fxovios Δημ. January 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2018 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7150327#post7150327 Ναι τα διάβασα αυτά! Υπάρχει κάποιο αξιόπιστο μαγαζί ώστε να το παραγγείλω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. January 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2018 ενώ όταν, ακόμα και με κλειδωμένο το τηλ, κατεβάζω την κουρτίνα φαίνονται των εφαρμογών οι ειδοποιήσεις, απλά με κλειδωμένο το τηλ χωρίς να κατεβάσω την μπάρα δεν φαίνονται ενώ έχω ενεργές τις show in lock screen άδειες Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalkαυτό είναι θέμα της miui? Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. January 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2018 μαγκες με ποιον τροπο γινεται οταν χτυπαει το κινητο Η στελνουν μηνυματα κλπ να μην φαινεται τιποτα ; Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thagro Δημ. January 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2018 Να πω ότι έχω κάνει όλες τις ρυθμίσεις για το hot-spot (apn και τέτοια). Το πρόβλημα είναι ότι μετά από αυτές, το hot-spot παίζει κανονικά, αλλά δεν έχω δεδομένα στο Redmi! Δλδ δουλεύει η συσκευή που συνδέεται αλλά δίνει όλα τα data σε εκείνη. Έχουμε καμία πρόταση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. January 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2018 Ναι τα διάβασα αυτά! Υπάρχει κάποιο αξιόπιστο μαγαζί ώστε να το παραγγείλω;https://www.skroutz.gr/s/10864021/Xiaomi-Redmi-Note-4-Snapdragon-4GB-64GB.html Δες βαθμολογίες καταστημάτων και διάλεξε. From the middle of nowhere to the center of everywhere.. through my Redmi Note 4 Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgis4 Δημ. January 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2018 (edited) Ούτε εγώ κατάλαβα πως έγινε αυτό...και ήμουν απογοητευμένος σε σχέση με την μπαταρία που είχα στην 8.10.0.0...(βέβαια 4 μέρες το είχα 2g γιατί συνήθως ήμουν στο σπίτι με wifi.) Edited January 7, 2018 by Giorgis4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. January 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2018 (edited) Πλέον το τηλέφωνο είναι περισσότερο διάστημα στο service καταστήματος που αναφέρθηκε και σε προηγούμενο ποστ, παρά στα χέρια μου. Για μια σπασμένη οθόνη το πήγα, κλείνει μήνα+. Μου το έστειλαν πίσω "επισκευασμένο" όπως ναναι και το ξαναέστειλα. Οι άνθρωποι είναι.... Θα αγοράσω άλλο, δεν γίνεται αυτό Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Edited January 7, 2018 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimeos Δημ. January 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2018 https://www.skroutz.gr/s/11069307/Xiaomi-Redmi-Note-4X-Snapdragon-32GB.html παιδιά αυτά είναι με global version;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. January 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2018 https://www.skroutz.gr/s/11069307/Xiaomi-Redmi-Note-4X-Snapdragon-32GB.html παιδιά αυτά είναι με global version;;Όχι Αυτό την έχει σίγουρα http://youhou.gr/Xiaomi-Redmi-Note4-EU-(32GB)Black Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. January 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2018 έχει κανείς Mi Key? το έχω αλλά δεν βρίσκω app γι αυτό δεν δουλευει σε nougat.Απο mm και πριν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefstef Δημ. January 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2018 Σκέφτομαι να περάσω σε global beta. μπορεί κάποιος να με βοηθήσει ποιο είναι το λινκ και την διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσω? δεν το έχω ξεκλειδώσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. January 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2018 Σκέφτομαι να περάσω σε global beta. μπορεί κάποιος να με βοηθήσει ποιο είναι το λινκ και την διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσω? δεν το έχω ξεκλειδώσειhttp://en.miui.com/getrom.php?r=321&m=yes&app=false Η 2η είναι (Redmi Note 4x global). Κατεβάζεις το αρχείο, πηγαίνεις στον updater, πατάς τις 3 τελείες πάνω δεξιά και μετά choose update package και επιλέγεις το αρχείο που κατέβασες. Εννοείται ότι θα σβηστούν τα πάντα, οπότε κράτα backup. Δεν χρειάζεται να ξεκλειδώσεις bootloader. From the middle of nowhere to the center of everywhere.. through my Redmi Note 4 Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefstef Δημ. January 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2018 ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. January 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2018 Το συνδέω με υπολογιστή και μόλις μου εμφανίζει τα αρχεία και πάω να κάνω κλικ σαν να χάνει τη σύνδεση και πάει από την αρχή. Έχω την 9.0.5 και είναι αδύνατον να πάρω αντίγραφο έτσι. Όποιος έχει το ίδιο θέμα ας βοηθήσει αν βρήκε λύση Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. January 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2018 Μου το έχει κάνει και εμένα. Δοκίμασε να αλλάξεις καλώδιο και usb θύρα. Εναλλακτικά και εφόσον ο υπολογιστής είναι στο ίδιο δίκτυο μπορείς να συνδεθείς μέσω ftp από τον windows explorer. Σίγουρα πιο αργό από καλώδιο αλλά την κάνεις την δουλειά. From the middle of nowhere to the center of everywhere.. through my Redmi Note 4 Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmador Δημ. January 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2018 Καλησπέρα σε όλους. Πέρασα το Teamviewer σε 2 RedmiNote 4 (Global) και το μόνο που έχω απομακρυσμένα είναι απλά ένα screen sharing χωρίς να έχω δυνατότητα ελέγχου. Όσο και να έψαξα σε ρυθμίσεις κτλ δεν μπόρεσα να βρω κάτι που θα διόρθωνε το πρόβλημα το οποίο δεν είχα σε καμία άλλη συσκευή στο παρελθόν (Samsung. LG κτλ) Δεν θέλω να τα root-αρω και θα εκτιμούσα πολύ αν ξέρει κάποιος τι μπορεί να φταίει η να μου προτείνει κάποια άλλη αξιόπιστη εφαρμογή απομακρυσμένου ελέγχου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. January 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2018 (edited) Καλησπέρα σε όλους. Πέρασα το Teamviewer σε 2 RedmiNote 4 (Global) και το μόνο που έχω απομακρυσμένα είναι απλά ένα screen sharing χωρίς να έχω δυνατότητα ελέγχου. Όσο και να έψαξα σε ρυθμίσεις κτλ δεν μπόρεσα να βρω κάτι που θα διόρθωνε το πρόβλημα το οποίο δεν είχα σε καμία άλλη συσκευή στο παρελθόν (Samsung. LG κτλ) Δεν θέλω να τα root-αρω και θα εκτιμούσα πολύ αν ξέρει κάποιος τι μπορεί να φταίει η να μου προτείνει κάποια άλλη αξιόπιστη εφαρμογή απομακρυσμένου ελέγχουδεν επιτρεπει ,προς το παρον,η ιδια η xiaomi να γινεται σωστα αυτο που κανει το teamviewer δυστυχως! Edited January 7, 2018 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmador Δημ. January 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2018 δεν επιτρεπει ,προς το παρον,η ιδια η xiaomi να γινεται σωστα αυτο που κανει το teamviewer δυστυχως! Υπάρχει άλλη εφαρμογή που να παίζει σωστά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. January 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2018 Υπάρχει άλλη εφαρμογή που να παίζει σωστά?δεν εχω βρει!εαν εχει βρει καποιος ας μας ενημερωσει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
modechristo Δημ. January 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2018 παιδια τις τελευταιες 2 μερες... εχω παρατηρησει να χανονται κλησεις μου.... με παιρνουν δεν χτυπαει ενω το εχω κανονικα ανοικτο... και το χειροτερο ειναι οτι το μηνυμα της κλησης μπορει να ερθει και μια ωρα μερα... σας εχει συμβει κατι τετοιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2018 Οχι, όλα οκ Μηπως φταιει το δικτυο? Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgis4 Δημ. January 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2018 δεν επιτρεπει ,προς το παρον,η ιδια η xiaomi να γινεται σωστα αυτο που κανει το teamviewer δυστυχως! Σε μένα πάντως η xiaomi έχει αφήσει το πρόγραμμα να κάνει σωστά αυτό που πρέπει. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- παιδια τις τελευταιες 2 μερες... εχω παρατηρησει να χανονται κλησεις μου.... με παιρνουν δεν χτυπαει ενω το εχω κανονικα ανοικτο... και το χειροτερο ειναι οτι το μηνυμα της κλησης μπορει να ερθει και μια ωρα μερα... σας εχει συμβει κατι τετοιο? Μάλλον δεν εννοείς αυτό που θα πω, αλλά έχω εντοπίσει ένα bug. Έχω προγραμματίσει κάθε βράδυ να μπαίνει DND. Δυο φορές που το ενεργοποίησα χειροκίνητα και αργότερα το έβγαλα, επίσης χειροκίνητα, δεν επανέρχονται οι ήχοι κλήσης και ειδοποίησης. Μόνο με restart. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. January 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2018 δεν δουλευει σε nougat.Απο mm και πριν. χμμ μάλιστα βασικά ψιλοδουλεύει με το mSwitch αλλά όχι πολύ σωστά έχω βάλει δηλ κάποιες εφαρμογές στα πρώτα 4 κλικ και ανοίγουν μερικές από αυτές αλλά όχι με τα σωστά κλικ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foler Δημ. January 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2018 Σε μένα πάντως η xiaomi έχει αφήσει το πρόγραμμα να κάνει σωστά αυτό που πρέπει. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μάλλον δεν εννοείς αυτό που θα πω, αλλά έχω εντοπίσει ένα bug. Έχω προγραμματίσει κάθε βράδυ να μπαίνει DND. Δυο φορές που το ενεργοποίησα χειροκίνητα και αργότερα το έβγαλα, επίσης χειροκίνητα, δεν επανέρχονται οι ήχοι κλήσης και ειδοποίησης. Μόνο με restart. Αυτό είναι bug του dnd που το έχω αναφέρει κ εγώ παλιότερα. Επίσης και σε μένα χάνονται κλήσεις και το μύνημα έρχεται πολύ αργότερα. Και μάλιστα δεν συμβαίνει μόνο τις τελευταίες δυο μέρες. Μήπως έχει voda ο φίλος; Έχω και cosmo στην άλλη sim αλλά δεν έχω παρατηρήσει αν το κάνει κ σε αυτή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. January 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2018 Όταν τραβάω video απόγευμα/βράδυ με το open camera βγαίνουν σκοτεινά. Υπάρχει λύση για 4k video recording χωρίς αυτό το πρόβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts