bahamut_zero Δημ. August 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2017 (edited) Παιδιά δεν μπορώ να αλλάξω το screen time out. Μπαινω settings - display - sleep και επιλεγω πχ 2 λεπτα αλλα δεν αλλαζει. Είναι bug? Το εχετε κι εσεις; ειμαι στην τελευταία stable rom. Όσο για τις θήκες και μένα για nillkin με βλέπω. Καλές φαίνονται edit: και κάτι άλλο που πρόσεξα. στις ρυθμίσεις στο tab - personal υπάρχει το users. Είναι πάνω από το display. Για κάποιο λόγο κάποιες φορές εμφανίζεται χωρίς εικονίδιο και άλλες φορές με κάποιο που "δανείζεται" από άλλο menu. Δείτε τι εννοώ: http://pixady.com/image/064i/ http://pixady.com/image/064h/ http://pixady.com/image/064g/ επίσης αν κάνω search μέσα στο settings τη φράση "users" δε μου βγάζει τπτ. σαν να μην υπάρχει Edited August 26, 2017 by bahamut_zero Παράθεση nokia 3330 - sony ericsson t310 - siemens cx60 - nokia 3250 - nokia n78 - nokia lumia 800 - google nexus 4 - google nexus 5 - google nexus 5X - xiaomi redmi note 4 - xiaomi redmi note 5 - xiaomi mi9t pro - samsung galaxy s21 ultra - samsung galaxy s24 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Street Δημ. August 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2017 Κάπου διάβασα ότι στο MIUI 9 θα είναι δυνατόν να διαγραψουμε τα προεγκατεστημένα system apps της Xiaomi. Μπορεί κάποιος που έχει dev MIUI 9 να το επιβεβαιώσει? Παράθεση Άλλωστε το πιο εύκολο πράγμα είναι να μιλάς για κάτι που στην ουσία δεν έχεις ιδέα τι είναι, και να έχεις το θράσος να έχεις και άποψη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. August 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2017 Κάπου διάβασα ότι στο MIUI 9 θα είναι δυνατόν να διαγραψουμε τα προεγκατεστημένα system apps της Xiaomi. Μπορεί κάποιος που έχει dev MIUI 9 να το επιβεβαιώσει?Όχι, δεν γίνεται. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. August 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2017 Η 9 δηλαδη η παρακάτω ,είναι οτι πιο όμορφο έχω δεί μέχρι στιγμής. Αν την έχει κανείς ας γράψει εντυπώσεις. Για 10 ευρώ την βρίσκεις και εδώ χωρίς να χρειάζεται να περιμένει κανείς 30-40 μέρες http://i.ebayimg.com/images/g/mDUAAOSwbElZbxlS/s-l1600.jpg Εχω την θηκη σε μαυρο. Ειναι εξαιρετικη. Πολυ καλο υλικο κατασκευής που δινει grip χωρις να γλιστρα. Ταιριαζει αψογα στο τηλέφωνο και ειναι και πολυ ομορφη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kxtsao Δημ. August 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2017 Οταν πάω στις πληροφορίες συσκευής στην έκδοση βασικού φάσματος γράφει Α806 v34, 2014/09/04 11.10 στο μοντέλο απλά γράφει Α806 Μπορείς από αυτή την πληροφορία να καταλάβεις ποιο μοντέλο είναι? υπάρχει άλλος τρόπος για να μάθω ποιο ακριβώς μοντέλο έχω ?έχω miui 8.2.1.0 σταθερή, σημειωτέον Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 112 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στείλε μπας και καταφέρουμε να σε βοηθήσουμεαυτές επίσης Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση KT23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2017 Η φωτογραφία & το βίντεο είναι ο βασικός λόγος που θέλω να αλλάξω το lenovo. Στους άλλους τομείς ακόμα καλύπτει τις ανάγκες μου αν & το έχω φορτώσει με πολλές εφαρμογές αλλά δεν το χρησιμοποιώ πάρα πολύ με αποτέλεσμα να φτάνει η μπαταρία για μια ημέρα, & αν το φορτίσω στο γραφείο τότε παραφτάνει Φωτογραφία ειναι σιγουρα καλυτερο. Βιντεο όμως βασανίζεται (κακός ήχος και βιντεο με χαμηλα καρέ). Δες καλύτερα τις προτάσεις που σου κανα στο thread που άνοιξες σχετικα με επιλογή κινητου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. August 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2017 (edited) Η 9 δηλαδη η παρακάτω ,είναι οτι πιο όμορφο έχω δεί μέχρι στιγμής. Αν την έχει κανείς ας γράψει εντυπώσεις. Για 10 ευρώ την βρίσκεις και εδώ χωρίς να χρειάζεται να περιμένει κανείς 30-40 μέρες http://i.ebayimg.com/images/g/mDUAAOSwbElZbxlS/s-l1600.jpg Ακριβώς την ίδια έχω και εγώ μιας και έχω το gold. Δε πρωκειτε να την αλλάξω πότε. Άψογη, δεν υπάρχει τέτοια θηκαρα. Απ το pcuniverse την πήρα, είχε και δώρο προστατευτικο οθόνης. Μαζί με μεταφορικά κτλ είχε 18€ αλλά τα άξιζε με το παραπάνω. Edited August 26, 2017 by manosn2 Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris30 Δημ. August 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2017 Η 9 δηλαδη η παρακάτω ,είναι οτι πιο όμορφο έχω δεί μέχρι στιγμής. Αν την έχει κανείς ας γράψει εντυπώσεις. Για 10 ευρώ την βρίσκεις και εδώ χωρίς να χρειάζεται να περιμένει κανείς 30-40 μέρες http://i.ebayimg.com/images/g/mDUAAOSwbElZbxlS/s-l1600.jpg Την ίδια έχω και εγώ. Πολύ καλή σε ομορφιά και εφαρμογή. Υπόψιν όμως ότι πάνω και κάτω είναι ανοικτό, δεν το καλύπτει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2017 (edited) στην αναζήτηση στο σκρουτζ βγάζει για redmi note 4x αυτά. ποια η διαφορά των 2 πρώτων;; ξέρω το ένα λέει 4χ αλλά μέσα στα σαιτ τα Specs είναι ολόιδια Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Edited August 26, 2017 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Street Δημ. August 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2017 Βρήκα αυτόν τον οδηγό για φλασαρισμα MIUI roms χωρίς ξεκλείδωμα bootloader. Το έχει δοκιμάσει κανείς? Παράθεση Άλλωστε το πιο εύκολο πράγμα είναι να μιλάς για κάτι που στην ουσία δεν έχεις ιδέα τι είναι, και να έχεις το θράσος να έχεις και άποψη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nplatis Δημ. August 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2017 Φιλε μου καλησπερα, αυτο το θεμα εχω και εγω και θα ηθελα να ρωτησω με ποια custom rom διορθωνεται? Οποιαδήποτε custom ROM που βασίζεται σε AOSP ή LineageOS δεν έχει τέτοια προβλήματα. Δεν ξέρω επίσης πώς συμπεριφέρονται MIUI custom ROMs όπως η ελληνική. Αλλά όλα αυτά αν έχεις διάθεση να πειραματιστείς! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elec Δημ. August 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2017 Εχω την θηκη σε μαυρο. Ειναι εξαιρετικη. Πολυ καλο υλικο κατασκευής που δινει grip χωρις να γλιστρα. Ταιριαζει αψογα στο τηλέφωνο και ειναι και πολυ ομορφη. Συμφωνώ απόλυτα,καθ'ότι έχω ακριβώς την ίδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alves Δημ. August 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2017 καλημερα εδω και τρεις μερες προσπαθω να συνδεσω το κιν με bluetooth και οταν παταω το speak δε ανοιγει το bluetooth κσι δε το βρισκει το κιν .Εχω ενα xiaomi note σναπ επεισης μετα απο ωρα που ανοιξε και προσπαθησε να συνδεθει με ζηταει 4 νουμερα ενω το κιν για την συζευξη με βγαζει 6.Κι παλι δε ανοιγει σας εχει τυχη κατι παρομοιω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. August 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2017 καλημερα εδω και τρεις μερες προσπαθω να συνδεσω το κιν με bluetooth και οταν παταω το speak δε ανοιγει το bluetooth κσι δε το βρισκει το κιν .Εχω ενα xiaomi note σναπ επεισης μετα απο ωρα που ανοιξε και προσπαθησε να συνδεθει με ζηταει 4 νουμερα ενω το κιν για την συζευξη με βγαζει 6.Κι παλι δε ανοιγει σας εχει τυχη κατι παρομοιω Μήπως φταίει το Bluetooth? Εγώ με Samsung κιόλας Bluetooth το συνδεσα με την πρώτη. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mic31 Δημ. August 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2017 Παιδιά καλησπέρα, να ρωτήσω υπάρχει τρόπος να πας από China stable σε global stable χωρίς να ξεκλειδώσεις bootloader? Κι αν ναι πως;1 - 2 σελίδες πίσω έχει απαντηθεί , αλλά ναι γίνεται. Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
modechristo Δημ. August 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2017 Παιδιά λόγω της διασημότητας του κινητου μήπως πρέπει να δημιουργηθεί θέμα καινούργιο για θήκες , παρελκόμενα κλπ κλπ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. August 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2017 έχω miui 8.2.1.0 σταθερή, σημειωτέον Έβγαλα τις εικόνες για να μην πιάνει χώρο το ποστ. Για αυτό σου είπα να τις ανεβάσεις κάπου γαιτί εδώ ανεβαίνουν σε πλήρη ανάληση και όχι ως επισυναπτόμενες. Δεν βλέπω κάτι το τόσο περίεργο. Έχεις 4 ώρες στο 50%(βέβαια μόνο σε 12 ώρες κάτι που σημαίνει ότι μάλλον έχεις drain σε idle) αλλά η μισή σου μέρα όπως φαίνεται είναι χωρίς wifi και άρα πιο λογικό να έχεις μεγαλύτερη κατανάλωση. Επίσης αν είσαι σε δεδομένα, έχει και σημασία αν είσαι σε κίνηση ή απλά σε έναν συγκεκριμένο χώρο. Σε τι φωτεινότητα παίζεις και πολλά. Τα νούμερα πάντως όπως τα βλέπω δεν μαρτυρούν κάτι προβληματικό. Ίσως μόνο η αδράνεια κινητού. Εμένα σε 22 ώρες είναι 4,3% η συγκεκριμένη. Αλλά αυτό για να το δούμε περισσότερο θέλουμε root και BBS για να δούμε τα alarms/wakelocks. Διαφορετικά ίσως κάποια εφαρμογή σου ζητάει κάτι. Οπότε πρέπει να ερευνήσεις μία προς μία τις εφαρμογές σου. Το update σε 8.5.4 γιατί δεν το κάνεις???? Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. August 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2017 Παιδιά καλησπέρα. Ποια η διαφορά του Note 4 σκέτο και του 4Χ; Ποιο είναι πιο δυνατό; με Snapdragon η με Mediatek? Ανεξαρτήτου B2. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. August 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2017 Παιδιά καλησπέρα. Ποια η διαφορά του Note 4 σκέτο και του 4Χ; Ποιο είναι πιο δυνατό; με Snapdragon η με Mediatek? Ανεξαρτήτου B2. Ευχαριστώ Mediatek πιο δυνατό αλλά η αυτονομία χειρότερη. Δυσκολότερο να βρεις υποστήριξη σε custom roms από ότι το μοντέλο με τον SD. Σε καθημερινή χρήση δεν νομίζω πάντως ότι θα καταλάβεις διαφορά Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2017 (edited) Έβγαλα τις εικόνες για να μην πιάνει χώρο το ποστ. Για αυτό σου είπα να τις ανεβάσεις κάπου γαιτί εδώ ανεβαίνουν σε πλήρη ανάληση και όχι ως επισυναπτόμενες. Δεν βλέπω κάτι το τόσο περίεργο. Έχεις 4 ώρες στο 50%(βέβαια μόνο σε 12 ώρες κάτι που σημαίνει ότι μάλλον έχεις drain σε idle) αλλά η μισή σου μέρα όπως φαίνεται είναι χωρίς wifi και άρα πιο λογικό να έχεις μεγαλύτερη κατανάλωση. Επίσης αν είσαι σε δεδομένα, έχει και σημασία αν είσαι σε κίνηση ή απλά σε έναν συγκεκριμένο χώρο. Σε τι φωτεινότητα παίζεις και πολλά. Τα νούμερα πάντως όπως τα βλέπω δεν μαρτυρούν κάτι προβληματικό. Ίσως μόνο η αδράνεια κινητού. Εμένα σε 22 ώρες είναι 4,3% η συγκεκριμένη. Αλλά αυτό για να το δούμε περισσότερο θέλουμε root και BBS για να δούμε τα alarms/wakelocks. Διαφορετικά ίσως κάποια εφαρμογή σου ζητάει κάτι. Οπότε πρέπει να ερευνήσεις μία προς μία τις εφαρμογές σου. Το update σε 8.5.4 γιατί δεν το κάνεις???? 4 ωρες sot στο 50% δεν ειναι προβλημα. Μια χαρα ειναι. Οι περισσοτεροι ειναι καπου στις 4 με 4,5 ωρες. Παιδιά καλησπέρα. Ποια η διαφορά του Note 4 σκέτο και του 4Χ; Ποιο είναι πιο δυνατό; με Snapdragon η με Mediatek? Ανεξαρτήτου B2. Ευχαριστώ Στις μπαντες και το φορτιστη (βλεπε πρωτο μηνυμα). Θεωρητικα ειναι πιο δυνατος ο mtk, στη πραξη ομως δεν φαινονται να διαφερουν σε εμπειρια χρησης (τα ειχα και τα 2). Επιπλεον ο snapdragon εχει πολυ καλυτερη αποδοση στο gaming σε αντιθεση με τον mtk που εχει αρκετα περισσοτερα frame drops. Γενικα δεν υπαρχει λογος να παρεις σημερα τον mtk. Υστερει σε αυτονομια, gaming, μπαντες, καμερα, εκδοση android (θα μεινει στην mm) και σε υποστηριξη custom roms. Edited August 27, 2017 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. August 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2017 4 ωρες sot στο 50% δεν ειναι προβλημα. Μια χαρα ειναι. Οι περισσοτεροι ειναι καπου στις 4 με 4,5 ωρες. Μα κ εγώ αυτό λέω. Δεν το θεωρώ πρόβλημα. Η μόνη διαφορά που βλέπω με το δικό μου είναι αυτό που είπα για το ποσοστό που δείχνει στην αδράνεια. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. August 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2017 (edited) Παιδιά λόγω της διασημότητας του κινητου μήπως πρέπει να δημιουργηθεί θέμα καινούργιο για θήκες , παρελκόμενα κλπ κλπ? Συμφωνω και το εχουμε πει κι αλλες φορες,το παιρνει/ενδιαφερεται πολυς κοσμος και μολις μπαινουν εδω κανουν ολοι τις ιδιες ερωτησεις : B20,απο που να το παρω,τζαμακια και θηκες. Σε λιγο το thread δεν θα διαβαζεται και επισης δεν θα απανταμε και σε κανεναν τα ιδια σε καθε σελιδα. Ας γινει οπως και σε αλλα κινητα,ενα thread ''RN4 Snapdragon ΓΕΝΙΚΑ'' και ενα ''RN4 Snapdragon ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ/ROMS/MODS'' Στην τελικη ας μεινει αυτο που γραφουμε τωρα ως το ''ΓΕΝΙΚΑ'' και ας αρχισει ενα νεο για τα ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ/ROMS/MODS. Ηδη εχει γινει πατατα με τα threads καθως αυτη τη στιγμη υπαρχουν 2 threads για το ιδιο τηλεφωνο,ενα για το RN4 και ενα για το RN4 infoquest, που ειναι ακριβως τα ιδια τηλεφωνα,καμια λογικη. Edited August 27, 2017 by azuli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alves Δημ. August 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2017 τελικα νομιζω οτι φταιει το δοντι του ιχ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2017 Μα κ εγώ αυτό λέω. Δεν το θεωρώ πρόβλημα. Η μόνη διαφορά που βλέπω με το δικό μου είναι αυτό που είπα για το ποσοστό που δείχνει στην αδράνεια. Το ξέρω. Απλά μίλησα και για το idle. Αν είχε πχ άλλες 3-4 ώρες idle (να μην το αγγίζει καθόλου όμως) άντε να είχε πέσει στο 46%. Αν στις 12 ώρες οι 4 είναι ενεργή οθόνη και κρίνοντας και από τα στατιστικά τότε όχι μονο δεν πρόλαβε να ενεργοποιηθεί το doze αλλά αρκετές φορές δεν θα προλαβαινε να μπει καν σε deep sleep (βλεπε εδώ τις μικρές γραμές της οθόνης https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170826/18a310c6b7b4e35bd3e6083c794cfa3e.jpg ) . Κάθε φορά λοιπόν που άνοιγε την οθόνη για 1 λεπτό, ακόμα και όταν έσβηνε έμενε awake για άλλα 2 λεπτά. Για αυτό λοιπόν βλέπουμε "μονο" 12 ωρες στο κινητό. Είναι αναμενόμενο όταν έχεις τόσες ώρες sot και μάλιστα όχι συνεχόμενες να χάσεις "περισσοτερη" μπαταρία. Τα εισαγωγικά τα βάζω γιατί ειναι πολύ καλά τα στατιστικά του που άλλοι θα τα ζήλευαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. August 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2017 Το ξέρω. Απλά μίλησα και για το idle. Αν είχε πχ άλλες 3-4 ώρες idle (να μην το αγγίζει καθόλου όμως) άντε να είχε πέσει στο 46%. Αν στις 12 ώρες οι 4 είναι ενεργή οθόνη και κρίνοντας και από τα στατιστικά τότε όχι μονο δεν πρόλαβε να ενεργοποιηθεί το doze αλλά αρκετές φορές δεν θα προλαβαινε να μπει καν σε deep sleep (βλεπε εδώ τις μικρές γραμές της οθόνης https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170826/18a310c6b7b4e35bd3e6083c794cfa3e.jpg ) . Κάθε φορά λοιπόν που άνοιγε την οθόνη για 1 λεπτό, ακόμα και όταν έσβηνε έμενε awake για άλλα 2 λεπτά. Για αυτό λοιπόν βλέπουμε "μονο" 12 ωρες στο κινητό. Είναι αναμενόμενο όταν έχεις τόσες ώρες sot και μάλιστα όχι συνεχόμενες να χάσεις "περισσοτερη" μπαταρία. Τα εισαγωγικά τα βάζω γιατί ειναι πολύ καλά τα στατιστικά του που άλλοι θα τα ζήλευαν. Σωστός! Αυτό δεν το σκέφτηκα. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts