kosmasdel Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 Αληθεια? Ειναι στάνταρ το πακέτο? Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Ναι τα tempered glass έχουν και αρκετες μικρότερες ζελατινουλες στρογγυλες σε διαφορα μεγεθη για καμερα. Αλλα χαλαει την ποιότητα της φωτο παντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 Μπορείς σε παρακαλώ να τσεκαρεις αν το ίδιο ισχύει και στα emails απο π.χ. από Gmail? Δηλαδή, σου δίνει την δυνατότητα να το διαγράψεις ή να το θέσεις σαν διαβασμενο? Και αν ναι, μπορείς να με βοηθήσεις που μπορώ να βρω την dev9?Δεν το κάνει στο gmail. Και εμένα με τσαντιζει αυτό αλλά δεν το έχει. Μόνο σε όσες εφαρμογές έχουν reply. Δεν αφήνει άλλες επιλογές. Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 (edited) Παιδιά, καλησπέρα. Νέος υποψήφιος κάτοχος, συγκεκριμένα το περιμένω από Ali από τις 31/08. Είναι ήδη Ελλάδα, και με την ελπίδα να φιλοτιμηθούν μέχρι τα Χριστούγεννα οι φωστήρες των ΕΛΤΑ να το στείλουν. Καταρχάς για να συστηθουμε περεταίρω, είμαι ο Βασίλης, και προέρχομαι από το 3/32 Lenovo VIBE Shot (Z90-7). Εκείνο είχε 3,000 μπαταρία, χωρίς δακτυλικό (το θέλω για τραπεζικά apps το εν λόγω feature), και 5' οθόνη. Οπότε σας ανέφερα τους τρείς λόγους που έφυγα από την συσκευή αυτή. Επίσης, είμαι τύπος πολύ ανήσυχος με φλασαρίσματα, κάνω συνεχείς δοκιμές, CM Roms, Unlock Bootloaders όλων μου των συσκευών, xposed, flash kernel(s) για overclock κλπ, ADB Commands, οπότε είμαι απίστευτα εξοικειωμενος, θέλω να καταλήξω και να πω ότι βαριέμαι απίστευτα το καθαρό Android, και πιστεύω για αυτό θα λατρέψω την miui, θέλω παραμετροποιήσεις, τα σκαλίζω πολύ τα κινητά. Η πρώτη μου απορία, είναι η εξής. Έχω παραγγείλει λόγω budget το 3/32 σε Gold. Θέλω να σας δείξω, κάτι που παρατήρησα λόγω απροσεξίας μετά την αγορά, και μου ξένισε λίγο. Συγκεκριμένα, αφορά την φωτογραφία που έχω επισυνάψει, το σημείο που έχω μαρκάρει. Τι εννοεί ο ποιητής; τι πάει να πεί unlocked? Ελπίζω μόνο ,να μην εννοεί τον bootloader και να μου έχει φλασάρει κινεζορόμ. Το φλασάρισμα θα το κάνω εύκολα, το ζήτημα μου είναι ότι αν όντως εννοεί αυτό (θέλω να μου το επιβεβαιώσετε), έχω ψιλοξενερώσει με το κατάστημα. Απορία νο2: Το Lenovo, είχε ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΥΠΟΔΟΧΗ επέκτασης μνήμης της sd, και εγώ την sd την χρειάζομαι, καθότι πάντα κάνω 2nd partition την κάρτα μέσω της εφαρμογής Apps2sd. Οπότε η sd θα μου χρειαστεί. Έχω διαβάσει από το νήμα ήδη 250 σελίδες, μέχρι να έρθει το κινητό θα τις διαβάσω όλες, και θέλω να ρωτήσω, εάν η 2η υποδοχή της sim είναι και θέση για sd, ή χρειάζεται αγορά νέας υποδοχής που η μία θέση να είναι sim, και η άλλη sd. Και αν όχι, κάποιο link για αγορά της κατάλληλης υποδοχής;; Σας επισυνάπτω την φώτο του 1ου μου ερωτηματος. Καλώς σας βρήκα, με χαρά, Βασίλης ! Στάλθηκε από το SM-T331 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited September 13, 2017 by Vasileios26 Ορθογραφική διόρθωση Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator • Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+ Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 (edited) Παιδιά, καλησπέρα. Νέος υποψήφιος κάτοχος, συγκεκριμένα το περιμένω από Ali από τις 31/08. Είναι ήδη Ελλάδα, και με την ελπίδα να φιλοτιμηθούν μέχρι τα Χριστούγεννα οι φωστήρες των ΕΛΤΑ να το στείλουν. Καταρχάς για να συστηθουμε περεταίρω, είμαι ο Βασίλης, και προέρχομαι από το 3/32 Lenovo VIBE Shot (Z90-7). Εκείνο είχε 3,000 μπαταρία, χωρίς δακτυλικό (το θέλω για τραπεζικά apps το εν λόγω feature), και 5' οθόνη. Οπότε σας ανέφερα τους τρείς λόγους που έφυγα από την συσκευή αυτή. Επίσης, είμαι τύπος πολύ ανήσυχος με φλασαρίσματα, κάνω συνεχείς δοκιμές, CM Roms, Unlock Bootloaders όλων μου των συσκευών, xposed, flash kernel(s) για overclock κλπ, ADB Commands, οπότε είμαι απίστευτα εξοικειωμενος, θέλω να καταλήξω και να πω ότι βαριέμαι απίστευτα το καθαρό Android, και πιστεύω για αυτό θα λατρέψω την miui, θέλω παραμετροποιήσεις, τα σκαλίζω πολύ τα κινητά. Η πρώτη μου απορία, είναι η εξής. Έχω παραγγείλει λόγω budget το 3/32 σε Gold. Θέλω να σας δείξω, κάτι που παρατήρησα λόγω απροσεξίας μετά την αγορά, και μου ξένισε λίγο. Συγκεκριμένα, αφορά την φωτογραφία που έχω επισυνάψει, το σημείο που έχω μαρκάρει. Τι εννοεί ο ποιητής; τι πάει να πεί unlocked? Ελπίζω μόνο ,να μην εννοεί τον bootlader και να μου έχει φλασάρει κινεζορόμ. Το φλασάρισμα θα το κάνω εύκολα, το ζήτημα μου είναι ότι αν όντως εννοεί αυτό (θέλω να μου το επιβεβαιώσετε), έχω ψιλοξενερώσει με το κατάστημα. Απορία νο2: Το Lenovo, είχε ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΥΠΟΔΟΧΗ επέκτασης μνήμης της sd, και εγώ την sd την χρειάζομαι, καθότι πάντα κάνω 2nd partition την κάρτα μέσω της εφαρμογής Apps2sd. Οπότε η sd θα μου χρειαστεί. Έχω διαβάσει από το νήμα ήδη 250 σελίδες, μέχρι να έρθει το κινητό θα τις διαβάσω όλες, και θέλω να ρωτήσω, εάν η 2η υποδοχή της sim είναι και θέση για sd, ή χρειάζεται αγορά νέας υποδοχής που η μία θέση να είναι sim, και η άλλη sd. Και αν όχι, κάποιο link για αγορά της κατάλληλης υποδοχής;; Σας επισυνάπτω την φώτο του 1ου μου ερωτηματος. Καλώς σας βρήκα, με χαρά, Βασίλης ! Στάλθηκε από το SM-T331 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΝομίζω ότι το unlock συνήθως το βάζουν για κλείδωμα ή όχι σε παροχουσ. Ας με διορθώσει κάποιος. Βέβαια στην τελική όπως και να είναι άμα θες βάζεις εσύ την global rom. Αλλά από ότι κατάλαβα θα παίξεις με ρομ οπότε δεν σε νοιάζει και τόσο. Το κινητό δέχεται ή δεύτερη σιμ ή κάρτα sd. Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk Edited September 13, 2017 by djkostas20 Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 Ναι αυτό εννοεί ο ποιητής, είναι ξεκλείδωτο για οποιαδήποτε κάρτα sim Στάλθηκε από το Redmi Pro (omega) χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 Νομίζω ότι το unlock συνήθως το βάζουν για κλείδωμα ή όχι σε παροχουσ. Ας με διορθώσει κάποιος. Βέβαια στην τελική όπως και να είναι άμα θες βάζεις εσύ την global rom. Αλλά από ότι κατάλαβα θα παίξεις με ρομ οπότε δεν σε νοιάζει και τόσο. Το κινητό δέχεται ή δεύτερη σιμ ή κάρτα sd. Sent from my Redmi Note 4X using TapatalkΣε ευχαριστώ πολύ Κώστα για την αμεσότητα σου! Μόλις κάνω το unpacking, θα στείλω για πρώτες εντυπώσεις πρώτης χρήσης σε miui! Στάλθηκε από το SM-T331 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator • Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+ Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 Σε ευχαριστώ πολύ Κώστα για την αμεσότητα σου! Μόλις κάνω το unpacking, θα στείλω για πρώτες εντυπώσεις πρώτης χρήσης σε miui! Στάλθηκε από το SM-T331 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΜε το καλό να σου έρθει! Αφού είσαι και του πειράγματος τότε να ξεκινήσεις και άμεσα την διαδικασία ξεκλειδωματος bootloader καθώς έχει 72 αναμονή. Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Smile10 Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 Παιδιά, καλησπέρα. Νέος υποψήφιος κάτοχος, συγκεκριμένα το περιμένω από Ali από τις 31/08. Είναι ήδη Ελλάδα, και με την ελπίδα να φιλοτιμηθούν μέχρι τα Χριστούγεννα οι φωστήρες των ΕΛΤΑ να το στείλουν. Καταρχάς για να συστηθουμε περεταίρω, είμαι ο Βασίλης, και προέρχομαι από το 3/32 Lenovo VIBE Shot (Z90-7). Εκείνο είχε 3,000 μπαταρία, χωρίς δακτυλικό (το θέλω για τραπεζικά apps το εν λόγω feature), και 5' οθόνη. Οπότε σας ανέφερα τους τρείς λόγους που έφυγα από την συσκευή αυτή. Επίσης, είμαι τύπος πολύ ανήσυχος με φλασαρίσματα, κάνω συνεχείς δοκιμές, CM Roms, Unlock Bootloaders όλων μου των συσκευών, xposed, flash kernel(s) για overclock κλπ, ADB Commands, οπότε είμαι απίστευτα εξοικειωμενος, θέλω να καταλήξω και να πω ότι βαριέμαι απίστευτα το καθαρό Android, και πιστεύω για αυτό θα λατρέψω την miui, θέλω παραμετροποιήσεις, τα σκαλίζω πολύ τα κινητά. Η πρώτη μου απορία, είναι η εξής. Έχω παραγγείλει λόγω budget το 3/32 σε Gold. Θέλω να σας δείξω, κάτι που παρατήρησα λόγω απροσεξίας μετά την αγορά, και μου ξένισε λίγο. Συγκεκριμένα, αφορά την φωτογραφία που έχω επισυνάψει, το σημείο που έχω μαρκάρει. Τι εννοεί ο ποιητής; τι πάει να πεί unlocked? Ελπίζω μόνο ,να μην εννοεί τον bootlader και να μου έχει φλασάρει κινεζορόμ. Το φλασάρισμα θα το κάνω εύκολα, το ζήτημα μου είναι ότι αν όντως εννοεί αυτό (θέλω να μου το επιβεβαιώσετε), έχω ψιλοξενερώσει με το κατάστημα. Απορία νο2: Το Lenovo, είχε ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΥΠΟΔΟΧΗ επέκτασης μνήμης της sd, και εγώ την sd την χρειάζομαι, καθότι πάντα κάνω 2nd partition την κάρτα μέσω της εφαρμογής Apps2sd. Οπότε η sd θα μου χρειαστεί. Έχω διαβάσει από το νήμα ήδη 250 σελίδες, μέχρι να έρθει το κινητό θα τις διαβάσω όλες, και θέλω να ρωτήσω, εάν η 2η υποδοχή της sim είναι και θέση για sd, ή χρειάζεται αγορά νέας υποδοχής που η μία θέση να είναι sim, και η άλλη sd. Και αν όχι, κάποιο link για αγορά της κατάλληλης υποδοχής;; Σας επισυνάπτω την φώτο του 1ου μου ερωτηματος. Καλώς σας βρήκα, με χαρά, Βασίλης ! Στάλθηκε από το SM-T331 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ααα και κατα 99% θα πληρωσεις κ φορο οταν πας στα ελτα να το παραλάβεις....απο 40 μεχρι 60 ευρω, εκει μεσα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 Ναι τα tempered glass έχουν και αρκετες μικρότερες ζελατινουλες στρογγυλες σε διαφορα μεγεθη για καμερα. Αλλα χαλαει την ποιότητα της φωτο παντως. Άμα κάτσει καλά είναι οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregog7 Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 ααα και κατα 99% θα πληρωσεις κ φορο οταν πας στα ελτα να το παραλάβεις....απο 40 μεχρι 60 ευρω, εκει μεσα....Από που το κατάλαβες αυτό; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 global Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 (edited) @chios καλώς σε βρήκα κι εσένα, ευχαριστώ για την απάντηση σου! Κώστα, με το που το ανοίξω, την ίδια μέρα θα στείλω το αίτημα για το ξεκλείδωμα. Κάποια στιγμή θα τις δοκιμάσω όλες τις ρομ, έχω πολύ καλή εντύπωση από την LineageOS από τα στοιχεία που έχω συγκεντρώσει, αν δεν κάνω λάθος από τις σελίδες που έχω διαβάσει ως τώρα, την ίδια είχε (ή έχει) ο Αντρέας ο moderator, κι αυτός επίσης είχε πεί καλές συστάσεις για αυτή, οπότε θα δοκιμαστεί, αλλά επειδή είναι miui που βοηθά άτομα σαν εμένα, και όχι καθαρό Android, θα το κρατήσω 2-3 μήνες, ειδάλλως θα φλάσαρα από την πρώτη εβδομάδα. @smile10 ευχαριστώ κι εσένα για την απάντηση σου. Η αλήθεια είναι, πως έχω το άγχος μου για αυτό, όμως από την άλλη έχω και μια ελπίδα καθότι αρκετά παιδιά από εδώ μέσα (και σε άλλα νήματα) έχουν αναφέρει ότι από Ali την έχουν γλυτώσει. Ίσως ο "συγκεκριμένος" (των Ali καταστημάτων) Κινέζος έχει βρεί τον τρόπο. Δεν ξέρω. Θα δείξει. Δυστυχώς όταν παράγγειλα, δεν ήξερα για την τριγωνική. Το κόστος θα είναι κατά πολύ μεγάλη πιθανότητα 39€, αλλά ας μην μιλήσω με πιθανότητες. Anyway. Στάλθηκε από το SM-T331 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited September 13, 2017 by Vasileios26 Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator • Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+ Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Smile10 Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 Από που το κατάλαβες αυτό; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 global απο αλι εξπρες σιγουρα θα την φαει.. κ εγω πριν 2 βδομαδες μ ηρθε το κινητο κ πληρωσα 46 ευρω...κ ημουν προετοιμασμένος γτ ειχα δει εδω στο φορουμ ενα παιδι που πηρε κ αυτος απο αλι κ πληρωσε 64 ευρω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 απο αλι εξπρες σιγουρα θα την φαει.. κ εγω πριν 2 βδομαδες μ ηρθε το κινητο κ πληρωσα 46 ευρω...κ ημουν προετοιμασμένος γτ ειχα δει εδω στο φορουμ ενα παιδι που πηρε κ αυτος απο αλι κ πληρωσε 64 ευρω.... Υπάρχουν και παιδιά που δεν πλήρωσαν, ας είμαστε θετικοί! Από το νήμα οδηγός αγορών από Κίνα, πολλά παιδιά την γλίτωσαν! Όμως εκτιμώ το ανιδιοτελές των προθέσεων σου να με ενημερώσεις και να με προετοιμάσεις, ώστε εάν έρθει το καλύτερο σενάριο απλώς να χαρούμε περισσότερο! Συγνώμη για το offtopic από τους mods. Από την συσκευή, είσαι ευχαριστημένος φίλε @smile10? Στάλθηκε από το SM-T331 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator • Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+ Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregog7 Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 (edited) απο αλι εξπρες σιγουρα θα την φαει.. κ εγω πριν 2 βδομαδες μ ηρθε το κινητο κ πληρωσα 46 ευρω...κ ημουν προετοιμασμένος γτ ειχα δει εδω στο φορουμ ενα παιδι που πηρε κ αυτος απο αλι κ πληρωσε 64 ευρω....Νόμιζα ότι αυτό φαίνεται στο tracking και το γνωρίζεις από πιο πριν. Αλλά φαίνεται ότι τα ελέγχουν όλα πλέον. Πάντως από Ελλάδα στοιχίζει 165,από alli πόσο κάνει; Αξίζει αυτήν η αναμονή και να γνωρίζεις ότι κατά μεγάλη πιθανότητα θα πληρώσεις φόρο; edit Το βρήκα σχεδόν 130€ στο ebay Στάλθηκε από το Redmi Note 4 global Edited September 13, 2017 by gregog7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 Νόμιζα ότι αυτό φαίνεται στο tracking και το γνωρίζεις από πιο πριν. Αλλά φαίνεται ότι τα ελέγχουν όλα πλέον. Πάντως από Ελλάδα στοιχίζει 165,από alli πόσο κάνει; Αξίζει αυτήν η αναμονή και να γνωρίζεις ότι κατά μεγάλη πιθανότητα θα πληρώσεις φόρο; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 global135 το πήρα, τιμή ελαφρώς ανεβασμένη λόγω ότι το πακέτο περιέχει και θήκη σιλικόνης και tempered glass. Η εγγύηση δεν με ενδιαφέρει καθόλου, γιατί τα μοντάρω τα κινητά με flash roms κλπ. Όσον αφορά το θέμα της αναμονής, είναι ένα ζήτημα. Εάν το έπαιρνα με τριγωνική δεν θα πλήρωνα τελωνειακά, όμως έκανα την αγορά βιαστικά όχι από επιπολαιότητα αλλά για άλλους λόγους, και δεν ψαχτηκα όπως έπρεπε. Εσύ είσαι ευχαριστημένος από το κινητό φίλε μου; Στάλθηκε από το SM-T331 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator • Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+ Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregog7 Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 135 το πήρα, τιμή ελαφρώς ανεβασμένη λόγω ότι το πακέτο περιέχει και θήκη σιλικόνης και tempered glass. Η εγγύηση δεν με ενδιαφέρει καθόλου, γιατί τα μοντάρω τα κινητά με flash roms κλπ. Όσον αφορά το θέμα της αναμονής, είναι ένα ζήτημα. Εάν το έπαιρνα με τριγωνική δεν θα πλήρωνα τελωνειακά, όμως έκανα την αγορά βιαστικά όχι από επιπολαιότητα αλλά για άλλους λόγους, και δεν ψαχτηκα όπως έπρεπε. Εσύ είσαι ευχαριστημένος από το κινητό φίλε μου; Στάλθηκε από το SM-T331 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠαρα πολύ, ειδικά σε θέμα μπαταρίας σκίζει σε σχέση με οποιοδήποτε τηλέφωνο είχα. Πιστεύω ότι είναι το πιο vfm κινητό που είχα μέχρι τώρα Στάλθηκε από το Redmi Note 4 global Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARGINOS Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 Όταν παίρνω τηλέφωνο πατιούνται τα κουμπιά. Μια λύση μπορεί να μου δώσει κάποιος; Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 Όταν παίρνω τηλέφωνο πατιούνται τα κουμπιά. Μια λύση μπορεί να μου δώσει κάποιος; Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ακούμπα πρώτα το ακουστικό στο αυτί και μετά από 1-2 δευτερόλεπτα το υπόλοιπο κινητό στο μάγουλο... :lol::lol: Λογικά έχει κάποια καθυστέρηση ο proximity sensor. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XAXAMOYKALOS3 Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 ΚΑΛΗΜΕΡΑ..Εχω το κινητό εδώ και 4 μήνες περίπου..Τους τελευταίους 2 μήνες, μετά την αναβάθμιση σε 8.5.4.0 η οθόνη του κινητού μου κάνει κόλπα..Δεν ανάβει ή σβήνει ενώ είναι ανοικτή ενώ η αφή δουλέυει μια χαρά όταν είναι κλειστή..Είναι κλειστή με φως..Έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αλλά και πάλι τιποτα.. Έχει κανείς καμιά ιδέα τι φταίει? Είναι θέμα λειτουργικού ή θέμα οθόνης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 Κλειστή με φως αποκλείεται. Το πρόβλημα μήπως έχει να κάνει με την αυτόματη φωτεινότητα; Το έχεις στο αυτόματο; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XAXAMOYKALOS3 Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 Όχι δεν είναι στο αυτόματο...εγώ σκέφτομαι μήπως φταίει η ρομ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billfot Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 (edited) Περιμενω το rn4X 4-64 snapdragon.Εχω μπερδευετει με τις θηκες. θελω να του παρω μια συγκεκριμενη θηκη απ το e bay που μ εχει βολεψει και σ αλλα κινητα.Το μονο θεμα ειναι οτι ψαχνοντας για θηκες και τζαμακια στο aliexpress βρηκα ενα καταστημα που αναλυτικα λεει οτι θηκες και τζαμακια στο rn4 στο rn4x 4-64 ειναι τα ιδια , ενω στο rn4x 3-32 ειναι διαφορετικα. http://www.ebay.com/itm/For-Xiaomi-Redmi-Full-Coverage-Shockproof-Slim-Case-Silicone-Soft-Cover-Skin-/172484324309?var=&hash=item2828ddebd5:m:m5O4h682WPWNixVXzHvED8Q https://www.aliexpress.com/item/Full-Cover-Tempered-Glass-For-Xiaomi-Redmi-4-4A-4Pro-4-Prime-Redmi-Note-4-Note/32795664500.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.7g4Oiw Καμμια βοηθεια για το ποια θηκη να διαλεξω?Ευχαριστω. Edited September 14, 2017 by billfot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 Όταν παίρνω τηλέφωνο πατιούνται τα κουμπιά. Μια λύση μπορεί να μου δώσει κάποιος; Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλημέρα, έχει απαντηθεί και σε πιο πίσω σελίδα, 1 άτομο το είχε αναφέρει ξανά, και είχε δώσει ο Αντρέας ο moderator απάντηση στο παιδί αυτό. Η αλήθεια είναι πως το νήμα έχει γίνει τεράστιο, και θέλει πάρα πολύ προσωπικό χρόνο πλέον για απαντήσεις οι οποίες ΔΕΝ είναι απαντημένες στον οδηγό της πρώτης σελίδας. Λοιπόν, φοράς tempered glass? Εάν ναι, κάνε έναν κόπο και βγάλτο, και κάνε δοκιμή χωρίς αυτό, μήπως και ο αισθητήρας εγγύτητας έχει θέμα με το τζάμι φορεμένο.. τόση πολύ αστάθεια της ρομ, εμπειρικά στο λέω από άλλα κινητά (μιας που το RN4 το παραλαμβάνω σε λίγες ημέρες), δεν νομίζω να υπάρχει που να σου δημιουργεί τέτοια θέματα. Πες μας όμως κάτι. Τι ρομ φοράς; μήπως είσαι με dev? Κάνε την δοκιμή με το τζάμι, και αν δεν πιάσει , θα σου πω και κάτι άλλο να κάνεις, πιο χρονοβόρο ως λύση. Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator • Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+ Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 (edited) Όντως το τζαμάκι αν δεν έχει κάτσει καλά ή αν δεν έχει κενό στον αισθητήρα εγγύτητας μπορεί να προκαλέσει τέτοια προβλήματα χωρίς όμως να σημαίνει ότι φταίει αυτό απαραίτητα καθότι θα περίμενα απλά να μην άναβε η οθόνη όταν το έβγαζες από το αυτί και όχι να μην σβήνει. Με άλλη rom στο έχει κάνει ή στο κάνει από τη πρώτη μέρα; Ποια έκδοση φοράς; Παρεμπιπτόντως, μπορείτε να δοκιμάσετε και την "αναζήτηση στο θέμα" που θα βρείτε είτε πάνω δεξιά σε desktop είτε κάτω από το τελευταίο μήνυμα στη mobile έκδοση. Με τις κατάλληλες λέξεις κλειδιά μπορεί να βρείτε αυτό που ψάχνεται. Κατά τα άλλα, στη πρώτη σελίδα έβαλα τις πιο συχνές ερωτήσεις/προβλήματα. Αν έχετε να προτείνετε και κάτι ακόμα να μπει, μπορείτε να μου πείτε :) Edited September 14, 2017 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 Μήπως να ανοιχτεί ενα θεμα σχετικά με ρομς, μοντς, κλπ??? Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts