Jump to content

Redmi Note 4 Global Edition (Redmi Note 4X)

celtic1453
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

στο παλιό μου κινητό, είχα για καιρό το yahoo weather ας πούμε (και άλλα κατά καιρούς) και έβγαινε η θερμοκρασία στην μπάρα πάνω αριστερά

σε αυτό γιατί δεν γίνεται; χρειάζεται κάποια ρύθμιση?

Ο ilka71 είχε γράψει πριν λίγο καιρό για την εφαρμογή καιρού YoWindow όπου βγαίνει η θερμοκρασία στη μπάρα.

Πραγματικά, ενώ καμμία από τις άλλες που είχα αγοράσει κατά καιρούς δεν... με τη συγκεκριμένη γίνεται!

Scotty, beam us up.

Ο ilka71 είχε γράψει πριν λίγο καιρό για την εφαρμογή καιρού YoWindow όπου βγαίνει η θερμοκρασία στη μπάρα.

Πραγματικά, ενώ καμμία από τις άλλες που είχα αγοράσει κατά καιρούς δεν... με τη συγκεκριμένη γίνεται!

Ναι την δοκίμασα και εγώ τη συγκεκριμένη εφαρμογή αλλά δεν είχε ακρίβεια στις θερμοκρασίες της σε σχέση και την the weather channel που την θεωρώ την ακριβέστερη εφαρμογή καιρού.

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by timkos40

Νεος κάτοχος από σήμερα... Το έχω σπίτι και αναμένει να το επεξεργαστώ... Αγορά από ευρωπαϊκή αποθήκη, σε τρεις μέρες σπίτι... 3/32 γκρι....

Στάλθηκε από το HT17Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αν μπήκες στο opengapps.org, χρειάζεσαι επιλογή ARM64 και Android την έκδοση που έχει η ROM σου (π.χ. Android 7.1 για LineageOS 14.1). Ως προς το πακέτο, πολλοί ξεκινούν με nano ή pico που έχουν τα απαραίτητα, και τα υπόλοιπα τα εγκαθιστούν από το Play Store. Υπάρχει και το πακέτο Aroma το οποίο έχει τα πάντα και έναν installer για να επιλέξεις τι θέλεις (Είναι βέβαια τεράστιο, σχεδόν 1GB, και κατεβαίνει μάλλον αργά. Επίσης θέλει λίγη προσοχή στις επιλογές, μην αφαιρέσεις κάτι απαραίτητο). Υπάρχει πάντως και συγκριτικός πίνακας, κάνε κλικ στο "Variant" για να δεις.

Ευχαριστώ πολύ να είσαι καλά.

Νεος κάτοχος από σήμερα... Το έχω σπίτι και αναμένει να το επεξεργαστώ... Αγορά από ευρωπαϊκή αποθήκη, σε τρεις μέρες σπίτι... 3/32 γκρι....

Στάλθηκε από το HT17Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Από ποιό κατάστημα φίλε μου και πόσο αν επιτρέπεται;

Καλημέρα μήπως είναι εύκολο να μου πεις πια έκδοση open gapps χρησιμοποίησες?

Μπήκα στο site αλλά κάπου μπερδεύτηκα.

ΠΡΟΣΟΧΗ πρεπει να περασεις gapps αμεσως μετα το os αλλιώς θα εχεις προβλήματα

Screenshot_20180111-032337.png

3 μερες τρέχω https://lineageos.org και είμαι ενθουσιασμένος! Το τηλέφωνό ήταν καλο με miui αλλά τώρα ειναι απλά ΤΈΛΕΙΟ. Μέχρι τώρα δεν πρόσεξα κατι να μη λειτουργεί και η αυτονομία παραμένει μνημειώδης.

----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

lineageos ελληνικά πλήρως

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Screenshot_20180109-024218.png

Screenshot_20180109-024150.png

Screenshot_20180109-023901.png

Επειδη σκεφτομαι και γω να το παω σε καποιον να μου βαλει την lineage οντως παει καλυτερα με αυτην ?εχει ελληνικα κανονικα μεσα ?ξερεις κανεναν απο αθηνα που να ξερει να μου βαλει και μετα την ineage καθως ειμαι ασχετος με αυτα ?

It warehouse... Geek buying... 147euro

Με λιγότερα απο 10€ παραπάνω έπαιρνες το ιδιο απο skroutz. Γιατί επέλεξες κινεζομαγαζο;

Επειδη σκεφτομαι και γω να το παω σε καποιον να μου βαλει την lineage οντως παει καλυτερα με αυτην ?εχει ελληνικα κανονικα μεσα ?ξερεις κανεναν απο αθηνα που να ξερει να μου βαλει και μετα την ineage καθως ειμαι ασχετος με αυτα ?
αν δεν το πολυεχεις με αλλαγες rom μεινε με αυτη που εχει το τηλεφωνο,ειναι πολυ καλη.Μετα για να την αναβαθμισεις για τα security updates την lineage ειναι διαδικασια.

γίνεται αλλά άμα κλείσεις τις εφαρμογές από κάτω, φεύγει και η ένδειξη από την μπάρα

πρέπει δηλαδή να έχεις ανοικτό συνεχώς το YoWindow για να εμφανίζεται η θερμοκρασία

σε άλλα τηλέφωνα δεν γίνεται αυτό

γίνεται αλλά άμα κλείσεις τις εφαρμογές από κάτω, φεύγει και η ένδειξη από την μπάρα

πρέπει δηλαδή να έχεις ανοικτό συνεχώς το YoWindow για να εμφανίζεται η θερμοκρασία

σε άλλα τηλέφωνα δεν γίνεται αυτό

είναι δυνατόν να κλείνεις τις εφαρμογές στο Android;; ναι τρέχει πίσω εννοείται αλλιώς πως περιμένεις να σου δείχνει την πληροφορία;;; απλά πράγματα. και στα άλλα τηλ που λες "ότι δεν γίνεται αυτό" γίνεται. για να σου δείχνει μια πληροφορία πρέπει να τρέχει στο background. τι πιο απλό.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

είναι δυνατόν να κλείνεις τις εφαρμογές στο Android;; ναι τρέχει πίσω εννοείται αλλιώς πως περιμένεις να σου δείχνει την πληροφορία;;; απλά πράγματα. και στα άλλα τηλ που λες "ότι δεν γίνεται αυτό" γίνεται. για να σου δείχνει μια πληροφορία πρέπει να τρέχει στο background. τι πιο απλό.

άλλο πράγμα εννοώ

φυσικά και τρέχει σαν εφαρμογή

αλλά στα προηγούμενα μου πχ, δεν χρειαζόταν όταν άνοιγα (από το οφ) το τηλέφωνο, να ανοίξω τον καιρό για να εμφανιστεί

εμφανιζόταν αυτόματα

είχε ρύθμιση η εφαρμογή να εμφανίζεται η θερμοκρασία χωρίς όμως να είναι ταυτόχρονα ανοικτό και το παράθυρο

όταν πατάς δηλ το αριστερό κάτω κουμπί και σβήνεις τις ανοικτές εφαρμογές, η θερμοκρασία παρέμενε πάνω

άλλο πράγμα εννοώ

φυσικά και τρέχει σαν εφαρμογή

αλλά στα προηγούμενα μου πχ, δεν χρειαζόταν όταν άνοιγα (από το οφ) το τηλέφωνο, να ανοίξω τον καιρό για να εμφανιστεί

εμφανιζόταν αυτόματα

είχε ρύθμιση η εφαρμογή να εμφανίζεται η θερμοκρασία χωρίς όμως να είναι ταυτόχρονα ανοικτό και το παράθυρο

όταν πατάς δηλ το αριστερό κάτω κουμπί και σβήνεις τις ανοικτές εφαρμογές, η θερμοκρασία παρέμενε πάνω

εμ αυτό λέω. γιατί με το κάτω αριστερό κουμπί να κλείνεις τις εφαρμογές; ;;δεν χρειάζεται

Η διαφορά στη ταχύτητα είναι πολύ μικρή άλλωστε με miui δεν τη λες και αργη

Εγω βλέπω καλύτερο περιβάλλον, λιγοτερο bloat, εχω μονο τα προγράμματα που θελω και εχει πληθώρα επιλογών σε εμφάνιση και παραμετροποίηση

Δεν ειναι δυσκολο να περασεις αλλα ναι καλύτερα να βαλεις κάποιον να σου δείξει τουλάχιστον.

Το ποιο δύσκολο ειναι να ξεκλειδώσει το bootloader της xiaomi...

----- προσθήκη μηνύματος 81 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

αν δεν το πολυεχεις με αλλαγες rom μεινε με αυτη που εχει το τηλεφωνο,ειναι πολυ καλη.Μετα για να την αναβαθμισεις για τα security updates την lineage ειναι διαδικασια.

Εχει fota τωρα δε ξερω αν παιζει ακομα το πακετο που τρεχω ειναι ημερων...

Εχει παρατηρησει κανεις οταν στελνεις στο messenger πολυ ωρα με καποιο ατομο ξαφνικα να παγωνει ι η εφαρμογη και να μη κανει τπτ ?να ειναι θεμα εφαρμογης η θεμα συσκευης ?

εμ αυτό λέω. γιατί με το κάτω αριστερό κουμπί να κλείνεις τις εφαρμογές; ;;δεν χρειάζεται

για τον ίδιο λόγο που κλείνεις παράθυρα στον υπολογιστή σου

για εξοικονόμηση RAM

και γιατί στα άλλα τηλέφωνα δουλεύει αυτό που σου λέω

Το πήρα και γω

It warehouse... Geek buying... 147euro

Με DHL στο έστειλαν; Σφραγισμένο το κουτί;

για τον ίδιο λόγο που κλείνεις παράθυρα στον υπολογιστή σου

για εξοικονόμηση RAM

και γιατί στα άλλα τηλέφωνα δουλεύει αυτό που σου λέω

Δεν δουλευει οπως τα windows το android.Οταν κλεινεις μονος σου εφαρμογες ουσιαστικα κανεις το τηλεφωνο πιο αργο.Γιατι καποια στιγμη η εφαρμογη που εκλεισες θα ξανανοιξει,ειτε απο σενα ειτε μονη της στο background.Και θα χρησιμοποιησει extra cpu και μπαταρια τοτε.

μα όταν τις κλείνεις από κάτω απελευθερόνεται RAM
σκεφτεσαι με ορους windows,το android χρησιμοποιει ολη την μνημη επιτηδες.

Ψαξτο λιγο στο google,αυτα ειναι βασικα πραγματα.

δηλαδή είναι κακό να κλείνεις τα ανοιγμένα παράθυρα? είναι καλύτερο να τα αφήνεις ανοικτά ακόμα κι αν δεν τα χρησιμοποιείς?

Με DHL στο έστειλαν; Σφραγισμένο το κουτί;
Πέμπτη βράδυ παραγγέλθηκε, Δευτέρα ξεκίνησε το ταξίδι Τεργέστη, Βενετία, Λειψία, Αθήνα και Τετάρτη μεσημέρι Ξυλόκαστρο. Με DHL και από Αθήνα μια κάτω speedex(3,93 έξοδα αποστολής DHL express). Κλασικά κίτρινος φάκελος DHL, από μέσα πλαστική συσκευασία και μετά το κουτί του κινητού, το οποίο είχε ζελατίνα όπως έπρεπε περιμετρικά του κουτιού. Για τον φίλο που ρώτησε για ποιο λόγο το αγόρασα από Ιταλία και όχι skroutz, στις πολλές αγορές όλο και κάποιο κουπόνι μας δίνουν οι Κινέζοι.

• The title was changed to Redmi Note 4 Global Edition (Redmi Note 4X)