mylw_4 Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 Και σε εμένα κανονικά αλλάζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skydiver Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παίδες, δυστυχώς συνεχίζει το ίδιο μετά από επανεκκίνηση. @sgatzo από που κατεβάζω τη ρομ για να την ξαναπεράσω; Παράθεση various classic phones, iphone 4, LG Optimus 4X HD (P880), Xiaomi Redmi Note 3G , Xiaomi Redmi Note 4X , Redmi Note 7 , Realme Gt Neo 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παίδες, δυστυχώς συνεχίζει το ίδιο μετά από επανεκκίνηση. @sgatzo από που κατεβάζω τη ρομ για να την ξαναπεράσω;http://en.miui.com/extra.php?mod=rom/download&r=309&mobile=no#468 Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skydiver Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 (edited) http://en.miui.com/extra.php?mod=rom/download&r=309&mobile=no#468 Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ευχαριστώ! edit: Την ξαναπέρασα αλλά και πάλι δεν αλλάζει. Φαντάζομαι το επόμενο βήμα είναι η επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων που όμως σβήνει τα πάντα. Θα το αφήσω λοιπόν έτσι και θα το κλειδώνω χειροκίνητα. Edited September 24, 2017 by skydiver Παράθεση various classic phones, iphone 4, LG Optimus 4X HD (P880), Xiaomi Redmi Note 3G , Xiaomi Redmi Note 4X , Redmi Note 7 , Realme Gt Neo 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 Ευχαριστώ! edit: Την ξαναπέρασα αλλά και πάλι δεν αλλάζει. Φαντάζομαι το επόμενο βήμα είναι η επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων που όμως σβήνει τα πάντα. Θα το αφήσω λοιπόν έτσι και θα το κλειδώνω χειροκίνητα.Τι να σου πω. Νομίζω μονόδρομος η επαναφορά για να λυθεί το πρόβλημα πάντως κάποια στιγμή... Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zalaros Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 Ρε παιδιά, πως κρίνετε το αν βελτιώθηκε η μπαταρία μέσα σε μόλις ελάχιστες ώρες από το update? Μετά από καμιά βδομάδα μπορείς να βγάλεις συμπεράσματα ;):) Τελικά δε νομίζω να χρειαστεί μία βδομάδα χρήσης για ασφαλή συμπεράσματα... Τέτοιους χρόνους sot είχα καιρό να δω... Δύο κάρτες σιμ ενεργές, WiFi αρκετές ώρες, 4g τις υπόλοιπες, συγχρονισμοι όλοι ενεργοί, αυτόματη φωτεινότητα. Ελπίζω να μην το χαλάσουν ξανά σε επόμενη αναβάθμιση... Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Απλώς... FAZER FZ6-S '04 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 Και νομίζω ότι μειώθηκε λίγο όμως το battery drain που είχα στο bluetooth που μου τσάκιζε εμένα την μπαταρία. Θα συμφωνήσω με τον προηγούμενο συμφορουμίτη ότι ελπίζω να μην το κάνουν μαντάρα στην επόμενη stable Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 Και νομίζω ότι μειώθηκε λίγο όμως το battery drain που είχα στο bluetooth που μου τσάκιζε εμένα την μπαταρία. Θα συμφωνήσω με τον προηγούμενο συμφορουμίτη ότι ελπίζω να μην το κάνουν μαντάρα στην επόμενη stable Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk πως το έβλεπες ότι καταναλωνε μπαταρία το bt ειδικά; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. September 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2017 πως το έβλεπες ότι καταναλωνε μπαταρία το bt ειδικά; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΓιατί μόλις το έκλεισα με ιδία χρήση κατά τα άλλα από 5-6 ώρες sot και 24 ώρες ζωή πήγε στις 9-10 με 36 ώρες ζωή... 2 κάρτες μόνιμα ενεργές ή μια σε 4g wind, συνεχώς wifi ανοιχτό και λοιπά. Ίσως το ότι συγχρόνιζε ταυτόχρονα το miband 2 και το bluetooth να το γονάτιζε. Δεν είμαι 100% σίγουρος αλλά διαφορά στη διάρκεια της μπαταρίας είδα. Θα το παρακολουθήσω και θα ποστάρω Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2017 Και γω ειδα μειωση με χρηση bt (mi band 2), ομως της τάξεως 1 2 ωρες το πολυ Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. September 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2017 Και γω ειδα μειωση με χρηση bt (mi band 2), ομως της τάξεως 1 2 ωρες το πολυ Sent from my Redmi Note 4 using TapatalkΤόσο είδα κι εγώ με ανοιχτό συνεχώς το bluetooth. Απλά πλέον το ανοίγω μόνο για οδήγηση και στιγμιαίο συγχρονισμό του band για αυτό και η μεγαλύτερη αντοχή Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2017 Συνέχεια το εχω ανοιχτό Απο τοτε που πήρα το mi band 2 εχω να το κλείσω Ξαναλεω, ελάχιστη διαφορα στις ωρες ;) Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrazyAnt Δημ. September 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2017 Καλησπερα παιδες Επειδη το νημα εχει γινει χαοτικο και καθως διαβασα οτι μπορουσα περισσοτερο, θα παρακαλουσα για την κατανοηση σας και οποιος μπορει και εχει τη διαθεση ας μου απαντησει Απο οτι καταλαβαινω, τα Redmi Note 4X απο κινα δεν εχουν την 800αρα(Β20).Σωστα? Η εκδοση που εχει την 800αρα ειναι το Redmi Note 4 Global Edition? Φιλος εχει παρει απο Κινα το 4Χ για αυτο και ρωταω Αν βοηθαει, αναγραφεται 2016101 πανω στη συσκευασια Ευχαριστω προκαταβολικα για την οποια βοηθεια Παράθεση Παρουσίαση Xiaomi Pistons Ακουστικά - Handsfree credit @FrOsT_frt Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. September 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2017 Άμα γράφει 2016101 όχι. Δες το πρώτο ποστ. Έχει τις απαντήσεις που θες αναλυτικά Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. September 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2017 Αν είναι το global με 800αρα πρέπει ο φορτιστής του να είναι ευρωπαϊκός και στο κουτί πάνω κόκκινο αυτοκόλλητο με global version. Τα έχει αυτά; Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrazyAnt Δημ. September 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2017 Αν είναι το global με 800αρα πρέπει ο φορτιστής του να είναι ευρωπαϊκός και στο κουτί πάνω κόκκινο αυτοκόλλητο με global version. Τα έχει αυτά; Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Η συσκευασια ειναι σφραγισμενη, οποτε δεν ξερω τι φορτιστη εχει μεσα. Αυτοκολητο δεν εχει Εχει ενα ασπρο ποθ γραφει international version και τον αριθμο που εγραψα Άμα γράφει 2016101 όχι. Δες το πρώτο ποστ. Έχει τις απαντήσεις που θες αναλυτικά Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Τα ειδα αυτα Αλλα επειδη το ποστ που αφορουσε τις εκδοσεις εχει παλιωσει, ειπα να ρωτησω για σιγουρια, μπας και εχει αλλαξει κατι. Οποτε τζιφος η δουλεια απο οτι φαινεται Παράθεση Παρουσίαση Xiaomi Pistons Ακουστικά - Handsfree credit @FrOsT_frt Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2017 Ανεβασε φωτος απ το κουτι να δουμε Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. September 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2017 Τα ειδα αυτα Αλλα επειδη το ποστ που αφορουσε τις εκδοσεις εχει παλιωσει, ειπα να ρωτησω για σιγουρια, μπας και εχει αλλαξει κατι. Ε δεν το λες και ακρόπολη :lol: Άλλωστε για αυτή την έκδοση αυτό είναι το model number ... δεν αλλάζει ;):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scarface883 Δημ. September 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2017 Αν είναι το global με 800αρα πρέπει ο φορτιστής του να είναι ευρωπαϊκός και στο κουτί πάνω κόκκινο αυτοκόλλητο με global version. Τα έχει αυτά; Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το δικό μου, είχε το κόκκινο αυτοκόλλητο global version, είχε product model 2016102 αλλά μέσα στην συσκευασία δεν είχε ευρωπαϊκό φορτιστή αλλά έναν mdy-08-ep με τρία "μπράτσα" παραλληλόγραμμα (μάλλον αγγλικό)... Πώς μπορώ να ελέγξω αν υποστηρίζει την 800αρα μπάντα; Παράθεση Γιώργος Keep on riding... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. September 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2017 παιδια αξιζει να βαλουμε custom rom? lineage? κερδιζουμε τιποτα? καποιος που εχει βαλει μπορει να μας πει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. September 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2017 Το δικό μου, είχε το κόκκινο αυτοκόλλητο global version, είχε product model 2016102 αλλά μέσα στην συσκευασία δεν είχε ευρωπαϊκό φορτιστή αλλά έναν mdy-08-ep με τρία "μπράτσα" παραλληλόγραμμα (μάλλον αγγλικό)... Πώς μπορώ να ελέγξω αν υποστηρίζει την 800αρα μπάντα; Θέλει root και ένα app για να δεις αν δουλεύει η 800αρα. Λογικά προοριζόταν για Αγγλία το δικό σου. Από που το πήρες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scarface883 Δημ. September 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2017 Θέλει root και ένα app για να δεις αν δουλεύει η 800αρα. Λογικά προοριζόταν για Αγγλία το δικό σου. Από που το πήρες; Από το e-shop.gr Παράθεση Γιώργος Keep on riding... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2017 Από το e-shop.gr πάρε τους και ξέχε.. σε τους. Ελλάδα είμαστε όχι Αγγλία! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. September 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2017 Άμα δεν γράφει eu είναι καλυμμένοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. September 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2017 miui 9 παιδια εχει η developer? ειναι καλη? αξιζει να την βαλουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts