Jump to content

XAXAMOYKALOS3

Members
  • Δημοσιεύσεις

    18
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by XAXAMOYKALOS3

  1. Όχι δεν είναι στο αυτόματο...εγώ σκέφτομαι μήπως φταίει η ρομ
  2. ΚΑΛΗΜΕΡΑ..Εχω το κινητό εδώ και 4 μήνες περίπου..Τους τελευταίους 2 μήνες, μετά την αναβάθμιση σε 8.5.4.0 η οθόνη του κινητού μου κάνει κόλπα..Δεν ανάβει ή σβήνει ενώ είναι ανοικτή ενώ η αφή δουλέυει μια χαρά όταν είναι κλειστή..Είναι κλειστή με φως..Έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αλλά και πάλι τιποτα.. Έχει κανείς καμιά ιδέα τι φταίει? Είναι θέμα λειτουργικού ή θέμα οθόνης?
  3. Το παράγγειλα στις 12/05 παρασκευή βράδυ και ήρθε ταχυδρομείο 30/05...
  4. Καλημέρα και από μένα. Παρέλαβα σήμερα το κινητό από aliexpress στα 132 ευρώ. Δεν πέρασε τελωνείο. Global edition 2016102.. Πως βλέπω τι κάμερες φοράει? Ηρθε κατευθείαν αναβάθμιση σε 8.2.5 μόλις άνοιξα το κινητό.
  5. Καλή επιτυχία και Καλή Ανάσταση Σε ΟΛΟΥΣ.
  6. Καλή επιτυχία σε όλους..Φαίνεται καλό κινητό!!!
  7. Είχα κάνει στο lenovo k3 note που είχα..Έχει κολλήσει στην αρχική οθόνη που γράφει ASUS
  8. Πήγα να το κάνω αλλά κόλλησε το κινητό...Τώρα?:mad::mad:
  9. Μήπως μπόρεσε κανείς να το κάνει root?
  10. Στο δικό μου ASUS στο slot 1 δεν πιάνει 4g ούτε με vodafone ούτε με τη wind..Στο slot 2 πιάνω 4g με την wind παντού ενώ με την vodafone πουθενά..
  11. Τελικά έχω 4g με την Wind...και όχι με Vodafone.:O
  12. Κάτοχος του κινητού 2 μέρες τώρα. Με το που άνοιξα το κουτί και το πήρα στα χέρια μου εντυπωσιάστηκα από την ποιότητα κατασκευής. Μεταλλικό περίβλημα και πολύ στιβαρό αλλά και ελαφρύ.Είναι πανέμορφο. Μου ήρθε με international rom η οποία υποστηρίζει ελληνικά και έτσι δεν είχα κανένα πρόβλημα με το google play. Η οθόνη είναι πάρα πολύ καλή και η απόκριση στα πατήματα των δαχτύλων άμεση. Έχει και notification led κρυμμένο στο ακουστικό. Η μπαταρία με πλήρη φόρτιση μου έβγαλε περίπου 10 ώρες αλλά με wifi, κατέβασμα εφαρμογών, παιχνίδια και youtube. Δοκίμασα 2 κάρτες Vodafone και Wind αλλά δυστυχώς δεν είχα 4G( εμένα προσωπικά δεν με πειράζει). Οι φωτογραφίες του είναι πολύ καθαρές και καλές για τα δικά μου δεδομένα. Αυτό που με χάλασε λίγο είναι το android 5.1 που δεν μπορώ να το αναβαθμίσω διότι είχα συνηθίσει σε android 6 στο lenovo k3 note. Κατά τ'άλλα αξίζει τα 104 ευρώ που έδωσα για την αγορά του..Ποιοτικό και φθηνό τώρα πια κινητό...
  13. 'Ηρθε σήμερα το κινητό...Φαίνεται υπέροχο...Ξέρει κανείς πως να αναβαθμίσω το λειτουργικό του?
  14. Φαίνεται πολυ καλο κινητό και ήμουν ετοιμος να το αγοράσω αλλά επειδή έχω wind δεν ξερω τι να κάνω. Στο ali express κοστίζει 106 ευρώ..ΑΞΙΖΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ!!
×
×
  • Create New...