LoukG Δημ. September 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2018 Μήπως το TWRP διαβάζει το system ως read only; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. September 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2018 Μήπως το TWRP διαβάζει το system ως read only; Πως το βλεπω αυτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. September 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2018 Το έκανα αλλά κατά την εγκατάσταση μέσα από το twrp μου έβγαλε ένα σφάλμα με κόκκινα γράμματα, ίσως να κατέβασα λάθος εκδοση αν μπορείς στείλε μου ποιο να κατεβάσω. Δε γνωρίζω, καλύτερα να ψάξεις στο xda. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. September 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2018 Αυτό το "do not disturb access" που βρίσκεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2018 σαν να επανήλθε η μπαταρία με την τελευταία beta...mylw4; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. September 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2018 σαν να επανήλθε η μπαταρία με την τελευταία beta...mylw4; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Όντως. Θα φανεί καλύτερα τις επόμενες μέρες καθώς αυτή την εβδομάδα δεν θα βγει dev, κάτι γιορτές έχουν πάλι οι Κινέζοι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. September 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2018 Αυτό το "do not disturb access" που βρίσκεται? είναι δυνατόν μια τέτοια σημαντική λειτουργία να μην την υποστηρίζουν Viber κλπ? Με το quick shortcut maker αν ψάξτε για do not disturb θα βρείτε και το access. Το zoiper και bagon camera το υποστηρίζουν απο αυτά που έχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2018 δεν κατάλαβα αυτό με το do not disturb access....είναι δυνατόν μια τέτοια σημαντική λειτουργία να μην την υποστηρίζουν Viber κλπ? Με το quick shortcut maker αν ψάξτε για do not disturb θα βρείτε και το access. Το zoiper και bagon camera το υποστηρίζουν απο αυτά που έχω. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. September 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2018 πχ.. την ώρα που τραβάς βίντεο να μην μπορεί μια εισερχόμενη να σου σταματήσει την λήψη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. September 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2018 Εχω TWRP Redwolf εχω την pixelexperience 8.1 oreo κατεβαζω supersu σε zip το κανω εγκατασταση με το twrp αλλα root δεν εχω. Ουτε καν το apk του supersu δεν μου εχει κανει εγκατασταση στο τελος ενω στο twrp λεει οτι εχει γινει η εγκατασταση, τι κουφο ειναι αυτο; το redwolf εχει ενσωματωμενο supersu,απλα πατας το κουμπι στις ρυθμισεις και το φλασαρει στο επομενο reboot.Aλλα βαλε MAGISK,ολοι το εχουν κανει απο τοτε που πηγε το supersu σε κινεζικη εταιρια αδιευκρινιστων κινητρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan1 Δημ. September 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2018 Αυτό το "do not disturb access" που βρίσκεται?Μήπως είναι αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. September 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2018 όχι είπα παραπάνω πως θα το βρείτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2018 για πολλοστή φορά παρότι είχα ενεργά τα δεδομένα δεν άνοιγε τίποτα. ούτε play store, ούτε σελίδες στον Browser. με κλείσιμο άνοιγμα των δεδομένων φτιάχνει αλλά είναι θεωρώ bug της τελευταίας beta. δεν το είχα ποτέ. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2018 είναι δυνατόν μια τέτοια σημαντική λειτουργία να μην την υποστηρίζουν Viber κλπ? Με το quick shortcut maker αν ψάξτε για do not disturb θα βρείτε και το access. Το zoiper και bagon camera το υποστηρίζουν απο αυτά που έχω.εμένα έτσι είναι. να αλλάξω κάτι; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. September 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2018 αν χρειάζεσαι κάτι ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LoukG Δημ. September 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2018 Πως το βλεπω αυτο; Πήγαινε στην καρτέλα "Mount" και δες αν είναι επιλεγμένο το "System". Κι αν θυμάμαι καλά κάπου έχει ένα κουτάκι που λέει "Read only". Αυτό να μην είναι επιλεγμένο. Καλύτερα βάλε το Magisk, όπως είπε ο azuli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foler Δημ. September 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2018 (edited) εμένα έτσι είναι. να αλλάξω κάτι; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Ρε παιδιά κατέβασα το quick shorcut maker αλλά πατάω να βρω το do not disturb και δεν βρισκει τπτ, τι κάνω λάθος; Edit Το βρήκα αλλά πίστευα ότι θα έχει όλες τις εφαρμογές μου κ θα μπορουσα να εξαιρέσω κάποιες από το dnd... Δηλαδή να είμαι σε dnd mode και οι συγκεκριμένες εφαρμογές να μπορούν να δίνουν ειδοποιήσεις. Δεν το βλέπω να γίνεται όμως.... Edited September 26, 2018 by foler Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. September 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2018 Πήγαινε στην καρτέλα "Mount" και δες αν είναι επιλεγμένο το "System". Κι αν θυμάμαι καλά κάπου έχει ένα κουτάκι που λέει "Read only". Αυτό να μην είναι επιλεγμένο. Καλύτερα βάλε το Magisk, όπως είπε ο azuli Δεν ηταν το System τσεκαρισμενο το τσεκαρα και κατω κατω εχει Mount system partition read-only που ειναι ξετσεκαρισμενο Απο κατω μου εχει ενα κοκκινο κουτακι που γραφει DISABLE MTP Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. September 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2018 Το εβαλα αλλα μου βγαζει το Mi και κανει reboot ισως να εβαλα λαθος magisk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. September 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2018 Αλλαξα rom εβαλα την crDroidAndroid-9.0-20180922-mido-v5.0 και ειχα παλιο magisk εβαλα το 17.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LoukG Δημ. September 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2018 Αλλαξα rom εβαλα την crDroidAndroid-9.0-20180922-mido-v5.0 και ειχα παλιο magisk εβαλα το 17.2 Τώρα είναι εντάξει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. September 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2018 Τώρα είναι εντάξει; Ναι μια χαρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. September 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2018 Παιδιά έχω ένα θέμα με το messenger, δεν φταίει το κινητό μιας και το είχα και στο Max2 πιο πρίν! Συγκεκριμένα, έχω ipad και μιλάω πολλές φορές από εκεί στο messenger και μετά όταν πάω να ανοίξω τα δεδομένα/wifi που συγχρονίζονται οι εφαρμογές το messenger αρχίζει βαράει σαν δεμονισμενο ασταμάτητα όλα τα μηνύματα που είχα ανταλλάξει μέσω του ipad! Πώς μπορώ να το σταματήσω αυτό??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2018 πάλι σήμερα μου έκανε το πρόβλημα με τα δεδομένα! στα καλά καθούμενα δεν δουλεύουν τα δεδομένα! μόνο εάν τα κλείσω και τα ξανά ανοιξω φτιάχνει. το έχει κανείς άλλος αυτό με τις 2 τελευταίες beta? Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. September 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2018 Παιδιά έχω ένα θέμα με το messenger, δεν φταίει το κινητό μιας και το είχα και στο Max2 πιο πρίν! Συγκεκριμένα, έχω ipad και μιλάω πολλές φορές από εκεί στο messenger και μετά όταν πάω να ανοίξω τα δεδομένα/wifi που συγχρονίζονται οι εφαρμογές το messenger αρχίζει βαράει σαν δεμονισμενο ασταμάτητα όλα τα μηνύματα που είχα ανταλλάξει μέσω του ipad! Πώς μπορώ να το σταματήσω αυτό??? Ακριβώς το ίδιο θέμα έχω και εγώ με Galaxy Tab S3 και σκεφτόμουν να ποστάρω αλλά αντίστροφα. Συνήθως chatαρω από το κινητό και όταν ανοίγω wifi στο tablet χτυπάει συνέχεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts