Antretng Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 (edited) το honor μου φαινεται ελαφρως καλυτερο σε καποια σημεια..... Λιγο προσοχη γιατι τα περισσοτερα σκρουτζομαγαζα εχουν φερει το honor 6x χωρις την 800αρα μπαντα. Το honor 6x ειναι καλυτερο σε βιντεο και ισως λιγο καλυτερο στη φωτογραφια σε χαμηλο φωτισμο. Επισης εχει artificial bokeh (δηλαδη βγαζεις φωτογραφιες οπου μπορεις να θολωσεις το background). Απο την αλλη εχει μικροτερη αυτονομια και πιο φτηνη κατασκευη. Για περισσοτερα πηγαινε καλυτερα στην ενοτητα "επιλογη συσκευης". Edited March 29, 2017 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplos73 Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 αν πάρω απο ελλάδα θα είμαι κομπλέ απο συχνότητες;το θέλω να δουλεύει out of the box με την μια.δεν θέλω πειράματα και αλλαγές rom.Τι λέτε αξίζει τα λεφτά που θα δώσω η να κοιτάξω κάτι άλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 αν πάρω απο ελλάδα θα είμαι κομπλέ απο συχνότητες;το θέλω να δουλεύει out of the box με την μια.δεν θέλω πειράματα και αλλαγές rom.Τι λέτε αξίζει τα λεφτά που θα δώσω η να κοιτάξω κάτι άλλο; Κομπλέ είναι από συχνότητες και γενικά η ρομ είναι σαν ενός οποιοδήποτε επωνυμου κινητού και με ελληνικά παντού. Δεν θα χρειαστεί να πειράξεις κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThanKanellop Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 καλησπερα παιδια να ρωτησω και γω κατι....πρωτον εαν το note 4 με το 4x ειναι ιδια σε κατασκευη πλαισιου ....ειναι και τα δυο αλουμινιο οπως αναγραφει η εταιρια?η απλα ειναι διαφορετικα τηλ.. με ιδια specs...γιατι τουλαχιστον στο χρωμα οπως ανεφερε ενας φιλος δεν ειναι ...υπαρχουν αλλες διαφορες?δευτερο.. αναμεσα σε note 4 και Huawei Honor 6X πιο θα διαλεγατε ...ειναι πανω κατω στην ιδια τιμη ...το honor μου φαινεται ελαφρως καλυτερο σε καποια σημεια..... μία άλλη διαφορά που ξέρω μεταξύ των δύο redmi note 4, βρίσκεται στο κάτω μέρος της συσκευής όπου το helios έχει κάτι τρύπες (βιδάκια) πέραν αυτών του ηχείου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntinos_tech Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 Εσεις που έχετε αυτο με με τον snapdragon τι λετε ;απο προβληματα συσκευης οχι απο ρομ...ποσο καιρο το εχετε; ασχετο με το κοστος... η συσκευη ειναι οκ; ειστε ευχαριστημενοι απο αποδοση και απο μπαταρια;εχω μπλεξει ασχημα και δε μπορω να αποφασισω...αυτο ή το j7 2016..;;;;;;2 εβδομαδες το παλευω αλλα δε μπορω να αποφασισω...γρρρρρρρ Παράθεση Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει... Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max Ipad 3,Ipad 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 (edited) αν πάρω απο ελλάδα θα είμαι κομπλέ απο συχνότητες;το θέλω να δουλεύει out of the box με την μια.δεν θέλω πειράματα και αλλαγές rom.Τι λέτε αξίζει τα λεφτά που θα δώσω η να κοιτάξω κάτι άλλο; Αν πάρεις από Ελλάδα για να είσαι κομπλέ από συχνότητες μόνο το 4x που εισάγει η infoquest και βρίσκεις στον Κωτσόβολο, στο you και στο welcome store. Ότι φέρνουν κάποια μαγαζιά στο skroutz, επειδή το έχω ψάξει αρκετά, δεν έχουν την 800αρα συχνότητα. Μην πας να γλιτώσεις 10-20 € και μετά δεν έχεις 4G αναλόγως που βρίσκεσαι Edited March 29, 2017 by vastegial_74 Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scion Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 Εσεις που έχετε αυτο με με τον snapdragon τι λετε ;απο προβληματα συσκευης οχι απο ρομ...ποσο καιρο το εχετε; ασχετο με το κοστος... η συσκευη ειναι οκ; ειστε ευχαριστημενοι απο αποδοση και απο μπαταρια;εχω μπλεξει ασχημα και δε μπορω να αποφασισω...αυτο ή το j7 2016..;;;;;;2 εβδομαδες το παλευω αλλα δε μπορω να αποφασισω...γρρρρρρρ Δεν έχω ιδέα για το j7. Το Note 4 το έχω δυο βδομάδες, και είναι κάτι παραπάνω από τίμια συσκευή. Τα συν: Μεταλλική Κατασκευή, με ωραίο κράτημα Μπαταρία super Απόδοση : χωρίς lag Το πλην: Είναι γνωστό ότι η κάμερα δεν είναι το δυνατό του σημείο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 μαγκες θηκη πλατης και γυαλι που θα βρω απο Ελλαδα ; καποια καλη προταση ; Αμεσα αν γινεται ομως. Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 Το πλην: Είναι γνωστό ότι η κάμερα δεν είναι το δυνατό του σημείο Οχι οτι και το j7 ειναι κανενα camera phone... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntinos_tech Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 Μονο για το video θα επαιρνα j7. Ισως ειναι και λιγο καλυτερο στη φωτογραφια σε χαμηλο φωτισμο. Σε ολα τα αλλα ομως υστερει και μαλιστα αρκετα (επεξεργαστης, αποθηκευτικο, Ram, αυτονομια, ραδιοφωνο)το ξερω φιλος γιαυτο ρωταω και εχω κολλησει...η αντοχη υλικων στο χρονο / η ποιοτητα κατασκευης συν το οτι δεν αλλαζει η μπαταρια ειναι 3 θεματα που εχω κολληει και δε ξερω τι να αγορασω! οποιος μπορει και ξερει και μπορει να με οηθησει να επιλεξω ας το κανει....δε θελω να βαζω-βγαζω ρομ κτλπ..ουτε να τρεχω με μπαταριες κτλπ...θελω ενα κινητο να το παρω και να μου βγαλει 3-4 χρονια δεν μπορω να αλλαξω νωριτερα... Παράθεση Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει... Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max Ipad 3,Ipad 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 (edited) το ξερω φιλος γιαυτο ρωταω και εχω κολλησει...η αντοχη υλικων στο χρονο / η ποιοτητα κατασκευης συν το οτι δεν αλλαζει η μπαταρια ειναι 3 θεματα που εχω κολληει και δε ξερω τι να αγορασω! οποιος μπορει και ξερει και μπορει να με οηθησει να επιλεξω ας το κανει....δε θελω να βαζω-βγαζω ρομ κτλπ..ουτε να τρεχω με μπαταριες κτλπ...θελω ενα κινητο να το παρω και να μου βγαλει 3-4 χρονια δεν μπορω να αλλαξω νωριτερα... Ακομα και μετα απο 1-2 χρονια η αυτονομια του θα ειναι καλυτερη απο καινουργια μπαταρια του j7. Αρα το οτι δεν αλλαζει δεν σημαινει κατι... στη τελικη το δινεις σε ενα σερβις και στο αλλαζουν με ενα 40αρη-50αρη ευρω. Σε ποιοτητα κατασκευης μην τη φοβασαι τη xiaomi. Εχω παρει redmi note 3 pro, redmi note 4 και mi5. Ολα πολυ καλες κατασκευες. Αν νομιζεις οτι xiaomi σημαινει κινεζια θα εκπλαγεις... Rom δεν νομιζω να υπαρχει χειροτερη απο το βαρυτατο touch-wiz οσον αφορα τη mid-range κατηγορια. Να μου λεγες σε σχεση με nexus ή Motorola που εχουν ελαφρυ UI να πω... Το μονο αν σε ξενισει ειναι λιγο ο launcher που αλλαζει ευκολα ακομα και απο play store (αν και οι περισσοτεροι το συνηθιζουμε και δεν μπορουμε να αλλαξουμε μετα ) Edited March 29, 2017 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntinos_tech Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 δηλαδη φιλε μου ποσο καιρο ειχες το καθε χιαομι στα χερια σου και δουλευε κομπλε; μηνες χρονια; το νοτε 3 ας πουμε το προηγουμενο απο αυτο δεν ειναι; ποσα χρονια το ειχες και πως ειναι σημερα; δουλευει κανονικα; στη πραγματικοτητα η ερωτηση μου εχει να κανει με το αν τα χαρακτηριστικα ειναι πραγματικα και τα ζεις στη καθημερινη χρηση της συσκευης...ή απλα ειναι στο χαρτι...ας πουμε τι να κανω τα 32 γβ αν ας πουμε η μπαταρια πεθανει σε 12 μηνες; ή τι να κανω τις 2 σιμ αν χανω κλησεις απο βλακιες του λειτουργικου ή της συσκευης; τι να κανω την τελεια οθονη αν ας πουμε αν η φωτεινοτητα ειναι μικρη ..τι να κανω μια συσκευη αν σταματησει σε 12 μηνες να παιρνει αναβαθμισεις αυτοματα; δε θελω να πω τιποτα κακο απλα εκφραζω τις ανησυχιες μου...συγκρινω μια φουλ εξτρα μηχανη μιας εταιριας χ με μια βασικη εκδοση μιας μερσεντες ας πουμε...τι να προτιμησω;...συγνωμη αν κουραζω...ευχαριστω Παράθεση Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει... Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max Ipad 3,Ipad 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 δηλαδη φιλε μου ποσο καιρο ειχες το καθε χιαομι στα χερια σου και δουλευε κομπλε; μηνες χρονια; το νοτε 3 ας πουμε το προηγουμενο απο αυτο δεν ειναι; ποσα χρονια το ειχες και πως ειναι σημερα; δουλευει κανονικα; στη πραγματικοτητα η ερωτηση μου εχει να κανει με το αν τα χαρακτηριστικα ειναι πραγματικα και τα ζεις στη καθημερινη χρηση της συσκευης...ή απλα ειναι στο χαρτι...ας πουμε τι να κανω τα 32 γβ αν ας πουμε η μπαταρια πεθανει σε 12 μηνες; ή τι να κανω τις 2 σιμ αν χανω κλησεις απο βλακιες του λειτουργικου ή της συσκευης; τι να κανω την τελεια οθονη αν ας πουμε αν η φωτεινοτητα ειναι μικρη ..τι να κανω μια συσκευη αν σταματησει σε 12 μηνες να παιρνει αναβαθμισεις αυτοματα; δε θελω να πω τιποτα κακο απλα εκφραζω τις ανησυχιες μου...συγκρινω μια φουλ εξτρα μηχανη μιας εταιριας χ με μια βασικη εκδοση μιας μερσεντες ας πουμε...τι να προτιμησω;...συγνωμη αν κουραζω...ευχαριστω Η αληθεια ειναι οτι καπου καπου χανει κλησεις αλλα μικρο το κακο ας παρει ξανα οποιος θελει . Αν χαλασει η μπαταρια πας για αλλαγη γιαυτο υπαρχει η εγγυηση !!! Το κινητο θα το χαραχτηριζα Ferrari φθηνη εκδοση... τωρα αν εσυ εχεις λεφτα παρε την ακριβη ( μεταφορικα ολα και παντα φιλικα) Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 Η αληθεια ειναι οτι καπου καπου χανει κλησεις αλλα μικρο το κακο ας παρει ξανα οποιος θελει . Αν χαλασει η μπαταρια πας για αλλαγη γιαυτο υπαρχει η εγγυηση !!! Το κινητο θα το χαραχτηριζα Ferrari φθηνη εκδοση... τωρα αν εσυ εχεις λεφτα παρε την ακριβη ( μεταφορικα ολα και παντα φιλικα) ώπα ώπα τί εννοείς χάνει κλήσεις; Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 ώπα ώπα τί εννοείς χάνει κλήσεις; Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk μου ερχεται μηνυμα οτι με πηρε ο ταδε κλπ...το κανει 1-2 φορες την ημερα . Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 Η αληθεια ειναι οτι καπου καπου χανει κλησεις αλλα μικρο το κακο ας παρει ξανα οποιος θελει . Αν χαλασει η μπαταρια πας για αλλαγη γιαυτο υπαρχει η εγγυηση !!! Το κινητο θα το χαραχτηριζα Ferrari φθηνη εκδοση... τωρα αν εσυ εχεις λεφτα παρε την ακριβη ( μεταφορικα ολα και παντα φιλικα) Το χεις με δυο sim? Με τις ιδιες sim παλια δεν εχανες κλησεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 μου ερχεται μηνυμα οτι με πηρε ο ταδε κλπ...το κανει 1-2 φορες την ημερα . Εκτός και εαν ας πούμε μιλάς με την μία και σε καλέσουν στην άλλη σιμ οπότε ο άλλος βλέπει ότι είναι σαν κλειστό.μήπως αυτόν τον μήνα με το νέο κινητό έτυχε να γίνει αυτό πιο πολλές φορές; Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 1 σιμ εχω...δεν μου αρεσουν τα διπλα ... 1 σιμ και 1 καρτα μνημης. ----- προσθήκη μηνύματος 50 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το χεις με δυο sim? Με τις ιδιες sim παλια δεν εχανες κλησεις; με το p 9 lite 1 χρονο αντε να εχασα 1-2 φορες κληση ----- προσθήκη μηνύματος 52 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εκτός και εαν ας πούμε μιλάς με την μία και σε καλέσουν στην άλλη σιμ οπότε ο άλλος βλέπει ότι είναι σαν κλειστό.μήπως αυτόν τον μήνα με το νέο κινητό έτυχε να γίνει αυτό πιο πολλές φορές; Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk νεο κινητο ; εχω παρει ολη την σειρα 3...και 4... ολα ειχαν θεμα με χαμενες κλησεις :) μου αρεσουν τοσο ομως σαν συσκευες οποτε κραταω. Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faklanas Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 Όταν λες οτι όλα είχαν θέμα με χαμένες κλήσεις... Είσαι σίγουρος οτι όλη η σειρά 3 & 4 έχουν θέμα.; Μήπως το σήμα π. χ. δεν είναι δυνατό μέσα στο σπίτι; Πρώτη φορά το ακούω! Έχω το mi3w σχεδόν τρία χρόνια και θέλω να το αλλάξω με το redmi note 4 global edition... Παράθεση DF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 1 σιμ εχω...δεν μου αρεσουν τα διπλα ... 1 σιμ και 1 καρτα μνημης. ----- προσθήκη μηνύματος 50 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- με το p 9 lite 1 χρονο αντε να εχασα 1-2 φορες κληση ----- προσθήκη μηνύματος 52 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- νεο κινητο ; εχω παρει ολη την σειρα 3...και 4... ολα ειχαν θεμα με χαμενες κλησεις :) μου αρεσουν τοσο ομως σαν συσκευες οποτε κραταω. Δεν σε παει ρε φιλε, σε βλεπω απο το p8 lite που παιδευεσαι. :lol::lol::lol::lol::lol: Κανε κανα ευχελαιο :lol::lol::lol::lol::lol::lol:. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vabiris Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 μία άλλη διαφορά που ξέρω μεταξύ των δύο redmi note 4, βρίσκεται στο κάτω μέρος της συσκευής όπου το helios έχει κάτι τρύπες (βιδάκια) πέραν αυτών του ηχείου... Πήρε η γυναίκα μου από το public το note 4 , δεν έχει βιδακια κάτω, έχει Snapdragon CPU. Ποιό είναι το 4x η το note 4 international edition? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scion Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 Πήρε η γυναίκα μου από το public το note 4 , δεν έχει βιδακια κάτω, έχει Snapdragon CPU. Ποιό είναι το 4x η το note 4 international edition? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Στην Ελλάδα 4x και Note 4 global είναι ένα και το αυτό. Εμένα δεν χάνει κλήσεις. Έχω 2 SIM, η μία μόνο για data. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faklanas Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 Στην Ελλάδα 4x και Note 4 global είναι ένα και το αυτό. Εμένα δεν χάνει κλήσεις. Έχω 2 SIM, η μία μόνο για data. Μονο αυτά που εισάγει η infoquest ή και οι παραεισαγωγείς ; Έχουν σίγουρα δηλαδή την 800αρα (Β20) μπάντα όλα ; Στο http://www.xiaomi-greece.gr/redminote4x/specs/ γράφει ότι την έχει ! Παράθεση DF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scion Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 Μονο αυτά που εισάγει η infoquest ή και οι παραεισαγωγείς ; Έχουν σίγουρα δηλαδή την 800αρα (Β20) μπάντα όλα ; Στο http://www.xiaomi-greece.gr/redminote4x/specs/ γράφει ότι την έχει ! Μόνο για της infoquest λεω, στα άλλα δεν ξέρω τι γίνεται. Με άλλα λογια, η infoquest τα global τα ονομάζει 4x. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 Μονο αυτά που εισάγει η infoquest ή και οι παραεισαγωγείς ; Έχουν σίγουρα δηλαδή την 800αρα (Β20) μπάντα όλα ; Στο http://www.xiaomi-greece.gr/redminote4x/specs/ γράφει ότι την έχει ! Μονο της infoquest εχουν την 800αρα και αυτα οσα ειναι 4x. Το redmi note 4, το σκετο, της infoquest δεν εχει. Σχετικα με αλλες εισαγωγες κανενα δεν εχει την 800αρα οπως και να το ονομαζουν. Τουλαχιστον εγω που εχω ρωτησει στα περισσοτερα σκρουτζομαγαζα κανενα δεν φερνει με 800αρα. Αν καποιος ξερει κατι αλλο στα σιγουρα ας το αναφερει. Μιλαμε παντα για αγορα απο Ελλαδα. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts