Vangelis_D9 Δημ. October 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2017 Μηπως απλά δεν σου ρθε το sms? Για δοκίμασε να ξεκλειδώσεις μπας και ξεκινήσεις τις 72 ώρες. sms μου ήρθε κανονικά κι ελέγχω δυο φορές είτε με Mi Unlock Status στους προγραμματιστές είτε με Root checker. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. October 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2017 Αφού σου ήρθε το SMS τότε πιο είναι το πρόβλημα;; προχωρήσει στο ξεκλείδωμα. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelis_D9 Δημ. October 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2017 Αφού σου ήρθε το SMS τότε πιο είναι το πρόβλημα;; προχωρήσει στο ξεκλείδωμα. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μα όταν πάω να συνδέσω το λογαριασμό στο μενού για προγραμματιστές που λέει για ξεκλείδωμα Mi δεν ενεργοποιείται, μου βγάζει μάλιστα pop up "συνδεθείτε στο δίκτυο και προσπαθείστε ξανά". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. October 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2017 Στον υπολογιστή το Mi unlock tool σε αφήνει να το κατεβάσεις; Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelis_D9 Δημ. October 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2017 Στον υπολογιστή το Mi unlock tool σε αφήνει να το κατεβάσεις; Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι κανονικά από την πρώτη στιγμή αλλά πάλι δεν. Σπάω το κεφάλι μου να καταλάβω τι φταίει για να μην σας ζαλίζω με απανωτά μηνύματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. October 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2017 Ανέβασε φωτογραφία από το unlock tool τι σφάλμα βγάζει; Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelis_D9 Δημ. October 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2017 Αυτό μόνο και το διαγνωστικό μαζί. upload image Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. October 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2017 Όταν πας στην σελίδα που σου γράφει τι σου λέει; Επίσης πρέπει στο τηλέφωνο να έχεις τον ίδιο λογαριασμό. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelis_D9 Δημ. October 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2017 Αν ήξερα κινέζικα... Κι εννοείται ότι έχω τον ίδιο λογαριασμό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. October 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2017 Εγω απ'οσο γνωριζω κατω των 20€ δεν μπαινουν τελωνειο.Εκτος αν αλλαξε κατι....Κατω απο 22 μου ειχαν πει ενταξει δε πληρωσα γιατι ειχα κονε στο ταχυδρομειο αλλα ειναι μπουμπουνες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. October 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2017 Αν ήξερα κινέζικα... Κι εννοείται ότι έχω τον ίδιο λογαριασμό. Έλα μου ντε; μήπως να βάλεις το password του mi account; Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelis_D9 Δημ. October 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2017 Έλα μου ντε; μήπως να βάλεις το password του mi account; Αυτό που λέει είναι να εισάγω το ψευδώνυμό μου για το φόρουμ, εκεί μόνο βγάζει και τίποτε άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
reklas Δημ. October 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2017 Αυτό που λέει είναι να εισάγω το ψευδώνυμό μου για το φόρουμ, εκεί μόνο βγάζει και τίποτε άλλο. Νομίζω,Ότι το όνομα του mi acount σου πρέπει να είναι το ίδιο με το όνομα στο mi forum Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelis_D9 Δημ. October 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2017 (edited) Ε δεν μας λένε οι οδηγοί σας ότι στο προηγούμενο σκριν είναι για να εγγραφείς στο φόρουμ τους. Και τώρα μου βγάζει αυτό που όντως εισάγω το ίδιο όνομα! EDIT: Ήθελε μόνο το μικρό μου όνομα... για όνομα! Άντε πάλι στην αναμονή για το ξεκλείδωμα. upload pic Edited October 26, 2017 by Vangelis_D9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelis_D9 Δημ. October 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2017 ΛΟΛ επάνω στην ώρα, μόλις εγκρίθηκα. Πάω να παίξω και θα σας ενημερώσω, σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sisipos22gr Δημ. October 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2017 Συνφορμιτες μέχρι στιγμής είμαι πολύ ευχαριστημένος από το κινητό αλλά θα ήθελα τις προτάσεις σας για μια θήκη και τζαμακι Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. October 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2017 Απορώ γιατί δεν ανοίγει ένα ξεχωριστό θέμα "αξεσουάρ" για το τηλέφωνο. Κανονικά θα έπρεπε να υπάρχει και ξεχωριστό θέμα σχετικά με custom roms. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkoumo Δημ. October 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2017 θα μου πει επιτελους κάποιος πόσο έχει και απο που θα το παρω? (απο Ελλαδα, όχι εξωτερικο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2017 Δες Σκρουτζ Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 34 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Απορώ γιατί δεν ανοίγει ένα ξεχωριστό θέμα "αξεσουάρ" για το τηλέφωνο. Κανονικά θα έπρεπε να υπάρχει και ξεχωριστό θέμα σχετικά με custom roms. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Αντε ας ανοίξει κάποιος!!! Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silent_hill Δημ. October 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2017 (edited) θα μου πει επιτελους κάποιος πόσο έχει και απο που θα το παρω? (απο Ελλαδα, όχι εξωτερικο) Καλησπέρα, προσωπικά πήρα 2 κινητά από youhou (φέρνει μόνο global edition). Αυτήν την στιγμή το έχει στα 168€ + μεταφορικά-αντικαταβολή. Σχετικά με το tethering/hotspot να αναφέρω ότι εγώ που είχα πρόβλημα, έχω sim vodafone cu και ότι την έχω εδώ και περίπου 4-5 χρόνια επομένως μπορεί να είχε/περνούσε κάποια ρύθμιση λάθος λόγω παλαιότητας. Edited October 26, 2017 by silent_hill Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kavadias Δημ. October 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2017 (edited) έβαλα πρώτη φορά handsfree σήμερα, (κάτι παλιά xiaomi pistons). μίλησα καμιά ώρα τηλ, και μετά τα έβγαλα. Αποτέλεσμα κολλημένο το σηματάκι των ακουστικών. :( τώρα το τηλ. νομίζει ότι έχει headset μάλλον μιας και ότι και να παίξω δεν ακούγετε τίποτα. Και στο διαγνωστικό για το speaker μου λέει να κάνω unplug το headset (που δεν έχει πάνω). Δοκίμασα ότι βρήκα στο ιντερνετ. Βάλε βγάλε, καθαρίσματα, φυσήματα, reboot, clear cache, μονο factory reset δεν έχω κάνει ακόμη γιατί το χρειάζομαι το τηλ. λόγω δουλειάς και δεν παίζει να κάτσω να το ξαναστήσω καθημερινή. Τοχει ξαναπετύχει κανείς; Hardware ή software είναι; Αγορασμένο το σαββατό που μας πέρασε με την τελευταία stable official (8.5.8.0) Edited October 26, 2017 by Kavadias περισσότερες πληροφορίες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. October 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2017 (edited) MIUI 9 compatibility Stable: November 3, 2017 Redmi Note 4 / Mi MIX 2 / Mi Max 2 http://en.miui.com/zt/miui9/update.html ερχεται.. Edited October 26, 2017 by Bayern4 Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. October 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2017 (edited) έβαλα πρώτη φορά handsfree σήμερα, (κάτι παλιά xiaomi pistons). μίλησα καμιά ώρα τηλ, και μετά τα έβγαλα. Αποτέλεσμα κολλημένο το σηματάκι των ακουστικών. :( τώρα το τηλ. νομίζει ότι έχει headset μάλλον μιας και ότι και να παίξω δεν ακούγετε τίποτα. Και στο διαγνωστικό για το speaker μου λέει να κάνω unplug το headset (που δεν έχει πάνω). Δοκίμασα ότι βρήκα στο ιντερνετ. Βάλε βγάλε, καθαρίσματα, φυσήματα, reboot, clear cache, μονο factory reset δεν έχω κάνει ακόμη γιατί το χρειάζομαι το τηλ. λόγω δουλειάς και δεν παίζει να κάτσω να το ξαναστήσω καθημερινή. Τοχει ξαναπετύχει κανείς; Hardware ή software είναι; Αγορασμένο το σαββατό που μας πέρασε με την τελευταία stable official (8.5.8.0) Πρωτα δοκιμασε αυτο το προγραμμα με τα ακουστικα συνδεδεμενα για να δεις αν ειναι κολλημα του software η θεμα hardware https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bjemtj.headsettoggle Αλλιως δοκιμασε να βαλεις κατι λεπτο μεσα οχι πολυ αιχμηρο και παιξτο λιγο μεσα στην τρυπα μηπως εχει γινει καμια εμπλοκη με κανα σκουπιδακι. Edited October 26, 2017 by azuli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kavadias Δημ. October 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2017 Πρωτα δοκιμασε αυτο το προγραμμα με τα ακουστικα συνδεδεμενα για να δεις αν ειναι κολλημα του software η θεμα hardware https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bjemtj.headsettoggle Αλλιως δοκιμασε να βαλεις κατι λεπτο μεσα οχι πολυ αιχμηρο και παιξτο λιγο μεσα στην τρυπα μηπως εχει γινει καμια εμπλοκη με κανα σκουπιδακι. θενκς, αυτό με και με τα ακουστικά συνδεδεμένα και όχι μου λέει "wired headset is plugged", χρησιμο workaround κιόλας γιατί το τηλ ήταν μουγγό. Αυτό σημαίνει SW ή HW; thanks :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cca Δημ. October 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2017 θενκς, αυτό με και με τα ακουστικά συνδεδεμένα και όχι μου λέει "wired headset is plugged", χρησιμο workaround κιόλας γιατί το τηλ ήταν μουγγό. Αυτό σημαίνει SW ή HW; thanks :)Αν και στις 2 περιπτώσεις λέει ότι είναι συνδεδεμένα για hardware φαίνεται. Δοκίμασε να βάλεις βγάλεις τα ακουστικά αρκετές φορές βάζοντας τα με τη μία, μη το κάνεις απαλά. Πρέπει να έχει κολλήσει ο διακόπτης που υπάρχει στην υποδοχή, βάζοντας βγάζοντας άγαρμπα θέλουμε να ξεκολλήσει. Παράθεση Βασική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (whyred) -- OS: MiUI 10 Global Beta (Android 8.1) Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 4 Global (mido) -- OS: LineageOS 15.1 (Android 8.1) Δίκτυο: WIND Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts