makisfz Δημ. January 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2018 εμένα δεν την περνάει βγάζει μήνυμα λάθους αφού κάνει ελεγχο δεν την περνει την fastboot rom απο το updater κατεβασε την recovery rom και κανε την μετονομασια σε upate.zip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotgr Δημ. January 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2018 Γιατί μου κολλάει το ίντερνετ στο τέλος? Μετά από επανεκκίνηση φτιάχνει και ξανακολλαει Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αυτό το πρόβλημα το έχω και εγω, και με global και με stable από xiaomi.eu, από ότι είχα διαβάσει είναι πρόβλημα της miui 9 Και ενδεχομένως με κάποιο update να λυθεί, προς το παρόν έχω και τον via browser ως εναλλακτική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigpan Δημ. January 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2018 Καλημέρα. Ενδιαφερομαι να αγορασω το Xiaomi Redmi Note 4 (Snapdragon) (3GB/32GB) για την γυναικα μου γιατι το παλιο της ειναι στα τελευταια του. Λεω να το παρω απο καποιο σκρουτζομαγαζο. Αυτο το λινκ παραπεμπει στο σωστο μοντελο με τον Snapdragon και την 800 μπαντα γιατι εχω χαθει με τα διαφορετικά μοντέλα. Επίσης ειμαι κατοχος εδω και δυο χρονια του redmi note 3 pro και το εχω καταευχαριστηθει. Το Redmi-Note-4-Snapdragon ειναι αναβαθμιση του 3 γιατι βλεπω στα διαφορα benchmark το redmi note 3 pro πιανει μεγαλυτερα σκορ. Αν ειναι να δωσω στην γυναικα το 3pro και να κρατησω εγω αυτο:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. January 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2018 Καλημέρα. Ενδιαφερομαι να αγορασω το Xiaomi Redmi Note 4 (Snapdragon) (3GB/32GB) για την γυναικα μου γιατι το παλιο της ειναι στα τελευταια του. Λεω να το παρω απο καποιο σκρουτζομαγαζο. Αυτο το λινκ παραπεμπει στο σωστο μοντελο με τον Snapdragon και την 800 μπαντα γιατι εχω χαθει με τα διαφορετικά μοντέλα. Επίσης ειμαι κατοχος εδω και δυο χρονια του redmi note 3 pro και το εχω καταευχαριστηθει. Το Redmi-Note-4-Snapdragon ειναι αναβαθμιση του 3 γιατι βλεπω στα διαφορα benchmark το redmi note 3 pro πιανει μεγαλυτερα σκορ. Αν ειναι να δωσω στην γυναικα το 3pro και να κρατησω εγω αυτο:lol:Δώσε 30 ευρώ παραπάνω και πάρε με 4 ραμ 64 ρομ https://www.skroutz.gr/s/10864021/Xiaomi-Redmi-Note-4-Snapdragon-4GB-64GB.html Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Clochard Δημ. January 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2018 Καλημέρα. Ενδιαφερομαι να αγορασω το Xiaomi Redmi Note 4 (Snapdragon) (3GB/32GB) για την γυναικα μου γιατι το παλιο της ειναι στα τελευταια του. Λεω να το παρω απο καποιο σκρουτζομαγαζο. Αυτο το λινκ παραπεμπει στο σωστο μοντελο με τον Snapdragon και την 800 μπαντα γιατι εχω χαθει με τα διαφορετικά μοντέλα. Επίσης ειμαι κατοχος εδω και δυο χρονια του redmi note 3 pro και το εχω καταευχαριστηθει. Το Redmi-Note-4-Snapdragon ειναι αναβαθμιση του 3 γιατι βλεπω στα διαφορα benchmark το redmi note 3 pro πιανει μεγαλυτερα σκορ. Αν ειναι να δωσω στην γυναικα το 3pro και να κρατησω εγω αυτο:lol: Το Glοbal Edition είναι το κανονικό για Ελλάδα με 800άρα κλπ. Στο κουτί έχει κόκκινο αυτοκολλητάκι που το γράφει. Αυτό το «ελληνικό μενού» είναι αμφίβολο. Ρώτα τους πρν το πάρεις. Επίσης κάποιοι δίνουν διετή εγγύηση (καταστήματος, πάντα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigpan Δημ. January 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2018 Το Glοbal Edition είναι το κανονικό για Ελλάδα με 800άρα κλπ. Στο κουτί έχει κόκκινο αυτοκολλητάκι που το γράφει. Αυτό το «ελληνικό μενού» είναι αμφίβολο. Ρώτα τους πρν το πάρεις. Επίσης κάποιοι δίνουν διετή εγγύηση (καταστήματος, πάντα). Σ ευχαριστω φιλε μου για την απαντηση. Δηλαδη για να συγουρευτω πως ειναι αυτο με την 800αρα μπαντα παίρνω τηλ στο καταστημα, γιατι ατα site τους δεν βγαζεις ακρη, αφου τα χαρακτηριστικα που αναφερουν ειναι ελλιπή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. January 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2018 Σ ευχαριστω φιλε μου για την απαντηση. Δηλαδη για να συγουρευτω πως ειναι αυτο με την 800αρα μπαντα παίρνω τηλ στο καταστημα, γιατι ατα site τους δεν βγαζεις ακρη, αφου τα χαρακτηριστικα που αναφερουν ειναι ελλιπή.Το drele έχει σίγουρα ελληνικό. Από εκεί το πήρα Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigpan Δημ. January 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2018 (edited) Το drele έχει σίγουρα ελληνικό. Από εκεί το πήρα Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Την 800αρα την εχει; Το ελληνικο μενου δεν με ενδιαφερει θα του βαλω την ελληνικη ρομ απο miui gr Edit: Τωρα ειδα πως γραφει: Τα κινητά μας διαθέτουν την μπάντα των 800 mHz (LTE 800) για τέλεια κάλυψη των (2G/3G/4G) δικτύων της Cosmote/Vodafone/Wind Edited January 18, 2018 by tsigpan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. January 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2018 Την 800αρα την εχει; Το ελληνικο μενου δεν με ενδιαφερει θα του βαλω την ελληνικη ρομ απο miui gr Edit: Τωρα ειδα πως γραφει: Τα κινητά μας διαθέτουν την μπάντα των 800 mHz (LTE 800) για τέλεια κάλυψη των (2G/3G/4G) δικτύων της Cosmote/Vodafone/WindΜε αυτό σου γράφω. Το 4/64 πηρα Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. January 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2018 Δώσε 30 ευρώ παραπάνω και πάρε με 4 ραμ 64 ρομ https://www.skroutz.gr/s/10864021/Xiaomi-Redmi-Note-4-Snapdragon-4GB-64GB.html Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εγω που ειχα το 3/32 και πηρα το 4/64 δεν βλεπω καμια διαφορα εκτος απο τον χωρο που τον εχω αδειο πανω απο 50gb ελευθερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigpan Δημ. January 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2018 Ευχαριστω ολους για τις απαντησεις. Δυστυχώς το 64αρι ξεφευγει σε τιμη. θα αρκεστω στο 32αρι. Ελεγα να το παρω απο banggood για πιο φθηνά αλλα το priority mail το αφαιρεσαν πλεον και δεν θελω να μπλεξω με τελωνεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P270 Δημ. January 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2018 (edited) δεν την περνει την fastboot rom απο το updater κατεβασε την recovery rom και κανε την μετονομασια σε upate.zip απο που κατεβαζουμε την recovery rom; to βρηκα αλλα δεν γινεται τιποτα στο δικο μου οταν μπαινω σε recovery mode δεν εχει την επιλογη για το instal τελικα ξεκινησε εβαλα το αρχειο χυμα και οχι σε καποιο folder και τωρα εχει ξεκινησει Edited January 18, 2018 by P270 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P270 Δημ. January 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2018 όλα καλά μια τελευταία ερώτηση από εδώ και πέρα θα παίρνει αυτόματα τις νέες dev; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achilleas10 Δημ. January 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2018 Καλημερα.Εδω και λιγες μερες το κινητο αρχισε να εχει προβλημα με την μπαταρια.Δεν φορτιζει εως το 100% παρα φτανει εως 95% με διαφορετικους φορτιστες και αποφορτιζεται πολυ γρηγορα ιδιαιτερα οταν ειναι ανοικτο το wifi.Δεν εγκατεστησα καποια εφαρμογη προσφατα ουτε και καινουργια ρομ.Ειχε μονο μια πτωση απο την οποια εσπασε η οθονη.Εψαξα στο νημα για κατι αντιστοιχο αλλα δεν βρηκα κατι.Καποια ιδεα το τι συμβαινει?Θα ανεβασω και φωτο απο την καταναλωση της μπαταριας. Θα σου πρότεινα να έκανες και κάποιο battery calibration. Έχει τέτοια app και στο play store. Εμένα σε κάποιες περιπτώσεις με βοήθησε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisfz Δημ. January 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2018 όλα καλά μια τελευταία ερώτηση από εδώ και πέρα θα παίρνει αυτόματα τις νέες dev; Ναι κανονικα, αυριο που βγαινει η νεα θα το δεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P270 Δημ. January 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2018 Ναι κανονικα, αυριο που βγαινει η νεα θα το δεις μια ερωτηση οταν ειμαστε στην αρχικη οθονη στην κουρτινα που λεμε εχει κανεις προβλημα μετην ωρα; εμενα την δειχνει διπλη η μια επανω στην αλλη ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- μια ερωτηση οταν ειμαστε στην αρχικη οθονη στην κουρτινα που λεμε εχει κανεις προβλημα μετην ωρα; εμενα την δειχνει διπλη η μια επανω στην αλλη εφτιαξε και αυτο με ενα restart σας ζαλισα ευχαριστω για την βοηθεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. January 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2018 Η dev τι παραπάνω έχει από την stable; αξίζει να κάνω τη μετάβαση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. January 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2018 Η dev τι παραπάνω έχει από την stable; αξίζει να κάνω τη μετάβαση; Διόρθωση bugs και νέα features. Τώρα εσύ κρίνεις αν θες κάτι ή όχι. Το αξίζει ή όχι δεν έχει απάντηση. Πες εσύ τι θα ήταν αυτό που θα άξιζε για σένα να κάνεις την μετάβαση να πούμε αν το έχει ή όχι. Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hatzisnik Δημ. January 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2018 Αν περάσεις την dev μέσω updater σβήνει τα πάντα; Χρειάζεται back up οπ οπωσδήποτε ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. January 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2018 Διόρθωση bugs και νέα features. Τώρα εσύ κρίνεις αν θες κάτι ή όχι. Το αξίζει ή όχι δεν έχει απάντηση. Πες εσύ τι θα ήταν αυτό που θα άξιζε για σένα να κάνεις την μετάβαση να πούμε αν το έχει ή όχι. Τα features αυτά ποια είναι ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisfz Δημ. January 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2018 Αν περάσεις την dev μέσω updater σβήνει τα πάντα; Χρειάζεται back up οπ οπωσδήποτε ;Όταν από stable πας σε dev και το αντίστροφο χρειάζεται factory reset. Μέσου updater το κάνει αυτόματα Redmi Note 3 pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
idi Δημ. January 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2018 Επανέρχομαι στα περί lineage os και ενω διάβαζα αυτο το thread ηρθε fota ενημέρωση που πέρασε αυτόματα μεσω. Recovery (μόνο πάτησα download+ εφαρμογή ενημέρωσης). Παραμένω ενθουσιασμένος με το λειτουργικό που είναι σταθερό και άψογο απο καθε άποψη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2310 Δημ. January 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2018 Επανέρχομαι στα περί lineage os και ενω διάβαζα αυτο το thread ηρθε fota ενημέρωση που πέρασε αυτόματα μεσω. Recovery (μόνο πάτησα download+ εφαρμογή ενημέρωσης). Παραμένω ενθουσιασμένος με το λειτουργικό που είναι σταθερό και άψογο απο καθε άποψη. καποιες ερωτησεις φιλε απο καμερα πως παει ?google cam?video? εχει double tap to wake? γενικα καποιο bug μια και το χρησιμοποιω καθημερινα για δουλεια? ευχαριστω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
votis Δημ. January 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2018 η συμπόρευση με το note4 snap. έληξε το πούλησα μετά από 7μηνές χρήσης.απο Xiaomi μου έμεινε το παλιό note4 mtk. αξιόπιστη συσκευή.πλεον ξεκινάω πορεία με one+ 5t σαν κύρια συσκευή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
idi Δημ. January 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2018 καποιες ερωτησεις φιλε απο καμερα πως παει ?google cam?video? εχει double tap to wake? γενικα καποιο bug μια και το χρησιμοποιω καθημερινα για δουλεια? ευχαριστω.. Καμερα οκ, δε ξερω απο φωτο κ τη χρησιμοποιώ μονο για να βγαζω χαζες φωτο ετσι και αλλιώς. Πρεπει να μας πει κάποιος που ασχολείται. Double tap κανονικα ναι. Δεν εχω παρατηρήσει κανένα μπαγκ μεχρι στιγμης!!!! Άμα παρατηρήσω θα σας πω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts