mantilas Δημ. July 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2018 Βρε φίλε μου το ξέρω, έκανα το update. Αλλο ειπα εγω, οτι τα συνεχόμενα updates είναι λίγο σπαστικα. Καλύτερα 2 μεγαλα updaτes το χρόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2018 Βρε φίλε μου το ξέρω, έκανα το update. Αλλο ειπα εγω, οτι τα συνεχόμενα updates είναι λίγο σπαστικα. Καλύτερα 2 μεγαλα updaτes το χρόνο. stable είπες έχεις; αυτή κάνει 2 το χρόνο. συνεχόμενες κάνει η beta. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 42 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- με την τελευταία beta (miui 10) επιτέλους με κλειδωμένο το κινητό μπορείς να αλλάξεις την ένταση του ήχου, προφίλ κλπ! Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantilas Δημ. July 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2018 Πως κανει 2 ρε παιδιά θα με τρελανετε; Το εχω απο τον περασμενο Νοεμβρη και ημουν με 9.2.1.0. Αλλα 2 εγιναν μέχρι το 9.6.1.0; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2018 Όχι, πέρασαν αρκετά Ειδικά το τελευταίο 3μηνο πρέπει να πήρε 3 ή 4 Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. July 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2018 stable είπες έχεις; αυτή κάνει 2 το χρόνο. συνεχόμενες κάνει η beta. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 42 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- με την τελευταία beta (miui 10) επιτέλους με κλειδωμένο το κινητό μπορείς να αλλάξεις την ένταση του ήχου, προφίλ κλπ! Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Ναι καλα απο περσι τον ιουνιο εχει κανει 6 τουλαχιστον η μανουλα η σταθερη οποτε εισαι ανακριβης εσυ κατσε με τους πειραματομαλακες που βγαζουν καθε βδομαδα οτι ναναι. :X Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. July 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2018 Έχεις δοκιμάσει dev? Ότι να 'ναι πάντως δεν την λες. Έχω από το 2014 με κινητά Xiaomi και με εξαίρεση κάποια μικρά διαστήματα stable τα υπόλοιπα είμαι με dev. Δεν χρειάστηκε ποτέ να αλλάξω σε καμιά dev, ως αποτέλεσμα κάποιας αναβάθμισης που να κατέστησε μη χρηστικό το κινητό. Στα της Miui 10. Όλα καλά μέχρι στιγμής και γενικά η όλη αίσθηση της και το ui της μου έχουν αφήσει άριστες εντυπώσεις. Το μόνο μείον που έχω βρει είναι ότι έχει ένα θέμα με το ελληνικό αλφάβητο, εμφανίζει σαν αραιωμένα ας πούμε σε κάποιες εφαρμογές τα ελληνικά γράμματα. Έχω ήδη στείλει feedback, φαντάζομαι θα λυθεί σύντομα.Ναι καλα απο περσι τον ιουνιο εχει κανει 6 τουλαχιστον η μανουλα η σταθερη οποτε εισαι ανακριβης εσυ κατσε με τους πειραματομαλακες που βγαζουν καθε βδομαδα οτι ναναι. :X From the middle of nowhere to the center of everywhere.. through my Redmi Note 4 Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2018 Για πες κάποιο παράδειγμα, στο θέμα με το ελληνικό αλφάβητο. Δε προσεξα κατι Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregog7 Δημ. July 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2018 Στην τελευταία σταθερή, στα αρχεία κλήσεων μου βγάζει με αγγλικά το πότε κάλεσα κάποιον. Πχ 1 hour ago... Το έχει και κάποιος άλλος; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 global Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LoukG Δημ. July 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2018 εμφανίζει σαν αραιωμένα ας πούμε σε κάποιες εφαρμογές τα ελληνικά γράμματα. Μήπως οφείλεται η γραμματοσειρά γι αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. July 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2018 Δεν είναι μόνο στο ελληνικό αλφάβητο το πρόβλημα αλλά και στο ρώσικο και σε άλλες γλώσσες και είναι από την αρχή που ξεκίνησε η miu10. Απ όσο γνωρίζω το ξέρουν το πρόβλημα και δουλεύουν πάνω σε αυτό. Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2018 Δεν είναι μόνο στο ελληνικό αλφάβητο το πρόβλημα αλλά και στο ρώσικο και σε άλλες γλώσσες και είναι από την αρχή που ξεκίνησε η miu10. Απ όσο γνωρίζω το ξέρουν το πρόβλημα και δουλεύουν πάνω σε αυτό. Έτσι έκαναν τα toggles στο 10;......... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. July 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2018 Έτσι έκαναν τα toggles στο 10;.........Ναι.. . . .. Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2018 Ναι.. . . .. Κάτι τέτοιες κινήσεις δεν τις καταλαβαίνω.. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P270 Δημ. July 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2018 Τελικα μονο εγω εχω προβλημα με τις ειδοποιήσεις μετα το update; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2018 Γιατί τι έχουν τα toggles? Μια χαρά είναι. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. July 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2018 Και γω δε βλεπω τιποτα τετοιο προς το παρον.; :) Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. July 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2018 Δεν είναι μόνο στο ελληνικό αλφάβητο το πρόβλημα αλλά και στο ρώσικο και σε άλλες γλώσσες και είναι από την αρχή που ξεκίνησε η miu10. Απ όσο γνωρίζω το ξέρουν το πρόβλημα και δουλεύουν πάνω σε αυτό. Έτσι βγαίνει και σε εμένα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2018 εμένα με τίποτα δεν ξεκλειδώνει με fingerprint. τα έχω ξανά περάσει 10 φορές. απλά ανάβει την οθόνη κλειδωμένη! θέλει το πιν μετά. έλεος. το έκανε και με την miui 9 και τωρα με την πρώτη beta miui 10 Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2018 Είσαι σίγουρος ότι εκανες την σωστή επιλογή στις ρυθμίσεις? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2018 Είσαι σίγουρος ότι εκανες την σωστή επιλογή στις ρυθμίσεις? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk βρήκα μάλλον τί φταίει. ο nova launcher. όταν είναι αυτός στην αρχική οθόνη χωρίς άλλη ανοιχτή εφαρμογή μπροστά και μέσω των δικών του gestures κλειδώσω την οθόνη (lock screen έχω δώσει στο gesture) ΔΕΝ ξεκλειδώνει με fingerprint. απλά ανοίγει την οθόνη. εάν όμως έχω ανοιχτή οποιαδήποτε εφαρμογή και από το κουμπί του κινητού σβήσω την οθόνη τότε ξεκλειδώνει την οθόνη το fingerprint! γιατί γίνεται αυτό; ήρθε η ώρα για άλλον launcher? Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. July 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2018 βρήκα μάλλον τί φταίει. ο nova launcher. όταν είναι αυτός στην αρχική οθόνη χωρίς άλλη ανοιχτή εφαρμογή μπροστά και μέσω των δικών του gestures κλειδώσω την οθόνη (lock screen έχω δώσει στο gesture) ΔΕΝ ξεκλειδώνει με fingerprint. απλά ανοίγει την οθόνη. εάν όμως έχω ανοιχτή οποιαδήποτε εφαρμογή και από το κουμπί του κινητού σβήσω την οθόνη τότε ξεκλειδώνει την οθόνη το fingerprint! γιατί γίνεται αυτό; ήρθε η ώρα για άλλον launcher? Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk είναι admin ο Nova? Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P270 Δημ. July 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2018 Γιατί τι έχουν τα toggles? Μια χαρά είναι. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk θα σου εξηγησω πριν την αναβαθμιση σε 10 το ειχα ρυθμιση ετσι ωστε καθε μυνημα απο sms η viber η mail να ανοιγει την οθονη και να εχει και προεπισκοπηση του μυνηματος μετα την αναβαθμιση η προεπισκοπηση χαθηκε απο ολα και την οθονη την ενεργοποιη οπτε θελει εχω κοιταξει ολες τις ρυθμισεις και στο τηλ αλλα και στις ρυθμισεις των εφαρμογων ολα ειναι οκ οπως τα ειχα δηλαδη αλλα δεν παιζουν σωστα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2018 (edited) είναι admin ο Nova? Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk βέβαια. αλλά απ ότι θυμάμαι εγώ στις ρυθμίσεις του νοβα δεν είχα βάλει να κλειδώνει με το κόλπο της καθυστέρησης για να λειτουργεί το αποτύπωμα. τώρα τι άλλαξε τώρα τελευταία και χρειάζεται αυτη η ρυθμιση πλέον δεν ξέρω. άλλος launcher που να μην έχει αυτό το θέμα με το αποτύπωμα υπάρχει; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk στης γυναίκας μου με την τελευταία σταθερή δεν χρειάστηκε ποτέ να ενεργοποιησω την ειδική καθυστέρηση του νοβα στο κλείδωμα. εγώ είμαι με dev. Edited July 15, 2018 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthes Δημ. July 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2018 Με nova στην 9.2 δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα. Μονο μετα απο επανεκκίνηση χρειάζεται την πρώτη φορά το pin.. Τις επόμενες είναι εντάξει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2018 (edited) Με nova στην 9.2 δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα. Μονο μετα απο επανεκκίνηση χρειάζεται την πρώτη φορά το pin.. Τις επόμενες είναι εντάξει εννοείς είσαι σε σταθερή 9.2; στης γυναίκας μου με 9.6.1 δουλεύει μια χαρά σαν εσένα. άρα στην beta dev miui 10 γίνεται αυτό μάλλον Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Edited July 15, 2018 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts