Jump to content

Redmi Note 4 Global Edition (Redmi Note 4X)

celtic1453
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αυτό με με το λαμπάκι το πράσινο όταν φορτίζει δεν έχει κάποια λειτουργία να σου δείχνει ότι φορτισε? Κάθε φορά πατάω να δω αν τελείωσε b6ac698b531267a0dc937eca32eca9da.jpg

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ήθελα να ρωτήσω ποια είναι η διαφορά της global official με την global development. Από ότι κατάλαβα η πρώτη έρχεται μέσω ΟΤΑ ενώ την δεύτερη πρέπει να την κατεβάσεις εσυ. Σαν χαρακτηριστικά όμως η global development έχει περισσότερα από την global official?

Global stable, global development η πρώτη είναι σταθερή όπως λέει και το όνομα της, και βγαίνει καινούργια κάθε περίπου 2 μήνες.

Η developer είναι η δοκιμαστική βγαίνει κάθε Παρασκευή έρχεται ΟΤΑ και η δουλειά της είναι να δοκιμάζουμε καινούργια χαρακτηριστικά ώστε αυτά μόλις γίνουν σταθερά περνάνε στην stable.

Εγώ πάντα development φοράω κατά την γνώμη μου είναι πολύ πιο σταθερές από τις stable και κάτι να μην δουλεύει σωστά την επόμενη Παρασκευή φτιάχνετε σε αντίθεση με τις stable που περιμένω 2+ μήνες μέχρι να βγει η επόμενη.

Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

Global stable, global development η πρώτη είναι σταθερή όπως λέει και το όνομα της, και βγαίνει καινούργια κάθε περίπου 2 μήνες.

Η developer είναι η δοκιμαστική βγαίνει κάθε Παρασκευή έρχεται ΟΤΑ και η δουλειά της είναι να δοκιμάζουμε καινούργια χαρακτηριστικά ώστε αυτά μόλις γίνουν σταθερά περνάνε στην stable.

Εγώ πάντα development φοράω κατά την γνώμη μου είναι πολύ πιο σταθερές από τις stable και κάτι να μην δουλεύει σωστά την επόμενη Παρασκευή φτιάχνετε σε αντίθεση με τις stable που περιμένω 2+ μήνες μέχρι να βγει η επόμενη.

Έτσι ακριβώς!!!!

Κι εγώ πάντα developer χρισιμοποιώ για τους παραπάνω λόγους.

Φιλικά.Γιώργος.

Παιδιά καλημέρα. Τη βοήθεια σας. Έχω θέμα με τις κλήσεις, δε μπορεί να με ακούσει αυτός που μιλάω. Ενώ εγώ τον ακούω κανονικά, όταν μιλάω δεν ακούει απολύτως τίποτα. Μήπως έχω πατήσει κάποια ρύθμιση κατά λάθος;

One ring to rule them all, one ring to find them,

One ring to bring them all, and in the darkness bind them!

Παιδιά καλημέρα. Τη βοήθεια σας. Έχω θέμα με τις κλήσεις, δε μπορεί να με ακούσει αυτός που μιλάω. Ενώ εγώ τον ακούω κανονικά, όταν μιλάω δεν ακούει απολύτως τίποτα. Μήπως έχω πατήσει κάποια ρύθμιση κατά λάθος;
Επανεκκίνηση?

Βρήκα και κατέβασα τελικά την nightly ( δεν ξέρω αν οι κανονισμοί του my phone επιτρέπουν να δώσω λινκ από το ξένο σάιτ) και επιβεβαιώνω ότι το πρόβλημα με το 98% λύθηκε στη φόρτιση, ήταν το πρώτο που τσέκαρα. Το δεύτερο που είδα είναι ότι με την 9.0.5 από 100% πήγαινε σε 2 λεπτά στο 98% κάτι που επίσης δεν το κάνει πλέον. Με 20 λεπτά ανοιχτή οθόνη θα ήμουν ήδη 2 μονάδες κατω. Τελειώνοντας να προσθέσω ότι επιτέλους το πράσινο λεντ σβήνει όταν φορτίσει πλήρως.

Τα υπόλοιπα στη πορεία!

λύθηκε όντως το θέμα με το 98% και επίσης βγήκε αυτό το μενού αριστερά από την Home Screen

----- προσθήκη μηνύματος 63 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αν έχει όμως bug ή πρόβλημα η development θα πρέπει να περιμένεις 1 βδομάδα, ενώ όταν βγαίνει η stable θεωρητικά έχουν δοκιμαστεί όλα και δεν έχει κάποιο μεγάλο πρόβλημα

Επανεκκίνηση?

Έκανα αλλά τίποτα.

One ring to rule them all, one ring to find them,

One ring to bring them all, and in the darkness bind them!

@Freemind11 Για το δεύτερο που έγραψες ότι πρέπει σε bug να περιμένω μια βδομάδα ενώ οι stable δεν έχουν, όπως φάνηκε στη πράξη δεν ισχύει ενώ θα έπρεπε.

Φάνηκε περίτρανα με τη φόρτιση έως 98% που σε dev έχει λυθεί μια βδομάδα μετά και εμείς το φάγαμε στα μούτρα κοντά δίμηνο και αλλάζαμε φορτιστές μήπως φταίει αυτό...

Εγώ τη dev θα βάλω άμεσα σε περίπτωση που βρω έστω και ένα παρόμοιο ενοχλητικό bug στην 9.2.1

Καλημέρα και από εμένα! Νέος στο φόρουμ και εδώ και ένα μήνα περίπου κάτοχος του συγκεκριμένου τηλεφώνου και δηλώνω απόλυτα ικανοποιημένος! Δυο παρατηρήσεις:

1. Σχετικά με αυτό που γράφετε, για τη φόρτιση στο 98%, όντως και εγώ με 9.0.5 παρατήρησα ότι, όταν το φορτίζω με πρίζα, όντως πάει μέχρι 98%. Όταν όμως φορτίζεται από το pc στη usb θύρα. πάει κανονικά στο 100% και σβήνει το πράσινο λεντάκι...

2. Στην miui 8 παρατήρησα ότι για το bluetooth Plantronics που έχω, μου έδειχνε κανονικά ένδειξη στάθμης μπαταρίας. Στην 9.0.5 αυτή η ένδειξη έπαψε να υπάρχει! Όσοι βάλατε την 9.2 μπορείτε να κάνετε δοκιμή αν έχει επανέλθει αυτό το θέμα στα κανονικά του;

ναι αλλά τα bug της stable συνήθως δεν είναι σοβαρά

ενώ της development μπορεί να είναι και σοβαρά

Προδωπικά σε developer δεν έχω βρει σοβαρό bug στα τέσσερα χρόνια που τις χρησιμοποιώ.

Φιλικά.Γιώργος.

Καλημέρα και από εμένα! Νέος στο φόρουμ και εδώ και ένα μήνα περίπου κάτοχος του συγκεκριμένου τηλεφώνου και δηλώνω απόλυτα ικανοποιημένος! Δυο παρατηρήσεις:

1. Σχετικά με αυτό που γράφετε, για τη φόρτιση στο 98%, όντως και εγώ με 9.0.5 παρατήρησα ότι, όταν το φορτίζω με πρίζα, όντως πάει μέχρι 98%. Όταν όμως φορτίζεται από το pc στη usb θύρα. πάει κανονικά στο 100% και σβήνει το πράσινο λεντάκι...

2. Στην miui 8 παρατήρησα ότι για το bluetooth Plantronics που έχω, μου έδειχνε κανονικά ένδειξη στάθμης μπαταρίας. Στην 9.0.5 αυτή η ένδειξη έπαψε να υπάρχει! Όσοι βάλατε την 9.2 μπορείτε να κάνετε δοκιμή αν έχει επανέλθει αυτό το θέμα στα κανονικά του;

1. Στην 9.2.1 όπως ανέφερα παίζουν όλα οκ στη φόρτιση. Φορτίζει 100% και τότε σβήνει το led

2.Με το plantronics συγκεκριμένα ισχύει ότι έγραψες. Έπαιζε η ένδειξη στάθμης και από την 9.0.5 δεν... Δεν παίζει ούτε με την 9.2.1! Άλλο Bluetooth άλλης εταιρείας παίζει κανονικότατα από την 9.0.5 και μετά. Κάτι έχει να κάνει συγκεκριμένα με τα plantronics.... Όποιος έχει βρει λύση ας ποστάρει

Edited by sgatzo

προσπαθω να μεταφερω αρχεια απο το κινητο μεσω usb για να περασω την dev αλλα μενει στο calculating the time required to copy the files!!τι κανω τωρα?εχω τελευταια stable

καντα copy στο desktop

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

την china dev για να την περασουμε θλει την ιδια διαδικασια ,χωρις ξεκλειδωμα η θελει ιδιαιτερη διαδικασια?

china dev μην βαλεις,βαλε custom miui rom που ειναι βασισμενη σε china dev και εχουν αφαιρεσει πληρως οτιδηποτε κινεζικο,πχ την miuipro,mi-globe κλπ

H china dev μονη της official ειναι full σε κινεζικες εφαρμογες και customizations και δεν εχει play store.Βεβαια μπαινει πανευκολα με την εφαρμογη google installer αλλα τα κινεζικα localizations ειναι σπασιμο.

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Στο υψος του παουερ μπουτον είναι, αλλα απο την αλλη μερια της οθονης(αριστερά δηλαδη)

Απο σκρουτζομαγαζο στη Θεσσαλονίκη το πήρα.

Λες να έχω θεμα με την εγγυηση?

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

τραβα καμια φωτο το κινητο καπως να δουμε τι ακριβως παιζει,ειχα κατι παρομοιο με ενα αλλο rn4.

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αν έχει όμως bug ή πρόβλημα η development θα πρέπει να περιμένεις 1 βδομάδα, ενώ όταν βγαίνει η stable θεωρητικά έχουν δοκιμαστεί όλα και δεν έχει κάποιο μεγάλο πρόβλημα

Θεωρητικα ναι αλλα στην πραξη οχι.Πχ το bug με τoν ηχο του video recording οχι μονο περασε στην stable αλλα και εμεινε 5-6+ μηνες μεχρι να φτιαχτει.Στην dev ειχε φτιαχτει μηνες πριν.

Οποτε οχι,η stable δεν ειναι καθολου εγγυηση οτι εχει ελεγθει 100% πριν κυκλοφορησει και δεν εχει bugs.

καντα copy στο desktop

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

china dev μην βαλεις,βαλε custom miui rom που ειναι βασισμενη σε china dev και εχουν αφαιρεσει πληρως οτιδηποτε κινεζικο,πχ την miuipro,mi-globe κλπ

H china dev μονη της official ειναι full σε κινεζικες εφαρμογες και customizations και δεν εχει play store.Βεβαια μπαινει πανευκολα με την εφαρμογη google installer αλλα τα κινεζικα localizations ειναι σπασιμο.

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

τραβα καμια φωτο το κινητο καπως να δουμε τι ακριβως παιζει,ειχα κατι παρομοιο με ενα αλλο rn4.

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Θεωρητικα ναι αλλα στην πραξη οχι.Πχ το bug με τoν ηχο του video recording οχι μονο περασε στην stable αλλα και εμεινε 5-6+ μηνες μεχρι να φτιαχτει.Στην dev ειχε φτιαχτει μηνες πριν.

Οποτε οχι,η stable δεν ειναι καθολου εγγυηση οτι εχει ελεγθει 100% πριν κυκλοφορησει και δεν εχει bugs.

φιλε σου εχω στειλει pm

πέρασα από χτες την νύχτα την dev. σε 3,4 μέρες θα σας πω εντυπώσεις. ειδικά για μπαταρία κλπ. προς το παρόν gps μια χαρά που δοκίμασα σήμερα. γενικά οι ειδοποιήσεις στην κουρτίνα είναι πιο "πλούσιες" σε πληροφορίες.

μόνο το viber στην οθόνη κλειδώματος δεν δείχνει τίποτα παρόλο που έχω δώσει άδειες. θα το κοιτάξω

σε ποιο σημείο του μενού του updater στις 3 τελείες είναι η επιλογή να ΜΗΝ κάνει αυτόματα ούτε με WiFi την εβδομαδιαία dev;

Edited by ilka71

Έχει διαφορά η έκδοση mediatek από snapdragon;

Μεγάλη, σε αναβαθμίσεις, σε μπαταρία, σε θερμοκρασία...

Έχει διαφορά η έκδοση mediatek από snapdragon;

Μεγάλη, σε αναβαθμίσεις, σε μπαταρία, σε θερμοκρασία...

Και έχοντας και τα 2 στα χέρια μου θα πω SD με διαφορά. Δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να πάρεις τον mediatek.

Google Pixel 6 Pro

πέρασα από χτες την νύχτα την dev. σε 3,4 μέρες θα σας πω εντυπώσεις. ειδικά για μπαταρία κλπ. προς το παρόν gps μια χαρά που δοκίμασα σήμερα. γενικά οι ειδοποιήσεις στην κουρτίνα είναι πιο "πλούσιες" σε πληροφορίες.

μόνο το viber στην οθόνη κλειδώματος δεν δείχνει τίποτα παρόλο που έχω δώσει άδειες. θα το κοιτάξω

σε ποιο σημείο του μενού του updater στις 3 τελείες είναι η επιλογή να ΜΗΝ κάνει αυτόματα ούτε με WiFi την εβδομαδιαία dev;

Περιμένουμε μήπως και μπούμε και εμείς στην developer. Η διαδικασία εγκατάστασης σε δυσκόλεψε καθόλου; Εγώ που έχω την stable και δεν έχω πρόβλημα με τα πράσινα λαμπάκια από την αρχή υπάρχει λόγος να περάσω developer η να παραμείνω στην Stable; Γενικά οι developer από την Stable έχει μεγάλη διαφορά στα χαρακτηριστικά της;

Περιμένουμε μήπως και μπούμε και εμείς στην developer. Η διαδικασία εγκατάστασης σε δυσκόλεψε καθόλου; Εγώ που έχω την stable και δεν έχω πρόβλημα με τα πράσινα λαμπάκια από την αρχή υπάρχει λόγος να περάσω developer η να παραμείνω στην Stable; Γενικά οι developer από την Stable έχει μεγάλη διαφορά στα χαρακτηριστικά της;

Εγώ πέρασα χθες την developer μεσώ του XiaoMiTool , γρήγορα χωρίς πρόβλημα άπλα διαβάζοντας τις οδηγίες !

Τώρα στο θέμα τι είναι καλύτερο (Stable/Developer) δεν ξέρω καθώς θέλω να δουλέψω το κινητό 4-5 μέρες με την developer για να δώσω θετικά/αρνητικά σχόλια.Ως στιγμής δεν έχω δει κάποια τρελή διάφορα, ούτε "random crashes" , επίσης απ'οτι είδα λίγο στην εφαρμογή της DigooEye που έχω για να βλέπω την κάμερα στο σπίτι, πάντα με την Stable το πρώτο run ήταν crash τώρα βλέπω ότι δεν έχει τέτοιο θέμα.

Οσοι εχετε εγκαταστησει official developer....το μαμισιο βιντεο εχει καλυτερεψει ή εχει τα ιδια χαλια με της stable;(σπασμενο framerate κτλ)

Εγώ έχω την developer περίπου 2 εβδομάδες. Δεν έχω εντοπίσει κάποιο bug.

Μόνο αυτό με το viber στην οθόνη κλειδώματος, το κάνει κ σε μένα. Ενώ έχω δώσει τα δικαιώματα, δεν ανάβει η οθόνη. Μπορεί να φτιάξει με απεγκατασταση-εγκατασταση. Αλλά δεν το έχω δοκιμάσει.

Εγώ έχω την developer περίπου 2 εβδομάδες. Δεν έχω εντοπίσει κάποιο bug.

Μόνο αυτό με το viber στην οθόνη κλειδώματος, το κάνει κ σε μένα. Ενώ έχω δώσει τα δικαιώματα, δεν ανάβει η οθόνη. Μπορεί να φτιάξει με απεγκατασταση-εγκατασταση. Αλλά δεν το έχω δοκιμάσει.

Δες και μεσα από τις ρυθμίσεις του viber έχει επιλογή να ανάβει η οθόνη ή οχι όταν έρχεται μήνυμα

No root->No problem

Καλησπερα, σκεφτομαι και εγω να περασω σε dev μονο ενα πραγμα σκεφτομαι, με τοσα συχνα updates καθε Παρασκευη, θα χρειαζετε να κανω που και που επαναφορα το τηλ? Υπαρχει κανεις που τα κανει ολα καθε φορα και δεν εχει χρειαστει επαναφορα?

• The title was changed to Redmi Note 4 Global Edition (Redmi Note 4X)