Jump to content

Redmi Note 4 Global Edition (Redmi Note 4X)

celtic1453
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

@anna2 Ναι το recommended.

καλό είναι αλλά δεν τα λες και 2 χιλιοστά. μάλλον μισό πόντο αφήνει. τέλος πάντων κάτι κάνει

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Πράγματι πάνω και κάτω αφήνει περισσότερο, αλλά είναι ότι καλύτερο έχω δοκιμάσει, και δεν είναι λίγα αυτά.

Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

:innocent: Όλα είναι σχετικά... :devil:

Υπάρχει συγκεκριμένη έκδοση twrp που μπορώ να περάσω ώστε να έχω οτα; κατάλαβα σωστά; αν ναι, ποια είναι αυτή;

https://forum.xda-developers.com/redmi-note-4/xiaomi-redmi-note-4-snapdragon-roms-kernels-recoveries--other-development/recovery-red-wolf-recovery-project-t3653704

Για το πως δουλεύει διαβασε το thread στο xda όμως.

Καλησπερα. Απ' ότι βλέπω όμως, ουσιαστικά εκτός από το προσαρμοσμένο TWRP, η συσκευή πλέον είναι τουταρισμένη?

Με τη τελευταία 9.5 έχω θέμα με τη φόρτιση. Πάει μέχρι 98% και σταματάει. Αν βγάλεις και ξαναβάλεις τον φορτιστή πάει 100 αλλά αν το δουλέψω πάει στο 97 σε ούτε 5 λεπτά. Παρά όλα αυτά συνολική διάρκεια είναι 8 + sot αλλά αυτό με τη φόρτιση δε ξέρω τι να κάνω,ανοικτό κλειστό το έκανε δύο φορές συνεχόμενες τώρα.

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπερα. Απ' ότι βλέπω όμως, ουσιαστικά εκτός από το προσαρμοσμένο TWRP, η συσκευή πλέον είναι τουταρισμένη?

αν κατάλαβα σωστά ναι.

----- προσθήκη μηνύματος 52 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

χρειάζεται και Lazyflasher?

Τελικά το θέμα με τη προστασία οθόνης για εμένα έληξε μετά από περίπου 40 πεταμένα €. Πήρα τη παρακάτω μεμβράνη από http://www.protectionfilms24.com και κάθισε τέλεια. Δεν είναι σκληρή σαν τζαμί αλλά ούτε λεπτή σαν φιλμ. Είναι κάτι ενδιάμεσο. Αφήνει κενό περίπου δύο χιλιοστά περιμετρικά στην οθόνη, αλλά κολλάει καλά, χωρίς ασπρίλες γύρω γύρω. Κόστος 6,5 € και άφιξη σε μια βδομάδα από τη παραγγελία με απλό ταχυδρομείο.

Ξέχασα να αναφέρω ότι είναι εντελώς

anti-fingerprint

Με 6-7 € επαιρνες το ακριβο Nillkin τζαμι που καθεται ακριβως ετσι χωρις ασπριλες. Έχει γραφτει τοσες φορες.

Με 6-7 € επαιρνες το ακριβο Nillkin τζαμι που καθεται ακριβως ετσι χωρις ασπριλες. Έχει γραφτει τοσες φορες.
Επειδή έχω πάρει και Nillkin δεν κάθεται έτσι.στις άκρες δε πατάει καλά και αφήνει λίγες ασπρίλες. Άλλωστε το λέει και η ίδια η Nillkin. https://www.nillkin-case.com/index.php?route=product/product&product_id=5347

Εκτός αν αναφέρεσαι σε κάποιο άλλο μοντέλο.c0c37ff6b86ffaaa4a7719cd5ad2fdd1.jpg

αν θες το επιλεγεις στις ρυθμισεις του recovery να ειναι root η οχι

----- προσθήκη μηνύματος 74 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

αν κατάλαβα σωστά ναι.

----- προσθήκη μηνύματος 52 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

χρειάζεται και Lazyflasher?

οχι,το κανει αυτοματα το recovery

Επειδή έχω πάρει και Nillkin δεν κάθεται έτσι.στις άκρες δε πατάει καλά και αφήνει λίγες ασπρίλες. Άλλωστε το λέει και η ίδια η Nillkin.

Δεν αναφερομαι σε αλλο μοντελο και μιλαω για το H+ pro τζαμι. Εμενα εκατσε καλα οπως και σε αλλον κατοχο που ειχε βαλει και φωτο εδω στο φορουμ. Anyway.

Μου έχει σπάσει τα νεύρα το άναμμα της συσκευής με το δακτυλικό αποτύπωμα παρόλο που το έχω απενεργοποιήσει. Δεν θέλω δλδ να ανάβει το τηλέφωνο μου όταν ακουμπάει το δάκτυλο μου στο πίσω μέρος του. Μπορώ να απαλλαγώ από αυτό; Όποιος ξέρει παρακαλώ να μου πει...

Καλημέρα στην παρέα!

Νέα κάτοχος του κινητού εδώ και λίγες μέρες και έψαχνα λύση για το συγκεκριμένο πρόβλημα γιατί με είχε εκνευρίσει και εμένα! Βρήκα τη λύση εδώ

https://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=74140752&postcount=8

αλλά πρέπει να είσαι root.

Edited by calliope82

Βρηκα ενα προβλημα στην τελευταια dev πας να δεις τις εφαρμογες στις ρυθμισεις για να κανεις απεγκατασταση και βγαζει ενα μηνυμα σφαλματος.

Καλημέρα, θέλω να κάνω μία ερώτηση σχετικά με το μαύρο χρώμα της συσκευής, Φίλος που έχει το redmi note 4 στην πίσω πλευρά πάνω και κάτω υπάρχει η ασημί μεταλλική γραμμή, θέλω να ρωτήσω στο redmi note 4x αυτή η γραμμή είναι πάλι ασημί ή είναι μαύρη όπως την υπόλοιπη πλάτη του κινητού; Το μικρό το redmi 4x σε μαύρο είναι τα πάντα μαύρα και αυτό το total black μου αρέσει λίγο περισσότερο.Επειδη θα προβώ σε αγορά απο βδομάδα θα ήθελα να μάθω αν αλλάζει αυτή η λεπτομέρεια, Ευχαριστώ προκαταβολικά!!!

Τελικά το θέμα με τη προστασία οθόνης για εμένα έληξε μετά από περίπου 40 πεταμένα €. Πήρα τη παρακάτω μεμβράνη από http://www.protectionfilms24.com και κάθισε τέλεια. Δεν είναι σκληρή σαν τζαμί αλλά ούτε λεπτή σαν φιλμ. Είναι κάτι ενδιάμεσο. Αφήνει κενό περίπου δύο χιλιοστά περιμετρικά στην οθόνη, αλλά κολλάει καλά, χωρίς ασπρίλες γύρω γύρω. Κόστος 6,5 € και άφιξη σε μια βδομάδα από τη παραγγελία με απλό ταχυδρομείο.

Έδωσες 40+€ ΠΕΤΑΜΕΝΑ!!! Λαδάκι δοκίμασες;;; Όταν έχει ασπρίλες γύρω γύρω, με μια μπατονετα βουτηγμένη σε λαδάκι, το περνάς και χάνεται η ασπρίλα. 4 μήνες τώρα έχω ξοδέψει 2€ για το tempered (ένα και μοναδικό, από Κίνα) και λίγο λάδι. Δεν έχει παρουσιαστεί το παραμικρό πρόβλημα και εννοείται δεν έχει ξανασπρίσει ΠΟΤΕ. Και είχα κάποιους εδώ μέσα να με χλευάζουν προ διμήνου.

https://imgur.com/a/8bhES

https://imgur.com/a/dHzuk

και το δικο μου με X-ONE

Έδωσες 40+€ ΠΕΤΑΜΕΝΑ!!! Λαδάκι δοκίμασες;;; Όταν έχει ασπρίλες γύρω γύρω, με μια μπατονετα βουτηγμένη σε λαδάκι, το περνάς και χάνεται η ασπρίλα. 4 μήνες τώρα έχω ξοδέψει 2€ για το tempered (ένα και μοναδικό, από Κίνα) και λίγο λάδι. Δεν έχει παρουσιαστεί το παραμικρό πρόβλημα και εννοείται δεν έχει ξανασπρίσει ΠΟΤΕ. Και είχα κάποιους εδώ μέσα να με χλευάζουν προ διμήνου.

Φιλε εγραψες με 1000 μολις το περασα με λαδι και η ασπριλα εξαφανιζολ.:lol:

Στην επομενη αλλαγη και μπουζι.:lol:

Χωρις πλακα παιδες δουλεψε μια χαρα....ωραιος ο Γιωργης

Edited by mantilas

Μια ερωτηση εχω παιδια

Σε εσας οταν το εχετε για φορτηση σας αναβει πρασινο το λαμπακι?Σε εμενα παντως πρασινο αναβει

Δεν γινεται να ανβει κοκκινο και οταν φτασει στο 90% ή και παραπανω να γινει πρασινο?

@Giorgis4 όταν λέμε ασπριλες τι εννοούμε?

Αυτο που κάνει οτι και καλά δεν εφάπτεται πλήρως στην οθόνη στα πλαινα σε κάποια σημεία?

Ναι αυτό εννοούμε περιμετρικά που δεν ακουμπάει στην οθόνη το τζάμι. Μόλις έβαλα λαδάκι όπως λέει ο Γιώργης έγινε τέλειο δεν φαίνεται τίποτα. Σαν να ακουμπάει κανονικά.

Ναι αυτό εννοούμε περιμετρικά που δεν ακουμπάει στην οθόνη το τζάμι. Μόλις έβαλα λαδάκι όπως λέει ο Γιώργης έγινε τέλειο δεν φαίνεται τίποτα. Σαν να ακουμπάει κανονικά.
Ναι αλλά δεν ακουμπάει. Απλά γεμίζει το κενό με λάδι. Αν σε κάποιον αρέσει κάτι τέτοιο... περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.

Ναι αλλά δεν ακουμπάει. Απλά γεμίζει το κενό με λάδι. Αν σε κάποιον αρέσει κάτι τέτοιο... περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.

Άλλος ένας που σχολιάζει χωρίς να το έχει δοκιμάσει... αλλά εδώ πέταξες 40+€ για tempered και εγώ έχω καλύτερο αποτέλεσμα από σένα...τι να λέμε τώρα...

Edited by Giorgis4

Πάντως στο δικό μου δεν μπορώ να ξεχωρίσω λάδι. Φαίνεται ακριβώς σαν να εφαπτεται το τζάμι με την οθόνη.Στην τελική γινεται τέλειο οπτικά χωρίς να κάνει ζημιά.

Πάντως στο δικό μου δεν μπορώ να ξεχωρίσω λάδι. Φαίνεται ακριβώς σαν να εφαπτεται το τζάμι με την οθόνη.Στην τελική γινεται τέλειο οπτικά χωρίς να κάνει ζημιά.

Φίλε μου όλοι έχουμε μια γνώμη για κάτι. Το δύσκολο είναι να το αποδείξεις και να το τεκμηριώσεις. Όταν ο άλλος όμως αρνείται πεισματικά, τότε η λογική σηκώνει τα χέρια ψηλά. Γράφω για 4 μήνες χωρίς προβλήματα και ο άλλος γράφει ότι ΘΑ κολυμπάει στο λάδι, ο άλλος παλιότερα έλεγε ότι θα μπει μέσα λάδι, λες και του είπε κανείς να το βάλει στη σαλατιέρα με τη χωριάτικη. Χαίρομαι που εσένα σε βοήθησε αυτό το tip και καταλαβαίνω πως νιώθεις για αυτό το κάτι τόσο απλό, όπως ένιωσα και γω όταν το πρωτοέκανα. (Παρεμπιπτόντως τότε το είχα κάνει και στης γυναίκας μου το Redmi 4x και εννοείται ότι από τότε δεν έχει ασπρίλες γύρω ή όποιο άλλο πρόβλημα).

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μια ερωτηση εχω παιδια

Σε εσας οταν το εχετε για φορτηση σας αναβει πρασινο το λαμπακι?Σε εμενα παντως πρασινο αναβει

Δεν γινεται να ανβει κοκκινο και οταν φτασει στο 90% ή και παραπανω να γινει πρασινο?

Άσπρο ανάβει, πράσινο γίνεται μετά το 90% (νομίζω) και σβήνει μόλις τελειώσει στο 100%.

Edited by Giorgis4

[/color]

Άσπρο ανάβει, πράσινο γίνεται μετά το 90% (νομίζω) και σβήνει μόλις τελειώσει στο 100%.

Σ εμένα είναι σταθερό πράσινο και όταν το βάζω και όταν φτάσει 90% αλλά και όταν ολοκληρωθεί.

Αν ξέρει κάποιος πως μπορώ να το αλλάξω. Να σημειώσω πως δεν είμαι ρουτ

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

αν θες το επιλεγεις στις ρυθμισεις του recovery να ειναι root η οχι

Καλησπέρα. Αν κατάλαβα καλά, περνάω αυτό το TWRP, κατεβάζω την ota και την περνάω μέσα από την καινούρια recovery? Ότι έχω μέσα στο κινητό, να φανταστώ ότι δεν χάνονται, παραμένουν ως έχουν.

• The title was changed to Redmi Note 4 Global Edition (Redmi Note 4X)