mol Δημ. October 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2017 Εχω ηδη δεύτερο. Εκανα και με αυτον και περιμενω Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silent_hill Δημ. October 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2017 Βρήκα μια πιθανή λύση αλλά θέλει να γράψεις εντολές μέσω adb...:wacko: Κατέβασα 2 διαφορετικά adb (ένα από xda και ένα από ένα site της xiaomi) και κανένα δεν βλέπει την συσκευή... Μήπως θέλει καμιά ειδική ρύθμιση/mi account για να το δει; (έχω ενεργοποιήσει usb debugging και developer mode). To πρόβλημα από ότι κατάλαβα είναι ότι θέλει usb drivers... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. October 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2017 Βρήκα μια πιθανή λύση αλλά θέλει να γράψεις εντολές μέσω adb...:wacko: Κατέβασα 2 διαφορετικά adb (ένα από xda και ένα από ένα site της xiaomi) και κανένα δεν βλέπει την συσκευή... Μήπως θέλει καμιά ειδική ρύθμιση/mi account για να το δει; (έχω ενεργοποιήσει usb debugging και developer mode). To πρόβλημα από ότι κατάλαβα είναι ότι θέλει usb drivers... Θέλει drivers. Εδώ κοιτάς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silent_hill Δημ. October 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2017 (edited) Εδώ κοιτάς. Ευχαριστώ πολύ, το αναγνώρισε. Δοκίμασα να τρέξω την εντολή "settings put global tether_dun_required 0" στο adb shell αλλά μου βγάζει σφάλμα: "Permission denial: writing to settings requires android permission write secure settings"... Μάλλον δεν το γλυτώνω το root. Άλλαξα μια ρύθμιση τώρα, στον τύπο apn, έβαλα "default,dun". Θα τσεκάρω αύριο άμα λειτουργεί. Edited October 10, 2017 by silent_hill Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. October 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2017 Εχω ηδη δεύτερο. Εκανα και με αυτον και περιμενω Sent from my Redmi Note 4 using TapatalkΈχεις τσεκάρει αν έχεις άδεια για ξεκλείδωμα;; μπορεί και να μην πάρεις ποτέ SMS Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2017 Πως το κοιταω??? Δοκιμασα με το mi unlock tool και βγάζει σφαλμα στο 50% Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. October 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2017 http://en.miui.com/unlock/ Μπαίνεις εδώ αν σε αφήνει να κατεβάσεις το unlock tool τότε είσαι οκ έχεις πάρει άδεια, αν δεν σε αφήνει τότε δεν έχεις άδεια Στάλθηκε από το xiaomi omega μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2017 Δε με αφηνει, λεει να περιμενω καποιες μερες. Κατεβασα το πρόγραμμα απο αλλου Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. October 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2017 Δε με αφηνει, λεει να περιμενω καποιες μερες. Κατεβασα το πρόγραμμα απο αλλου Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Τι μήνυμα σου βγάζει? Πρέπει να περιμένεις 72 ώρες αφότου πάρεις άδεια Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. October 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2017 Οπότε είσαι οκ από άδεια υπομονή 72 ώρες για ξεκλείδωμα Στάλθηκε από το xiaomi omega μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeOSL Δημ. October 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2017 όποιος έχει πρόβλημα με το hotspot μήπως έχει κάρτα sim της Vodafone; ίσως χρειάζεται μια ρύθμιση να προστεθεί στο APN (η dun) . στις νέες κάρτες sim υπάρχει από default, στις παλιές όχι. Στάλθηκε από το αυτοκίνητο μου χρησιμοποιώντας τα δάκτυλα μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2017 Ωπα! Ηρθε το σμσ! Απο τωρα περιμένω 72 ώρες ?? Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. October 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2017 Άνοιξε το πρόγραμμα να ξεκλειδώσεις και όταν σταματήσει η διαδικασία στο δεύτερο βήμα, θα σου βγάλει το μήνυμα για τις 72 ώρες. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchatz Δημ. October 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2017 GLOBAL ORFICIAL STABLE και root με το TWRP και SU 2.79. Ξέρει κανείς γιατί το φορητό σημείο προσβασης είναι γκρι και δεν ενεργοποιείται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. October 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2017 GLOBAL ORFICIAL STABLE και root με το TWRP και SU 2.79. Ξέρει κανείς γιατί το φορητό σημείο προσβασης είναι γκρι και δεν ενεργοποιείται; Df Tethering Fix και τέλος. Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. October 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2017 @djkostas ή σε όποιον έχει slim. Τι προβλήματα έχετε αντιμετωπίσει με την slim; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. October 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2017 Να ρωτησω λιγο πιο εξπερ, εχω το εξης θεμα αλλα οχι οτι σκαω κιολας. Ειμαι στο σκρουτζ και γράφω οταν τελειωσω και βγαινω "οχι παντα" μαυρίζει η οθονη ενας κυκλος περιστρεφεται και γραφει παρακαλω περιμενετε και σε 2 δευτερα παει στην αρχικη οθονη οχι αμεσα. Ναναι θεμα εφσρμογης; Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. October 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2017 Μόλις δοκίμασα με την εφαρμογή. Έψαξα κάτι, το βρήκα, βγήκα με το "πίσω" και με έβγαλε κανονικά χωρίς redrews κλπ. Μήπως όμως δεν κατάλαβα καλά το πρόβλημα σου; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. October 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2017 Μόλις δοκίμασα με την εφαρμογή. Έψαξα κάτι, το βρήκα, βγήκα με το "πίσω" και με έβγαλε κανονικά χωρίς redrews κλπ. Μήπως όμως δεν κατάλαβα καλά το πρόβλημα σου; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Δεν το κανει οταν μπαινω και ψαχνω αλλα οταν γραψω ενα σχολιο η αξιολογηση και μετα βγαινω. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. October 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2017 @djkostas ή σε όποιον έχει slim. Τι προβλήματα έχετε αντιμετωπίσει με την slim; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Κανένα θέμα! Όλα μου λειτουργούν άψογα. Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. October 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2017 Κανένα θέμα! Όλα μου λειτουργούν άψογα.Το βράδυ θα την δοκιμάσω και εγώ. Ευχαριστώ. Edit: κάτι τελευταίο, ο pixel launcher είναι περασμένος σαν εφαρμογή συστήματος; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. October 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2017 Το βράδυ θα την δοκιμάσω και εγώ. Ευχαριστώ. Edit: κάτι τελευταίο, ο pixel launcher είναι περασμένος σαν εφαρμογή συστήματος; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Ο Pixel launcher? Γιατί να είναι? Αυτός είναι μόνο για pixel. Η εμπειρία της slim είναι stock android(aosp). Με λίγες αλλαγές/προσθήκες. Δεν είναι pixel experience. Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. October 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2017 Τουλάχιστον χωράει στο system με zip; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vstromgr Δημ. October 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2017 (edited) καλημέρα, Μήπως ξέρει κανείς από πιο σκρουτζομαγαζο μπορεί κανείς σήμερα να αγοράσει αυτό με την 800αρα μπάντα? Ευχαριστώ Είτε το 3/32 είτε το 4/64 Edited October 11, 2017 by vstromgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. October 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2017 Τουλάχιστον χωράει στο system με zip; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Δεν γνωρίζω. Δεν βρίσκω λόγο να έχω Pixel launcher. Έχω nova. Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts