Antretng Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 https://mymegastore.gr/product/prostateftiko-giali-othonis-full-cover-gia-xiaomi-redmi-note-4x/ Παιδιά αγορά αυτό εδώ το τζαμακι.εφαρμοζει πολύ καλά έως τέλεια επάνω στην οθόνη,κάποια παιδιά έχουν γράψει εδώ ότι έχουν πρόβλημα μετά από κάποιο διάστημα εγώ σήμερα το έβαλα οπότε δεν μπορώ να ξέρω.παντος έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος μέχρι στιγμής!άξιζε τα 11ευρω 11 ευρω για no name τζαμακι; Και μαλιστα σκρουτζομαγαζο; :X Παντως εξω το βρισκεις κοντα στα 2 ευρω (για οποιον μπορει να κανει υπομονη) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 τα ιδια ειχα κ εγω με κινητα απο welcome stores...αλλαξα και πηρα απο Plaisio και ακουγεται μια χαρα!! ΜΟλις γυρισα απο θαλασσα...μου επεσε το κινητο με την μουρη κατω στο δρομο σε ασφαλτο ( παλι καλα που δεν το πατησε αυτοκινητο) και δεν εκανε ουτε γρατζουνια η οθονη ( ΦΑΡΔΟΣ) .. περυσι τετοια εποχη μου ειχε πεσει το P8 lite κ εγινε κομματια.. Παω να βαλω ξανα τζαμι αυριο γιατι δεν λεει να σπασει κριμα ειναι . δηλαδή τα κινητά από welcome stores δεν είναι καλά;; αυτό λες; δεν νομίζω Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 δηλαδή τα κινητά από welcome stores δεν είναι καλά;; αυτό λες; δεν νομίζω Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν ειπα αυτο βρε...ισως και ετυχε δεν ξερω, απλα το εριξα στο τραπεζι. ----- προσθήκη μηνύματος 51 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- [/color] Αν βάλεις τζαμακι πες ποιο θα βάλεις και αν έκατσε καλά. Ψήνομαι και εγώ https://mymegastore.gr/product/prostateftiko-giali-othonis-full-cover-gia-xiaomi-redmi-note-4x/ Παιδιά αγορά αυτό εδώ το τζαμακι.εφαρμοζει πολύ καλά έως τέλεια επάνω στην οθόνη,κάποια παιδιά έχουν γράψει εδώ ότι έχουν πρόβλημα μετά από κάποιο διάστημα εγώ σήμερα το έβαλα οπότε δεν μπορώ να ξέρω.παντος έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος μέχρι στιγμής!άξιζε τα 11ευρω το ειχα μεχρι χτες βραδυ...ξεκολησε και παπαλα...ασε που κανει φουσκαλες... αηδια ειναι - θα βαλω ενα απλο τζαμι. ( μεχρι στιγμης εχω ξοδεψει για τζαμι 30-40 ευρω) 40 δεν παει η οθονη ; Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 ναι σορυ να δωσω λεπτομεριες...τα ονοματα τα γραφω ελληνικα αλλα στο πλαι εχει μονο αγγλικα.Ρομ δεν εχω πηραξει κατι εχω το global κινητο..το μεσαιο γραμμα που λες δεν μπορω να καταλαβω αν ειναι ελληνικο η οχι γιατι μου εχει μονο το Μ το Ν και το Ο (δεν εχω πολλες επαφες ακομα μεσα)..οτι αλλο θελετε ρωτηστε μεειναι το πρωτο μ mui κντ.. Δεν σου ειπα να πειραξεις την ρομ σε ρωτησα ποια έχει εχεις βαλει τα ελληνικα και σαν γλωσσα και σε πληκτρολογιο; Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 Στους περισσοτερους το miui εμφανιζει λατινικα στο πλαι αντι ελληνικα. Σε οσους εμφανιζει ελληνικα ειναι αγνωστο πως εγινε. Ακομα και μενα μου ειχε εμφανισει ελληνικα στο παρελθον (προηγουμενη συσκευη). Το σκαλισα αρκετα να βρω ποια ηταν η διαφορα... δεν εβγαλα ακρη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 Στους περισσοτερους το miui εμφανιζει λατινικα στο πλαι αντι ελληνικα. Σε οσους εμφανιζει ελληνικα ειναι αγνωστο πως εγινε. Ακομα και μενα μου ειχε εμφανισει ελληνικα στο παρελθον (προηγουμενη συσκευη). Το σκαλισα αρκετα να βρω ποια ηταν η διαφορα... δεν εβγαλα ακρη. μιας και πέρασες και από την εκδοση της ελληνικής κοινότητας, πρόσεξες αν σε εκείνη έβγαζε κανονικά ελληνικά ή είχε το ίδιο πρόβλημα με τη global? Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 μιας και πέρασες και από την εκδοση της ελληνικής κοινότητας, πρόσεξες αν σε εκείνη έβγαζε κανονικά ελληνικά ή είχε το ίδιο πρόβλημα με τη global? Οχι ειχε αγγλικα. Μαλιστα οταν στο παρελθον σε προηγουμενη συσκευη μου χε τυχει να χω ελληνικα δεν με πιστευαν στη κοινοτητα και επρεπε να βαλω screenshot :lol: Οποτε δεν εχει σχεση με το αν ειναι η ελληνικη ή official. Τωρα τι το επηρεαζει δυστυχως οσο και να το σκαλισα δεν βρηκα ακρη. Και στη θεση σας δεν θα ασχολουμουν μα μικρο το κακο. Γραφεις στην αναζητηση 2-3 χαρακτηρες με το ονομα που ψαχνεις και στο εμφανιζει. Αν παλι ειναι σοαβρο για σας θα κοιταζα για αλλο dialer. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 http://www.ebay.co.uk/itm/2Pcs-9H-Premium-Tempered-Glass-Screen-Protectors-For-Xiaomi-Redmi-Note-4-4X/262928375773?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2057872.m2749.l2649 παντως μεγαλη απατη τα tempered! πηρα αυτο και α γυρω γυρω κανενα 7αρι mm δεν κολλαει και φαινεται ασχημο.περιμενω ζελατινες ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kflabouris Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 Ερωτηση ισως χαζη Λοιπον,σε καμια βδομαδα ελπιζω να το εχω κι εγω... Ειχα ξεκλειδωσει το redmi note 3 pro...Πρεπει να κανω παλι αιτηση ετσι ωστε να ξεκλειδωσω και το 4αρι για να μπορεσω να περασω οποια ρομ θελω;(το περιμενω απο geekbuying και δεν ξερω τι φοραει)..Η το αιτημα στην xiaomi ειναι για μια φορα και ξεκλειδωνεις οποια συσκευη θες μετα με το mi account σου?:rolleyes::worry: Παράθεση wii controller με nunchuck καινουρια ιδια με nintendo 15ευρω Ζακετα ζαρα απο 60ευρω 30 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 σε εμενα ειναι ετσι αν μιλατε για τις επαφες,με ρομ απο την ελληνικη κοινοτητα και με ex dialer και με την μανησια εφαρμογη..[ATTACH]66753[/ATTACH] Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 (edited) Ερωτηση ισως χαζη ������������������ Λοιπον,σε καμια βδομαδα ελπιζω να το εχω κι εγω... Ειχα ξεκλειδωσει το redmi note 3 pro...Πρεπει να κανω παλι αιτηση ετσι ωστε να ξεκλειδωσω και το 4αρι για να μπορεσω να περασω οποια ρομ θελω;(το περιμενω απο geekbuying και δεν ξερω τι φοραει)..Η το αιτημα στην xiaomi ειναι για μια φορα και ξεκλειδωνεις οποια συσκευη θες μετα με το mi account σου?:rolleyes::worry: νομιζω οτι το ξεκλειδωμα ακολουθει την οποια συσκευη θα εχεις.και για του λογου το αληθες αντιγραφω απο σαιτ" Απαραίτητο στη διαδικασία είναι να δημιουργήσουμε ένα Mi account, από το οποίο θα ζητήσουμε την άδεια της Xiaomi για να ξεκλειδώσουμε τη συσκευή μας. Σημαντικό είναι επίσης να γνωρίζουμε ότι η άδεια αφορά το λογαριασμό και όχι τη συσκευή, οπότε αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να ξεκλειδώσουμε όλα τα smartphone της εταιρίας που θα αποκτήσουμε στο μέλλον." Edited June 26, 2017 by stauros2653 Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 σε εμενα ειναι ετσι αν μιλατε για τις επαφες,με ρομ απο την ελληνικη κοινοτητα και με ex dialer και με την μανησια εφαρμογη..[ATTACH]66753[/ATTACH] Μα δεν ειναι η μανησια εφαρμογη αυτη. Για το google dialer μου μοιαζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kflabouris Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 νομιζω οτι το ξεκλειδωμα ακολουθει την οποια συσκευη θα εχεις. Μολις λογκαρα στο site για unlock μου εβγαλε να κατεβασω το mi unlock και αυτα τα βηματα παντως και τιποτα αλλο Please follow the steps below: Step 1. Download the Mi Unlock app to PC, and sign in with your Mi Account; Step 2. Shut down your phone manually, and hold Volume down key and Power button to enter Fastboot mode; Step 3. Connect your phone to PC using USB cable and click "Unlock". Παράθεση wii controller με nunchuck καινουρια ιδια με nintendo 15ευρω Ζακετα ζαρα απο 60ευρω 30 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 (edited) Μα δεν ειναι η μανησια εφαρμογη αυτη. Για το google dialer μου μοιαζει. η συγκεκριμενη ειναι απο ex dialer(playstore) αλλα οπως εγραψα και η μανησια(της ρομ) ειναι το ιδιο.εχω περασει την 7.6.22 απο την ελληνικη κοινοτητα της xiaomi να και η φωτο Edited June 26, 2017 by stauros2653 Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 Στη μανισια σου βγαζει και αυτη ελληνικα; Καταλαβες τι διαφορετικο κανεις και σου βγαλε ελληνικα; :p Εμενα παντως οταν μου βγαλε ελληνικα δεν καταλαβα ποτε τι διεφερε.:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 Μολις λογκαρα στο site για unlock μου εβγαλε να κατεβασω το mi unlock και αυτα τα βηματα παντως και τιποτα αλλο Please follow the steps below: Step 1. Download the Mi Unlock app to PC, and sign in with your Mi Account; Step 2. Shut down your phone manually, and hold Volume down key and Power button to enter Fastboot mode; Step 3. Connect your phone to PC using USB cable and click "Unlock". ναι ειναι οι οδηγιες ,αλλα νομιζω αν εχεις ηδη λογαριασμο xiaomi θα σε αναγνωρισει. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στη μανισια σου βγαζει και αυτη ελληνικα; Καταλαβες τι διαφορετικο κανεις και σου βγαλε ελληνικα; :p Εμενα παντως οταν μου βγαλε ελληνικα δεν καταλαβα ποτε τι διεφερε.:wacko: ειμαι στο κινητο αυτο τελειως αρχαριος,αλλα ισως παιζει ρολο στην εγκατασταση που ρωταει γλωσσα(ελληνικη) και περιοχη(ελλαδα) τι να πω.τυχη? παντως λεντ ειδοποιησεων (αναπαντητες,μηνυματα) δεν εχω.μαλλον η xiaomi μοιραζει τα καλουδια λιγα στον ενα λιγα στον αλλο,για να ασχολουμαστε και να γεμιζουμε τα φορουμ:lol: Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 ειμαι στο κινητο αυτο τελειως αρχαριος,αλλα ισως παιζει ρολο στην εγκατασταση που ρωταει γλωσσα(ελληνικη) και περιοχη(ελλαδα) τι να πω.τυχη? παντως λεντ ειδοποιησεων (αναπαντητες,μηνυματα) δεν εχω.μαλλον η xiaomi μοιραζει τα καλουδια λιγα στον ενα λιγα στον αλλο,για να ασχολουμαστε και να γεμιζουμε τα φορουμ:lol: Γενικα το led δουλευει; πχ αν βαλεις καποιο προγραμμα τυπου led notification στο τεστ δουλευει; Βασικα εχεις δωσει αδειες στις εφαρμογες να χρησιμοποιουν το led? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cerberus Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 11 ευρω για no name τζαμακι; Και μαλιστα σκρουτζομαγαζο; :X Παντως εξω το βρισκεις κοντα στα 2 ευρω (για οποιον μπορει να κανει υπομονη) Είναι καλή μαρκα 9H Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 Είναι καλή μαρκα 9H Τι εννοεις; Αυτη ειναι η σκληροτητα του γυαλιου οχι μαρκα. Αλλωστε αν δεις μολις το πηγαν 6 ευρω (το δικο σου λινκ βαζω) https://mymegastore.gr/product/prostateftiko-giali-othonis-full-cover-gia-xiaomi-redmi-note-4x/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 Γενικα το led δουλευει; πχ αν βαλεις καποιο προγραμμα τυπου led notification στο τεστ δουλευει; Βασικα εχεις δωσει αδειες στις εφαρμογες να χρησιμοποιουν το led? εχω δωσει αδεια στις εφαρμογες που με ενδιαφερουν,μην.τηλ.email.viber και στις ρυθμισεις και στις ρυθμισεις εφαρμογων ακολουθησα και καποιες οδηγιες αλλα λεντ αναβει μονο οταν φορτιζει.ισως ειναι bug της ρομ. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isskon Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 Το 4/64 έχει όντως τόσο μεγάλη διαφορά από το 3/32 στο ποσό πιο smooth είναι; Το εχουν αναφέρει κάποια παιδιά εδώ. Πάνω που ήμουν έτοιμος να πάρω το 3/32 (και αφού με τα χίλια ζόρια έχω αποκλείσει το honor 6x) μπαίνω τώρα σε ένα επιπλέον δίλημμα. καλησπέρα, για ποιο λόγο το απέκλεισες; ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 εχω δωσει αδεια στις εφαρμογες που με ενδιαφερουν,μην.τηλ.email.viber και στις ρυθμισεις και στις ρυθμισεις εφαρμογων ακολουθησα και καποιες οδηγιες αλλα λεντ αναβει μονο οταν φορτιζει.ισως ειναι bug της ρομ. Ισως ναι. Εβαλες αμεσως την ελληνικη developers? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 (edited) Τι εννοεις; Αυτη ειναι η σκληροτητα του γυαλιου οχι μαρκα. Αλλωστε αν δεις μολις το πηγαν 6 ευρω (το δικο σου λινκ βαζω) https://mymegastore.gr/product/prostateftiko-giali-othonis-full-cover-gia-xiaomi-redmi-note-4x/ 6+5 αντικαταβολη=11 το λεω γιατι παρηγκειλα και περιμενω. ----- προσθήκη μηνύματος 96 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ισως ναι. Εβαλες αμεσως την ελληνικη developers? το γ@..ο ειναι οτι την περασα σχετικα γρηγορα(https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26454-XTRV-7-6-22-H-%CE%BD%CE%AD%CE%B1-%CE%AD%CE%BA%CE%B4%CE%BF%CF%83%CE%B7%E2%80%8B-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82-MIUI-V8-ROM-%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CF%85%CF%84-%CE%B5%CE%BD%CE%B7%CE%BC%CE%AD%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B7-25-6-21-02/) 4-5 ημερες αλλα αμυδρα θυμαμαι οτι αναβε στις αναπαντητες.εννοω την μανησι την κρατησα 4-5 ημερες Edited June 26, 2017 by stauros2653 Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cerberus Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 Τι εννοεις; Αυτη ειναι η σκληροτητα του γυαλιου οχι μαρκα. Αλλωστε αν δεις μολις το πηγαν 6 ευρω (το δικο σου λινκ βαζω) https://mymegastore.gr/product/prostateftiko-giali-othonis-full-cover-gia-xiaomi-redmi-note-4x/ 6 ευρώ το πήρα κ εγώ κ με μεταφορικά κ αντικαταβολή έφτασε 11 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss567 Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 η συγκεκριμενη ειναι απο ex dialer(playstore) αλλα οπως εγραψα και η μανησια(της ρομ) ειναι το ιδιο.εχω περασει την 7.6.22 απο την ελληνικη κοινοτητα της xiaomi να και η φωτο Μπορείς να μας πεις τι θέμα έχεις επιλέξει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts