Jump to content

Redmi Note 4 Global Edition (Redmi Note 4X)

celtic1453
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εηω δεν καταλαβαινω γιατι δεν χρησιμοποιει την μαμα εφαρμογη και κατεβαζουν τριτες τεταρτες κλπ τι σκ.. α παιδευονται. :)
Γιατί το poweramp πχ είναι κλάσεις ανώτερο από τη μαμά εφαρμογή; Όπως και πολλές ακόμη εφαρμογές προφανώς.. Και στην τελική το όλο νόημα είναι να παίζει καλά με όλες τις εφαρμογές και όχι μόνο με τις μανισιες.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4

Γιατί το poweramp πχ είναι κλάσεις ανώτερο από τη μαμά εφαρμογή; Όπως και πολλές ακόμη εφαρμογές προφανώς.. Και στην τελική το όλο νόημα είναι να παίζει καλά με όλες τις εφαρμογές και όχι μόνο με τις μανισιες.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Kαι φυσικα εχεις δικιο αλλα ολα τα θεματα μικρα η μεγαλα απο τις κολοεφαρμογες ξεκινάνε εχω "βαρεθει" να διαβαζω σε πολλα ποστ σε διαφορα κινητά το τι αντιμετωπιζουν οι χρηστες και βριζουν τα τηλεφωνα τους και κααααποια στιγμη οταν ανακαλυπτουν οτι φταιει η εφαρμογη η ταδε η δεινα κοκ λενε αααα μα πως αφου ηταν καλη πως έγινε; Γιαυτό το ειπα δε θελω να θιγει καποιος, υπαρχει γενικά πολυ ανωριμοτητα και λαθος τακτικές που νομιζουν για σωστες. :)

LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Kαι φυσικα εχεις δικιο αλλα ολα τα θεματα μικρα η μεγαλα απο τις κολοεφαρμογες ξεκινάνε εχω "βαρεθει" να διαβαζω σε πολλα ποστ σε διαφορα κινητά το τι αντιμετωπιζουν οι χρηστες και βριζουν τα τηλεφωνα τους και κααααποια στιγμη οταν ανακαλυπτουν οτι φταιει η εφαρμογη η ταδε η δεινα κοκ λενε αααα μα πως αφου ηταν καλη πως έγινε; Γιαυτό το ειπα δε θελω να θιγει καποιος, υπαρχει γενικά πολυ ανωριμοτητα και λαθος τακτικές που νομιζουν για σωστες. :)

Το 99,9% των "προβληματων" που αναφερονται στα forums ειναι απο απειρια του χρηστη.

Το smartphone ειναι ολοκληρος υπολογιστης πλεον,δε γινεται να πας να το χειριστεις με γνωσεις τηλεφωνου του 1997.

Έχει καμμενο πιξελ τελικά κ το χω 10 μέρες, απαράδεκτο για μένα

Δεν υπάρχει κανόνας που να λέει πως τα καμμένα/κολλημένα pixels εμφανίζονται μετά την 2ετια. Όπως με όλο το hw, έτσι και εκεί είναι αν σου τύχει. Επέστρεψε το λοιπόν για επισκευή ή και αλλαγή.

Εδώ έχεις και δεν έχεις δίκιο. Αν μια εφαρμογή γενικά δουλεύει καλά αλλά σε μια συσκευή έχει πρόβλημα, μπορεί να φταίει η συσκευή και μπορεί επίσης το πρόβλημα να λύνεται με κάποιες αλλαγές στην εφαρμογή (και ποιος είχε την ευθύνη είναι μεγάλο ζήτημα). Αλλά δεν έχει νόημα να λέμε "μην χρησιμοποιείς άλλες εφαρμογές" (ιδιαίτερα όταν πρόκειται για ώριμες εφαρμογές) γιατί τότε επιστρέφουμε στα χαζά τηλέφωνα...

Επειδή λόγο δουλειάς δεν παρακολουθώ τόσο συχνά το θέμα,έχει ακουστεί τπτ για το Note 4 αν θα πάρει Nougat ή όχι;;;

Επειδή λόγο δουλειάς δεν παρακολουθώ τόσο συχνά το θέμα,έχει ακουστεί τπτ για το Note 4 αν θα πάρει Nougat ή όχι;;;

ήδη όσοι έχουμε την dev global rom έχουμε nougat οπότε λογικά η επόμενη global stable θα είναι nougat υποθέτω

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

αν το αγορασω απο Aliexpress ή Gearbest θα εχει ελληνικο μενου και 800αρα μπαντα?

επισης ακουσα οτι 16 αυγουστου βγαινει καινουριο λογισμικο (miui 9)...θα υποστηριζεται απο το redmi note 4X???

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

πως και το πηρες χωρις 800αρα μπαντα εις γνωσην σου? και απο που το πηρες?

Απο αγγελια το πηρα εξ αναγκης γιατι πουλησα το δικο μου γιατι ειχα βρει απο φιλο το 4/64 αλλα απο λαθος συνεννόηση το εδωσε και ετσι ειχα μεινει με ενα παλιο νοκια και το Σαββατο εφυγα για διακοπες και απο το τιποτα πηρα αυτο. Παλι καλα που εχω 1.2gb στην Cosmote γιατι η wind χωρις 800αρα ειναι τα ζωα μου αργα ουτε 2g δεν εχει.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Έχει καμμενο πιξελ τελικά κ το χω 10 μέρες, απαράδεκτο για μένα

Αν το πήρες απο Ελλάδα να το πας πίσω εχεις το δικαίωμα μεσα σε 14 μερες να το πας και να πεις δεν μου κανει.

Επιτελους αλλαγη σε εξοδος απο τελωνειο και κλεισιμο απο σταθμος εξαγωγης(κ.δ.δ ρουφ)...

Λετε να το γλειτωσα τελικα;

wii controller με nunchuck καινουρια ιδια με nintendo 15ευρω

Ζακετα ζαρα απο 60ευρω 30

Επιτελους αλλαγη σε εξοδος απο τελωνειο και κλεισιμο απο σταθμος εξαγωγης(κ.δ.δ ρουφ)...

Λετε να το γλειτωσα τελικα;

Έξοδος από τελωνείο; δε μπορούσε να στο πει πιο ξεκάθαρα. Πέρασε και τιμολογηθηκε.

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Έξοδος από τελωνείο; δε μπορούσε να στο πει πιο ξεκάθαρα. Πέρασε και τιμολογηθηκε.

Εχω διαβασει σε πολλους ομως πως την γλειτωσαν ενω περασε...ξερω γω τι να πω :(

wii controller με nunchuck καινουρια ιδια με nintendo 15ευρω

Ζακετα ζαρα απο 60ευρω 30

Καλησπέρα.

Όταν πατάω για να κλείσω τις εφαρμογές που τρέχουν, η τρέχουσα παραμένει και πρέπει να κάνω back to home και να την κλείσω. Περίεργο δεν είναι αυτό; Υπάρχει κάποια ρύθμιση να κλείνει και η τρέχουσα εφαρμογή όπως γίνεται κλασσικά στα περισσότερα τηλέφωνα;

Επίσης, έχει παρατηρήσει κανείς το bug με την φωτεινότητα;

Εχω διαβασει σε πολλους ομως πως την γλειτωσαν ενω περασε...ξερω γω τι να πω :(

Ελπίζω να είσαι τυχερός και να την γλίτωσες. Όπως και να χει αν θες ενημέρωσε τελικά αν πέρασε ή όχι και πόσο η χρέωση, περιμένω και εγώ να έρθει και θέλω να είμαι προετοιμασμενος για παν ενδεχόμενο.

τελικά η απενεργοποίηση του ANR που είχα αναφέρει δεν κάνει το κινητό πιο σβελτο αλλά τουλάχιστον σε εμένα η μπαταρία κρατάει πολύ πιο πολύ.ακόμα και με 4g, δεδομένα πάντα ανοιχτά,2σιμ, συγχρονισμοι,bt, Wi-Fi σήμερα μετά από είκοσι ώρες μου έχει βγάλει 4 ώρες sot μέχρι τώρα, είμαι στο 50% και με 2 ώρες GPS! απίστευτο! εάν το γυρίσω σε 2g η μπαταρία απλά δεν πέφτει!

τελικά η απενεργοποίηση του ANR που είχα αναφέρει δεν κάνει το κινητό πιο σβελτο αλλά τουλάχιστον σε εμένα η μπαταρία κρατάει πολύ πιο πολύ.ακόμα και με 4g, δεδομένα πάντα ανοιχτά,2σιμ, συγχρονισμοι,bt, Wi-Fi σήμερα μετά από είκοσι ώρες μου έχει βγάλει 4 ώρες sot μέχρι τώρα, είμαι στο 50% και με 2 ώρες GPS! απίστευτο! εάν το γυρίσω σε 2g η μπαταρία απλά δεν πέφτει!

Tο χω ψαξει αρκετα αλλα δεν βρηκα πουθενα αναφορα στο οτι βελτιωνει την μπαταρια η την αποδοση.

Βασικα ειναι χρησιμο να ειναι στο on,σου δειχνει αν εχει κολλησει μια εφαρμογη και σου δινει την επιλογη να την κανεις force close.Αυτο ειναι χρησιμο γιατι αν μια εφαρμογη σου κολλησει και εσυ νομιζεις οτι απλα φορτωνει η κατεβαζει data θα χασεις χρονο περιμενοντας μεχρι να σκεφτεις να την κανεις μονος σου force close.

Eπισης σου δινει να καταλαβεις οτι καποια εφαρμογη δεν δουλευει σωστα,χρησιμο,ιδιως σε νεες rom/mods που δοκιμαζεις.

Παιδιά στις επαφές γιατί δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω τα γραμματακια που έχει στην άκρη δεξιά για να βρω γρήγορα ένα όνομα? Διαλέγω ας πούμε το Κ και μου βγάζει το Ρ

Παιδιά στις επαφές γιατί δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω τα γραμματακια που έχει στην άκρη δεξιά για να βρω γρήγορα ένα όνομα? Διαλέγω ας πούμε το Κ και μου βγάζει το Ρ

Δυστυχώς δεν έχει αναζήτηση στα ελληνικά η stock εφαρμογή. Κατέβασε exdialer η κάποια αλλη εφαρμογή επαφών και θα είσαι κομπλέ

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Παιδια απ'οτι βλεπω στο eglobal δεν υπαρχει εκδοση με την 800αρα μπαντα. Απο που μπορω να το αγορασω σε καλη τιμη;

Αφού έχω και επαφές στα αγγλικά και δεν με πάει ούτε σε αυτές

Βαλε το γράμμα στην αναζητηση τι ζοριζεσαι απο τις ψειρες η σκρολαρε σιγά τον κοπο. :)

LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Έχει κανείς κάποια θήκη να προτείνει από ελληνικό κατάστημα για το Note 4 Global (να ταιριάζει τέλεια)?

Και κάποιο full τζαμάκι, αν έχετε στα υπόψιν σας...

Ευχαριστώ!

• The title was changed to Redmi Note 4 Global Edition (Redmi Note 4X)