komias2 Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 Το Volte το εχει στην 1η επιλογη στις ρυθμισεις, Καρτες Sim & κινητα δικτυα. Το εχω off, υποστηριζεται στην Ελλαδα; Ναι εγω το εχω στο παντα ενεργο. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγω γιατι δεν το βλεπω Απο που τα πήρατε τα τηλεφωνα δεν εχω εγω αυτο το σκιν τα γραφει με αλλη σειρα ειστε ρουτ; Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 (edited) Ναι εγω το εχω στο παντα ενεργο. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Απο που τα πήρατε τα τηλεφωνα δεν εχω εγω αυτο το σκιν τα γραφει με αλλη σειρα ειστε ρουτ; Εμενα ειναι απο Eshop με την 800αρα Βρηκα λυση πρεπει να αλλαξεις το region το ειχα Ελλαδα http://en.miui.com/thread-484727-1-1.html Δεν ειμαι root αλλα εχω βαλει Nova Edited June 28, 2017 by LLLEFTERIS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 Ωραιος! Εχω καταληξει σε αυτην την θηκη (αφου τζαμακι δεν θα βαλω τουλαχιστον μια θηκη) http://microcenter.gr/index.php?route=product/product&product_id=15078 Την εχει καποιος να μου πει εντυπωσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 Δε βρίσκω πουθενά επιλογή για volte στο νέο μου note 4 global. Αντίθετα στο 3s που είχα η επιλογή υπήρχε στο μενού κάρτες σιμ και κινητά δίκτυα. Με κοσμοτε Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αλλαξε region πχ USA μαλλον εδω Ελλαδα δεν το εχουμε για αυτο δεν το βγαζει. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ωραιος! Εχω καταληξει σε αυτην την θηκη (αφου τζαμακι δεν θα βαλω τουλαχιστον μια θηκη) http://microcenter.gr/index.php?route=product/product&product_id=15078 Την εχει καποιος να μου πει εντυπωσεις; Δεν μου αρεσει εχει κενο πανω κατω και δεν θα εχει προστασια συν οτι μαλλον ειναι σκληρο πλαστικο που εγω τα φοβαμαι. Και εγω ψαχνω για θηκη και μου εχουν μενει 3 απο redmni nite 2 prime συν ενας γνησιος εξωτερικος φορτιστης και δεν ταιριαζουν :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 Και σε αυτο εκει ειναι με το που ανοιγεις δικτυα κλπ πρωτο πρωτο. ----- προσθήκη μηνύματος 98 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κατσε ρε φιλε πριν λιγο εκανε αναβαθμιση το 8 κολοπιλαλα σε επιασε; :lol: ----- προσθήκη μηνύματος 112 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ναι αμα καθεσαι και προσπαθεις να το λυγισεις με το ζορι ακου τριξιματα ημαρτον. :lol::) ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εκανε καποια αναβάθμιση μηπως αυτόματα; Το σκέφτηκα και αυτό αλλά άνοιξα το play και δεν είχε αναβάθμιση πρόσφατη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 Αλλαξε region πχ USA μαλλον εδω Ελλαδα δεν το εχουμε για αυτο δεν το βγαζει. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν μου αρεσει εχει κενο πανω κατω και δεν θα εχει προστασια συν οτι μαλλον ειναι σκληρο πλαστικο που εγω τα φοβαμαι. Και εγω ψαχνω για θηκη και μου εχουν μενει 3 απο redmni nite 2 prime συν ενας γνησιος εξωτερικος φορτιστης και δεν ταιριαζουν :lol: Οντως απο προστασια δεν πρεπει να λεει και πολλα, απλα μου αρεσε εμφανισιακα. Θα δω και την αλλη της Nillkin την διαφανη που το καλυπτει ολοκληρο το κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 Για βαλε link να την δουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassar Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 Οντως απο προστασια δεν πρεπει να λεει και πολλα, απλα μου αρεσε εμφανισιακα. Θα δω και την αλλη της Nillkin την διαφανη που το καλυπτει ολοκληρο το κινητο. Εγώ πήρα αυτή που το καλύπτει από παντού δεν υπάρχει διαθέσιμη σε μαύρο όμως τώρα μόνο σε χρυσό. http://microcenter.gr/uhkes-1/lenuo-ultra-thin-%CE%B8%CE%AE%CE%BA%CE%B7-xiaomi-redmi-note-4x-black Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 τι κανει ακριβως αυτο το volte ; και πως αλλαζουμε region ; Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 region αυτο που το λεει; Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 εμένα φαίνεται το volte Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 Το volte εχει ξεκινησει απο την κοσμοτε απο τον νοεμβριο 2016 οποτε υπαρχει ελλαδα. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 εμένα φαίνεται το volte Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk πως το βρισκω; Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 Σε εσας που το δειχνει το VoLTE τι εχετε στο region ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 Σε εμενα υπάρχει κανονικά το volte και το έχω ενεργό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 Σε εσας που το δειχνει το VoLTE τι εχετε στο region ? Που το δειχνη αυτό ξαναρωταω; Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 Σε εμενα υπάρχει κανονικά το volte και το έχω ενεργό Γραψε μας και στο region τι εχεις βαλει. ----- προσθήκη μηνύματος 76 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Που το δειχνη αυτό ξαναρωταω; Το region ειναι Ρυθμισεις/Προσθετες ρυθμισεις/Περιοχη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 Γραψε μας και στο region τι εχεις βαλει. ----- προσθήκη μηνύματος 76 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το region ειναι Ρυθμισεις/Προσθετες ρυθμισεις/Περιοχη ωραια τι περιοχη να βαλουμε για να το βγαλει ; και τι ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΕΙ ;;; Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 Γραψε μας και στο region τι εχεις βαλει. ----- προσθήκη μηνύματος 76 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το region ειναι Ρυθμισεις/Προσθετες ρυθμισεις/Περιοχη Εμενα Ελλάδα ειναι φιλε μου τωρα το ειδα και σε ευχαριστω μια χαρά εχει το volte δεν ειναι θεμα region λοιπον. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 ωραια τι περιοχη να βαλουμε για να το βγαλει ; και τι ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΕΙ ;;; Ειναι Voice Over LTE ακριβως τι κανει δεν εχω καταλαβει τωρα εγω το εβαλα USA και μου το εβγαλε αλλα μου χαλασε την ωρα γιατι οταν αλλαζεις Region αλλαζεις αυτο το +2 +3 που εχουμε στην Ελλαδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 ωραια τι περιοχη να βαλουμε για να το βγαλει ; και τι ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΕΙ ;;; Πηγαινε λιγο πισω ρε φιλε στο 3688 διαβαστε λιγο μην βαριέστε. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsol Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 Στο δικό μου φαίνεται κανονικά το volte με region Greece. Βέβαια δεν είμαι σίγουρος ότι το υποστηρίζουν τα καρτοκινητά της Ελλάδας ακόμα... Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση ••• Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 Εμενα Ελλάδα ειναι φιλε μου τωρα το ειδα και σε ευχαριστω μια χαρά εχει το volte δεν ειναι θεμα region λοιπον. Μηπως θεμα καρτας δηλαδη να πρεπει να το υποστηριζει η καρτα που εχω εγω και οσοι δεν τους το βγαζει με region Ελλαδα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 Εγώ πήρα αυτή που το καλύπτει από παντού δεν υπάρχει διαθέσιμη σε μαύρο όμως τώρα μόνο σε χρυσό. http://microcenter.gr/uhkes-1/lenuo-ultra-thin-%CE%B8%CE%AE%CE%BA%CE%B7-xiaomi-redmi-note-4x-black Πολυ καλη και αυτη! Προτιμω το μαυρο να πω την αληθεια! Και εμενα με region Ελλαδα βγαζει κανονικα το Volte. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 Εγω εκανα τουλαχιστον δεκα αλλαγες στο region και μου το βγαζει οταν βαζω Ελλαδα το τρωνε τα μνημονια :lol::p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts