theo1973 Δημ. December 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2017 Κάτι μπερδεύεις με τις μπαταρίες Λιθίου φίλε μου, ως προς το "σκάσιμο" που αναφέρεις. Δεν υφίσταται κάτι τέτοιο στην εν λόγω τεχνολογία. Τίποτε δεν μπερδεύω εγώ. Μάλλον εσύ μπερδεύεις τη μη ύπαρξη "φαινομένου μνήμης" στις μπαταρίες Li σε σχέση με τις παλιότερες NiMH και NiCd με τον κίνδυνο έκρηξης από κακή φόρτιση. Οι μπαταρίες Li-ion και πολύ πολύ περισσότερο οι LiPO (όπως αυτή που έχει το εν λόγω κινητό) είναι εξαιρετικά επικίνδυνες αν φορτιστούν ανεξέλεγκτα. Αυτόν τον έλεγχο (να αποφευχθεί το "μπαμ") λοιπόν τον αναλαμβάνει το κύκλωμα φόρτισης του τηλεφώνου. Το οποίο διαχειρίζεται η ROM. Για γνήσιες οθόνες: http://www.dragon-tt.com/Products.aspx?sid=369 Θυμάμαι ένα παλιότερο σχόλιο που έλεγε ότι καλό είναι να αλλαχτεί lcd & digitizer & frame. Όχι απλά "καλό είναι" αλλά είναι μοναδική λύση. Το digitizer είναι σχεδόν απόλυτα βέβαιο ότι δεν πρόκειται να διαχωριστεί με επιτυχία από την LCD (θα σπάσουν και τα δύο) χωρίς τη χρήση ειδικού εξοπλισμού (lcd separator). Ακόμα και με τέτοιο εξοπλισμό οι πιθανότητες να σπάσει είναι πολλές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 Τίποτε δεν μπερδεύω εγώ. Μάλλον εσύ μπερδεύεις τη μη ύπαρξη "φαινομένου μνήμης" στις μπαταρίες Li σε σχέση με τις παλιότερες NiMH και NiCd με τον κίνδυνο έκρηξης από κακή φόρτιση. Οι μπαταρίες Li-ion και πολύ πολύ περισσότερο οι LiPO (όπως αυτή που έχει το εν λόγω κινητό) είναι εξαιρετικά επικίνδυνες αν φορτιστούν ανεξέλεγκτα. Αυτόν τον έλεγχο (να αποφευχθεί το "μπαμ") λοιπόν τον αναλαμβάνει το κύκλωμα φόρτισης του τηλεφώνου. Το οποίο διαχειρίζεται η ROM. Ναι, σωστά τα λες, αλλά όλα αυτά που μου λες, θα ίσχυαν εάν είχαμε μια άλλη συζήτηση περί μπαταριών. Ουσιαστικά δεν κατάλαβες γιατί στο έγραψα φίλε μου. Στις μπαταρίες Li το κύκλωμα τους δε τις υπερφορτίζει όπως κάποιοι νομίζουν (για το 99% που αναφέρεις). Μόλις η μπαταρία φθάσει το 100%, το κύκλωμα διακόπτει τη φόρτιση και απομονώνει τη μπαταρία απο το κινητό εντελώς. Έτσι όσο είσαι συνδεδεμένος με το ρεύμα του δικτύου, η μπαταρία μένει άπραγη και αποσυνδεδεμένη απο το κινητό. Για να μην αναφέρω ότι πχ στα laptops κάνει και καλό στη μπαταρία το να είναι συνδεδεμένο μόνιμα στη πρίζα με τη Li επάνω. Και στο ξαναλέω φίλε μου. Ξαναδιάβασε γιατί σου έδωσα την αρχική μου απάντηση, πάνω σε τι που είπες. Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator • Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+ Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 Sony ήταν στις πρώτες παρτίδες και λίγοι τη πέτυχαν. Πλέον είναι τύχη τι θα σου πέσει Εγω εχω τσεκαρει τουλαχιστον 10 κινητα γιατι 4 global και 1 απλο εχουν περασει απο τα χερια μου τα υπολοιπα φιλων κανενα δεν ειχε Sony Αυτή τη στιγμή δεν πρέπει να πωλείται κανένα καινούριο με sony αισθητήρες. Ευχαριστώ! Όπως το περίμενα δυστυχώς. :rolleyes: Λιγο καλυτερες καμερες να ειχαν αυτα τα redmi ρε γ@μοτο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2310 Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 παιδια μετα απο πολυ ψαξιμο ειδα μεγαλη διαφορα στις φωτογραφιες χρησιμοποιοντας τις 2 αυτες εφαρμογες 1) για επαρκη φωτισμο http://en.miui.com/thread-1215998-1-1.html βελτιωνει πολυ το χρονο focus.. 2) για χαμηλο φωτισμο http://en.miui.com/thread-1199471-1-1.html ξεκλειδωνει χειροκινητες ρυθμισεις οπου χαμηλωνοντας τη ταχυτητα διαφραματος και τo iso βγαζεις ωραιες φωτος το βραδυ.. εγκατασταση σαν απλη εφαρμογη και στις δυο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 @ lepes Τι ακριβώς θέλεις να κάνεις, δεν το κατάλαβα. @LoukG Ευχαριστώ Sent from my Nexus 6P using Tapatalk στα wp μπορούσες μέσα απο τo μαιλ να βγάλεις συντόμευση οποιο φάκελο θες (μεσα στα εισερχόμενα εγω εχω 30 ξεχωριστούς φακέλους) δυστυχώς αυτο γίνεται μόνο με 2 ξεχωριστές εφαρμογες :( Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 Μιλάς γιατί κάτι σαν τις ετικέτες στην εφαρμογή gmail; Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreasL Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 Θέλω κι εγώ να δοκιμάσω τις εφαρμογές κάμερας, όμως δεν ξέρω πώς μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι οι developers δεν μας κλέβουν τα προσωπικά δεδομένα κλπ. Καμία ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 Θέλω κι εγώ να δοκιμάσω τις εφαρμογές κάμερας, όμως δεν ξέρω πώς μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι οι developers δεν μας κλέβουν τα προσωπικά δεδομένα κλπ. Καμία ιδέα; Χωρίς να έχω διαβάσει τις εφαρμογές, η απάντηση είναι απλή: γενικά σε εφαρμογές open source μπορείς να ελέγξεις πώς είναι δομημένη η εφαρμογή, οπότε υπάρχει μια - σχετική- ασφάλεια ως προς την διαρροή δεδομένων που αναφέρεις. Αντιθέτως με μια εφαρμογή Closed source δε μπορείς να γνωρίζεις κάτι για την εφαρμογή το πως έχει δομηθεί και τι κάνει στο κινητό. Για να μάθεις τώρα εσύ μια εφαρμογή που σε ενδιαφέρει τι από τα δύο είναι, απλώς ρωτάς στο νήμα της εφαρμογής τον ίδιο τον developer ή άλλα μέλη εκεί μέσα τι είναι και τι κάνει η εφαρμογή. Πάντως, μεταξύ μας. Smartphone έχεις φίλε μου, πόση προστασία περιμένεις; Σε κάθε περίπτωση είναι φυσικά δικαίωμα σου να κάνεις ότι θέλεις στο κινητό σου. Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator • Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+ Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantilas Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 Στην πάνω μεριά του κινητού όταν το κουνάω κάτι κουνιεται μέσα και μου σπάει τα νεύρα. Το έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος αυτό στο κινητό του; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreasL Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 Μπα, δεν κουνιέται τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 Στην πάνω μεριά του κινητού όταν το κουνάω κάτι κουνιεται μέσα και μου σπάει τα νεύρα. Το έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος αυτό στο κινητό του; Είναι προνοητική η σιαόμι φίλε μου. Τώρα και feature κουδουνίστρας για παιδιά. Το απόλυτο VFM. Υ.Γ Δεν κουνιέται τίποτα. Είχε κάποια πτώση το κινητό σου, ή έτσι παρέλαβες; Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator • Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+ Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantilas Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 Μάλλον έτσι παρέλαβα πριν 20 μέρες όμως οπότε... Είμαι και ψειρας σε αυτά τα θέματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
votis Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 παιδια μετα απο πολυ ψαξιμο ειδα μεγαλη διαφορα στις φωτογραφιες χρησιμοποιοντας τις 2 αυτες εφαρμογες 1) για επαρκη φωτισμο http://en.miui.com/thread-1215998-1-1.html βελτιωνει πολυ το χρονο focus.. 2) για χαμηλο φωτισμο http://en.miui.com/thread-1199471-1-1.html ξεκλειδωνει χειροκινητες ρυθμισεις οπου χαμηλωνοντας τη ταχυτητα διαφραματος και τo iso βγαζεις ωραιες φωτος το βραδυ.. εγκατασταση σαν απλη εφαρμογη και στις δυο.. Εβαλα το 1o apk αλλα δεν μπορώ να εμφανισω το watermark. Πως εμφανίζεται η καρτέλα του; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arian13 Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 παιδια μετα απο πολυ ψαξιμο ειδα μεγαλη διαφορα στις φωτογραφιες χρησιμοποιοντας τις 2 αυτες εφαρμογες 1) για επαρκη φωτισμο http://en.miui.com/thread-1215998-1-1.html βελτιωνει πολυ το χρονο focus.. 2) για χαμηλο φωτισμο http://en.miui.com/thread-1199471-1-1.html ξεκλειδωνει χειροκινητες ρυθμισεις οπου χαμηλωνοντας τη ταχυτητα διαφραματος και τo iso βγαζεις ωραιες φωτος το βραδυ.. εγκατασταση σαν απλη εφαρμογη και στις δυο.. Στην δεύτερη τι ταχύτητα διαφράγματος και iso προτείνεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2310 Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 Σειρε προς τα πανω και πατα τις ρυθμισεις πανω δεξια.. ----- προσθήκη μηνύματος 112 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ταχύτητα διαφραγματος για νυχτερινή φωτο 1/4 η 1/2 και iso 400 η 800. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arian13 Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 Σειρε προς τα πανω και πατα τις ρυθμισεις πανω δεξια.. ----- προσθήκη μηνύματος 112 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ταχύτητα διαφραγματος για νυχτερινή φωτο 1/4 η 1/2 και iso 400 η 800. Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 οταν παμε να στειλουμε ενα μυνημα πως γινετε να μη βγαζει πανω διαφορα ονοματα που εχουμε στειλει μυνηματα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 παιδια μετα απο πολυ ψαξιμο ειδα μεγαλη διαφορα στις φωτογραφιες χρησιμοποιοντας τις 2 αυτες εφαρμογες 1) για επαρκη φωτισμο http://en.miui.com/thread-1215998-1-1.html βελτιωνει πολυ το χρονο focus.. 2) για χαμηλο φωτισμο http://en.miui.com/thread-1199471-1-1.html ξεκλειδωνει χειροκινητες ρυθμισεις οπου χαμηλωνοντας τη ταχυτητα διαφραματος και τo iso βγαζεις ωραιες φωτος το βραδυ.. εγκατασταση σαν απλη εφαρμογη και στις δυο..στην 1η κατεβάζουμε για redmi note 4x η 4; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
votis Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 στην 1η κατεβάζουμε για redmi note 4x η 4; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Αναλογα ποιο εχεις, κ το 4 με snapdragon είναι.δεν υπάρχει για mtk το απ εκεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 Αναλογα ποιο εχεις, κ το 4 με snapdragon είναι.δεν υπάρχει για mtk το απ εκείτο global με τον snapdragon. άρα κατεβάζω το 4,; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
votis Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 Και εγω αυτό εχω,αυτο κατέβασα.και τα 2 τα απκ τα εμφανίζει σαν εφαρμογές κ πατας το εικονίδιο αναλογα ποιο θες να δουλέψεις.εγω νόμιζα οτι το miui cam apk ενσωματώνεται στη μαμα εφαρμογή κάμερας αλλα δεν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 Μάλλον έτσι παρέλαβα πριν 20 μέρες όμως οπότε... Είμαι και ψειρας σε αυτά τα θέματα. Εγω να δείς ψείρας με τις συσκευές μου, οπότε θα είχα διαπιστώσει κι εγώ κάτι τέτοιο. Έχεις κάποια δυσλειτουργία στη χρήση της συσκευής; πχ κακό σήμα, ή κάτι να μη δουλεύει σωστά με το ακουστικό; αν όχι, για κάτι που δε προκαλεί κάποιο πρόβλημα στη χρήση, δυστυχώς το κουβαλάς μαζί σου τον ήχο αυτό για όσο έχεις τη συσκευή. Διαφορετικά αν το έχεις πάρει από infoquest τους το πας να το ανοίξουν. Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator • Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+ Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantilas Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 Δυσλειτουργια καμία αλλά μιλάμε έχω φρικάρει. Κάτι πρέπει να παίζει με την υποδοχή των καρτών σιμ.Οταν την αφαιρώ τότε ακούγετε πολύ περισσότερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FatiJam Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 Καλησπέρα παιδιά. Το Miui 9 είναι χειρότερο σε κατανάλωση μπαταρίας σε σύγκριση με το Miui 8 η καλύτερο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 Καλησπέρα παιδιά. Το Miui 9 είναι χειρότερο σε κατανάλωση μπαταρίας σε σύγκριση με το Miui 8 η καλύτερο? Χειρότερο. Από προσωπική χρήση σου μεταφέρω την πληροφορία, ως κάτοχος της συσκευής. Ναι μεν οι παραμετροποιήσεις είναι οι ίδιες, πάντα πολλές δηλαδή ως προς την οικονομία της μπαταρίας, όμως με περίπου ίδια χρήση καθημερινά, είναι χειρότερο ναι. Όχι απελπιστικά πολύ χειρότερο, αλλά απλώς χειρότερο. Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator • Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+ Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts