pan82 Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 δεν το ρώτησα, δεν μπορώ να σου απαντήσω. Μίλησα όμως με το μαγαζί για το θέμα της τριγωνικής και από ότι κατάλαβα δεν παίζει τέτοιο σενάριο , οπότε πάμε για άλλα ....... Ναι κι εγώ δεν έβγαλα άκρη μαζί τούς. Δε μου έλεγαν πως έρχεται αυτό το ΕU shipping. Μου έλεγαν ότι πάει πρώτα Αυστρία και μετά σε μας αλλά όσες φορές κι αν ρώτησα αν σπάει η μεταφορά ή έρχεται απλά με ενδιάμεσο σταθμό μου έλεγαν ότι δε ξέρουν 100% αν θα γλιτώσω τελωνείο και τέτοια μέχρι που στο τέλος μου είπαν good luck :mad: :mad: :mad: Στάλθηκε από το Lenovo K50a40 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 παντως οκ καλη η μεταλλικη πλατη αλλα δεν ξερω εαν επηρεαζει την ληψη σηματος wifi,κινητης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scion Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 παντως οκ καλη η μεταλλικη πλατη αλλα δεν ξερω εαν επηρεαζει την ληψη σηματος wifi,κινητης? Όσο το έχω χρησιμοποιήσει, το σήμα φαίνεται μια χαρά. Είναι γνωστό φαντάζομαι πως κάθε φορά μόνο μία SIM έχει 4g. Η μπαταρία παρότι νωρίς, φαίνεται ότι είναι σε αλλη κατηγορία σε σχέση με τα πρόσφατα κινητά μου, lg g4 και nexus 5. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arva Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 Είναι γνωστό φαντάζομαι πως κάθε φορά μόνο μία SIM έχει 4g. Δε νομίζω να ισχύει αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 Δε νομίζω να ισχύει αυτό. εννοείται ότι ΜΌΝΟ ΜΙΑ σιμ έχει 3g/ 4g κάθε φορά.το αλλάζεις αναλόγως ποια σιμ θες να έχει δεδομένα.στο 99 % των κινητών έτσι είναι Στάλθηκε από το ZOPO SPEED PLUS 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 43 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Όσο το έχω χρησιμοποιήσει, το σήμα φαίνεται μια χαρά. Είναι γνωστό φαντάζομαι πως κάθε φορά μόνο μία SIM έχει 4g. Η μπαταρία παρότι νωρίς, φαίνεται ότι είναι σε αλλη κατηγορία σε σχέση με τα πρόσφατα κινητά μου, lg g4 και nexus 5. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Για πες χρήση και πόσο έχει πέσει η μπαταρία; Στάλθηκε από το ZOPO SPEED PLUS 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scion Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 εννοείται ότι ΜΌΝΟ ΜΙΑ σιμ έχει 3g/ 4g κάθε φορά.το αλλάζεις αναλόγως ποια σιμ θες να έχει δεδομένα.στο 99 % των κινητών έτσι είναι Στάλθηκε από το ZOPO SPEED PLUS 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 43 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για πες χρήση και πόσο έχει πέσει η μπαταρία; Στάλθηκε από το ZOPO SPEED PLUS 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Για να είμαι ακριβής, η μία SIM έχει 4g και η άλλη 3g. Γενικό σκάλισμα είδα 4h sot και έχασε 30-40% χονδρικά. Αλλά είναι πολύ νωρίς για να επιβεβαιώσω νούμερα. Σε κάνα δυο μέρες. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Street Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 Οκ... ευτυχως που ειμαι πρωτο οροφο :lol: χαχαχα :lol: Πάντως από ότι φαίνεται είχε δίκιο ο μαγαζάτορας που μιλούσα προχθές με email Παράθεση Άλλωστε το πιο εύκολο πράγμα είναι να μιλάς για κάτι που στην ουσία δεν έχεις ιδέα τι είναι, και να έχεις το θράσος να έχεις και άποψη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scion Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 χαχαχα :lol: Πάντως από ότι φαίνεται είχε δίκιο ο μαγαζάτορας που μιλούσα προχθές με email Street, η αλήθεια είναι ότι με βάση το δικό σου post, προχώρησα στην αγορά οπότε Thanks! Με τα λεφτά που μου ζητούσαν να φτιάξω το LG g4 πήρα αυτό. Το άλλο σενάριο ήταν το HTC 10, κυρίως λόγω κάμερας. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 Street, η αλήθεια είναι ότι με βάση το δικό σου post, προχώρησα στην αγορά οπότε Thanks! Με τα λεφτά που μου ζητούσαν να φτιάξω το LG g4 πήρα αυτό. Το άλλο σενάριο ήταν το HTC 10, κυρίως λόγω κάμερας. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Τωρα που ειπε καμερα, πως το βλεπεις; Σε βιντεο οταν χαμηλωνει ο φωτισμος ριχνει καρε; Οταν λεω χαμηλωνει δεν εννοω σκοταδια... στο note 4 εριχνε καρε ακομα και σε φωτισμο υπνοδωματιου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scion Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 Τωρα που ειπε καμερα, πως το βλεπεις; Σε βιντεο οταν χαμηλωνει ο φωτισμος ριχνει καρε; Οταν λεω χαμηλωνει δεν εννοω σκοταδια... στο note 4 εριχνε καρε ακομα και σε φωτισμο υπνοδωματιου. Από τα λίγα πρώτα δείγματα μου φαίνεται ότι η έλλειψη OIS είναι καθοριστική στις χαμηλού φωτισμού. Θα ενεργοποιήσω πάλι την dslr μου φαίνεται, που με το LG g4 είχα ψιλοξεχασει. Στο video δεν μου φάνηκε να χάνει frame. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 (edited) Από τα λίγα πρώτα δείγματα μου φαίνεται ότι η έλλειψη OIS είναι καθοριστική στις χαμηλού φωτισμού. Θα ενεργοποιήσω πάλι την dslr μου φαίνεται, που με το LG g4 είχα ψιλοξεχασει. Στο video δεν μου φάνηκε να χάνει frame. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Οκ. Εμενα πιο πολυ αυτο με ενοχλουσε στο note 4. Τα χαμηλα καρε μιας και εριχνε το shutter αδικαιολογητα νωρις... ξεκιναγε να ριχνει απο iso 800 ενω τερματιζε σε iso 2200 (δηλαδη το επαιρνε να ανεβασει και αλλο το iso πριν ριξει καρε) Edited March 17, 2017 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 Για να είμαι ακριβής, η μία SIM έχει 4g και η άλλη 3g. Γενικό σκάλισμα είδα 4h sot και έχασε 30-40% χονδρικά. Αλλά είναι πολύ νωρίς για να επιβεβαιώσω νούμερα. Σε κάνα δυο μέρες. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk δεν υπάρχει περίπτωση να έχεις στην μια 4g και στην άλλη 3g! Η μια θα έχει 3g/ 4g κι η άλλη μόνο 2g! βγάλε ένα screen να το δω! Στάλθηκε από το ZOPO SPEED PLUS 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arva Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 Άλλο θέμα να επιλέξεις ποια κάρτα SIM θα έχει δεδομένα κάθε φορά κι άλλο να μπορούν να είναι και οι 2 συνδεδεμένες ταυτόχρονα σε 4G δίκτυο. Το 4G είναι και για ομιλία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 Άλλο θέμα να επιλέξεις ποια κάρτα SIM θα έχει δεδομένα κάθε φορά κι άλλο να μπορούν να είναι και οι 2 συνδεδεμένες ταυτόχρονα σε 4G δίκτυο. Το 4G είναι και για ομιλία.το 4g einai MONO για δεδομενα!(προς το παρον στην ελλαδα χωρις volte) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arva Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 (edited) Tο 3G εκτός από δεδομένα υποστηρίζουν και ομιλία. Το Vodafone Full σήμα που το συνδέεις στο router σου, για να μπορέσεις να μιλήσεις, πρέπει να έχεις κινητό 3G. Η ομιλία επιτυγχάνεται μέσω VOIP. Μάλιστα όταν είμαι συνδεδεμένος κι εγώ κι ο συνομιλητής μου σε 3G, ο ήχος είναι κρυστάλλινος! Edited March 17, 2017 by arva Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Animastic Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 Καλησπέρα παιδιά.. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΗΡΘΕ!!!! Μετά από το τρελό κόλλημα που είχε φάει στο τελωνείο από τις 31-1-2017 επιτέλους χθές βγήκε και σήμερα το παρέλαβα από τα ΕΛΤΑ... Το κόστος ήταν 24€ για το τελωνείο και 12€ για τα ΕΛΤΑ (δεν ξέρω αν έχει σημασία που είμαι Χαλκίδα) Btw το κινητό είναι απίστευτο!!! Πολυ γρήγορο και με ωραία εφφέ!! Πολύ καλή αγορά. Επίσης έχω μία ερώτηση.. έκανα ενημέρωση και μου πήγε στην 8.0.4.0(MBFMIDG) και όταν πατάω να ελέγξει αν υπάρχουν άλλες ενημερώσεις μου λέει ότι δεν υπάρχουν... Θέλει χρόνο για να μου βγάλει την καινούρια? Πρέπει να κάνω κάτι?? Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 Καλησπέρα παιδιά.. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΗΡΘΕ!!!! Μετά από το τρελό κόλλημα που είχε φάει στο τελωνείο από τις 31-1-2017 επιτέλους χθές βγήκε και σήμερα το παρέλαβα από τα ΕΛΤΑ... Το κόστος ήταν 24€ για το τελωνείο και 12€ για τα ΕΛΤΑ (δεν ξέρω αν έχει σημασία που είμαι Χαλκίδα) Btw το κινητό είναι απίστευτο!!! Πολυ γρήγορο και με ωραία εφφέ!! Πολύ καλή αγορά. Επίσης έχω μία ερώτηση.. έκανα ενημέρωση και μου πήγε στην 8.0.4.0(MBFMIDG) και όταν πατάω να ελέγξει αν υπάρχουν άλλες ενημερώσεις μου λέει ότι δεν υπάρχουν... Θέλει χρόνο για να μου βγάλει την καινούρια? Πρέπει να κάνω κάτι?? Ευχαριστώ πολύ Μηπως εισαι σε λαθος τοπικ?? το κινητο κυκλοφορησε τελη φλεβαρη οποτε αποκλειεται να το παρηγγειλες γεναρη. Μηπως αφορα το κλασικο note 4 και οχι το global με τον snapdragon Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scion Δημ. March 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2017 δεν υπάρχει περίπτωση να έχεις στην μια 4g και στην άλλη 3g! Η μια θα έχει 3g/ 4g κι η άλλη μόνο 2g! βγάλε ένα screen να το δω! Στάλθηκε από το ZOPO SPEED PLUS 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk To setup μου ειναι το εξής: SIM 1: COSMOTE 3G για voice SIM 2: COSMOTE 4G για data Αυτό εννοώ στη μία 3G και στην αλλή 4G. Την επιλογή για VoLTE την έχω off, γιατι δεν παίζει ακόμη στην Ελλάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Animastic Δημ. March 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2017 Μηπως εισαι σε λαθος τοπικ?? το κινητο κυκλοφορησε τελη φλεβαρη οποτε αποκλειεται να το παρηγγειλες γεναρη. Μηπως αφορα το κλασικο note 4 και οχι το global με τον snapdragon Ναι έχεις δίκιο Sorry!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2017 To setup μου ειναι το εξής: SIM 1: COSMOTE 3G για voice SIM 2: COSMOTE 4G για data Αυτό εννοώ στη μία 3G και στην αλλή 4G. Την επιλογή για VoLTE την έχω off, γιατι δεν παίζει ακόμη στην Ελλάδα. η σιμ 1 ειναι σε 2g .εσυ που βλεπεις οτι ειναι σε 3g?βγαλε μια screenshot να δουμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scion Δημ. March 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2017 η σιμ 1 ειναι σε 2g .εσυ που βλεπεις οτι ειναι σε 3g?βγαλε μια screenshot να δουμε! Ιδού https://postimg.org/image/nmh9dbqzf/ Sent from my Nexus 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2017 Ιδού https://postimg.org/image/nmh9dbqzf/ Sent from my Nexus 5 using Tapatalk ναι βρε αλλα δεδομενα μονο απο μια σιμ κατεβαινουν και ας λεει 3g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scion Δημ. March 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2017 ναι βρε αλλα δεδομενα μονο απο μια σιμ κατεβαινουν και ας λεει 3g ούτως ή άλλως μόνο από τη 4G SIM 2 το εχω ρυθμισει για data Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arva Δημ. March 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2017 Αυτό το μαγαζί στέλνει από Ισπανία σε 2-5 εργάσιμες όπως λέει: https://www.aliexpress.com/store/product/Original-xiaomi-redmi-note4-mobile-phone-snapdragon-625-octa-core-3GB-RAM-32GB-ROM-Global-version/2676048_32793428665.html?aff_platform=data-feeds&cpt=1489847069875&sk=JYJQJYByj&aff_trace_key=7b37f5585d7847ba8f536b344358c546-1489847069875-09415-JYJQJYByj update: Δεν στέλνει Ελλάδα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. March 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2017 Ιδού https://postimg.org/image/nmh9dbqzf/ Sent from my Nexus 5 using Tapatalk Να ρωτησω κατι μιας και στο lenovo μου αναγκαστικα επιλεγεις ποια καρτα θα εχει 3G/4G και η αλλη αναγκαστικα εχει μονο 2G εδω αν δε πιανει 4G ειναι και οι δυο καρτες σε 3G δικτυο; Δηλαδη για ομιλια οποια καρτα και να καλεσω παιζει σε 3G? Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts