Άλλαξαν την ημερομηνία και πλέον πάνω δεξιά λέει: "Sale @ 12pm, 22nd Mar" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2017 το honorbuy eu πλέον έχει στοκ το μαύρο και όχι το grayη είδα λάθος; Στάλθηκε από το ZOPO SPEED PLUS 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts