Jump to content

Redmi Note 4 Global Edition (Redmi Note 4X)

celtic1453
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στην φωτογραφια ειδα το εικονιδιο του Chrome

https://forum.xda-developers.com/redmi-note-4/xiaomi-redmi-note-4-snapdragon-roms-kernels-recoveries--other-development/rom-t3609037

Λες να μην το εχουν μεσα και να ειναι fail η φωτογραφια τους;

Και να είναι τι έγινε; Εδώ custom rom βαζεις... ένα app δεν μπορείς να σουτάρεις; :)

Επειδή βάζω πάντα nano gapps, δεν ξέρω αν έχει να κάνει και με το πακέτο.

Παντως βλεπω και προσπαθεια για Android 8 :rolleyes:

Εχει μερες που προσπαθούν....

Και να είναι τι έγινε; Εδώ custom rom βαζεις... ένα app δεν μπορείς να σουτάρεις; :)

Επειδή βάζω πάντα nano gapps, δεν ξέρω αν έχει να κάνει και με το πακέτο.

Γιατι οχι pico?

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Σιγουρα οτι θελεις σουταρεις ακομα και με την μαμα rom και χωρις root με adb εντολες

Το εκανα σε ενα nexus 5 που δεν ηθελα να του κανω root λογω nfc

----- προσθήκη μηνύματος 78 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πιστευω πως θα παρουμε 8 εστω και σε dev

Γιατι οχι pico?

Γιατί ότι έχει η nano το χρησιμοποιώ. Οπότε προτιμότερο να το χω έτοιμο παρά να τα κατεβάζω έξτρα.

Σιγουρα οτι θελεις σουταρεις ακομα και με την μαμα rom και χωρις root με adb εντολες

Το εκανα σε ενα nexus 5 που δεν ηθελα να του κανω root λογω nfc

----- προσθήκη μηνύματος 78 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δεν παίζει να βγει 8... Κάθε χρόνο σε κάθε redmi ίδια συζήτηση γίνεται :) . Πχ το rn3 pro υποτίθεται θα παιρνε και αυτό nougat αλλά ακόμα να πάρει...

Μπορώ να συμφωνήσω σε μερικά που λες αλλά δεν είναι ο κανόνας. Τα προβλήματα που αναφέρεις είναι χρηστών που έχουν ένα θέμα. Δεν διαβάζουν. Μπαίνουν σε μία ρομ , καταβέζουν και βάζουν. Δεν έχουν δει αν ακόμα έχει θέματα, δεν ξέρουν καν οι ίδιοι να διαφοροποιήσουν έννοιες όπως ρομ, κερνελ, recovery, root(πόσοι νομίζουν ότι custom recovery σημαίνει και root) κλπ. Αλλάζουν και ένα κέρνελ γιατί καπου είδαν καλύτερη μπαταρία, πειράζουν ρυθμίσεις και να σου μετά ακόμα και με σταθερές ρομ να έχουν θέματα.

Ασχολούμαι 10 χρόνια με πειράγματα και δεν είχα ποτέ θέμα. Ακόμα και σε καταστάσεις τελείως custom(π.χ. ICS 4.0+ σε HTC Desire που δεν το υποστήριζε η HTC ποτέ) και γενικότερα άπειρα φλασαρίσματα και δοκιμές.

Αν διαβάσεις και επιλέξεις και μία ρομ από team σωστό που βγάζει καλές και σταθερές ρομ δεν θα έχεις κανένα θέμα και φυσικά ούτε θα τραβιέσαι. Μην το κάνουμε και τόσο τραγικό. Έχω ένα μήνα σχεδόν slim7 στο κινητό. Όχι μόνο δεν μου έχει λείψει τπτ, αλλά έχω και καθαρό android που μου αρέσει και όχι miui(που τελικά δεν μου αρέσει). Και φυσικά μου λειτουργούν όλα και δεν με έχει κρεμάσει ποτέ το κινητό.

Πριν την βάλω όμως, διάβασα, ρώτησα και όχι μόνο σε αυτή την ρομ. Έφαγα 15 ημέρες αναζήτησης και διαβάσματος για να την βάλω τελικά.... Αυτό για κάποιος είναι τράβηγμα για κάποιους άλλους ενημέρωση. Όπως άλλος κάθεται και διαβάζει πολιτικά εγώ διαβάζω για ρομς. Ενδιαφέροντα είναι αυτά.

Αλλά μην βγάλουμε και τις custom rom άχρηστες και ότι θα έχει κάποιος θέματα. Και στο miui έχει αναφερθεί θέμα wifi hotspot. Τα προβληματα δεν είναι θέμα custom roms.

Τώρα για τον launcher και το παράδειγμα που λες. Ε δεν φταίει ο launcher πάλι. Ο χρήστης φταίει που δεν έχει καταλάβει τι είναι ο launcher αλλά επειδή άκουσε τον djkostas20 ή τον komias2 ότι τον έχει, το έβαλε. Το 90% των προβλημάτων έχουν να κάνουν με την μη ενημέρωση των χρηστών. Και αυτή η ενημέρωση είναι εκεί, αλλά κανείς δεν πάει να την διαβάσει.

Φυσικά για τον καθένα η χρήση είναι τι τον βολεύει εννοείται. Εσένα σου αρέσει το miui, εμένα το stock android. Κανείς από εμάς δεν τραβιέται όμως.

Θα μπορούσα να πω και εγώ από την μεριά μου ότι στο Miui τραβιέται κάποιος. Μόνο τις ¨μόντες" διορθώσεις να δει κανείς στην πρώτη σελίδα. π.χ αριθμός στα sms. Δεν είναι έτσι όμως, απλώς κάποιες ιδιοτροπίες του λειτουργικού όπως όλα έχουν.

+1 (10 χαρακτήρες).

Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator

Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+

Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides

50121532128_76c8201c20_n.jpg

Οσο καλη και να ειναι η επισημη ολο και πειράματα κάποιοι θα κανουν, απλα στη μαμα κατάσταση συνηθως τα παντα λειτουργουν ρολοϊ. Γιατι απο τα χρονια που εχω αλλαξει δεκαδες κινητα και παρακολουθω το φορουμ η συντριπτικη πλειοψηφια που αλλαζουν ρομ και αλλα που δε μπορω ουτε να τα προφερω :) σε όλες τις μαρκες αρχιζουν, πχ δε συνδεεται το wi fi η το μπλε δοντι, η χαθηκε το ραδιο, η κανει κατι ψιλοκοληματα, αλλος δε βλεπει την έκθεση η δεν ανοιγουν οι φωτο, η μπαταρια εχει διαρροή, κανει γκοστινκ, εσβησε και δεν ξαναναψε, οι φακελοι δε χωρανε 6 εφαρμογες, δε βλεπω η δεν ανοιγουν οι φωτο απο την καρτα μνημης, και ενα σωρο αλλα, η γινονται προγραμματιστες πατωντας τα κρυφα μενού και πειραζουν ταχυτητες χρονισμούς διαβολια τριβολια, κλπ, το gps τρελάθηκε και μύρια αλλα.

Και επειδή ΕΓΩ δεν πειραζω τιποτα και δεν βαζω 300 εφαρμογες στο τηλεφωνο λες τις χρησιμοποιουν! Παντα αναβαθμιζω μεσω ΟΤΑ αν ερθει αν δεν ερθει χ.... Κα τη στιγμη που μιλαω στελνω μυνηματα, εχω το βαϊμπερ μου το φατσομπουκι, το μειλ μου, σερφαρω, γιουτιουμπαρω γουεμπαρω και σε κανενα κινητο δεν συνάντησα προβληματα ειδικα στα lg που τα θαβουν κατα κορον αλλα μολις βγει νεο μοντελο σπευδουν να παρουν :lol: ΚΑΙ ΟΧΙ δεν ειμαι κολοφαρδος με τα κινητα αλλα οπως λενε οι κατασκευαστες αυτοκινητων "ουδεμια ευθυνη φέρουμε σε περιπτωση δισλειτουργιας αν δεν χρησιμοποιείται αυτούσιο οπως ορισε ο κατασκευαστης" χαχαχαχα.

ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΊΤΑΙ οτι εχουν το δικαιωμα να κανει οτι θελει ο καθενας στο κινητο του αλλα πχ ρε φιλε αλλαξες λοντσερ και δε σου δουλευει το ταπ ταπ οπως παλια τι φταιει και πως διορθωνεται; Ε τωρα αυτος θελει απαντηση;

ΥΓ ΤΑ παραδειγματα τυχαια και σιγουρα τα εχετε βρει και σεις μπροστα σας, δεν φωτογραφιζω η υπονοώ κατι για οποιοδηποτε συγκεκριμενο μέλος του φορουμ μας. :)

Το να αναφερεις προβληματα που ακουσες/ειδες για custom roms αλλων κινητων νομιζω ειναι τοσο εντος θεματος οσο να πεις οτι επειδη στο note 7 επαιρνε φωτια η μπαταρια,θα παρει και σε μας επειδη εχει και αυτο μπαταρια.Εδω μιλαμε για μια και συγκεκριμενη συσκευη.

Ευτυχως σε μας δεν ισχυουν αυτα που λες για bugs κλπ γιατι πολυ απλα η xiaomi εχει δωσει τα sources του κινητου και αυτο σημαινει οτι οι custom roms που κυκλοφορουν κατα 99,9% δεν εχουν bugs.

Και στην μαμα δεν λειτουργουν ολα ρολοι,πχ:

-Αν απενεργοποιησεις το autocorrect στο google keyboard σου υπογραμμιζει οτι γραφεις με κοκκινο

-Ακομα ο ηχος στο video recording στις global stable ειναι χαλασμενος (εκτος κι αν τον φτιαξαν επιτελους)

-Οι επιλογες στο network switching ειναι ελαχιστες

-Η καμερα δεν τραβαει 4k ενω μπορει

-Δεν μπορεις να επιλεξεις ποσες γραμμες και στηλες εικονιδιων θες στον launcher

-Οταν ανοιγεις μια εφαρμογη απο φακελο μενει ανοιχτος ο φακελος

-Ειναι κρυμμενο το performance mode

Αυτα ειναι μονο παραδειγματα προβληματων/παραλειψεων της official που μου ηρθαν στα γρηγορα,παιζουν κι αλλα πολλα!

Δεν εχω μιλησει καν για πραγματα που δεν εχει η official και προσθετουν οι custom.(Προσεξε,μιλαω ακομα για custom miui,δεν εχω αναφερθει καν σε custom aosp και lineage based που κυκλοφορουν,official μαλιστα)

Aν μιλησω για καινουργιες λειτουργιες και ρυθμισεις που προσθετουν οι custom miui πανω στην official θελω σελιδες!

Kαι bugs δεν εχω συναντησει ουτε ενα.Ισα ισα που διορθωνουν bugs που εχουν οι official πολλες φορες.

Μαλλον δεν θα το κανεις,αλλα αν ποτε περναγες απο περιεργεια μια απο τις custom miui που παιζουν,να σαι σιγουρος,δεν θα ξαναγυριζες ποτε στην official.

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μπορώ να συμφωνήσω σε μερικά που λες αλλά δεν είναι ο κανόνας. Τα προβλήματα που αναφέρεις είναι χρηστών που έχουν ένα θέμα. Δεν διαβάζουν. Μπαίνουν σε μία ρομ , καταβέζουν και βάζουν. Δεν έχουν δει αν ακόμα έχει θέματα, δεν ξέρουν καν οι ίδιοι να διαφοροποιήσουν έννοιες όπως ρομ, κερνελ, recovery, root(πόσοι νομίζουν ότι custom recovery σημαίνει και root) κλπ. Αλλάζουν και ένα κέρνελ γιατί καπου είδαν καλύτερη μπαταρία, πειράζουν ρυθμίσεις και να σου μετά ακόμα και με σταθερές ρομ να έχουν θέματα.

Ασχολούμαι 10 χρόνια με πειράγματα και δεν είχα ποτέ θέμα. Ακόμα και σε καταστάσεις τελείως custom(π.χ. ICS 4.0+ σε HTC Desire που δεν το υποστήριζε η HTC ποτέ) και γενικότερα άπειρα φλασαρίσματα και δοκιμές.

Αν διαβάσεις και επιλέξεις και μία ρομ από team σωστό που βγάζει καλές και σταθερές ρομ δεν θα έχεις κανένα θέμα και φυσικά ούτε θα τραβιέσαι. Μην το κάνουμε και τόσο τραγικό. Έχω ένα μήνα σχεδόν slim7 στο κινητό. Όχι μόνο δεν μου έχει λείψει τπτ, αλλά έχω και καθαρό android που μου αρέσει και όχι miui(που τελικά δεν μου αρέσει). Και φυσικά μου λειτουργούν όλα και δεν με έχει κρεμάσει ποτέ το κινητό.

Πριν την βάλω όμως, διάβασα, ρώτησα και όχι μόνο σε αυτή την ρομ. Έφαγα 15 ημέρες αναζήτησης και διαβάσματος για να την βάλω τελικά.... Αυτό για κάποιος είναι τράβηγμα για κάποιους άλλους ενημέρωση. Όπως άλλος κάθεται και διαβάζει πολιτικά εγώ διαβάζω για ρομς. Ενδιαφέροντα είναι αυτά.

Αλλά μην βγάλουμε και τις custom rom άχρηστες και ότι θα έχει κάποιος θέματα. Και στο miui έχει αναφερθεί θέμα wifi hotspot. Τα προβληματα δεν είναι θέμα custom roms.

Τώρα για τον launcher και το παράδειγμα που λες. Ε δεν φταίει ο launcher πάλι. Ο χρήστης φταίει που δεν έχει καταλάβει τι είναι ο launcher αλλά επειδή άκουσε τον djkostas20 ή τον komias2 ότι τον έχει, το έβαλε. Το 90% των προβλημάτων έχουν να κάνουν με την μη ενημέρωση των χρηστών. Και αυτή η ενημέρωση είναι εκεί, αλλά κανείς δεν πάει να την διαβάσει.

Φυσικά για τον καθένα η χρήση είναι τι τον βολεύει εννοείται. Εσένα σου αρέσει το miui, εμένα το stock android. Κανείς από εμάς δεν τραβιέται όμως.

Θα μπορούσα να πω και εγώ από την μεριά μου ότι στο Miui τραβιέται κάποιος. Μόνο τις ¨μόντες" διορθώσεις να δει κανείς στην πρώτη σελίδα. π.χ αριθμός στα sms. Δεν είναι έτσι όμως, απλώς κάποιες ιδιοτροπίες του λειτουργικού όπως όλα έχουν.

Πολυ σωστος..!

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μπορεις να το μαθεις πολυ πιο γρηγορα απο του χρονου το καλοκαιρι!Απλα βλεπε αν θα παρει nougat το RN3 sd. (Σποιλερ:Δεν και ουτε..)

Edited by azuli

Azuli είπες την πιο σωστή κουβέντα σε όλο αυτό που έγραψες και συμφωνώ μαζί, όποιος έβαλε ακόμα και την ελληνική miui dev rom που στην ουσία custom είναι δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναγύρισε σε official, γιατί πολύ απλά τα mods που έχουν κάνει τα παιδιά δεν θα τα βρεις σε official, και μιλάμε για λίστα ολόκληρη με mods τα έχει όλα στην κοινότητα μπορείτε να τα δείτε.

Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

Ακολούθησα την διαδικασία για ξεκλείδωμα του bootloader και ήρθε σε λίγη ώρα το SMS με τον κωδικό.

Όταν όμως τον έβαλα στο miunlock και πάτησα να ξεκλειδώσει, μου έβγαλε το μήνυμα για 72 ώρες!.

Είναι η κλασσική περίπτωση που αναφέρουν όλοι και πρέπει τώρα να περιμένω; Νόμιζα πως το SMS κάνει 72 ώρες να έρθει, μέχρι να εγκριθεί το ξεκλείδωμα.

Κάτι δεν μου αρέσει στην υπόθεση.

Αν κάνω log in με τον αριθμό τηλεφώνου, το νούμερο του λογαριασμού είναι 177...., αν μπω με το mail το νούμερο γίνεται 153....

Η αίτηση εγκρίθηκε για τον λογαριασμό 153...

Wtf

Edited by cb600f

καλησπερα να ρωτησω σημερα πηρα και εγω το κινητο πολυ ομορφο και προσεγμενο θα ελεγα να ρωτησω πως μπορω στα εικονιδια να βγαλω το περιμετρικο γυρω γυρω αυτην την ασπριλα?π.χ messeger viber καταλαβατε να μην εχει αυτο το περιμετρικο
[sIGPIC][/sIGPIC]

Ακολούθησα την διαδικασία για ξεκλείδωμα του bootloader και ήρθε σε λίγη ώρα το SMS με τον κωδικό.

Όταν όμως τον έβαλα στο miunlock και πάτησα να ξεκλειδώσει, μου έβγαλε το μήνυμα για 72 ώρες!.

Είναι η κλασσική περίπτωση που αναφέρουν όλοι και πρέπει τώρα να περιμένω; Νόμιζα πως το SMS κάνει 72 ώρες να έρθει, μέχρι να εγκριθεί το ξεκλείδωμα.

Ναι αυτη ειναι η διαδικασια δυστυχως,πρεπει να περιμενεις 3 μερες

----- προσθήκη μηνύματος 46 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

καλησπερα να ρωτησω σημερα πηρα και εγω το κινητο πολυ ομορφο και προσεγμενο θα ελεγα να ρωτησω πως μπορω στα εικονιδια να βγαλω το περιμετρικο γυρω γυρω αυτην την ασπριλα?π.χ messeger viber καταλαβατε να μην εχει αυτο το περιμετρικο

Μερικα θεματα ειναι χωρις πλαισιο στα εικονιδια,μπορεις να ψαξεις για ''miui limitless theme''.Η miui 9 εχει ενα τετοιο ηδη περασμενο.

Edited by azuli

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκινάει συνήθως μετά την πρώτη προσπάθεια. Το sms είναι άμεσο

Google Pixel 6 Pro

Ναι αυτη ειναι η διαδικασια δυστυχως,πρεπει να περιμενεις 3 μερες

----- προσθήκη μηνύματος 46 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μερικα θεματα ειναι χωρις πλαισιο στα εικονιδια,μπορεις να ψαξεις για ''miui limitless theme''.Η miui 9 εχει ενα τετοιο ηδη περασμενο.

ευχαριστω φιλε μουυυ

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ευχαριστώ παιδιά.

Κανονικά θα το είχα πετάξει στην άκρη και θα έπιανα πάλι το 6p.

Αχ αυτή η μπαταρία.

Τι αιτήσεις και χαζομάρες είναι αυτές;

Πολυ καλη μερα για τους rooted!

Βγηκε επιτελους επισημο xposed για nougat!

https://www.xda-developers.com/official-xposed-framework-android-nougat/

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τι αιτήσεις και χαζομάρες είναι αυτές;

Eιναι χαζη διαδικασια οντως,απο την αλλη μερικες εταιριες δεν σε αφηνουν καν να ξεκλειδωσεις με επισημο τροπο..!

Καποιος μου χε πει οτι αυτο με τις 3 μερες το καναν για να αποτρεψουν τα Κινεζικα μαγαζια να ξεκλειδωνουν τα κινητα πριν τα αγορασεις για να περασουν την unofficial miui που ειχε ολες τις γλωσσες (προ global rom)

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκινάει συνήθως μετά την πρώτη προσπάθεια. Το sms είναι άμεσο

Sms δε πηρα ακομη. Να ανησυχω?

Sms δε πηρα ακομη. Να ανησυχω?

Οι περισσότεροι παίρνουν στο 10λεπτο άντε μισάωρο. Τώρα ολόκληρη μέρα μου φαίνεται περίεργο.

Με wind συνήθως δεν έρχεται μήνυμα, δοκίμασε να κατεβάσεις το unlock tool αν σε αφήσει τότε έχεις πάρει έγκριση.

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

Με wind συνήθως δεν έρχεται μήνυμα, δοκίμασε να κατεβάσεις το unlock tool αν σε αφήσει τότε έχεις πάρει έγκριση.

Πάντως στη δική μου περίπτωση με Wind F2G το μύνημα ήρθε σε 5 λεπτά. Τρέχα γύρευε...

Βασική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (whyred) -- OS: MiUI 10 Global Beta (Android 8.1)

Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 4 Global (mido) -- OS: LineageOS 15.1 (Android 8.1)

Δίκτυο: WIND

μαγκες τι γραψατε εκει που ζηταει για ποιον λογο θελουμε να ξεκλειδωσουμε τον bootloader?
[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Redmi Note 4 Global Edition (Redmi Note 4X)