Jump to content

Redmi Note 4 Global Edition (Redmi Note 4X)

celtic1453
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Περίεργη συμβουλή. Είναι από τους καλύτερους και πιο ενημερωμένους χάρτες, και η συμπεριφορά που περιγράφει μπορεί κάλλιστα να οφείλεται στους αισθητήρες της συσκευής. Τα δεδομένα τα έχουμε για να τα χρησιμοποιούμε...

@ilka71 έχεις δοκιμάσει με κάποια εφαρμογή πυξίδας ή δοκιμής αισθητήρων πόσο ακριβής και σταθερός είναι ο προσανατολισμός της συσκευής?

ναι την εχω καλιμπραρισμενη την πυξιδα. παρόμοια συμπεριφορά είχε και στο προηγούμενο κινητό μου

Το θέμα είναι ότι το κάνει μόνο στο google maps. έχω επίσης igo, sygic, here, tomtom και σε κανένα απ αυτά δεν το κάνει. άρα μήπως είναι θέμα μόνο του Google maps λέω.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Edited by ilka71

Καλησπέρα, έπειτα απο twrp και supersu (σε stock stable miui, 8.5.4.0), κατέβασα και έκανα κανονικά flash το HZQ_MIUI_Camera_Mod_MIDO_170909_MIUI_8_SILENT.zip. Η stock καμερα λειτουργεί μια χαρά. Κατέβασα επίσης και

GCam_41155109_7.0H_PIXEL_XL2_Full_v2.2, αλλα crashαρει με τη μια (ούτε καν μπαίνω)... Δοκίμασα ακόμα 1-2 Gcam αλλά τίποτα... Τα ίδια. Τι μπορεί να φταίει?

Thanx.

Edit: ok, τελικά έπρεπε να κάνω ούτως ή άλλως edit το build.prop, και όχι απλα να flashαρω το mod...

Για πες εντυπώσεις. Αξίζει η ιστορία;

Γειά παιδιά. Ξέρετε αν το Xiaomi Redmi Note 4, Μοντέλο Αύγουστος 2016 (Helios 10πύρινο),

αγορασμένο από InfoQuest, θα πάρει αναβάθμιση Android 7 και MIUI 9;

Τώρα έχει 8.2 Σταθερή 8.2.1.0(MBFMIDL) και Android 6.0 MRA58K. 2017-03-01

Ευχαριστώ

Αυτό που αναφέρεις είναι το nikel, miui 9 θα πάρει την επόμενη εβδομάδα για Android 7 το θεωρώ πολύ δύσκολο έως απίθανο να πάρει.

Υπόψιν εσύ έχεις stable υπολόγισε κατά τον Οκτώβριο για miui 9, πρώτα οι dev θα το πάρουν.

Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

Σ`ευχαριστώ.

Γνωρίζεις φίλε αν θα πάρει τη miui 9 αυτόματα, δηλ. όταν θα κάνω έλεγχο για ενημερώσεις, θα μου ''πει'' πως υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση

ή θα πρέπει να την αναζητήσω στο ίντερνετ, να την κατεβάσω και να την εγκαταστήσω χειροκίνητα?

χαιρετω.Το πηρα κι εγω το μηχανακι καμια βδομαδα τωρα, αλλα μου φαινεται θα φυγει...

Υπερεκτιμημενο κατα τη γνωμη μου.:cool: Τελος παντων..

θα ηθελα να ρωτησω αν ξερει τελικα κανεις, τι γινεται με την Google Camera with HDR .

Μπαινει? Δουλευει, φτιαχνει καθολου τα πραγματα στην καμερα η οχι?

Χτες εβγαλα κατι φωτογραφιες, και μ επεσαν τα δοντια! :O Τοσο χαλια..

Αν ξερει καποιος κατι μπας και το σωσω θα ειμαι ευγνωμων. Ευχαριστω.

Σημ. Γκλομπαλ βερσιον, μανισια ρομ , καμερα σαμσουνγκ κλπ κλπ.

Θα σου έρθει αυτόματα, κατά τον Οκτώβριο - Νοέμβριο περίμενε την.

Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

χαιρετω.Το πηρα κι εγω το μηχανακι καμια βδομαδα τωρα, αλλα μου φαινεται θα φυγει...

Υπερεκτιμημενο κατα τη γνωμη μου.:cool: Τελος παντων..

θα ηθελα να ρωτησω αν ξερει τελικα κανεις, τι γινεται με την Google Camera with HDR .

Μπαινει? Δουλευει, φτιαχνει καθολου τα πραγματα στην καμερα η οχι?

Χτες εβγαλα κατι φωτογραφιες, και μ επεσαν τα δοντια! :O Τοσο χαλια..

Αν ξερει καποιος κατι μπας και το σωσω θα ειμαι ευγνωμων. Ευχαριστω.

για δώσε ένα παράδειγμα άλλου κινητού με αυτά τα Specs σε αυτήν την τιμή πλιζ να δούμε την υπερεκτιμηση δηλαδή... (εξαιρούνται οι λήψεις νύχτα με την κάμερα του!)

για δώσε ένα παράδειγμα άλλου κινητού με αυτά τα Specs σε αυτήν την τιμή πλιζ να δούμε την υπερεκτιμηση δηλαδή... (εξαιρούνται οι λήψεις νύχτα με την κάμερα του!)

ποια specs? ο επεξεργαστης στα 2.1 ή η μπαταρια 4.100? μα αυτα ειναι το τυρι που πεταξε ο Κινεζος για να τσιμπησει ο κοσμος.

Η μιλας για την 5.5 οθονη? Τι να την κανω αν τα χρωματα δεν ειναι οπως πρεπει.

ποια specs? ο επεξεργαστης στα 2.1 ή η μπαταρια 4.100? μα αυτα ειναι το τυρι που πεταξε ο Κινεζος για να τσιμπησει ο κοσμος.

Η μιλας για την 5.5 οθονη? Τι να την κανω αν τα χρωματα δεν ειναι οπως πρεπει.

δεν δίνεις εναλλακτική όμως...

δεν δίνεις εναλλακτική όμως...

Θεωρω πως οταν καποιος λεει πως αυτο η εκεινο ειναι VFR αυτονοητα θεωρειται πως τα παιρνεις ολα, αλλα σε ενα επιπεδο μετριο ας πουμε.

να μου πεις πως η συγκεκριμενη συσκευη ειναι για παιχνιδι περισσοτερο, ναι το δεχομαι.

εναλλακτικες υπαρχουν φυσικα.

Οταν θα δωσεις 165 ευρω γι αυτο το τηλεφωνο,οπως ειναι, με αυτα που παρεχει, και οπως τα παρεχει, ειναι ανοησια να μη δωσεις 30 παραπανω και να παρεις πχ j5 2017. ενα p9 lite ισως..Κι εγω το πηρα, δεν πουλαω πνευμα τωρα , αλλιμονο.Απλα πιστυεω πως ειναι πολυ πισω οι ανθρωποι.Δεν..

Αν τα βαλει ολα καποιος κατω και τα σκεφτει ολα ειναι ευκολο .Δε συζηταμε για εγγυησεις, ας το αφησουμε αυτο καλυτερα.Μια να σου κατσει περιμενεις κανα μηνα.

Θεωρω πως οταν καποιος λεει πως αυτο η εκεινο ειναι VFR αυτονοητα θεωρειται πως τα παιρνεις ολα, αλλα σε ενα επιπεδο μετριο ας πουμε.

να μου πεις πως η συγκεκριμενη συσκευη ειναι για παιχνιδι περισσοτερο, ναι το δεχομαι.

εναλλακτικες υπαρχουν φυσικα.

Οταν θα δωσεις 165 ευρω γι αυτο το τηλεφωνο,οπως ειναι, με αυτα που παρεχει, και οπως τα παρεχει, ειναι ανοησια να μη δωσεις 30 παραπανω και να παρεις πχ j5 2017. ενα p9 lite ισως..Κι εγω το πηρα, δεν πουλαω πνευμα τωρα , αλλιμονο.Απλα πιστυεω πως ειναι πολυ πισω οι ανθρωποι.Δεν..

Αν τα βαλει ολα καποιος κατω και τα σκεφτει ολα ειναι ευκολο .Δε συζηταμε για εγγυησεις, ας το αφησουμε αυτο καλυτερα.Μια να σου κατσει περιμενεις κανα μηνα.

Το j5 που λες ξεκινά από τα 205.5€ για μένα είναι μεγάλη διαφορά...

Τα ακριβότερα j5 και p9 lite έχουν κατώτερο επεξεργαστή, μικρότερη αυτονομία, μικρότερο αποθηκευτικό, έλλειψη ir, μικρότερη οθόνη και η δίκαρτη έκδοση είναι ακόμα ακριβότερα... Μόνο στη κάμερα είναι καλύτερα. Οπότε είναι απλά θέμα προτεραιοτήτων. Edited by Antretng

Ναι ρε Αντρέα....Απλά λυπάμαι να δώσω το Ν4, ούτε δύο βδομάδες δεν το έχω....Είναι και το 4/64,έχω πάρει και 3 επιπλέον tempered glass,θήκη full body temoered,αλλά από την άλλη,έχω και το Honor 6x,Ελληνικό,με εγγύηση,και είμαι καπως....Παντος στην κάμερα φίλε, υπάρχει μεγάλη διαφορά....

Δεν ξέρω αν φτιάχνουν με την Google camera τα πράγματα,αλλά με τις δικές τους υπάρχει διαφορά....

Δευτέρα ένα από τα δύο θα φύγει....

Κοίτα ότι την κάνει άλλη κάμερα είναι μια αλήθεια. Το μονο αρνητικό είναι ότι αυτές οι πρώτες εκδόσεις φαίνονται να έχουν ενα ζόρισμα στο να κάνουν focus μακρυά. Προσωπικά πρώτα κάνω tap to focus σε κάτι μακρυνό και φωτεινό και μετά τραβάω. Στη θέση σου θα την είχα δοκιμάσει ήδη. ;) Για όσους δεν το έχουν δει, ας δουν εδώ το συγκριτικό Redmi Note 4X stock camera vs google camera (hdr+)

Πάντως οι υπόλοιποι θα έλεγα να σιγουρευτείτε ότι απλά δεν σας βγαίνουν κουνημμενες μας και τραβάει αστραπιαία και μπορεί να την έχει κουνήσει το πάτημα του κουμπιου. Δοκιμάστε λοιπόν να κάνετε tap to focus και πριν προλάβει να νετάρει πατήστε να βγάλει φωτογραφία. Εναλλακτικά, αν θέλετε να αποφύγεται το tap, τραβήξτε απλά 3-4 φωτογραφίες. Εϊμαι σίγουρος ότι κάποια από αυτές θα είναι πιο sharp. Αν ναι, τότε απλά σας βγαίνου κουνημμένες. ;)

Edited by Antretng

Ετσι ακριβώς. Εχω το νοτε 3 προ βέβαια και η γυναίκα το p9 lite. Παντου καλυτερο το σιαομι μονο στην κάμερα είναι καλύτερο το huawei. Εκει που βγαζω το καπελο στο p9 είναι στην ανθεκτικότητα. Εχει πέσει άπειρες φορες λογο του μικρού ειναι σε θηκη φυσικα αλλα ουτε μια γρατσουνιά! Αλλα ακομα και με θήκη θα τα είχα πάρει στο χερι 10 φορές.

Τα ακριβότερα j5 και p9 lite έχουν πολύ κατώτερο επεξεργαστή, μικρότερη αυτονομία, μικρότερο αποθηκευτικό και μικρότερη οθόνη... Μόνο στη κάμερα είναι καλύτερα. Οπότε είναι απλά θέμα προτεραιοτήτων.

το p9 lite δεν εχει κατωτερο,Octa-core 4x2.1 GHz εχει και αυτο.

Συγκριτικα παει πιο γρηγορα απ το redmi.Το εχω γι αυτο το λεω.ειναι οντως πιο γρηγορο.

Δεν ειναι μονο στην καμερα καλυτερο...Σε ολα ειναι καλυτερο.

Απο που ν αρχισω? ηχος, εικονα, αναλυση, οθονη,χρωματα, κλησεις, σε ολα.Αυτονομια στα ιδια.Ας εχει μικροτερη μπαταρια.Δε λεει κατι αυτο.

Το βασικοτερο ειναι πως δεν παρουσιαζει δυσλειτουργιες.Οπως αυτο εδω.

Κοίτα ότι την κάνει άλλη κάμερα είναι μια αλήθεια. Το μονο αρνητικό είναι ότι αυτές οι πρώτες εκδόσεις φαίνονται να έχουν ενα ζόρισμα στο να κάνουν focus μακρυά. Προσωπικά πρώτα κάνω tap to focus σε κάτι μακρυνό και φωτεινό και μετά τραβάω. Στη θέση σου θα την είχα δοκιμάσει ήδη. ;) Για όσους δεν το έχουν δει, ας δουν εδώ το συγκριτικό Redmi Note 4X stock camera vs google camera (hdr+)

Πάντως οι υπόλοιποι θα έλεγα να σιγουρευτείτε ότι απλά δεν σας βγαίνουν κουνημμενες μας και τραβάει αστραπιαία και μπορεί να την έχει κουνήσει το πάτημα του κουμπιου. Δοκιμάστε λοιπόν να κάνετε tap to focus και πριν προλάβει να νετάρει πατήστε να βγάλει φωτογραφία. Εναλλακτικά, αν θέλετε να αποφύγεται το tap, τραβήξτε απλά 3-4 φωτογραφίες. Εϊμαι σίγουρος ότι κάποια από αυτές θα είναι πιο sharp. Αν ναι, τότε απλά σας βγαίνου κουνημμένες. ;)

Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχω υπολογιστή ή laptop για να κάνω την διαδικασία...

το p9 lite δεν εχει κατωτερο,Octa-core 4x2.1 GHz εχει και αυτο.

Συγκριτικα παει πιο γρηγορα απ το redmi.Το εχω γι αυτο το λεω.ειναι οντως πιο γρηγορο.

Δεν ειναι μονο στην καμερα καλυτερο...Σε ολα ειναι καλυτερο.

Απο που ν αρχισω? ηχος, εικονα, αναλυση, χρωματα, κλησεις, σε ολα.Αυτονομια στα ιδια.Ας εχει μικροτερη μπαταρια.Δε λλει κατι αυτο.

Το βασικοτερο ειναι πως δεν παρουσιαζει δυσλειτουργιες.Οπως αυτο εδω.

Ο Kirin 655 είναι κατώτερος από τον snapdragon 625. Δεν είναι μόνο οι αριθμοί πυρήνων και ghz. Δες συγκριτικά (πχ benchmarks και gaming) και θα καταλάβεις. Όλοι οι reviewers συμφωνούν σε αυτό που σου λεώ. Και ίσα ίσα αυτοί οι επεξεργαστές είναι που έχουν φουσκώσει τα νούμερα για να εντυπωσιάσουν ;) Με την ίδια λογική ο snapdragon 820 του lg g5 είναι κατώτερος από το p9 lite...

Φϊλε μου από τη στιγμή που υστερεί σε επεξεργαστή, μέγεθος οθόνης, αποθηκευτικό και αυτονομία (λογω snapdragon 625 έχει τεράστια αυτονομία) δεν μπορείς να λές ενα απλά "το p9 lite είναι καλύτερο σε όλα". Άλλωστε αν ήξερες λίγο καλύτερα τα κινητά που κυκλοφορούν, θα μπορούσες να βρεις αρκετά πιο ρεαλιστικές εναλλακτικές (πχ honor 6x)

Εν πάση περιπτώσει, αν για σένα είναι σε όλα καλύτερο, τότε πούλα το δικό σου και πάρε αυτό. Μην χαλάμε όμως άλλο το thread με offtopic. ;)

Edited by Antretng

Ο Kirin 655 είναι κατώτερος από τον snapdragon 625. Δεν είναι μόνο οι αριθμοί πυρήνων και ghz. Δες συγκριτικά (πχ benchmarks και gaming) και θα καταλάβεις. Ίσα ίσα αυτοί οι επεξργαστές είναιο που έχουν φουσκώσει τα νούμ,ερα για να εντυπωσιάσουν ;)

Φϊλε μου από τη στιγμή που υστερεί σε επεξεργαστή, μέγεθος οθόνης, αποθηκευτικό και αυτονομία (λογω snapdragon 625 έχει τεράστια αυτονομία) δεν μπορείς να λές ενα απλά "το p9 lite είναι καλύτερο σε όλα". Άλλωστε αν ήξερες λίγο καλύτερα τα κινητά που κυκλοφορούν, θα μπορούσες να βρεις αρκετά πιο ρεαλιστικές εναλλακτικές (πχ honor 6x)

Εν πάση περιπτώσει, αν για σένα είναι σε όλα καλύτερο, τότε πούλα το δικό σου και πάρε αυτό. Μην χαλάμε όμως άλλο το thread με offtopic. ;)

φυσικα δεν το συζητω.Για το θεμα της καμερας εχεις κατι να μου πεις καποια βοηθεια μπας και διορθωθει, η το ξεχναω?

Εγω οπως εγραψα με το περσινό νοτε 3 με τον snap 650 είναι παντου γρηγορότερο απο το π9. Φανταζομαι οτι και το νοτε έστω με τον 625 δεν μπορει να υστερεί

φυσικα δεν το συζητω.Για το θεμα της καμερας εχεις κατι να μου πεις καποια βοηθεια μπας και διορθωθει, η το ξεχναω?

Google camera με ενεργό hdr+. Ότι οδηγίες θες θα τις βρεις στο πρώτο μήνυμα. Θα χρειαστεί ρουτάρισμα.

Δοκίμασε βέβαια να τραβήξεις 3-4 φωτο μηπως σου βγαίει απλά κουνημμένη.

Εγω οπως εγραψα με το περσινό νοτε 3 με τον snap 650 είναι παντου γρηγορότερο απο το π9. Φανταζομαι οτι και το νοτε έστω με τον 625 δεν μπορει να υστερεί

Δεν γίνεται να υστερεί αφού είναι ανώτερος soc. Αλλά τη μεγαλύτερη διαφορά θα την δεις στο gaming.

Edited by Antretng

• The title was changed to Redmi Note 4 Global Edition (Redmi Note 4X)