azuli Δημ. August 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2018 (edited) έχεις κανένα λινκ για το κιτ; για το 4/64 Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalkεχω δωσει παραπανω! ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- δεν καταλαβαίνω την χρησιμότητα αυτού όμως!! Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalkβασικα οι περισσοτεροι αυτο ηθελαν να κανει το volume button,στις custom rom υπηρχε σχεδον σε ολες χρονια τωρα.Και γω την ενταση του ringtone την αλλαζω σπανια αλλα των media συνεχεια.. edit:αυτο δε λεμε?Που αντι για την ενταση του ringtone ειναι default η ενταση των media Edited August 17, 2018 by azuli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2018 εχω δωσει παραπανω! ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- βασικα οι περισσοτεροι αυτο ηθελαν να κανει το volume button,στις custom rom υπηρχε σχεδον σε ολες χρονια τωρα.Και γω την ενταση του ringtone την αλλαζω σπανια αλλα των media συνεχεια.. edit:αυτο δε λεμε?Που αντι για την ενταση του ringtone ειναι default η ενταση των media ναι αυτό. anyway δεν με βολεύει καθόλου! ευτυχώς που χωρίς miui optimization δουλεύει όπως παλιά Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk στο ποστ 13250 νομίζω τα 2 λινκ σε πάνε σε καπάκια όχι σε κιτ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. August 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2018 ναι αυτό. anyway δεν με βολεύει καθόλου! ευτυχώς που χωρίς miui optimization δουλεύει όπως παλιά Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk στο ποστ 13250 νομίζω τα 2 λινκ σε πάνε σε καπάκια όχι σε κιτ? Φίλε μου αν έβαλες την προχθεσινή dev πες μου εντυπώσεις από μπαταρία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aktinidio Δημ. August 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2018 (edited) Καλησπέρα , σημερα κάναμε factory reset στο κινητο της γυναικας μου και οταν ξεκινησε το κινητο , περασαμε τον ελεγχο της micloud και οταν φτασαμε στο google account δεν θυμαται τον κωδικο της και το τηλεφωνο που ειχαμε δηλωσει για επαναφορα κωδικου , έχει κλείσει εδω και δύο χρονια , προσπάθησα μεσω της google να κανω κατι μα τιποτα δεν γινεται, υπάρχει τρόπος να περασω ρομ στο κινητο χωρις ξεκλειδωτο bootloader?και σε κατασταση τηλεφωνου που μόνο βλέπεις την συνδεση στο google account? Edit θυμηθηκα τον κωδικο Edited August 18, 2018 by Aktinidio Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2018 Φίλε μου αν έβαλες την προχθεσινή dev πες μου εντυπώσεις από μπαταρία νομίζω τα ίδια με την προηγούμενη Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. August 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2018 ναι αυτό. anyway δεν με βολεύει καθόλου! ευτυχώς που χωρίς miui optimization δουλεύει όπως παλιά Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk στο ποστ 13250 νομίζω τα 2 λινκ σε πάνε σε καπάκια όχι σε κιτ?α για εργαλεια ελεγες?νομιζα για καπακι. Τσεκαρε και σκρουτζ αλλιως κανα gearbest για πιο γρηγορα. Απο ελλαδα ειχα παρει με 5ε το κλασικο το μπλε set,αλλα δεν ηταν καλη ποιοτητα,στραβωναν αμεσως.Γενικα τα μπλε ειναι ολα ψευτικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EverGreen13 Δημ. August 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2018 Μετά από πολλά updates η μπαταρία εξαφανίζεται πολύ γρήγορα. Στο idle αντέχει 1 μέρα με το ζόρι ενώ διαρκούσε 3-4 μέρες. Τι φταίει; Να κάνω factory reset? Να βάλω κάποια άλλη (προηγούμενη) rom; Τώρα είμαι με MIUI Global 9.6 | Stable 9.6.2.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. August 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2018 Μετά από πολλά updates η μπαταρία εξαφανίζεται πολύ γρήγορα. Στο idle αντέχει 1 μέρα με το ζόρι ενώ διαρκούσε 3-4 μέρες. Τι φταίει; Να κάνω factory reset? Να βάλω κάποια άλλη (προηγούμενη) rom; Τώρα είμαι με MIUI Global 9.6 | Stable 9.6.2.0 Δε εμένα με την dev και miu10 βελτιώθηκε αρκετά η μπαταρία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EverGreen13 Δημ. August 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2018 Δε εμένα με την dev και miu10 βελτιώθηκε αρκετά η μπαταρία Δεν μου βγάζει update gia miu10. Από πού το κατεβάζω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. August 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2018 Δεν μου βγάζει update gia miu10. Από πού το κατεβάζω;Εσύ έχεις Stable, δεν βγήκε ακόμη η έκδοση miui 10.... Μόνο σε development υπάρχει προς το παρόν.... Redmi Note 5 via Tapatalk Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. August 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2018 οι εφαρμογές απο το amazon app store γίνετε να αναβαθμίζονται όπως πρέπει στο κινητό μας ? Ο μόνος τρόπος είναι εξαγωγή κσι αποστολή απο το καθε αναβαθμισμένο app. Υπάρχει άλλος τρόπος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EverGreen13 Δημ. August 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2018 (edited) Εσύ έχεις Stable, δεν βγήκε ακόμη η έκδοση miui 10.... Μόνο σε development υπάρχει προς το παρόν.... Redmi Note 5 via Tapatalk Αν κατεβάσω την 10 απο εδώ την κάνω απλά install από TWRP? Εντιντ: Οκ το έβαλα έκανα και ρουτ θα δω πως πάει και θα ενημερώσω. Edited August 20, 2018 by EverGreen13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2018 (edited) τι στον κόρακα πρέπει επιτέλους να κάνω ώστε στην κλειδωμένη οθόνη (χωρίς να κατεβάσω την μπάρα όπου ναι εκεί το δείχνει) να δείχνει το widget της εφαρμογής ράδιο αλλά και άλλων; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk EDIT ούτε όταν κατεβάσω την μπάρα με ΚΛΕΙΔΩΜΈΝΗ την οθόνη φαίνονται ποιος σταθμός παίζει κλπ! Edited August 21, 2018 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiO_K Δημ. August 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2018 (edited) Επίσης πως διάολο αλλάζουμε τις φωτος που εμφανίζονται στο lock screen ρε παιδιά; Παλιά είχε κάπου εκεί ένα μικρό button που το πατούσαμε και, σέρνοντας, αλλάζαμε και βάζαμε άλλες φωτος που είχε διαθέσιμες. Πλέον δεν υπάρχει αυτό το button, όπως φαίνεται και στην ακριβώς από πάνω φωτο του φίλου. edit: Βασικά παλιότερα υπήρχε αυτό το wallpaper carousel που λέει στο link αυτό και το βρίσκαμε στα settings, τώρα δεν βρίσκω πουθενά τις ρυθμίσεις αυτές. Edited August 21, 2018 by GiO_K Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2018 Χάθηκε ξαφνικά το εικονίδιο του youtube. Ενώ το playstore το δείχνει εγκατεστημένο, δε το βρίσκω πουθενά! Καμία ιδέα? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. August 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2018 τι στον κόρακα πρέπει επιτέλους να κάνω ώστε στην κλειδωμένη οθόνη (χωρίς να κατεβάσω την μπάρα όπου ναι εκεί το δείχνει) να δείχνει το widget της εφαρμογής ράδιο αλλά και άλλων; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk EDIT ούτε όταν κατεβάσω την μπάρα με ΚΛΕΙΔΩΜΈΝΗ την οθόνη φαίνονται ποιος σταθμός παίζει κλπ! Να βαλεις το ραδιο της μανας του ρε φιλε αν θες να το βλεπεις,ισως οι τριτες εφαρμογες δεν ειναι συμβατες.:) Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. August 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2018 εκτός απο αυτά υπάρχουν εφαρμογές ππυ ότι και να κάνεις δεν ξεκινάνε αυτόματα. Αυτό σε stable αλλά και σε dev. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2018 Χάθηκε ξαφνικά το εικονίδιο του youtube. Ενώ το playstore το δείχνει εγκατεστημένο, δε το βρίσκω πουθενά! Καμία ιδέα? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μετά από ενημέρωση της εφαρμογής, επέστρεψε το εικονίδιο Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bin Δημ. August 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2018 ilka71 μπορείς να μου πεις πως θα αλλάξω την γραμματοσειρά όπως την δικιά σου? Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terkos2 Δημ. August 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2018 ilka71 μπορείς να μου πεις πως θα αλλάξω την γραμματοσειρά όπως την δικιά σου? Τελείως κουφό μου φαίνεται να μην μπορούμε να αλλάξουμε γραμματοσειρά παρά μόνο το μέγεθος, δεν το είχα προσέξει καν. Παράθεση 3 Λαλούν και 2 Χορεύουν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2018 ilka71 μπορείς να μου πεις πως θα αλλάξω την γραμματοσειρά όπως την δικιά σου? αλλαγή region σε Ινδία μετά στα θέματα και κάπου εκεί έχει γραμματοσειρές.... Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EverGreen13 Δημ. August 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2018 Αν κατεβάσω την 10 απο εδώ την κάνω απλά install από TWRP? Εντιντ: Οκ το έβαλα έκανα και ρουτ θα δω πως πάει και θα ενημερώσω. Δυστυχώς μία από τα ίδια. Σχεδόν καμία διαφορά :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. August 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2018 Μετά από ενημέρωση της εφαρμογής, επέστρεψε το εικονίδιο Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εεεεμ αμεσως τρομοκρατηθηκες. :lol: Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2018 Να βαλεις το ραδιο της μανας του ρε φιλε αν θες να το βλεπεις,ισως οι τριτες εφαρμογες δεν ειναι συμβατες.:) έβαλα το μαμά - χάλια ράδιο αφού θέλει ακουστικά - και πάλι δεν δείχνει τίποτα...μόνο με ξεκλείδωτο και μόνο εάν κατεβάσεις την μπάρα δείχνει Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2018 Εεεεμ αμεσως τρομοκρατηθηκες. :lol: Μα με φάνηκε περίεργο.... Έψαχνα από δω, έψαχνα από κει, τίποτα! :lol: Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts