Jump to content

Redmi Note 4 Global Edition (Redmi Note 4X)

celtic1453
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπερα σας, εχω την εντυπωση πως μετα την αναβαθμιση σε 9.2.2 το σαρωτης δακτυλικου αποτυμοματος κολλαει. Δεν πιανει με την πρωτη

Ακριβως εχεις την εντυπωση,μια χαρα δουλευει.:)

LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Βάζοντας την dev μου εμφανίστηκαν πάλι τα Google Apps που είχα απενεργοποιησει στην stable, και ψάχνοντας βρήκα στην miui αυτό το χρήσιμο apk.

Όποιος θέλει το κατεβάζει..

https://mega.nz/#!dgMnhCzK!KedZ7gQrqnWFFxNejQZf6VNzLBAa1PdXaXXod6C2bf8

Edited by foxkel
enjoy your life...:p

Παιδια ξερει κανεις υπαρχει πιθανοτητα να παρουμε oreo;
η μπαταρια με την τελευταια stable ειναι για πεταμα

Η μπαταρία μετά την τελευταία αναβάθμιση είναι πάρα πολύ κακή... δεν έκανα επαναφορά γιατί βαριέμαι να στήνω, λέτε να παίζει ρόλο ?

Η μπαταρία μετά την τελευταία αναβάθμιση είναι πάρα πολύ κακή... δεν έκανα επαναφορά γιατί βαριέμαι να στήνω, λέτε να παίζει ρόλο ?

Μα τι λετε; μια χαρα ειναι η μπαταρια συνεχεια παραπονιέστε για ψυλου πηδημα εγω εχω 19 ωρες αναμονη, 2,21 λεπτα οθονη ενεργη και ειναι στο 81% τι θελετε πια; πυρινικο κινητο δεν υπάρχει τρωγεστε με τα ρουχα σας. :)

Και αυτη η καραμελα με την επαναφορα δεν υσχιει σε μαμα κινητα ακουτε τον καθε!!!!!!!!!!

Edited by komias2
LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Μα τι λετε; μια χαρα ειναι η μπαταρια συνεχεια παραπονιέστε για ψυλου πηδημα εγω εχω 19 ωρες αναμονη, 2,21 λεπτα οθονη ενεργη και ειναι στο 81% τι θελετε πια; πυρινικο κινητο δεν υπάρχει τρωγεστε με τα ρουχα σας. :)

Και αυτη η καραμελα με την επαναφορα δεν υσχιει σε μαμα κινητα ακουτε τον καθε!!!!!!!!!!

Γράφουμε ότι έγινε χειρότερη η μπαταρία κάτι που δεν είναι απίθανο, δες πριν μερικές σελίδες τι έγραφα και θα καταλάβεις. Δεν είναι δυνατών να κάθεται το κινητό και να χάνει ποσοστά που πριν ολόκληρο το βράδυ έχανε 1%, να βλέπω τα ποσοστά να πέφτουν μπροστά στα μάτια μου με πολυ λίγη χρήση...αυτό δεν είναι για ψήλου πήδημα.

Εμένα μου έβγαλε ότι υπάρχει η 9.2.2 το βράδυ, δεν την έβαλα γιατί θα έπεφτα για ύπνο, και το πρωί δεν υπήρχε η επιλογή να την βάλω. Μάλιστα ψάχνω στις ενημερώσεις και μου λέει ότι δεν υπάρχει νέα έκδοση. Την απέσυραν;

Εμένα μου έβγαλε ότι υπάρχει η 9.2.2 το βράδυ, δεν την έβαλα γιατί θα έπεφτα για ύπνο, και το πρωί δεν υπήρχε η επιλογή να την βάλω. Μάλιστα ψάχνω στις ενημερώσεις και μου λέει ότι δεν υπάρχει νέα έκδοση. Την απέσυραν;

http://en.miui.com/download-309.html#468

Καλησπέρα,

παρέλαβα την Παρασκευή, αναβαθμίστηκε στη 9.2.2.0| Nightly. Ζήτησα να ξεκλειδώσω bootloader και πήρα sms μέσα σε μια ώρα. Κατά την διάρκειά του ξεκλειδώματος σταμάτησε στην μέση και μου έβγαλε μήνυμα να το κάνω σε 71 ώρες.

Έκανα κάτι λάθος; ή έτσι είναι η διαδικασία;

Ευχαριστώ. Κι ήθελα να το στήσω για να δουλέψω αύριο γιατί είναι της δουλειάς, αλλά υπομονή.

Ήμουν και εγώ σ αυτούς που τους φάνηκε κακή η μπαταρία με την προηγούμενη Ρομ. Με την τελευταία που έβαλα προχθές το έχω λιώσει από το πρωί με wifi και έχω 75% με 3:20 SOT!

Εγώ έχω πέσει από τις 9,5 ώρες sot σε περίπου 8 ώρες με τις 2 τελευταίες stable. Είναι σοβαρή διαφορά, δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιοι το υποβαθμιζετε.

καλά δεν ξέρω τι λέτε αλλά εγώ με όλες τις ρομ( σε 4 ίδια κινητά το ξανά λέω) τα ίδια βγάζω και δεν φτάνω με τίποτα αυτά που λέτε! άκου 75% με 3.20 sot!!!!!! δες εμένα στο 75%!!!!!!!

και έχω κάνει hard reset μετά που πήγα σε dev (τώρα στην 8.2.8) b36983c24e9ab06b082bd3b1b1843a6f.jpg

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Όλα εξαρτώνται από την χρήση και το σήμα (ίσως το σημαντικότερο). Εγώ πλέον παίζω στο 6ωρο sot, με dev και αναβάθμιση κάθε βδομάδα. Απλά δεν ασχολούμαι, φορτίζω όπου χρειαστεί.

From the middle of nowhere to the center of everywhere.. through my Redmi Note 4

Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4

καλά δεν ξέρω τι λέτε αλλά εγώ με όλες τις ρομ( σε 4 ίδια κινητά το ξανά λέω) τα ίδια βγάζω και δεν φτάνω με τίποτα αυτά που λέτε! άκου 75% με 3.20 sot!!!!!! δες εμένα στο 75%!!!!!!!

και έχω κάνει hard reset μετά που πήγα σε dev (τώρα στην 8.2.8)

Μια χαρά γίνονται τα 3,20 sot σε 75%, εγώ έβγαζα ακόμα περισσότερο... Όπως είπες, και τα 4 κινητά τα χρησιμοποίησες ο ίδιος και οχι κάποιος άλλος, άρα ίδιες ρυθμίσεις και τρόπος χρήσης και στις 4 συσκευές. Εσύ μπορεί να μιλάς 10 ώρες στο τηλέφωνο και γω 1 ώρα που σημαίνει λιγότερο sot εσύ περισσότερο εγω.

προσοχη...Η μπαταρια με την 9.2.2. στο σπιτι με wifi βγαζει γυρω στις 3,5 ωρες....ειναι καλος χρονος αν φανταστειτε οτι το ελιωσε ο μικρος στα παιχνιδια απο το πρωι σημερα.

Ομως στο 4G εχει χανει σε σχεση με την προ προ προηγουμενη,δεν βγαζει πανω απο 2 ωρες .

μιλαω μεχρι το 50% ΄λογικα θα βγαζει τα διπλα εως το 0%.

Οποτε μετρια η μπαταρια ακομα μια φορα.

My Name Is George V.

Μια χαρά γίνονται τα 3,20 sot σε 75%, εγώ έβγαζα ακόμα περισσότερο... Όπως είπες, και τα 4 κινητά τα χρησιμοποίησες ο ίδιος και οχι κάποιος άλλος, άρα ίδιες ρυθμίσεις και τρόπος χρήσης και στις 4 συσκευές. Εσύ μπορεί να μιλάς 10 ώρες στο τηλέφωνο και γω 1 ώρα που σημαίνει λιγότερο sot εσύ περισσότερο εγω.
Το sot είναι καθαρά υποκειμενικό. Αν κάποιος έχει το τηλέφωνο και μιλάει 4 ώρες τη μέρα στο τηλέφωνο, μπαίνει 2 ώρες τη μέρα Facebook,1 ώρα τη μέρα σερφαρισμα και 1 ώρα σκρολαρισμα γενικά σε ρυθμίσεις και λοιπές εφαρμογές αμέσως έχει 8 ώρες sot. Απλά δε θα σου κρατήσει για πάνω από 15 ώρες η μπαταρία. Αν όμως δεν μιλάς και πολύ στο τηλέφωνο δεν μπαίνεις πολύ Facebook και γενικά όχι πολύ χρήση θα έχεις πολύ χαμηλό sot αλλά θα σου κρατήσει 36-45 ώρες το τηλέφωνο. Και εγώ τώρα με 50% μπαταρία έχω 4,5 ώρες sot με 22 ώρες χρήση. Αν τις επόμενες 3,5 ώρες μιλήσω στο τηλέφωνο θα το κάνω το 8ωρο sot σε 26 ώρες. Αλλιώς πάω για 36ωρη χρήση και 5 ώρες sot. Ελπίζω να έγινα κατανοητός και να μην μπερδεψα περισσότερο τα πράγματα. Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος.

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

η μπαταρια με την τελευταια stable ειναι για πεταμα

με 4G ναι οντως πολυ χαλια !!

My Name Is George V.

με 4G ναι οντως πολυ χαλια !!
Σ αυτό συμφωνώ και εγώ παίδες

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

λοιπόν μόλις πέρασα dev και έχω κάποια ερωτήματα, 1) το κλικ που ακούγεται όταν ξεκλειδώνεις το τηλ αλλάζει?

2) η στοκ εφαρμογή καιρού για να ανοίξει ζητάει πρόσβαση και διαχείρηση κλήσεων και αρχείων wtf?

3) o web broswer έχει κάποιες σελίδες ήδη περασμένες μέσα όπως φβ youtube κλπ πως διαγράφονται?

και έχω κάνει hard reset μετά που πήγα σε dev (τώρα στην 8.2.8) b36983c24e9ab06b082bd3b1b1843a6f.jpg

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Φίλε το τονίζω ότι 3:20 με wifi, με δεδομένα που όπως βλέπω έχεις και εσύ στα ίδια ειμαι!

• The title was changed to Redmi Note 4 Global Edition (Redmi Note 4X)