conan1 Δημ. April 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2019 Ο αδερφός μου έχει πετάξει κινητό στον τοίχο για τον ίδιο λόγο, έχανε κλήσεις. Νόμιζε πως έφταιγε το κινητό. (όχι xiaomi). Cosmote παροχος. Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthes Δημ. April 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2019 (edited) Αν δεν κανω λαθος το 4g δεν υποστηρίζει κλησεις αλλα είναι μονο για ίντερνετ οποτε κατα την κληση θα πρέπει το τηλέφωνο αυτοματως να γυρναει σε 2 ή 3g. Προφανως αν καποιος έχει επιλεξει σε custom rom ή και στην στοκ να χρησιμοποιει μονο το 4g τότε θα είναι και λογικό να χάνει τις κλήσεις Edited April 19, 2019 by manthes Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P270 Δημ. April 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2019 (edited) Εγω το εχω σε διαφορα σημεια ,αλλα το θεμα ειναι γιατι να χάνονται κλήσεις με το 4g ανεξαρτητου μαρκας τηλεφωνου Aν γυρισουμε την σιμ1 μονο σε αυτην δινει η μαμα ρομ την δυνατοτητα επιλογης 4g η 3g επειρεαζει και την σιμ2; Το ρωταω γιατι στην 2 εχω καρτα με μόνο Ίντερνετ Edited April 19, 2019 by P270 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
idi Δημ. April 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2019 Όποιος θέλει ρομ pie δοκιμασμένη αψογη ας δοκιμασει RevengeOS για το mido μας. https://www.google.com/amp/s/forum.xda-developers.com/redmi-note-4/xiaomi-redmi-note-4-snapdragon-roms-kernels-recoveries--other-development/rom-revengeos-t3841178/amp/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cddaraa Δημ. April 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2019 Καλύτερη από Los;; Παράθεση Ooooooooooooh Campione!The One and Only We're Liverpooooooooooooool They say our days are numbered, we're not famous anymore But scousers rule the country like we've always done before Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2019 Λεγε ινφο. Μπαταρία? Υπέρυθρες? Κάμερα? Gcam παίζει? Φμ ράδιο? Περιμενω νέα σου Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nplatis Δημ. April 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2019 Εγώ χρησιμοποιώ AOSP Extended. Πλέον το μόνο πρόβλημα που έχει μείνει, αν δεν κάνω λάθος, είναι κάποια αργοπορία στο ξεκλείδωμα με δακτυλικό αποτύπωμα και τουλάχιστον μία τραπεζική εφαρμογή στην οποία δεν δουλεύει το ξεκλείδωμα με δακτυλικό αποτύπωμα. Κατά τα άλλα όλα δουλεύουν πολύ καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. April 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2019 Εγω το εχω σε διαφορα σημεια ,αλλα το θεμα ειναι γιατι να χάνονται κλήσεις με το 4g ανεξαρτητου μαρκας τηλεφωνου Γιατί οι πάροχοι δεν ενδιαφέρονται να επενδύσουν σοβαρά στα δίκτυά τους, αφού τα παίρνουν από τον κόσμο ακόμα κι έτσι. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. April 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2019 Και εγω μέσα στο σπίτι δεν έχω 4g. Αναγκαστικά το έχω σε χαμηλότερο δίκτυο. Με κοσμοτε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss567 Δημ. April 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2019 Μόλις Έχασα μία κλήση , δίκτυο Wind , μία κάρτα , GSM μόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthes Δημ. April 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2019 (edited) Υπαρχε καποια custom rom με την δυνατοτητα να αλλαχθει το background στα quick settings οπως ειναι για παραδειγμα στην εικονα; Αν ναι προτεινετε μερικες ρομ χωρις κανενα προβλημα και με οσο το δυνατο καλυτερη διαρκεια μπαταριας. Δεν με απασχολει και αν ειναι Nougat αρκει ουσιαστικα να δουλευει χωρις κανενα προβλημα και να μην εχει αναλογο θεμα με το Multitasking οπως η Miui https://dl.xda-developers.com/4/0/8/3/7/4/2/Screenshot_20170322-020112.jpg?key=9su4AonZMqI9jXu4AwuVtQ&ts=1555794068 Edited April 20, 2019 by manthes Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
idi Δημ. April 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2019 Λεγε ινφο. Μπαταρία? Υπέρυθρες? Κάμερα? Gcam παίζει? Φμ ράδιο? Περιμενω νέα σου Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έχει τη καλύτερη διαχείριση μπαταρίας απο ολες τις καστομ που δοκιμασα Ολα λειτουργούν. Δεν ξερω για gcam δεν δοκίμασα και δεν με ενδιαφέρει. ΠΡΟΣΟΧΗ η τελευταία ρομ (18/4/2019) εχει ενα θεμα δεν μπορεσα να την εγκαταστήσει (update) προτείνω αυτη της 4/4/2019. ----- προσθήκη μηνύματος 106 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχει τη καλύτερη διαχείριση μπαταρίας απο ολες τις καστομ που δοκιμασα Ολα λειτουργούν. Δεν ξερω για gcam δεν δοκίμασα και δεν με ενδιαφέρει. ΠΡΟΣΟΧΗ η τελευταία ρομ (18/4/2019) εχει ενα θεμα δεν μπορεσα να την εγκαταστήσει (update) προτείνω αυτη της 4/4/2019. Download https://osdn.net/projects/revengeos/storage/mido/RevengeOS-2.2-Pasta-OFFICIAL-mido-20190404-1322.zip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2019 Νομίζω ότι με έπεισες. Μένει να βρω χρόνο(που δε το κόβω) ώστε να την φλασαρω. Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthes Δημ. April 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2019 (edited) Εγκατεστησα την havoc (oreo) καθως είναι η μόνη που αισθητικα διαφέρει από τις αλλες ομως εχω ενα θεματακι αρκετα σοβαρό. Χρησιμοποιω nova launcher (αλλα το ιδιο συμβαινει τελικα και με τον στοκ) αλλά είναι αδύνατο να φορτωσει τα widget. Υπάρχει καποια αδεια που χρειάζεται; . Ακυρη η ερωτηση. Εχει bug και στην φραγή κλησεων οπότε θα την αλλαξω Edited April 22, 2019 by manthes Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2019 Εδώ και λίγη ώρα παίζω με revenge os 2.3 Καθαρή εγκατάσταση. Στο στήσιμο ειμαι. Έβαλα magisk, gcam. Εντυπώσεις τις επόμενες ημέρες Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. April 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2019 Εδώ και λίγη ώρα παίζω με revenge os 2.3 Καθαρή εγκατάσταση. Στο στήσιμο ειμαι. Έβαλα magisk, gcam. Εντυπώσεις τις επόμενες ημέρες Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚαλημέρα. Πως την βλέπεις; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2019 Μέχρι στιγμής πάει πολύ καλά. Έχει όλα αυτά που θέλω. Βέβαια από αυτονομία δε μπορώ να ξέρω, είναι νωρίς. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. April 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2019 Μέχρι στιγμής πάει πολύ καλά. Έχει όλα αυτά που θέλω. Βέβαια από αυτονομία δε μπορώ να ξέρω, είναι νωρίς. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕγώ είμαι με havoc και λέω να δοκιμάσω aex pie. Εχεις καθολου εικόνα; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2019 Την είχα περάσει παλιότερα. Αλλά δε με κάλυψε, καθως τότε είχε αρκετές ελλείψεις. Στις τελευταίες εκδόσεις δε ξέρω πως είναι. Πάντως σε oreo ολα είναι μια χαρά. Αυτήν είχα σκοπό να βάλω αρχικά, μετά σκεφτόμουν ressurection remix (oreo) και τελικά κατέληξα στην revenge os (pie). Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pontokeras Δημ. April 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2019 (edited) Μάλλον η μπαταρία με αφήνει σιγά σιγά Χτες με 2 ώρες sot και μέτα από 12+ ώρες εκτός πρίζας αποφάσισε να κλείσει. Σαν αντίστροφη μέτρηση κατέβαινε το ποσοστό της μπαταρίας :lol: Mi Globe rom φοράω. Δεν έχω αλλάξει κάτι στη χρήση ή νέες εφαρμογές το τελευταίο διάστημα. Σίγουρα θα δοκιμάσω άλλη ρομ μήπως και έφαγε κάποιο σκάλωμα. Αν όντως έχει πρόβλημα η μπαταρία, κάποια πρόταση για αγορά????? Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μια από τα ίδια....Ξαφνικά από χτες-προχθές αρχίζει να μου κάνει κάτι τρελά η μπαταρία είτε κατά την διάρκεια της φόρτισης...είτε μετά που κατεβαίνει σαν αντίστροφη μέτρηση όπως λέει ο mol. Εχω δοκιμάσει διαφορετικά καλώδια,φορτιστές....ΤΊΠΟΤΑ....άντε πάλι τα ίδια....εποχές redminote2. Και εγώ νόμιζα ότι αυτό μας έτυχε μόνο στο redmi note 2.....άρα πρόβλημα των xiaomi γενικό είναι αυτό ? στον 1-1,5 χρόνο πάπαλα ? Και να φανταστώ ότι θα ισχύει μια από τα ίδια ε? μην μπω σε διαδικασία να ψάξω για καινούργια μπαταρία γιατί δεν θα αλλάξει τίποτα ε? 4 είχα πάρει για το redmi note 2....τι genius...τι official....τι 100% new....τι νόχον πως την έλεγαν...τίποτα - καμία....σαν είπε το κινητό τέλος....ΤΕΛΟΣ. Τώρα όπως λέει και ο mol και εγώ ακριβώς στον 1,5 χρόνο είμαι....τι γίνεται ? χρονοδιακόπτη τα βάζουν και ξαφνικά ένα ωραίο πρωί τα φτύνει η μπαταρία? Εχει τύχει και σε άλλους ? τι κάνατε ? Αξιζει ο κόπος να αλλάξουμε μπαταρία ή πάμε για άλλο τηλέφωνο ? Edited April 26, 2019 by pontokeras δεν φαίνετε ολόκληρο το κείμενο μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2019 Δοκίμασε reset. Ή άλλη ρομ. Δεν είδα τεράστια διαφορά, αλλά όντως είναι καλύτερα. Δεν είναι φάση redmi note 2 πάντως. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hatzisnik Δημ. April 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2019 Το δικό μου κοντεύει 2 χρόνια και η μπαταρία του είναι σκυλί μαύρο. Και δεν προσέχω ιδιαίτερα τις φορτίσεις. Τις περισσότερες φορές το αφήνω όλο το βράδυ πάνω. Επίσης δεν χρησιμοποιώ το μαμά φορτιστή, αλλά ένα τις Lenovo που το φορτίζει και πιο γρήγορα. Ίσως τελικά να είναι κάποιες συσκευές προβληματικες. Τι να πω;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2019 99% φταίνε οι εφαρμογες. Και γω δε κανω σωστές φορτίσεις. Κυρίως όλη τη νύχτα. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthes Δημ. April 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2019 Εχοντας τσεκαρει παρα πολλες oreo rom απο οτι καταλαβα υπαρχουν πολλοι που κανουν port rom αλλα ελαχιστοι αληθινοι developers και τα bugs παραμενουν. Υπαρχει κανεις που να χρησιμοποιει oreo και να υπαρχει η δυνατοτητα για μπλοκαρισμα αγνωστων αριθμων; Δεν θελω να βαλω εξτρα εφαρμογη και οι μονες rom που βρηκα να εχουν αυτη την δυνατοτητα ειναι η crdroid (με τα δικα της προβληματα) οπως και η havoc η οποια ομως εχει την ρυθμιση αλλα δυστυχως δεν λειτουργει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2019 Αν θυμάμαι καλά υπάρχει bug στις pie roms όταν είναι ταυτόχρονα ενεργά wifi+bluetooth? Αν ναι, έχει βρεθεί λύση? Γιατί κόβει πολυ ταχύτητα όταν έχω ενεργό το bt..... Αν είναι έτσι, με βλέπω να πηγαίνω σε oreo(που νομίζω δεν έχει τέτοιο θέμα) Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts