Jump to content

Redmi Note 4 Global Edition (Redmi Note 4X)

celtic1453
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλήμερα σε όλους με την τελευταία αναβάθμιση σε nougat o ήχος κλήσης είναι αυξανόμενος υπάρχει κάποιος τρόπος να απενεργοποιηθεί?

Ρυθμίσεις-->Εφαρμογές συστήματος-->Τηλέφωνο -->Ρυθμισεις εισερχομένων κλήσεων (εκει κλεισε Την Αυξανόμενη ένταση κλήσης)

Οπωτε το αφήνουμε όπως εχει.Το κινητο μου είναι και μολις μιας εβδομάδος.Οπωτε δεν το ειχα και φορτωσει με εφαρμογες.

Ε εντάξει, αν δεν ειναι στρωμένο, καντο!

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Ρυθμίσεις-->Εφαρμογές συστήματος-->Τηλέφωνο -->Ρυθμισεις εισερχομένων κλήσεων (εκει κλεισε Την Αυξανόμενη ένταση κλήσης)

Τωρα αυτο κανονικα δεν θα επρεπε να ειναι στις ρυθμισεις ηχων;

Μετα την 7 μου φαινεται οτι εχει κατεβει ενα σκαλι σε ομαλοτητα. Ειδικα στο scrolling στο facebook.
Εμένα πάλι μου φαίνεται ότι ρολλαρει καλυτερα

Μετα την 7 μου φαινεται οτι εχει κατεβει ενα σκαλι σε ομαλοτητα. Ειδικα στο scrolling στο facebook.

Η εφαρμογή fb είναι η μονη που οι αναβαθμίσεις της, μονο προβλήματα δημιουργούν. Γι'αυτό εγω εχω μια εκδοση της παλιά και χρησιμοποιω εκείνη.

Έχει αντιμετωπίσει κανείς θέμα με το ξυπνητήρι? Εμένα δεν χτυπάει πότε. Ούτε με 8.2.10 ούτε τώρα με 8.5.4. το έχω κάνει exclude από το miui battery optimization αλλά και πάλι τπτ.

Μήπως είναι κάποια ρύθμιση που ξεχνάω?

Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk

Google Pixel 9 Pro XL

Και με την προηγούμενη stable αλλά και την σημερινή αναβάθμιση σε 8.5.4.0, μια χαρά δουλεύει το ξυπνητήρι, κάτι κάνεις λάθος....

Μία σημαντική διαφορά που πρόσεξα με την 8.5.4.0 είναι η βελτίωση της φωτεινότητας της οθόνης, στην χειροκίνητη ρύθμιση.

Sent from my Redmi Note 4Χ using Tapatalk

Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next?

Επειδή πολλοί περίμενετε το miui 9 για να δείτε ότι αλλάζει το interface όπως ξαναγραψα μη περιμένετε να δείτε καμία αλλαγή. Και εγώ περίμενα μετά την εγκατάσταση να έχει αλλάξει αρκετά αλλά δυστυχώς δε βλέπεις καμία εμφανή διάφορα. Μόνο οι παρακάτω αλλαγές

Ομολογούμενως δε περίμενα τέτοια συνέπεια από τη xiaomi και ειδικά επειδή είχα διαβάσει ότι η miui 9 θα δωθεί πρώτα στις china dev/stable και μετά θα ξεκινήσει στις global. Σήμερα το πρωί ήρθε το update 1,4Gb και οι πρώτες εντυπώσεις θετικές μου φαίνεται το κινητό έγινε πιο γρήγορο και smooth. Στα υπόλοιπα δεν είδα αλλαγές μόνο στην επιλογή silent και μην ενοχλείτε πού προστέθηκε στην αρχική οθόνη και πλέον μπορείς να της βάλεις να απενεργοποιήθουν σε συγκεκριμένες ωρες. Και το πιο σημαντικό είναι η λειτουργία split που πλέον μπορείς να τρέχεις μισή μισή οθόνη. Θα ήθελα βέβαια να μπορείς να αυξομειώνεις το μέγεθος των παραθύρων αλλά δε νομίζω ότι γίνεται η δε το βρήκα

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Πριν την αναβάθμιση έκανα scroll down με δύο δάχτυλα στην ειδοποίηση του Gmail και από εκεί πατούσα archive. Τώρα που πήγε αυτό; Όλα τα extended notifications δεν εμφανίζονται.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Απλώς... FAZER FZ6-S '04

Κάτοχος και εγώ της συσκευή, από σήμερα.

Δεν μπορώ να πω πολλά. Απλά το λατρεύω.

Για το παιδί που ρωτάει για μετάβαση από G2, σε Redmi Note 4X. Καμία σχέση. Σαφέστατα ανώτερο το δεύτερο σε όλα.

Αυτή τη στιγμή είμαι με 8.2.10 global stable. Ψήνομαι άγρια, να βάλω την 8.5.4.0 αλλά φοβάμαι μήπως έχει τίποτα bugs.

Μια ερώτηση μόνο. Με την τελευταία έκδοση του Facebook app, λειτουργούν τα notification badges στην αρχική οθόνη; Εμένα, όχι, παρόλο που τις ειδοποιήσεις γενικά, τις βγάζει κανονικά.

Εγώ πάλι μετά την αναβάθμιση διακρίνω μεγαλύτερη κατανάλωση ραμ. Από 2,0-1,8 που έπαιζε τώρα είναι στο 1,6- 1,4!

Εγώ πάλι μετά την αναβάθμιση διακρίνω μεγαλύτερη κατανάλωση ραμ. Από 2,0-1,8 που έπαιζε τώρα είναι στο 1,6- 1,4!

εχεις δικιο...τα ιδια και μενα.... με 4 RAM ειμαι

Edited by stydio

Από την άλλη, το δικό μου έχει ίδια χρήση RAM πριν (με 8.2.10) και μετά την αναβάθμιση (με 8.5.4.0), με ελεύθερα 1,4-1,5 GB.

μολις τωρα το ειδα και εγω.τα ιδια και σε εμενα

salonika city :thanks:

Κι εμένα μου φαίνεται μάλλον λιγότερο smooth το τηλέφωνό με nougat, αλλά είναι λίγες ώρες που έκανα update. Θα δούμε..

various classic phones, iphone 4, LG Optimus 4X HD (P880), Xiaomi Redmi Note 3G , Xiaomi Redmi Note 4X , Redmi Note 7 , Realme Gt Neo 2 

Εντόπισα ενα bug στη καμερα με το τελευταίο update. Δεν ενεργοποιείται αυτόματα το hht σε χαμηλό φωτισμό. Μόνο χειροκίνητα.

Για κάποιο λόγο που δεν ξέρω έχασα το split screen και το κουμπί του silent είμαι με miui 9.Ξερει κανείς γιατί?

Miui9; απο ποιον απο τριτους; εδω μιλάμε για μαμα καταστασεις και για αναβαθμιση.

LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Miui9; απο ποιον απο τριτους; εδω μιλάμε για μαμα καταστασεις και για αναβαθμιση.

Miui 9 official από την Xiaomi.

Με αυτήν είμαι και εγώ.

Και μάλιστα σε μένα πλέον μια εφαρμογή που χρησιμοποιώ για την δουλειά μου Ενώ με miui 8 είχα προβλήματα από την ώρα που έκανα αναβάθμιση σε miui 9 δουλεύει απροβλημάτιστα

Νικήτας

Λόττο σου έκατσε..

Εμάς το αντίθετο.

Με το πέρασμα σε Android 7 σταμάτησε..

Αν βρει κάποιος εφαρμογή του τύπου lte only, συντόμευση του 4636*# ας το πει.

Τώρα η δεν δουλεύουν η δουλεύουν στην μια μόνο κάρτα..

• The title was changed to Redmi Note 4 Global Edition (Redmi Note 4X)