Jump to content

Redmi Note 4 Global Edition (Redmi Note 4X)

celtic1453
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στα εισερχομενα μηνυματα (sms), τωρα τελευταια, με την default εφαρμογη, μου βγαζει το νουμερο αντι για το ονομα του αποστολεα (Ειναι αποθηκευμενο). Αν "σκρολαρω" λιγο την οθονη πανω-κατω, εμφανιζονται. Ειναι καποιο bug ή θεμα ρυθμισης?
Βάζεις την εφαρμογή "number fixer" από play store και βάζεις σε όλες τις επαφές από Ελλάδα μπροστά το +30

MI 5 using Tapatalk

No root->No problem

Μπορεί να βρήκα καταλάθος αυτό που θες.

Δεν ξέρω σίγουρα αν θες αυτό.

Δοκίμασε

Ρυθμίσεις -> Εφαρμογές Συστήματος -> Τηλέφωνο -> Σύνθετες Ρυθμίσεις -> Παρασκήνιο συζήτησης

Μπα όχι φίλε τπτ πάλι. Δε πειράζει σ ευχαριστώ για τον χρόνο σου.

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Βάζεις την εφαρμογή "number fixer" από play store και βάζεις σε όλες τις επαφές από Ελλάδα μπροστά το +30

MI 5 using Tapatalk

Θα το δοκιμασω, αν και οι επαφες που ειχαν θεμα, ειχαν το +30 μπροστα.

edit

Ποια εφαρμογη ειναι ακριβως, γιατι με το "number fixer" στο search, βγαζει αρκετα.

Edited by vasilisk

ξερει κανεις αν τα selfie stick που κυκλοφορουν δουλευουν με το κινητο μας ? για να μη δωσουμε 20συν ευρω για της xiaomi

Πριν 2 χρόνια σχεδόν είχα πάρει της Xiaomi bluetooth selfie stick με 8€.

γιατι θελω να αγορασω ενα oem απο αθηνα και το σκεφτομαι να παω να το παρω να μη δουλευει κτλ εκτος αν το δοκιμασω

το δοκίμασα

παίζει κανονικά με ένα απλό που έχω (όχι ΒΤ)

Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους.

Διάβασα στο manual πως όταν χρησιμοποιούνται 2 sim, μία θα έχει 4G/3G/2/ ενώ η άλλη θα έχει 3G/2G.

Ερώτηση: Μπορεί ο χρήστης ανά πάσα στιγμή να διαλέγει ποια από τις 2 sim θα λειτουργεί σε 4G ή αυτό έχει να κάνει αν η sim είναι στην θέση 1 ή στην θέση 2;

Μπορει ανα πασα στιγμη να διαλεξει ποια καρτα θα είναι 4g, ασχέτως σε ποια θέση βρίσκεται

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

καλημερα σας παιδια και χρονια πολλα.

Θα μπορουσε καποιος να μου πει πως μπορω να κανω αποκρυψη του αριθμου μου οταν καλω καποιον αλλον αριθμο ?

καλημερα σας παιδια και χρονια πολλα.

Θα μπορουσε καποιος να μου πει πως μπορω να κανω αποκρυψη του αριθμου μου οταν καλω καποιον αλλον αριθμο ?

#31# πριν τον αριθμό. πρόσεξε μόνο γιατί δεν το θυμάται στην επανακληση πρέπει να το ξανά βάλεις

----- προσθήκη μηνύματος 117 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

η ένδειξη πόση μπαταρία έχει το bt ακουστικό πλέον δεν υπάρχει;

#31# πριν τον αριθμό. πρόσεξε μόνο γιατί δεν το θυμάται στην επανακληση πρέπει να το ξανά βάλεις

ευχαριστω για την απαντηση σου, νομιζα πως γινεται μεσα απ τις λειτουργιες του κινητου. Χρονια πολλα

οκ το βρηκα. Οπως κι αν εχει ευχαριστω και παλι

Εγώ δοκίμασα 2 no name από κινέζο, ένα με καλώδιο κι ένα ασύρματο με bt και δεν δουλεύει κανένα με το Xiaomi ενώ με το Samsung δουλεύουν και τα δύο. Ίσως να χρειάζεται κάποια ρύθμιση το bt, δεν ξέρω
εγω δοκιμασα ενα με καλωδιο αλλα τπτ και τελικα πηρα ενα με bluetooth και δουλευει κανονικα

ευχαριστω για την απαντηση σου, νομιζα πως γινεται μεσα απ τις λειτουργιες του κινητου. Χρονια πολλα

οκ το βρηκα. Οπως κι αν εχει ευχαριστω και παλι

χρόνια πολλά, όταν λες το βρήκες γίνεται τελικά και μέσα από τις ρυθμίσεις;

ενώ όταν, ακόμα και με κλειδωμένο το τηλ, κατεβάζω την κουρτίνα φαίνονται των εφαρμογών οι ειδοποιήσεις, απλά με κλειδωμένο το τηλ χωρίς να κατεβάσω την μπάρα δεν φαίνονται ενώ έχω ενεργές τις show in lock screen άδειες 995a6614019f87dddb1f1b8514b2adb2.jpg7c90ee12fb8ada0af57604cc59c8972a.jpg

----- προσθήκη μηνύματος 117 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

η ένδειξη πόση μπαταρία έχει το bt ακουστικό πλέον δεν υπάρχει;

Σε εμένα με την τελευταία beta global αλλά και με όλες τις προηγούμενες κανονικά δείχνει ένδειξη για την μπαταρία του bt ακουστικού/ηχείου.

From the middle of nowhere to the center of everywhere.. through my Redmi Note 4

Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4

Κάτι μείον στην miui 9 και στα θέματα είναι ότι δεν μπορείς να αλλάξεις το widget ρολόι - καιρός και να βάλεις διαφορετικό από τα άλλα θέματα, ενώ στην 8 το έκανε. Έτσι δεν είναι; υπάρχει κανένας τρόπος; παρατεταμένα αν πατήσεις έχει μόνο διαγραφή...
enjoy your life...:p

Σε εμένα με την τελευταία beta global αλλά και με όλες τις προηγούμενες κανονικά δείχνει ένδειξη για την μπαταρία του bt ακουστικού/ηχείου.

From the middle of nowhere to the center of everywhere.. through my Redmi Note 4

ήσουν πάντα με beta? για στις stable από κάποια και μετά δεν το δείχνει.

Το Plantronics που έχω το έδειχνε στην 8. Στην 9 εξαφανίστηκε. Μιλάω για global stable

Έχω Xiaomi bt αυτή τη στιγμή και με mi-globe.com dev η στάθμη της μπαταρίας φαίνεται κανονικά.
Φιλικά.Γιώργος.

Έχω αρκετό καιρό dev. Stable είχα την 8, οπότε μάλλον δεν μπορώ να βοηθήσω.

Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4

Καλησπέρα στην ομάδα. Ψάχνω να αγοράσω ένα κινητό μέχρι τα 200ευρο.

Μέχρι τώρα ημουν φανατικός μόνο στα windows phone. lumia800, lumia 620, lumia 640lte.

Αλλα ειπα να αλλάξω επειδή μας "κρέμασε" η microsoft-nokia.

Ήθελα να πάρω το nokia 6 με την 4αρα την ram αλλά φεύγει πολύ το buget. Τελικά έκλεισα στο xiaomi redmi note 4 4ram.

ΑΛΛΆ!!! Από ότι έψαξα στο νετ, γινεται ένα μεγάλο μπέρδεμα. Ποιο μοντέλο αξιζει και πρέπει να πάρω για εδώ ελλάδα.

Με την μπάντα των 800hz b20, με GLOBAL EDITION.

Μπορείτε λίγο να με βοηθησετε να τα ξεκαθαρίσω και γιατί όχι να με προτεινετε ένα μαγαζί ώστε να πάω να το πάρω.

Καλησπέρα στην ομάδα. Ψάχνω να αγοράσω ένα κινητό μέχρι τα 200ευρο.

Μέχρι τώρα ημουν φανατικός μόνο στα windows phone. lumia800, lumia 620, lumia 640lte.

Αλλα ειπα να αλλάξω επειδή μας "κρέμασε" η microsoft-nokia.

Ήθελα να πάρω το nokia 6 με την 4αρα την ram αλλά φεύγει πολύ το buget. Τελικά έκλεισα στο xiaomi redmi note 4 4ram.

ΑΛΛΆ!!! Από ότι έψαξα στο νετ, γινεται ένα μεγάλο μπέρδεμα. Ποιο μοντέλο αξιζει και πρέπει να πάρω για εδώ ελλάδα.

Με την μπάντα των 800hz b20, με GLOBAL EDITION.

Μπορείτε λίγο να με βοηθησετε να τα ξεκαθαρίσω και γιατί όχι να με προτεινετε ένα μαγαζί ώστε να πάω να το πάρω.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7150327#post7150327

χρόνια πολλά, όταν λες το βρήκες γίνεται τελικά και μέσα από τις ρυθμίσεις;

πατας το κουμπι των κλησεων / Ρυθμισεις (κατω αριστερα ) / Συνθετες ρυθμισεις / Αναγνωριση κλησης / Αποκρυψη αριθμου

• The title was changed to Redmi Note 4 Global Edition (Redmi Note 4X)