Jump to content

Redmi Note 4 Global Edition (Redmi Note 4X)

celtic1453
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μετα απο 3 μερες χρησης της ελληνικης dev (nougat) ξαναγυρισα στην official mm. Αυτο που εχω να πω ειναι οτι εχει βελτιωθει αισθητα η αυτονομια οπου σε αναμονη το βραδυ απο 2% που ξοδευε με mm, δεν επεφτε σε ποσοστο με nougat (74& το αφηνε 74% το εβρισκα). Σιγουρα αναλογως τη χρηση σας θα πεφτει περισσοτερο αλλα σε μενα με ιδιες ρυθμισεις και χρηση ειχα αυτη τη διαφορα. ;)

Στη καμερα επισης φαινεται να χει βελτιωθει λιγο απο αποψη camera shake. Κοιταζοντας το exif, τραβαγε με minimum 1/13 αλλα φαινεται μονο καλο να εκανε. Δεν ειδα διαφορες στο θορυβο/λεπτομερια και βγαιναν ευκολοτερα sharp. Επισης μου φανηκε σαν να χαν κανει ελαχιστα ψυχροτερο το wb (οπως και θα πρεπε) αλλα θελει ακομα δουλεια. Τελος φαινεται να εχει μπει και ενα νεο mode,που λεφεται HDR_live. Βεβαια επειδη εμενα ηταν dev δεν δουλευε (bug προφανως) οποτε δεν ξερω τι κανει οπως επισης δεν δουλευε το αυτοματο HHT (ηθελε χειροκινητα παρα το οτι ηταν ενεργοποιημενο στις ρυθμισεις). Ολα αυτα βεβαια στη stable θα ξεπεραστουν προφανως.

Κατα συνεπεια, οταν θα βγει η stable με την υποστηριξη των πολλαπλων παραθυρων θα ειναι μια ευπροσδεκτη αναβαθμιση. :)

Edited by Antretng

Μετα απο 3 μερες χρησης της ελληνικης dev (nougat) ξαναγυρισα στην official mm. Αυτο που εχω να πω ειναι οτι εχει βελτιωθει αισθητα η αυτονομια οπου σε αναμονη το βραδυ απο 2% που ξοδευε με mm, δεν επεφτε σε ποσοστο με nougat (74& το αφηνε 74% το εβρισκα). Σιγουρα αναλογως τη χρηση σας θα πεφτει περισσοτερο αλλα σε μενα με ιδιες ρυθμισεις και χρηση ειχα αυτη τη διαφορα. ;)

Στη καμερα επισης φαινεται να χει βελτιωθει λιγο απο αποψη camera shake. Κοιταζοντας το exif, τραβαγε με minimum 1/13 αλλα φαινεται μονο καλο να εκανε. Δεν ειδα διαφορες στο θορυβο/λεπτομερια και βγαιναν ευκολοτερα sharp. Επισης μου φανηκε σαν να χαν κανει ελαχιστα ψυχροτερο το wb (οπως και θα πρεπε) αλλα θελει ακομα δουλεια. Τελος φαινεται να εχει μπει και ενα νεο mode,που λεφεται HDR_live. Βεβαια επειδη εμενα ηταν dev δεν δουλευε (bug προφανως) οποτε δεν ξερω τι κανει οπως επισης δεν δουλευε το αυτοματο HHT (ηθελε χειροκινητα παρα το οτι ηταν ενεργοποιημενο στις ρυθμισεις). Ολα αυτα βεβαια στη stable θα ξεπεραστουν προφανως.

Κατα συνεπεια, οταν θα βγει η stable με την υποστηριξη των πολλαπλων παραθυρων θα ειναι μια ευπροσδεκτη αναβαθμιση. :)

πως γυρισες σε global stable mm φιλε? εχεις ξεκλειδωτο booloader?

Για να πηγα στην "ελληνικη" ναι ;) Ειχα ξεκλειδωσει πριν φλασαρω.

Μετα για επιστροφη φλασαρα με το mi flash tool. Μου χε και επιλογη να ξανακλειδωσω αλλα προς το αφησα ξεκλειδωτο για να ρουταρω.

Για να πηγα στην "ελληνικη" ναι ;) Ειχα ξεκλειδωσει πριν φλασαρω.

Μετα για επιστροφη φλασαρα με το mi flash tool.

το λεω γιατο εγω εβαλα με τον updater miui την nougat global beta και τωρα δεν μπορω να γυρισω σε global stable γιατι εχω lock bootloader

υπαρχει τροπος επιστροφης σε global stable mm?

το λεω γιατο εγω εβαλα με τον updater miui την nougat global beta και τωρα δεν μπορω να γυρισω σε global stable γιατι εχω lock bootloader

υπαρχει τροπος επιστροφης σε global stable mm?

Εχω την εντυπωση οτι απο dev σε stable δεν εχεις θεμα. Εβαλες δηλαδη τη stable και δεν σου το επιτρεπει ο updater? Αν ναι μαλλον λογω παλιοτερης εκδοσης android. Σε αυτη τη περιπτωση κανεις αιτημα για ξεκλειδωμα (συνηθως μεσα σε 10-20 λεπτα σου το εγκρινουν) και με το "MiFlash Unlock" ξεκλειδωνεις. Επειτα κατεβαζεις την fastboot rom του stable και με το "Mi Flash" (σκετο) την φλασαρεις πισω.

Εμενα με ενοχλουσε το bug οπου δεν ενεργοποιουταν αυτοματα το HHT. Εσενα τι σου κανει και θες να επιστρεψεις;

Καλησπερα! Κατοχος και εγω του Note 4 global εδω και 2 εβδομαδες αρκετα ικονοποιημενος! Εχω ενα θεματακι μονο και ελπιζω καποιος να γνωριζει γτ συμβαινει αυτο και να βοηθησει. Οταν παω να περασω καινουργια επαφη στη καρτα Sim και παταω να αποθηκευτει μου πεταει μηνυμα "an error has occurred" με αποτελεσμα να μπορω να αποθηκευσω μονο στο εμαιλ ή στο κινητο. Το ιδιο συμβαινει και στο redmi 4 pro της κοπελας μου. Αυτη μαλιστα πηρε και καινουργια micro-sim σημερα. Η δικια μου ηταν 3ετιας και πιστευα οτι ισως εβγαλε καποιο προβλημα αλλα απο οτι βλεπω δεν φταει αυτο.

Καλησπερα! Κατοχος και εγω του Note 4 global εδω και 2 εβδομαδες αρκετα ικονοποιημενος! Εχω ενα θεματακι μονο και ελπιζω καποιος να γνωριζει γτ συμβαινει αυτο και να βοηθησει. Οταν παω να περασω καινουργια επαφη στη καρτα Sim και παταω να αποθηκευτει μου πεταει μηνυμα "an error has occurred" με αποτελεσμα να μπορω να αποθηκευσω μονο στο εμαιλ ή στο κινητο. Το ιδιο συμβαινει και στο redmi 4 pro της κοπελας μου. Αυτη μαλιστα πηρε και καινουργια micro-sim σημερα. Η δικια μου ηταν 3ετιας και πιστευα οτι ισως εβγαλε καποιο προβλημα αλλα απο οτι βλεπω δεν φταει αυτο.

Απο τη Sim διαβαζει γενικα; Αν πατησεις τροποποιηση σε καποια επαφη που ειναι ΜΟΝΟ στη sim (για να μην μπερδευτουμε) την παιρνει ή βγαζει σφαλμα;

Τελος γιατι θες να χρησιμοποιησεις τη sim για επαφες; (ειλικρινη απορια)

Εχω την εντυπωση οτι απο dev σε stable δεν εχεις θεμα. Εβαλες δηλαδη τη stable και δεν σου το επιτρεπει ο updater? Αν ναι μαλλον λογω παλιοτερης εκδοσης android. Σε αυτη τη περιπτωση κανεις αιτημα για ξεκλειδωμα (συνηθως μεσα σε 10-20 λεπτα σου το εγκρινουν) και με το "MiFlash Unlock" ξεκλειδωνεις. Επειτα κατεβαζεις την fastboot rom του stable και με το "Mi Flash" (σκετο) την φλασαρεις πισω.

Εμενα με ενοχλουσε το bug οπου δεν ενεργοποιουταν αυτοματα το HHT. Εσενα τι σου κανει και θες να επιστρεψεις;

τιποτα ολα καλα! απλα για να το κανω οπως ηταν!

δεν με αφηνε να το κανω ο updater...περιεργο!

για το ξεκλειδωμα δεν μπορω να βρω την φορμα για να το κανω! καταβεζω το miui unlock αλλα δεν βρισκω που να βαλω το αιτημα γι ανα παρω το σμσ...αν μπορεις να μου πεις και θελει μονο 20 για να παρω το σμσ θα ειναι τελεια!

Ναι βλεπει αυτες που ειχα αποθηκευμενες μεσα. Χωρο εχει και για καινουργιες. Δοκιμασα να τροποποιησω μια και μου βγαζει το ιδιο σφαλμα. Γτ το θεωρω πιο ευκολο να μεταφερω ετσι τις επαφες μου οταν αλλαζω συσκευες :lol:

Ναι βλεπει αυτες που ειχα αποθηκευμενες μεσα. Χωρο εχει και για καινουργιες. Δοκιμασα να τροποποιησω μια και μου βγαζει το ιδιο σφαλμα. Γτ το θεωρω πιο ευκολο να μεταφερω ετσι τις επαφες μου οταν αλλαζω συσκευες :lol:

Μα αφενως μπορεις να κανεις εξαγωγη των επαφων σε vfc (οποτε μετα απλα κανεις εισαγωγη στο αλλο κινητο) αφετερου μπορεις να τα κανεις back up στο google account. Χωρια οτι στη sim δεν μπορεις να βαλεις τιποτα αλλο περαν απο τηλεφωνικο νουμερο και εχεις και περιορισμο στους χαρακτηρες.

----- προσθήκη μηνύματος 49 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

για Nougat ποτε λενε επισημα ξερει καποιος ;

Και η dev επισημη ειναι. Τωρα το ποτε θα βγει η stable αγνωστο. Λογικα μεσα στο καλοκαιρι θα βγει.

Μα αφενως μπορεις να κανεις εξαγωγη των επαφων σε vfc (οποτε μετα απλα κανεις εισαγωγη στο αλλο κινητο) αφετερου μπορεις να τα κανεις back up στο google account. Χωρια οτι στη sim δεν μπορεις να βαλεις τιποτα αλλο περαν απο τηλεφωνικο νουμερο και εχεις και περιορισμο στους χαρακτηρες.

----- προσθήκη μηνύματος 49 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Και η dev επισημη ειναι. Τωρα το ποτε θα βγει η stable αγνωστο. Λογικα μεσα στο καλοκαιρι θα βγει.

δηλαδη αυτην την dev μπορω να την κατεβασω μεσω ΟΤΑ ;

My Name Is George V.

δηλαδη αυτην την dev μπορω να την κατεβασω μεσω ΟΤΑ ;

Την κατεβαζεις officially απο το site της xiaomi και την περνας μεσω του updater του κινητου. Αλλα ο φιλος απο πανω λεει οτι δεν υπαρχει επιστροφη στην stable mm αν δεν εχεις ξεκλειδωσει (αν και δεν ειμαι τοσο σιγουρος για αυτο)

Την κατεβαζεις officially απο το site της xiaomi και την περνας μεσω του updater του κινητου. Αλλα ο φιλος απο πανω λεει οτι δεν υπαρχει επιστροφη στην stable mm αν δεν εχεις ξεκλειδωσει (αν και δεν ειμαι τοσο σιγουρος για αυτο)

βγαζει οτι μονο απο developer πας σε stable

δεν κανει την αναγνωριση του πακετου

Πως μπορω ενω ειναι κλειστη η οθονη να κατεβαζω εφαρμογες, ή αρχεια?

Ειτε απο το google store, ή απο τον chrome, με αφορμη την εφαρμογη happy chic, που κατεβαζει παιχνιδια και πρεπει να ειναι ανοιχτη συεχεια η οθονη..

βγαζει οτι μονο απο developer πας σε stable

δεν κανει την αναγνωριση του πακετου

Ε ναι. Αμα ισχυει αυτο που λεει θα επρεπε να σου επιτρεψει να γυρισεις στην stable rom.

Ε ναι. Αμα ισχυει αυτο που λεει θα επρεπε να σου επιτρεψει να γυρισεις στην stable rom.

δυστυχως δεν γινεται αλλα δεν πειραζει μια χαρα ειναι και η νουγκατ!

Καλησπερα. Μηπως τσεκαρες και την ποιοτητα του ηχου στην καταγραφη του βιντεο?

Έχει κανείς άποψη για αυτή τη θήκη σιλικόνης; Look at this on eBay http://www.ebay.com/itm/162446663600

Εχτές μου έπεσε Μαζί με θήκη τη μανίσια σιλικόνης και έκανε το πρώτο μικρό σημαδάκι (κλαψ)

Εξαιρετική η συγκεκριμένη. Την είχα στο Redmi Note 2. Μανισια ποια εννοεις; Για δώσε λινκ.

Εχτές την παρήγγειλα.

Η μανίσια είναι σαν αυτή For redmi 3S Soft Silicon TPU Clear Cases for xiaomi 5C redmi 4 pro 4A Note 3 Pro Se redmi 4x Pro Note 4X Cover Tempered glass

http://s.aliexpress.com/7FjY7vIj

(from AliExpress Android)

Εχτές την παρήγγειλα.

Η μανίσια είναι σαν αυτή For redmi 3S Soft Silicon TPU Clear Cases for xiaomi 5C redmi 4 pro 4A Note 3 Pro Se redmi 4x Pro Note 4X Cover Tempered glass

http://s.aliexpress.com/7FjY7vIj

(from AliExpress Android)

φιλε μου τη συγκεκριμενη θηκη την εχεις παρει απο το λινκ που αναφερεις; εχει μεγαλη ενιαια τρυπα για καμερα φλας και δαχτυλικο οπως δειχνει στις φωτο;; γιατι δυο που εχω παρει ως τωρα εχουν ξεχωριστες με αποτελεσμα το φλας να μη παιζει

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Καλησπερα. Μηπως τσεκαρες και την ποιοτητα του ηχου στην καταγραφη του βιντεο?

Δεν έκανα σύγκριση αλλά μου φάνηκε ότι δεν είχαν ιδιαίτερες διάφορες. Ίσως ελάχιστα καλύτερα αν ήταν. Αλλά γενικά παραμένει μέτριος ο ήχος για αυτό και δεν το σχολίασα.

Παίδες , είναι αυτό που παιζει με Wind σωστά? Επειδή επείγομαι, που παίζει αυτό ελλάδα? Με τι όνομα?

Πείτε κ μια άποψη για το τηλέφωνο. Ευχαριστώ..

(μπορεί να τα έχετε πει όλα αυτά, αλλα πραγματικά δεν έχω χρόνο να διαβάσω .......Συγγνώμη)

"LG V30 (αξεπέραστο)+ Samsung A52 (της γυναίκας)"

Κ τώρα HTC U24pro

"Η όραση ανήκει σε όλους, αλλά η αντίληψη σε λίγους"

Παίδες , είναι αυτό που παιζει με Wind σωστά? Επειδή επείγομαι, που παίζει αυτό ελλάδα? Με τι όνομα?

Πείτε κ μια άποψη για το τηλέφωνο. Ευχαριστώ..

(μπορεί να τα έχετε πει όλα αυτά, αλλα πραγματικά δεν έχω χρόνο να διαβάσω .......Συγγνώμη)

Δες link απο πρωτο μηνυμα να δεις τι πρεπει να γραφει και ρωτας τα καταστηματα που εχει εδω https://www.skroutz.gr/s/10864013/Xiaomi-Redmi-Note-4-Snapdragon-3GB-32GB.html?from=recommendations αν γραφει το κουτι τα ιδια στοιχεια ωστε να χει την 800αρα μπαντα (δυστυχως πολλα δεν το γραφουν παροτι εχουν οντως το global). Προσωπικα το πηρα απο το Mytel.gr και οντως γραφει τα στοιχεια οπως τα περιγραφω. Μια καλη ενδειξη ειναι να γραφουν στη σελιδα τους EU.

Edited by Antretng

• The title was changed to Redmi Note 4 Global Edition (Redmi Note 4X)