Jump to content

Redmi Note 4 Global Edition (Redmi Note 4X)

celtic1453
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η ελληνική έχει το edit στο build.prop? Γνωρίζεις? Διότι σε στοκ δεν μπουταρε καν δυστυχώς και έβαλα την ελληνική dev.

Για να μπουταρει η στοκ με custom recovery ήθελε να φλασάρεις ένα ακόμα αρχείο το lazyflasher-no-verity-opt-encrypt.zip ώστε να παρακάμπτει τον έλεγχο για official recovery.

Η ελληνική είναι stock based οπότε και έχει ακριβώς το ίδιο build.prop. Άρα θα πρέπει να προσθέσεις τη γραμμή που γράφω. Αν μάλιστα δεν θες να χάσεις το hht και hdr της στοκ, μετα το edit φλασάρεις το αρχειάκι HZQ_MIUI_Camera_Mod_MIDO_170731.zip που έχω βάλει Link.

Για να μπουταρει η στοκ με custom recovery ήθελε να φλασάρεις ένα ακόμα αρχείο το lazyflasher-no-verity-opt-encrypt.zip ώστε να παρακάμπτει τον έλεγχο για official recovery.

Η ελληνική είναι stock based οπότε και έχει ακριβώς το ίδιο build.prop. Άρα θα πρέπει να προσθέσεις τη γραμμή που γράφω. Αν μάλιστα δεν θες να χάσεις το hht και hdr της στοκ, μετα το edit φλασάρεις το αρχειάκι HZQ_MIUI_Camera_Mod_MIDO_170731.zip που έχω βάλει Link.

ΟΚ θα τα κάνω. Φλάσαρα και το lazyflasher αλλά τπτ. Επίσης δεν είχα φλασάρει twrp. Μόνο boot. Δεν το είχα βάλει μόνιμα δλδ. Απλώς για να φλασάρω το Mod και τράβηξα(όπως θα κάνω και τώρα) με adb το build.pro το άλλαξα, το έκανα push και μετά άλλαξα και τα permissions(chmod 644 ....)

Google Pixel 6 Pro

ΟΚ θα τα κάνω. Φλάσαρα και το lazyflasher αλλά τπτ. Επίσης δεν είχα φλασάρει twrp. Μόνο boot. Δεν το είχα βάλει μόνιμα δλδ. Απλώς για να φλασάρω το Mod και τράβηξα(όπως θα κάνω και τώρα) με adb το build.pro το άλλαξα, το έκανα push και μετά άλλαξα και τα permissions(chmod 644 ....)

Με lazyflasher υποτίθεται ότι δουλεύει. Το είχα κάνει στο παρελθόν αλλά μια και μοναδική φορά. Μετά συνέχισα με ελληνικές και eu rom.

Βασικά αν δεν είχες φλασάρει το twrp και παρέμενε η stock recovery δεν θα χρειαζόταν το lazyflasher. Μήπως έχεις κάνει unmount το system ή data ή αλλαξες καποια permissions;

Με lazyflasher υποτίθεται ότι δουλεύει. Το είχα κάνει στο παρελθόν αλλά μια και μοναδική φορά. Μετά συνέχισα με ελληνικές και eu rom.

Βασικά αν δεν είχες φλασάρει το twrp και παρέμενε η stock recovery δεν θα χρειαζόταν το lazyflasher. Μήπως έχεις κάνει unmount το system ή data ή αλλαξες καποια permissions;

fastboot boot twrp.......img

mount -> check system

adb pull /system/build.prop

adb push .../build.prop /system/build.prop

adb shell

chmod 644 /system/build.prop

install -> φλασαρα το mod και reboot.

Δεν έπαιξε. Τέσπα τώρα έβαλα έτσι και αλλιώς XTRV. Μόλις έκανα και το mod αλλά δεν παίζει η google camera!!! Κάνει fc και ζητάει να στείλω report

Google Pixel 6 Pro

fastboot boot twrp.......img

mount -> check system

adb pull /system/build.prop

adb push .../build.prop /system/build.prop

adb shell

chmod 644 /system/build.prop

install -> φλασαρα το mod και reboot.

Δεν έπαιξε. Τέσπα τώρα έβαλα έτσι και αλλιώς XTRV. Μόλις έκανα και το mod αλλά δεν παίζει η google camera!!! Κάνει fc και ζητάει να στείλω report

Εβαλες nougat?

Εβαλες nougat?

7.8.24 έβαλα.

Αλλά εντάξει το βρήκα! Δεν είχε κρατηθεί η αλλαγή! :X

Google Pixel 6 Pro

Δεν ξέρω φίλε μου, εγώ το τηλέφωνο το έχω κατευχαριστηθεί, αλλά σ' αυτόν τον τομέα (δεν ξέρω τι φταίει) με έχει ξενερώσει τελείως.

Να, τώρα, έβαλα το Google Keep πάλι, το έχω βάλει να δουλεύει συνέχεια στο background, και όταν έχω κλειστό το τηλέφωνο δεν μου βγάζει τις υπενθυμίσεις, όταν το ανοίγω σκάνε όλες μαζί, αλλά κατόπιν εορτ1ής.

Δεν λέω ότι φταίει το τηλέφωνο, λέω ότι αυτό κάνει το δικό μου το τηλέφωνο.

Φίλε μου, σ' ευχαριστώ πάρα πολύ! Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω ασχοληθεί καθόλου και σίγουρα δεν έχω την ίδια όρεξη και γνώσεις που έχουν πολλοί από εδώ μέσα.

Το Keep της Google έχω βάλει τώρα αλλά είχα δοκιμάσει πάρα πολλά, όπως πχ το Just reminder.

Ας πούμε για το Keep που μου φαίνεται και πιο ωραίο.

Φιλε δοκιμασα για λιγο σημερα οπως σου ειπα το keep της google.

Ειμαι με DEV Version: 7.8.24 (MIUI9)

Το εβαλα τρεις υπενθυμισεις στη ιδια ημερα απο τις 12:00 να χτυπησει στις 18:00 , 18:30 , 19:00

Ολες χτυπησαν κανινικα.

κοιτα και τις φωτο και το video για να δεις

https://drive.google.com/drive/folders/0BwXfRXFzhHhnS1Y1bjdOcGxpSW8?usp=sharing

Νικήτας

Παιδια μετα από ένα κολημα που ειχα με το google photos(αναγκαστηκα να κανω επανακινηση το κινητο.Τωρα όμως για έναν περιεργο λογο!!απενεργοποιήθηκε η δονηση όταν ξεκλειδωνω το τηλεφωνο με την μεθοδο του δαχτυλικου αποτύπωματος.Καμια βοηθεια στο πως την ξαναβαζουμε?ευχαριστω.Μηπως τελικα η δονηση εμφανιζετε μονο όταν βαλεις λαθος δαχτυλο πανω στον σενσορα?Διοτι αν βαλω διαφορετικο δαχτυλο η δονηση δουλευει.

Δεν πήρε απάντηση αυτή η ερώτηση,μήπως μπορει κάποιος?

Έχω την αίσθηση κι εγώ πως υπήρχε δόνηση στο ξεκλείδωμα με αποτύπωμα και ξαφνικά σταμάτησε.Μπορεί να κάνω και λάθος όμως.

Παιδιά η συσκευή μου είχε μέσα έναν άσπρο φορτιστή ο οποίος βγάζει 1Α και όχι τον μαύρο που βλέπω στα unboxing videos, ο οποίος βγάζει 2Α. Κατά τα άλλα το κινητό μου είχε το αυτοκολλητάκι global version στα πλαινά, σωστό product number κτλ. Τι παίζει; Υποπτεύομαι ότι γιαυτό αργεί στη φόρτιση

ανοιγμενο..απο επιστροφη η refurbished.

Μηπως ειναι και το 4X και οχι το global κατα βαθος?!

Θα το πηγαινα πισω με φασαρια μεγαλη.

Edited by azuli

Έχω την αίσθηση κι εγώ πως υπήρχε δόνηση στο ξεκλείδωμα με αποτύπωμα και ξαφνικά σταμάτησε.Μπορεί να κάνω και λάθος όμως.

Η δόνηση υπήρχε σε παλιότερες εκδόσεις του λειτουργικού . Τώρα υπάρχει μόνο όταν δεν αναγνωρίζει το δάκτυλο.

Η δόνηση υπήρχε σε παλιότερες εκδόσεις του λειτουργικού . Τώρα υπάρχει μόνο όταν δεν αναγνωρίζει το δάκτυλο.

Α οκ,καλά θυμόμουν.Μετά την αναβάθμιση σταμάτησε λοιπόν.

Ευχαριστώ πολύ.:)

στην 8.2.10 δεν ειχε δονηση παντως.Μονο οταν δεν το αναγνωριζε.Καλυτερα ετσι νομιζω.

Edited by azuli

ανοιγμενο..απο επιστροφη η refurbished.

Μηπως ειναι και το 4X και οχι το global κατα βαθος?!

Θα το πηγαινα πισω με φασαρια μεγαλη.

θα πάρω αύριο τηλέφωνο και να δω τι θα μου πουν. είναι το μόνο πράγμα πάντως που ειναι off. κατά τα άλλα η συσκευασία, τα product numbers κτλ είναι οκ

nokia 3330 - sony ericsson t310 - siemens cx60 - nokia 3250 - nokia n78 - nokia lumia 800 - google nexus 4 - google nexus 5 - google nexus 5X - xiaomi redmi note 4 - xiaomi redmi note 5 - xiaomi mi9t pro - samsung galaxy s21 ultra - samsung galaxy s24 ultra

θα πάρω αύριο τηλέφωνο και να δω τι θα μου πουν. είναι το μόνο πράγμα πάντως που ειναι off. κατά τα άλλα η συσκευασία, τα product numbers κτλ είναι οκ

το μηχανημα που βαζει ζελατινα γυρω απο το κουτι κανει 10-20 ευρω,το να ειναι σε ζελατινα δε λεει κατι..

Σιγουρα παιζει καποια μαιμουδια.

το μηχανημα που βαζει ζελατινα γυρω απο το κουτι κανει 10-20 ευρω,το να ειναι σε ζελατινα δε λεει κατι..

Σιγουρα παιζει καποια μαιμουδια.

καλά ναι. απλά εκτός από το φορτιστή δεν είχε κάτι περίεργο. Και τα αυτοκόλλητά του είχε πάνω το κινητό δηλαδή κτλ. Δεν ξέρω μήπως υπάρχει πιθανότητα να προοριζόταν για αγορά με άλλες πρίζες και ο προμηθευτής άλλαξε τους φορτιστές. Είμαι περίεργος να δω τι θα μου πουν

nokia 3330 - sony ericsson t310 - siemens cx60 - nokia 3250 - nokia n78 - nokia lumia 800 - google nexus 4 - google nexus 5 - google nexus 5X - xiaomi redmi note 4 - xiaomi redmi note 5 - xiaomi mi9t pro - samsung galaxy s21 ultra - samsung galaxy s24 ultra

καλά ναι. απλά εκτός από το φορτιστή δεν είχε κάτι περίεργο. Και τα αυτοκόλλητά του είχε πάνω το κινητό δηλαδή κτλ. Δεν ξέρω μήπως υπάρχει πιθανότητα να προοριζόταν για αγορά με άλλες πρίζες και ο προμηθευτής άλλαξε τους φορτιστές. Είμαι περίεργος να δω τι θα μου πουν

Το τηλ βγαινει απο την xiaomi με τον μαυρο 2Α που εχεις δει.Απο την στιγμη που εχει φορτιστη ασχετο μεσα εμενα μου λεει οτι μαλλον ειναι το 4X χωρις την B20 και το εχουν ξαναπακεταρει ως global βαζοντας ευρωπαικο φορτιστη,γιατι το 4Χ εχει κινεζικο.Φυσικα καποιο λαμογιο μετα την xiaomi.

Αυτη ειναι η πιο light εκδοχη.Oπως ειπαμε θα μπορουσε να ειναι ανετα μεταχειρισμενο,επισκευασμενο,απο επιστροφη,2nd grade κλπ.

Εγω παντως δεν θα το κραταγα και 100% λειτουργικο να ηταν,εχει γινει κομπινα καπου στην διαδρομη.

Edited by azuli

Ποια ROM θεωρείτε ότι είναι καλύτερη;

Η επίσημη global stable της Xiaomi ή η αντίστοιχη stable Ελληνική, από το Xiaomi-Hellas;

Ποια ROM θεωρείτε ότι είναι καλύτερη;

Η επίσημη global stable της Xiaomi ή η αντίστοιχη stable Ελληνική, από το Xiaomi-Hellas;

αν σε καλυπτει η global μην αλλαζεις.Αν δεν τοτε υπαρχουν πολλες επιλογες βασισμενες στην miui,κατα τη γνωμη μου καλυτερες απο την xiaomi hellas.Δες εδω https://forum.xda-developers.com/redmi-note-4/xiaomi-redmi-note-4-snapdragon-roms-kernels-recoveries--other-development/rom-stock-based-custom-roms-updated-t3634019

Αν δε σε νοιαζει να ειναι miui τοτε oι επιλογες στο xda ειναι ατελειωτες και καθαρα θεμα γουστου και τι ζητας απο features,δεν υπαρχει καλυτερη,υπαρχει καταλληλοτερη για σενα!

αν σε καλυπτει η global μην αλλαζεις.Αν δεν τοτε υπαρχουν πολλες επιλογες βασισμενες στην miui,κατα τη γνωμη μου καλυτερες απο την xiaomi hellas.Δες εδω https://forum.xda-developers.com/redmi-note-4/xiaomi-redmi-note-4-snapdragon-roms-kernels-recoveries--other-development/rom-stock-based-custom-roms-updated-t3634019

Αν δε σε νοιαζει να ειναι miui τοτε oι επιλογες στο xda ειναι ατελειωτες και καθαρα θεμα γουστου και τι ζητας απο features,δεν υπαρχει καλυτερη,υπαρχει καταλληλοτερη για σενα!

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου.

Η αλήθεια είναι πως μου αρέσει αρκετά η MIUI. Δοκίμασα να βάλω Lineage OS αλλά δε μου άρεσε. Ήταν πολύ μονότονη σε σχέση με την MIUI.

Θα δοκιμάσω κάποια από αυτές που έβαλες στο link και αν δεν... μένουμε στην global!

Κάτι άλλο τώρα.

Έχει βρει κανείς τρόπο για εγγραφή 60fps βίντεο;

Στο YouTube είχα δει ένα 60fps video sample το οποίο έλεγε ότι τραβήχτηκε από το δικό μας Redmi Note 4, αλλά δεν μπόρεσα να βρω άλλες πληροφορίες.

Γνωρίζει κάποιος πώς ρυθμίζουμε τις home screens σε miui 9? Δεν πιάνει το κλασικό κόλπο με το swipe των 3 δαχτύλων προς τα πάνω. Ευχαριστώ.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4

Τρία δάχτυλα κίνηση προς το κέντρο της οθόνης είναι το κανονικό, σε μένα τουλάχιστον έτσι παίζει..

Τρία δάχτυλα κίνηση προς το κέντρο της οθόνης είναι το κανονικό, σε μένα τουλάχιστον έτσι παίζει..
Ναι, αυτό εννοώ. Παίζει σε miui9?

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4

http://www.citismarket.com/xiaomi-redmi-note-4x-32gb-snap-black

http://www.citismarket.com/index.php?route=product/product&product_id=907

Απο αυτο το μαγαζι ειχα παρει πριν το καλοκαιρι το global 3/32 black ολα καλα στα 169 ευρω. τοτε ειχα ζητησει το 4Χ με το κοκκινο αυτοκολλητο κλπ

τωρα επειδη θελω να το παρω για αλλον βλεπω αυτα τα 2 και πηρα παλι το καταστημα και η κοπελα μου ειπε αυτο που το λεει 4Χ με 170 ευρω ειναι "καινουργιο μοντελο" και δεν εχει ερθει ακομα.στην ερωτηση τι καινουργιο εχει αφου ειναι το ιδιο ακριβως με το αλλο που κανει 155 και ειναι διαθεσιμο,δεν ηξερε φυσικα αλλα μου ειπε οτι ειναι global και τα 2.εσεις καταλαβαινετε διαφορα?

• The title was changed to Redmi Note 4 Global Edition (Redmi Note 4X)