komias2 Δημ. February 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2018 καλησπερα σας, εχω την εντυπωση πως μετα την αναβαθμιση σε 9.2.2 το σαρωτης δακτυλικου αποτυμοματος κολλαει. Δεν πιανει με την πρωτη Ακριβως εχεις την εντυπωση,μια χαρα δουλευει.:) Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxkel Δημ. February 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2018 (edited) Βάζοντας την dev μου εμφανίστηκαν πάλι τα Google Apps που είχα απενεργοποιησει στην stable, και ψάχνοντας βρήκα στην miui αυτό το χρήσιμο apk. Όποιος θέλει το κατεβάζει.. https://mega.nz/#!dgMnhCzK!KedZ7gQrqnWFFxNejQZf6VNzLBAa1PdXaXXod6C2bf8 Edited February 11, 2018 by foxkel Παράθεση enjoy your life...:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantilas Δημ. February 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2018 Παιδια ξερει κανεις υπαρχει πιθανοτητα να παρουμε oreo; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. February 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2018 Παιδια ξερει κανεις υπαρχει πιθανοτητα να παρουμε oreo;η μπαταρια με την τελευταια stable ειναι για πεταμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. February 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2018 Παιδια ξερει κανεις υπαρχει πιθανοτητα να παρουμε oreo; Δεν θα παρουμε. Oreo μονο με custom μη miui rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_TZAS Δημ. February 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2018 Η μπαταρία μετά την τελευταία αναβάθμιση είναι πάρα πολύ κακή... δεν έκανα επαναφορά γιατί βαριέμαι να στήνω, λέτε να παίζει ρόλο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. February 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2018 (edited) Η μπαταρία μετά την τελευταία αναβάθμιση είναι πάρα πολύ κακή... δεν έκανα επαναφορά γιατί βαριέμαι να στήνω, λέτε να παίζει ρόλο ? Μα τι λετε; μια χαρα ειναι η μπαταρια συνεχεια παραπονιέστε για ψυλου πηδημα εγω εχω 19 ωρες αναμονη, 2,21 λεπτα οθονη ενεργη και ειναι στο 81% τι θελετε πια; πυρινικο κινητο δεν υπάρχει τρωγεστε με τα ρουχα σας. :) Και αυτη η καραμελα με την επαναφορα δεν υσχιει σε μαμα κινητα ακουτε τον καθε!!!!!!!!!! Edited February 11, 2018 by komias2 Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_TZAS Δημ. February 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2018 Μα τι λετε; μια χαρα ειναι η μπαταρια συνεχεια παραπονιέστε για ψυλου πηδημα εγω εχω 19 ωρες αναμονη, 2,21 λεπτα οθονη ενεργη και ειναι στο 81% τι θελετε πια; πυρινικο κινητο δεν υπάρχει τρωγεστε με τα ρουχα σας. :) Και αυτη η καραμελα με την επαναφορα δεν υσχιει σε μαμα κινητα ακουτε τον καθε!!!!!!!!!! Γράφουμε ότι έγινε χειρότερη η μπαταρία κάτι που δεν είναι απίθανο, δες πριν μερικές σελίδες τι έγραφα και θα καταλάβεις. Δεν είναι δυνατών να κάθεται το κινητό και να χάνει ποσοστά που πριν ολόκληρο το βράδυ έχανε 1%, να βλέπω τα ποσοστά να πέφτουν μπροστά στα μάτια μου με πολυ λίγη χρήση...αυτό δεν είναι για ψήλου πήδημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgoul Δημ. February 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2018 Εμένα μου έβγαλε ότι υπάρχει η 9.2.2 το βράδυ, δεν την έβαλα γιατί θα έπεφτα για ύπνο, και το πρωί δεν υπήρχε η επιλογή να την βάλω. Μάλιστα ψάχνω στις ενημερώσεις και μου λέει ότι δεν υπάρχει νέα έκδοση. Την απέσυραν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. February 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2018 Εμένα μου έβγαλε ότι υπάρχει η 9.2.2 το βράδυ, δεν την έβαλα γιατί θα έπεφτα για ύπνο, και το πρωί δεν υπήρχε η επιλογή να την βάλω. Μάλιστα ψάχνω στις ενημερώσεις και μου λέει ότι δεν υπάρχει νέα έκδοση. Την απέσυραν; http://en.miui.com/download-309.html#468 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelos Δημ. February 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2018 Καλησπέρα, παρέλαβα την Παρασκευή, αναβαθμίστηκε στη 9.2.2.0| Nightly. Ζήτησα να ξεκλειδώσω bootloader και πήρα sms μέσα σε μια ώρα. Κατά την διάρκειά του ξεκλειδώματος σταμάτησε στην μέση και μου έβγαλε μήνυμα να το κάνω σε 71 ώρες. Έκανα κάτι λάθος; ή έτσι είναι η διαδικασία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxlakis7 Δημ. February 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2018 Έτσι είναι. Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelos Δημ. February 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2018 Ευχαριστώ. Κι ήθελα να το στήσω για να δουλέψω αύριο γιατί είναι της δουλειάς, αλλά υπομονή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foler Δημ. February 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2018 Ήμουν και εγώ σ αυτούς που τους φάνηκε κακή η μπαταρία με την προηγούμενη Ρομ. Με την τελευταία που έβαλα προχθές το έχω λιώσει από το πρωί με wifi και έχω 75% με 3:20 SOT! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreasL Δημ. February 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2018 Εγώ έχω πέσει από τις 9,5 ώρες sot σε περίπου 8 ώρες με τις 2 τελευταίες stable. Είναι σοβαρή διαφορά, δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιοι το υποβαθμιζετε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. February 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2018 Νομίζω πως όλοι έχουμε χάσει καμιά ώρα τουλάχιστον με τις αναβαθμίσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2018 καλά δεν ξέρω τι λέτε αλλά εγώ με όλες τις ρομ( σε 4 ίδια κινητά το ξανά λέω) τα ίδια βγάζω και δεν φτάνω με τίποτα αυτά που λέτε! άκου 75% με 3.20 sot!!!!!! δες εμένα στο 75%!!!!!!! και έχω κάνει hard reset μετά που πήγα σε dev (τώρα στην 8.2.8) Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. February 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2018 Όλα εξαρτώνται από την χρήση και το σήμα (ίσως το σημαντικότερο). Εγώ πλέον παίζω στο 6ωρο sot, με dev και αναβάθμιση κάθε βδομάδα. Απλά δεν ασχολούμαι, φορτίζω όπου χρειαστεί. From the middle of nowhere to the center of everywhere.. through my Redmi Note 4 Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_TZAS Δημ. February 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2018 καλά δεν ξέρω τι λέτε αλλά εγώ με όλες τις ρομ( σε 4 ίδια κινητά το ξανά λέω) τα ίδια βγάζω και δεν φτάνω με τίποτα αυτά που λέτε! άκου 75% με 3.20 sot!!!!!! δες εμένα στο 75%!!!!!!! και έχω κάνει hard reset μετά που πήγα σε dev (τώρα στην 8.2.8) Μια χαρά γίνονται τα 3,20 sot σε 75%, εγώ έβγαζα ακόμα περισσότερο... Όπως είπες, και τα 4 κινητά τα χρησιμοποίησες ο ίδιος και οχι κάποιος άλλος, άρα ίδιες ρυθμίσεις και τρόπος χρήσης και στις 4 συσκευές. Εσύ μπορεί να μιλάς 10 ώρες στο τηλέφωνο και γω 1 ώρα που σημαίνει λιγότερο sot εσύ περισσότερο εγω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. February 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2018 προσοχη...Η μπαταρια με την 9.2.2. στο σπιτι με wifi βγαζει γυρω στις 3,5 ωρες....ειναι καλος χρονος αν φανταστειτε οτι το ελιωσε ο μικρος στα παιχνιδια απο το πρωι σημερα. Ομως στο 4G εχει χανει σε σχεση με την προ προ προηγουμενη,δεν βγαζει πανω απο 2 ωρες . μιλαω μεχρι το 50% ΄λογικα θα βγαζει τα διπλα εως το 0%. Οποτε μετρια η μπαταρια ακομα μια φορα. Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. February 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2018 Μια χαρά γίνονται τα 3,20 sot σε 75%, εγώ έβγαζα ακόμα περισσότερο... Όπως είπες, και τα 4 κινητά τα χρησιμοποίησες ο ίδιος και οχι κάποιος άλλος, άρα ίδιες ρυθμίσεις και τρόπος χρήσης και στις 4 συσκευές. Εσύ μπορεί να μιλάς 10 ώρες στο τηλέφωνο και γω 1 ώρα που σημαίνει λιγότερο sot εσύ περισσότερο εγω.Το sot είναι καθαρά υποκειμενικό. Αν κάποιος έχει το τηλέφωνο και μιλάει 4 ώρες τη μέρα στο τηλέφωνο, μπαίνει 2 ώρες τη μέρα Facebook,1 ώρα τη μέρα σερφαρισμα και 1 ώρα σκρολαρισμα γενικά σε ρυθμίσεις και λοιπές εφαρμογές αμέσως έχει 8 ώρες sot. Απλά δε θα σου κρατήσει για πάνω από 15 ώρες η μπαταρία. Αν όμως δεν μιλάς και πολύ στο τηλέφωνο δεν μπαίνεις πολύ Facebook και γενικά όχι πολύ χρήση θα έχεις πολύ χαμηλό sot αλλά θα σου κρατήσει 36-45 ώρες το τηλέφωνο. Και εγώ τώρα με 50% μπαταρία έχω 4,5 ώρες sot με 22 ώρες χρήση. Αν τις επόμενες 3,5 ώρες μιλήσω στο τηλέφωνο θα το κάνω το 8ωρο sot σε 26 ώρες. Αλλιώς πάω για 36ωρη χρήση και 5 ώρες sot. Ελπίζω να έγινα κατανοητός και να μην μπερδεψα περισσότερο τα πράγματα. Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. February 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2018 η μπαταρια με την τελευταια stable ειναι για πεταμα με 4G ναι οντως πολυ χαλια !! Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. February 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2018 με 4G ναι οντως πολυ χαλια !!Σ αυτό συμφωνώ και εγώ παίδες Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. February 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2018 λοιπόν μόλις πέρασα dev και έχω κάποια ερωτήματα, 1) το κλικ που ακούγεται όταν ξεκλειδώνεις το τηλ αλλάζει? 2) η στοκ εφαρμογή καιρού για να ανοίξει ζητάει πρόσβαση και διαχείρηση κλήσεων και αρχείων wtf? 3) o web broswer έχει κάποιες σελίδες ήδη περασμένες μέσα όπως φβ youtube κλπ πως διαγράφονται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foler Δημ. February 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2018 καλά δεν ξέρω τι λέτε αλλά εγώ με όλες τις ρομ( σε 4 ίδια κινητά το ξανά λέω) τα ίδια βγάζω και δεν φτάνω με τίποτα αυτά που λέτε! άκου 75% με 3.20 sot!!!!!! δες εμένα στο 75%!!!!!!! και έχω κάνει hard reset μετά που πήγα σε dev (τώρα στην 8.2.8) Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Φίλε το τονίζω ότι 3:20 με wifi, με δεδομένα που όπως βλέπω έχεις και εσύ στα ίδια ειμαι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts