chios Δημ. September 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2018 Από την xiaomi δεν περιμένω να δώσει oreo σε αυτό το κινητό, miui 10 τρέχει εδώ και καιρό σε dev. Oreo μόνο σε unofficial rom. Στάλθηκε από το PRO 6 Plus (flyme 7 GLOBAL) μου μέσω Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. September 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2018 Χρονοδιάγραμμα για Miui 10 για το κινητό αυτό, υπάρχει; Redmi Note 5 via Tapatalk Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. September 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2018 Χρονοδιάγραμμα για Miui 10 για το κινητό αυτό, υπάρχει; Redmi Note 5 via TapatalkΦαντάζομαι αναφέρεσαι σε stable, σε dev global υπάρχει εδώ και καιρό. Λογικά σε 1 περίπου μήνα θα έχει βγει και η 10 global stable, τώρα κυκλοφορεί η κινεζική. From the middle of nowhere to the center of everywhere.. through my Redmi Note 4 Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. September 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2018 Αυτό με τις ρομ της xiaomi δε μπορώ να το καταλάβω. Οι πρώτες dev miui 10 ήταν σε αυτονομία κορυφή. Οι τελευταίες όμως είναι τραγικές.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2018 Αυτό με τις ρομ της xiaomi δε μπορώ να το καταλάβω. Οι πρώτες dev miui 10 ήταν σε αυτονομία κορυφή. Οι τελευταίες όμως είναι τραγικές....συμφωνώ! είχαμε συμφωνήσει οι πρώτες 2 ήταν πολύ καλές. τώρα σκ@τα πάλι! Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sifario Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 Παίδες εχω σοβαρό θέμα με την μπαταρία εχω το note 4 με snapdragon και η μπαταρία δεν κρατάει ούτε 5 ώρες.Το εχω ξαναγράψει πριν μερικά post.Αυτο που ήθελα να ρωτήσω για να ξέρω τι να κάνω είναι θέμα αλλαγής μπαταρίας?Επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων έκανα το κινητό φορτίζει μέχρι το 97% φοράει την τελευταία stable και εχω παρατηρήσει μόλις ανοίγω το wifi πέφτει κατακόρυφα.Με έναν φορτιστή στο χέρι πρέπει να ειμαι Παράθεση LG Optimus 2X,THL W8,Xiaomi mi2s,Xiaomi mi4, Xiaomi mi4c, Letv le1, Lg g2, Lg g3, Lg g4,Xiaomi mi5,Samsung Galaxy S6 Edge,Lg g5,Galaxy s7,Xiaomi mi5s,Xiaomi mi6,Galaxy s8,Lg g6,Oneplus 5,Oneplus 5t,Xiaomi mi note 3,Huawei mate 10 pro,Xiaomi mi mix 2s,Galaxy s9+,Huawei P20 Pro,Xiaomi mi 9,Huawei mate 20 pro,Xiaomi mi note 10,Huawei p30 pro,Samung s10 plus,Samsung s20 plus,Xiaomi mi 10,Pixel 4xl,Samsung s20 fe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamlord1970 Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 παιδιά είμαι σίγουρος ότι έχει αναφερθεί ξανά αυτό που θα πω αλλά μην με βαρεσετε.....δεν μπορώ να σβήσω αρχεία από την SD card ....είμαι με global stable 9.6.2.0 και unroot.....πως το φτιάχνουμε αυτό? ότι και αν προσπάθησα από YouTube δεν έκατσε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss567 Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 Παίδες εχω σοβαρό θέμα με την μπαταρία εχω το note 4 με snapdragon και η μπαταρία δεν κρατάει ούτε 5 ώρες.Το εχω ξαναγράψει πριν μερικά post.Αυτο που ήθελα να ρωτήσω για να ξέρω τι να κάνω είναι θέμα αλλαγής μπαταρίας?Επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων έκανα το κινητό φορτίζει μέχρι το 97% φοράει την τελευταία stable και εχω παρατηρήσει μόλις ανοίγω το wifi πέφτει κατακόρυφα.Με έναν φορτιστή στο χέρι πρέπει να ειμαι Το δικό μου λειτουργεί από τον Μάρτιο του προηγούμενου έτους και η μπαταρία με φόρτιση κάθε δεύτερη μέρα δεν έχει αλλάξει από τότε που το πήρα. Το αν είναι ανοιχτό ή κλειστό το wifi στο δικό μου έχει πολύ μικρή επίδραση στην αυτονομία. Οι πέντε ώρες που αναφέρεις είναι σε χρήση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 Παίδες εχω σοβαρό θέμα με την μπαταρία εχω το note 4 με snapdragon και η μπαταρία δεν κρατάει ούτε 5 ώρες.Το εχω ξαναγράψει πριν μερικά post.Αυτο που ήθελα να ρωτήσω για να ξέρω τι να κάνω είναι θέμα αλλαγής μπαταρίας?Επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων έκανα το κινητό φορτίζει μέχρι το 97% φοράει την τελευταία stable και εχω παρατηρήσει μόλις ανοίγω το wifi πέφτει κατακόρυφα.Με έναν φορτιστή στο χέρι πρέπει να ειμαιΣε ένα χρόνο δύσκολο να έχει χαλάσει η μπαταρία, μόνο από κακή φόρτιση. Πας για αλλαγή μπαταρίας μάλλον. Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου μέσω Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sifario Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 Το δικό μου λειτουργεί από τον Μάρτιο του προηγούμενου έτους και η μπαταρία με φόρτιση κάθε δεύτερη μέρα δεν έχει αλλάξει από τότε που το πήρα. Το αν είναι ανοιχτό ή κλειστό το wifi στο δικό μου έχει πολύ μικρή επίδραση στην αυτονομία. Οι πέντε ώρες που αναφέρεις είναι σε χρήση; 5 ωρες σε χρηση πεφτει κατακορυφα και δεν φορτιζει μεχρι το 100. Παράθεση LG Optimus 2X,THL W8,Xiaomi mi2s,Xiaomi mi4, Xiaomi mi4c, Letv le1, Lg g2, Lg g3, Lg g4,Xiaomi mi5,Samsung Galaxy S6 Edge,Lg g5,Galaxy s7,Xiaomi mi5s,Xiaomi mi6,Galaxy s8,Lg g6,Oneplus 5,Oneplus 5t,Xiaomi mi note 3,Huawei mate 10 pro,Xiaomi mi mix 2s,Galaxy s9+,Huawei P20 Pro,Xiaomi mi 9,Huawei mate 20 pro,Xiaomi mi note 10,Huawei p30 pro,Samung s10 plus,Samsung s20 plus,Xiaomi mi 10,Pixel 4xl,Samsung s20 fe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss567 Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 5 ωρες σε χρηση πεφτει κατακορυφα και δεν φορτιζει μεχρι το 100. Αν ήμουν στην θέση σου θα δοκίμαζα να το φορτίσω με άλλο φορτιστή - καλώδιο κλειστό και με όσο το δυνατόν λιγότερα αμπέρ. Θα το άφηνα στον φορτιστή αρκετή ώρα μετά την ολοκλήρωση της φόρτισης και θα το χρησιμοποιούσα τουλάχιστον 20 λεπτά αφού το έβγαζα από τον φορτιστή. Αν μετά από δύο τρεις τέτοιους κύκλους δεν έβλεπα διαφορά στην μπαταρία θα σκεφτόμουν ότι μπορεί να φταίει η μπαταρία . Το αγόρασες καινούργιο και είχε αυτή την συμπεριφορά από την αρχή ;, επιδεινώνεται σταδιακά ή ξαφνικά μειώθηκε η αυτονομία του ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamlord1970 Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 παιδιά είμαι σίγουρος ότι έχει αναφερθεί ξανά αυτό που θα πω αλλά μην με βαρεσετε.....δεν μπορώ να σβήσω αρχεία από την SD card ....είμαι με global stable 9.6.2.0 και unroot.....πως το φτιάχνουμε αυτό? ότι και αν προσπάθησα από YouTube δεν έκατσε. υπάρχει κανένας που γνωρίζει να μου πει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 υπάρχει κανένας που γνωρίζει να μου πει? Βγάλε την SD και κάνε φορματ στο pc σου. Ξανά βαλτή στο κινητό και δοκίμασε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sifario Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 Αν ήμουν στην θέση σου θα δοκίμαζα να το φορτίσω με άλλο φορτιστή - καλώδιο κλειστό και με όσο το δυνατόν λιγότερα αμπέρ. Θα το άφηνα στον φορτιστή αρκετή ώρα μετά την ολοκλήρωση της φόρτισης και θα το χρησιμοποιούσα τουλάχιστον 20 λεπτά αφού το έβγαζα από τον φορτιστή. Αν μετά από δύο τρεις τέτοιους κύκλους δεν έβλεπα διαφορά στην μπαταρία θα σκεφτόμουν ότι μπορεί να φταίει η μπαταρία . Το αγόρασες καινούργιο και είχε αυτή την συμπεριφορά από την αρχή ;, επιδεινώνεται σταδιακά ή ξαφνικά μειώθηκε η αυτονομία του ; Το τελευταίο δίμηνο έχει αυτή την συμπεριφορά.Θα κάνω αυτό που λες και θα δω Παράθεση LG Optimus 2X,THL W8,Xiaomi mi2s,Xiaomi mi4, Xiaomi mi4c, Letv le1, Lg g2, Lg g3, Lg g4,Xiaomi mi5,Samsung Galaxy S6 Edge,Lg g5,Galaxy s7,Xiaomi mi5s,Xiaomi mi6,Galaxy s8,Lg g6,Oneplus 5,Oneplus 5t,Xiaomi mi note 3,Huawei mate 10 pro,Xiaomi mi mix 2s,Galaxy s9+,Huawei P20 Pro,Xiaomi mi 9,Huawei mate 20 pro,Xiaomi mi note 10,Huawei p30 pro,Samung s10 plus,Samsung s20 plus,Xiaomi mi 10,Pixel 4xl,Samsung s20 fe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamlord1970 Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 Βγάλε την SD και κάνε φορματ στο pc σου. Ξανά βαλτή στο κινητό και δοκίμασε Το έκανα ήδη αυτό....στο pc δουλεύει μια χαρά η κάρτα της έκανα και φορμάτ αλλά μόλις την βάζω και θέλω να κάνω μια διαγραφή δεν με αφήνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 Που βρισκουμε την τελευταια dev σε fastboot rom γιατι στην σελιδα τους εχουν μονο για το 4X Δεν ειδα καπου για το mido Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss567 Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 Το έκανα ήδη αυτό....στο pc δουλεύει μια χαρά η κάρτα της έκανα και φορμάτ αλλά μόλις την βάζω και θέλω να κάνω μια διαγραφή δεν με αφήνει. Μήπως είναι θέμα δικαιωμάτων της εφαρμογής που χρησιμοποιείς για την διαγραφή ; ----- προσθήκη μηνύματος 87 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Που βρισκουμε την τελευταια dev σε fastboot rom γιατι στην σελιδα τους εχουν μονο για το 4X Δεν ειδα καπου για το mido Εσύ δεν έχεις note 4Χ ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 To Snapdragon εχω Global Version B20 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisfz Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 την ειδια rom φορανε και το 4χ και το global (mido) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 (edited) To Snapdragon εχω Global Version B20Αυτή είναι, αν πας να την κατεβάσεις θα δεις το αρχείο ότι γράφει mido μεταξύ άλλων. Edited September 19, 2018 by minotavros Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxkel Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 Να ρωτήσω κάτι για τα θέματα; Ναι μεν αλλάζοντας χώρα (π.χ. Ινδία) μπορείς και κατεβάζεις, αλλά κανένα θέμα δε είναι συμβατό πλήρες με miui 10. Υπάρχει άλλη χώρα ή ιστοσελίδα που να έχει συμβατά να κατεβάσουμε; Είμαι με miui 10 dev Παράθεση enjoy your life...:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 υπάρχει έστω ΜΙΑ εφαρμογή ραδιοφώνου που με ΚΛΕΙΔΩΜΈΝΗ την οθόνη να φαίνεται το widget της;; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan1 Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 υπάρχει έστω ΜΙΑ εφαρμογή ραδιοφώνου που με ΚΛΕΙΔΩΜΈΝΗ την οθόνη να φαίνεται το widget της;; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Η "μαμά" εφαρμογή, μια χαρά δουλεύει και στην οθόνη κλειδώματος. Εκτός αν εννοείς κάτι άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 ναι εννοώ εφαρμογή που να έχει ράδιο ΧΩΡΊΣ την ανάγκη ακουστικών εννοείται... αλλιώς ναι η μαμά μια χαρά είναι Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan1 Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 Ισως κάποια εφαρμογή internet radio? Οι FM θέλουν τα ακουστικά για κεραία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts