mol Δημ. October 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2018 Τρώγομαι για αλλαγή Ρομ. Είμαι σε beta miui. Ποια να περασω.? Θέλω να λειτουργούν όλα άψογα! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ela002 Δημ. October 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2018 Μετά την αλλαγή σε lineage δεν ξαναπιάνω miui με τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. October 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2018 Η αλήθεια είναι οτι η los ειναι αλλο πράγμα... Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2018 τι είναι αυτό το πράγμα τις τελευταίες μέρες και το games καταναλώνει πολύ μπαταρία!;; ;δεν έχω και δεν παίζω κανένα παιχνίδι! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thyreates Δημ. October 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2018 βρε παιδια προβλημα με ακουστικο. ακουγεται πολυ χαμηλα. μονο το ακουστικο, ηχειο ανοιχτη ακροαση μια χαρα και στα ακουστικα δινει χωρις προβλημα... καμια ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2018 Μετά την αλλαγή σε lineage δεν ξαναπιάνω miui με τίποτα. Η αλήθεια είναι οτι η los ειναι αλλο πράγμα... Σε android 9 είστε? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nplatis Δημ. November 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2018 Σε android 9 είστε? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Νομίζω σε Android 9 ακόμα θα συναντήσεις πράγματα που δεν δουλεύουν, καθόλου ή καλά. Γενικά ακόμα είναι φρέσκο. Αν θέλεις σταθερότητα και όλες τις δυνατότητες παραμετροποίησης, για την ώρα μένεις σε Android 8. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ela002 Δημ. November 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2018 Los 15.1 σε 8.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2018 προβλημα παιδια περασα twrp επειτα super su στο καπακι το lazyflasher εδω και 10 λεπτα ειναι στο mi logo. τι κανουμε τωρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. November 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2018 προβλημα παιδια περασα twrp επειτα super su στο καπακι το lazyflasher εδω και 10 λεπτα ειναι στο mi logo. τι κανουμε τωρα? Ποια ρομ είχες;δεν είχες πάρει πρώτα backup; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2018 νταξει ολα καλα. δεν ειχα πάρει μπακ απ απλα μπουταρα στο twrp και φλασαρα los + gapps + magisk ξαναγυρισα στα αγαπημενα λημέρια!!!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g3o1982 Δημ. November 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2018 Καλημερα παιδια. Εχει παρει κανεις το rn4 απο public? Το εχω αγορασει τον απριλιο με ασφαλεια 2 χρονια και σκεφτομαι σε κάποια φαση να κανω μια "αλλαγη". Ξερει κανεις εαν εχουν αποθεμα σε rn4 η θα μου δωσουν καποια αλλη συσκευή? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. November 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2018 Εγω δεν καταλαβα τι αλλαγη θελεις να κανεις; Λιγο δυσκολο να εχουν αποθεμα αλλα αν σου χαλασει λογικα θα εχει η Infoquest Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2018 τωρα ή θελει να δωσει το rn4 και να πάρει άλλη συσκευή ή να δωσει το rn4 και να ξαναπαρει το rn4 Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. November 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2018 Και δεν υπαρχει πλεον στα Public και πλεον μονο τρελος θα εδινε 200 ευρω να παρει αυτο το κινητο. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sisx1 Δημ. November 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2018 Πιαδες εχουμε βρει καμια λυση για την εφαρμογή του καιρου? Ή το εχω μονο εγω το ζητημα? Δεν μπορεί να μου κανει το auto location και παραμενει στην περιοχη κατοικιας μου. Στις επιλογες δεν υπαρχει το location πλεον. Ειμαι με stable 9.6.3.0 ην τελευταία τελως παντων Παράθεση Sagem RC922 - Nokia 3330 - Siemens S25 - Nokia 6610 - Siemens SX1 - BenQ Siemens EF81 - Siemens SXG75 - Samsung Omnia I - ZTE V970 - Sony Xperia X10 - Vodafone 527 - Meizu M2 - Samsung Pocket Neo - Xiaomi Redmi Note 4 Global - Xiaomi MI Note 10 lite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2018 Και δεν υπαρχει πλεον στα Public και πλεον μονο τρελος θα εδινε 200 ευρω να παρει αυτο το κινητο. :lol: τζαμπα αλλαγή δε χαλασε κανεναν ;) Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. November 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2018 τζαμπα αλλαγή δε χαλασε κανεναν ;) Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Πως θα γινει αυτη η τζαμπα αλλαγη δεν καταλαβα; και εγω εχω παρει οχι απλα τζαμπα αλλαγη αλλα και καλυτερο μοντελο γιατι πχ δεν υπηρχε ανταλλακτικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. November 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2018 Πιαδες εχουμε βρει καμια λυση για την εφαρμογή του καιρου? Ή το εχω μονο εγω το ζητημα? Δεν μπορεί να μου κανει το auto location και παραμενει στην περιοχη κατοικιας μου. Στις επιλογες δεν υπαρχει το location πλεον. Ειμαι με stable 9.6.3.0 ην τελευταία τελως παντων Πρεπει να αλλαξεις location απο τις ρυθμισεις σε χωρα εκτος ΕΕ πχ Ινδία, Ελβετια κτλ. Λογικα θα δουλεψει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2018 (edited) Πως θα γινει αυτη η τζαμπα αλλαγη δεν καταλαβα; και εγω εχω παρει οχι απλα τζαμπα αλλαγη αλλα και καλυτερο μοντελο γιατι πχ δεν υπηρχε ανταλλακτικο. ασφαλισμένο το εχει. το σπαει, το χαλαει και παιρνει αλλο. εκτος αν δε καταλαβα σωστα.... και θελει κατι άλλο να κανει Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Edited November 2, 2018 by mol Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g3o1982 Δημ. November 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2018 ασφαλισμένο το εχει. το σπαει, το χαλαει και παιρνει αλλο. εκτος αν δε καταλαβα σωστα.... και θελει κατι άλλο να κανει Sent from my Redmi Note 4 using TapatalkΑυτο ακριβώς. Απλα δε ξερω αν εχουν αποθεμα σε συσκευες Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. November 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2018 Αυτο ακριβώς. Απλα δε ξερω αν εχουν αποθεμα σε συσκευες Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Και δεν κοιτας για καλυτερο; Αρκει να ειναι σωστη η ασφαλιση γιατι οταν ειχα ασφαλισει το αμαξι και τους ρωτησα αν μου παρει φωτια και καει ποσα θα μου δωσετε η απαντηση ηταν 1200 ευρω για αμαξι που αγγελια δεν το εβρισκες κατω απο 4000 τοτε. :lol: Μην πουν καμια χαζομαρα οτι η αξια του τωρα ειναι 50 ευρω και σου πιστωνουμε 50 ευρω να παρεις κατι αλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g3o1982 Δημ. November 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2018 Ναι αυτο θα το προσεξω Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2018 στους ορους γραφει αντικατασταση συσκευης ή πιστωτικο? αν ειναι προς αντικατασταση λογικα θα δωσουν ιδια ή παρόμοιων χαρακτηριστικών Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cddaraa Δημ. November 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2018 Ειμαι ο μόνος που δεν κατάλαβε τι συμβαίνει;; Έχει κάποιο πρόβλημα το κινητό η απλά θα το πετάξεις στον τοίχο και θα πας να κάνεις λαμογιά;; Παράθεση Ooooooooooooh Campione!The One and Only We're Liverpooooooooooooool They say our days are numbered, we're not famous anymore But scousers rule the country like we've always done before Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts