ilka71 Δημ. August 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2017 (edited) ε βεβαια εχω θεμα της ξιαομι ενα μαυρο κατραμι εχω βαλει,ο φιλος που ειπε για ασπριλα πισω απο τα εικονιδια δεν διευκρινησε.:rolleyes::rolleyes::rolleyes: τα εικονίδια πλέον έχουν άσπρο γύρω γύρω.(μιλάω για τα εικονίδια στην μπάρα πάνω πάνω) έχω το μαμά theme. δείτε λίγο και το εικονίδιο της τοποθεσίας το πράσινο. πλέον δεν είναι το ίδιο με της εφαρμογής gps αλλά μένει το default Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Edited August 16, 2017 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. August 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2017 Την εβαλα και εγω με fastboot εκανα και relock τον bootloader μην παθει και κατι και μου λεει ιστοριες για αγριους η Infoquest και τους τρελανω στην φαπα. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tollisth Δημ. August 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2017 Σήμερα η συσκευή της γυναίκας μου πήρε το update σε 7 υπάρχει κάποιο πρόσθετο χαρακτηριστικό η στο miui 9 θα έρθουν όπως είπαν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2017 και στο default θέμα η ταπετσαρία έγινε μπλε σκουρη αντί για μπλε ανοιχτό Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2017 ε βεβαια εχω θεμα της ξιαομι ενα μαυρο κατραμι εχω βαλει,ο φιλος που ειπε για ασπριλα πισω απο τα εικονιδια δεν διευκρινησε.:rolleyes::rolleyes::rolleyes: Ποιο θεμα??? Σήμερα η συσκευή της γυναίκας μου πήρε το update σε 7 υπάρχει κάποιο πρόσθετο χαρακτηριστικό η στο miui 9 θα έρθουν όπως είπαν? Δε φαίνεται κατι εκ πρωτης οψεος Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. August 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2017 Clean install πως κάνω ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. August 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2017 Clean install πως κάνω ; Με fastboot rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. August 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2017 Υπάρχει κάποιος οδηγός; Έχει νόημα να το κάνω σε αυτό το update? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enteka Δημ. August 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2017 (edited) οι 3 τελίτσες βγαίνουν γιατί δεν έχει χώρο. απενεργοποιησε το να φαίνονται τα ονόματα των εταιρειών κινητής Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Κατ' αρχάς, σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Τώρα, τα ονόματα των εταιρειών δεν φαίνονται. Αυτά που φαίνονται είναι τα εξής: Πάνω αριστερά: η ώρα. Πάνω δεξιά: σήμα WiFi ή 4G, τα γραφικά που δείχνουν το σήμα των τηλεφωνικών εταιρειών, η μπάρα της μπαταρίας μαζί με το percentage της. Το ενδιάμεσο είναι μπόλικος χώρος. Παρόλα αυτά σε κάθε ειδοποίηση ή μήνυμα οι τρεις τελίτσες και όχι το εικονίδιο του εκάστοτε προγράμματος. Τι κάνω λάθος; Edited August 16, 2017 by enteka Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razorkop Δημ. August 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2017 Καλησπέρα στην παρέα μια ερώτηση στα γρηγορα ... Έχει φέρει κάποιο skroutz μαγαζο το κινητό με την 800 άρα μπάντα ;; Ευχαριστώ !!! Παράθεση Never give up Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. August 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2017 Ναι 10 χαρακτήρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2017 Κατ' αρχάς, σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Τώρα, τα ονόματα των εταιρειών δεν φαίνονται. Αυτά που φαίνονται είναι τα εξής: Πάνω αριστερά: η ώρα. Πάνω δεξιά: σήμα WiFi ή 4G, τα γραφικά που δείχνουν το σήμα των τηλεφωνικών εταιρειών, η μπάρα της μπαταρίας μαζί με το percentage της. Το ενδιάμεσο είναι μπόλικος χώρος. Παρόλα αυτά σε κάθε ειδοποίηση ή μήνυμα οι τρεις τελίτσες και όχι το εικονίδιο του εκάστοτε προγράμματος. Τι κάνω λάθος; για βγάλε μια φώτο. και ανέβασε την μέσω tapatalk. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk όταν βγουν που τελίτσες κατέβασε την κουρτίνα και δες ποιες ειδοποιήσεις είναι και για ποια προγράμματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enteka Δημ. August 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2017 για βγάλε μια φώτο. και ανέβασε την μέσω tapatalk. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk όταν βγουν που τελίτσες κατέβασε την κουρτίνα και δες ποιες ειδοποιήσεις είναι και για ποια προγράμματαΟι τελίτσες τώρα βγήκαν επειδή κατέβασα το tapatalk, το όποιο χρησιμοποιώ πρώτη φορά (ελπίζω να το κάνω σωστά). Μ' αυτόν τον τρόπο βγαίνουν για κάθε ειδοποίηση: Messenger, Whatsapp, Viber, Gmail, υπενθυμίσεις, κλπ. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LotusEater Δημ. August 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2017 Κατ' αρχάς, σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Τώρα, τα ονόματα των εταιρειών δεν φαίνονται. Αυτά που φαίνονται είναι τα εξής: Πάνω αριστερά: η ώρα. Πάνω δεξιά: σήμα WiFi ή 4G, τα γραφικά που δείχνουν το σήμα των τηλεφωνικών εταιρειών, η μπάρα της μπαταρίας μαζί με το percentage της. Το ενδιάμεσο είναι μπόλικος χώρος. Παρόλα αυτά σε κάθε ειδοποίηση ή μήνυμα οι τρεις τελίτσες και όχι το εικονίδιο του εκάστοτε προγράμματος. Τι κάνω λάθος;Ρυθμίσεις - notifications and status bar - show notifications icons Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tollisth Δημ. August 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2017 Ποιο θεμα??? Δε φαίνεται κατι εκ πρωτης οψεος Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk ok ευχαριστώ και εγώ δεν πρόσεξα κάτι αναμένουμε το 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. August 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2017 Βρε παλικαρια δεν μπορω να βρω στις ρυθμισεις τον συχρονισμο για να το βαλω να συχρονιζει μονο με wifi :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2017 Βρε παλικαρια δεν μπορω να βρω στις ρυθμισεις τον συχρονισμο για να το βαλω να συχρονιζει μονο με wifi :worry: άλλοι λογαριασμοί.... Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enteka Δημ. August 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2017 Ρυθμίσεις - notifications and status bar - show notifications icons Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Τέλεια! Ευχαριστώ πολύ, ρε παιδιά! Αλήθεια, μήπως υπάρχει τρόπος να μεγαλώσουν λίγο αυτά τα εικονίδια ή ζητάω πολλά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
modechristo Δημ. August 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2017 Παιδιά επειδή γενικα το καλοβλεπω το κινητό..... Τωρα έχω το lg g2 το οποίο καλά κρατεί ακόμα πέρα από κάτι κιτρινιλες στην οθόνη οι οποίες δεν με ενοχλούν , είναι ακόμα γρήγορο.. Αξίζει η μετάβαση εδώ; Κάτι μου λέει πως δεν θα δω τρελή διάφορα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dskoumis Δημ. August 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2017 με την τελευταία αναβάθμιση μπήκε η αυξανόμενη ένταση στις κλήσεις υπάρχει τρόπος να απενεργοποιηθεί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartan30gr Δημ. August 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2017 Όλα καλα μου ηρθε και εμενα το update σε νουγκατ.Μια απορια μετα την αναβαθμιση θα πρεπει να κανουμε αναγκαστικα hard reset στο κινητο?η το αφήνουμε όπως εχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EverGreen13 Δημ. August 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2017 Παιδιά επειδή γενικα το καλοβλεπω το κινητό..... Τωρα έχω το lg g2 το οποίο καλά κρατεί ακόμα πέρα από κάτι κιτρινιλες στην οθόνη οι οποίες δεν με ενοχλούν , είναι ακόμα γρήγορο.. Αξίζει η μετάβαση εδώ; Κάτι μου λέει πως δεν θα δω τρελή διάφορα.... Πήγα απο g2 σε redmi note 4 πριν απο ένα μήνα. Τεράστια διαφορά. Σε ταχύτητα, μπαταρία, μεγαλύτερη οθόνη, πιάνει σήμα gps άμεσα, ποιότητα κλήσης (το g2 μου πρέπει να είχε πρόβλημα). Η μέρα με την νύχτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2017 Όλα καλα μου ηρθε και εμενα το update σε νουγκατ.Μια απορια μετα την αναβαθμιση θα πρεπει να κανουμε αναγκαστικα hard reset στο κινητο?η το αφήνουμε όπως εχει? Δεν ειναι απαραίτητο Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. August 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2017 Στις ρυθμίσεις του ήχου, όταν επιλέγω ήχο για να ακούγεται σε κλήσεις ή μηνύματα ή notifications, ο ήχος είναι πολύ δυνατός, όταν όμως χτυπάει το κινητό ή έρχεται μήνυμα ή notification από viber και τα υπόλοιπα, ακόμα και στο φουλ να έχω την ένταση, δεν πιάνει ούτε στο μισό όσο ακούγεται στις ρυθμίσεις. Γνωρίζει κανείς γιατί συμβαίνει αυτό και αν μπορώ να κάνω κάτι για να ακούγεται όσο στις ρυθμίσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartan30gr Δημ. August 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2017 Δεν ειναι απαραίτητο Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Οπωτε το αφήνουμε όπως εχει.Το κινητο μου είναι και μολις μιας εβδομάδος.Οπωτε δεν το ειχα και φορτωσει με εφαρμογες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts