euromaster Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 χαχα, τι ειναι ωρε να κατσει ο Kernel? Μαγια? Περα απο την πλακα, το κινητο εινι φοβερα εθιστικο. Το υπερασα και ενα υποτυπωδες VR και γενικα δεν εχει μασησει πουθενα εως τωρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2017 πάντως σχετικά με τις sot έχει σημασία να αναφέρουμε ότι άλλη κατανάλωση έχει μια ώρα οθόνη αναμμένη για χρήση GPS, άλλη για μια ώρα σερφαρισμα, άλλη για μια ώρα να βλέπεις βίντεο.... Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BurningSkies Δημ. June 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2017 Ερώτηση... Παλιότερα έπαιζα πάντα με custom roms στα κινητά που είχα, είτε γιατί επεδίωκα το root και την αύξηση επιδόσεων, είτε γιατί η rom που συνόδευε το κινητό (πχ. το coolpad f1 που είχα πριν) ήταν προβληματική. Σήμερα με το note 4 δεν νιώθω αυτή την ανάγκη αφού μου φαίνεται μια χαρά η official global miui. Πάρα ταύτα θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει λειτουργική ανάγκη να παίξω με bootloaders, recovery κοκ. Αν πχ. μου κολλήσει για κάποιο λόγο η rom θα είναι απαραίτητο να κάνω τέτοια διαδικασία για να επανέλθει ή υπάρχει ενσωματωμένος τρόπος για επαναφορά; Επίσης θέλω να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς για ποιον λόγο δεν μου βρίσκουν οι console adb εντολές το κινητό. Ακολούθησα τις οδηγίες στα miui forums, πιστεύω ότι έχω περάσει σωστά τους drivers (τα windows βρίσκουν το κινητό κανονικά και έχω ενεργοποιημένο και το usb debugging στο τηλέφωνο) αλλά όταν τρέχω adb δεν βρίσκει συνδεδεμένη συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. June 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2017 Παιδιά, να πω μιας και ξέχασα πώς από 22 Μαΐου παρέλαβα 7 Ιούνιου από Bangood το 4/64. Μια βδομάδα νωρίτερα είχαν έρθει οι θήκες και μια μέρα νωρίτερα τα τζαμάκια - από ebay αυτά. Καλοδουλευτο,μπορείς να μας πεις τι κάμερες έχει το δικό σου;;; Πόσο το πήρες;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeJaVu Δημ. June 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2017 ειδα στο ιντερνετ οτι ο 625 υποστηριζει fast charge 3.0 αν βρω τετοιο φορτιστη,το τηλ θα υποστηριζει ομως?(fast charge 3.0) Ο επεξεργαστής μπορεί να υποστηρίζει, το κινητό όμως όχι. Έχω έναν QC 3.0 (2,1Α) και φορτίζει το ίδιο με αυτόν που έχει μέσα στο κουτί (2,0Α) Παράθεση Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. June 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2017 Ενας μηνας σχεδον στα χερια μου και θα περιγραψω τα συμπερασματα μου για τους ''νεους''. ΟΘΟΝΗ'' πολυ καλη με καλη πιστοτητα χρωματων και ικανοποιητικη φωτεινοτητα στον ηλιο. ΗΧΟΣ ΑΚΟΥΣΤΙΚΟΥ''αρκετα δυνατος καθαρος και για τους δυο συνομιλητες. ΗΧΟΣ ΗΧΕΙΟΥ''αρκετα δυνατος αλλα 2 κλικ ακομα θα τα ηθελα, απο ποιοτητα εγω ειμαι ικανοποιημενος. ΚΑΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑ''πολυ καλη την ημερα και σε καλο φωτισμο,το βραδυ εχει θεματακι. ΣΕΛΦΙ ΚΑΜΕΡΑ''καλη αποδοση οπως και η πισω μερα νυχτα κλπ για την τιμη του?ΟΚ. WI FI,GPS,BLUETOOTH,DATA''δουλευουν απροβληματιστα. ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΦΙΝΙΡΙΣΜΑ''αψογο δειχνη πολυ ακριβοτερο και ειναι ποιοτικο. MIUI''λιγο πελαγωτικο για πρωτη φορα,αλλα αρκετα παραμετροποιησιμο. ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΧΡΗΣΗΣ ΟΘΟΝΗ''ειναι αλαγκαριστο και λεια αισθηση στην οθονη. ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ''με gps,bluetooth,κλειστα.data,wi fi,email,gmail,fb,viber,καιρος,ανοιχτα.Σε αυτοματη φωτεινοτητα παντα,παιχνιδια δεν παιζω,βλεπω τιουμπ,σερφαρω,ομιλια,κλπ κραταει απο 100% ως το 20% οθονη 11 ωρες και αναμονη συσκευης 43 ωρες περιπου,αν περιμενω να παει 10% σιγουρα μια ωρα οθονη πλεον βγαζει ανετα,. ''ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ''που και που και μονο στο γιουτιουμπ κολλαει η περιστροφη της οθονης.Αυτααα. Η συσκευη ειναι ελληνικης αντιπροσωπειας. ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ οσοι το σκεφτονται,στην κατηγορια του δεν εχει ανταγωνισμο''σοβαρο.:):) Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. June 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2017 Ωσ κάτοχος, στα μείον του εγώ θα πρόσθετα την αργή απόκριση της οθόνης στην αφή (touch latency) και τη μη υποστήριξη 4G+ (LTE advanced). Αν μιλάμε για αγορά από Ελλάδα και επίσημη αντιπροσωπεία με 10-20€ παραπάνω παίρνεις το συνολικά καλύτερο Lenovo P2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. June 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2017 Ωσ κάτοχος, στα μείον του εγώ θα πρόσθετα την αργή απόκριση της οθόνης στην αφή (touch latency) και τη μη υποστήριξη 4G+ (LTE advanced). Αν μιλάμε για αγορά από Ελλάδα και επίσημη αντιπροσωπεία με 10-20€ παραπάνω παίρνεις το συνολικά καλύτερο Lenovo P2. Ποιο εχει 4g+ στην κατηγορια του ρε φιλε μου?Δεν ξερω κανενα γιαυτο ρωταω.:) Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2017 Ερώτηση... Παλιότερα έπαιζα πάντα με custom roms στα κινητά που είχα, είτε γιατί επεδίωκα το root και την αύξηση επιδόσεων, είτε γιατί η rom που συνόδευε το κινητό (πχ. το coolpad f1 που είχα πριν) ήταν προβληματική. Σήμερα με το note 4 δεν νιώθω αυτή την ανάγκη αφού μου φαίνεται μια χαρά η official global miui. Πάρα ταύτα θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει λειτουργική ανάγκη να παίξω με bootloaders, recovery κοκ. Αν πχ. μου κολλήσει για κάποιο λόγο η rom θα είναι απαραίτητο να κάνω τέτοια διαδικασία για να επανέλθει ή υπάρχει ενσωματωμένος τρόπος για επαναφορά; Επίσης θέλω να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς για ποιον λόγο δεν μου βρίσκουν οι console adb εντολές το κινητό. Ακολούθησα τις οδηγίες στα miui forums, πιστεύω ότι έχω περάσει σωστά τους drivers (τα windows βρίσκουν το κινητό κανονικά και έχω ενεργοποιημένο και το usb debugging στο τηλέφωνο) αλλά όταν τρέχω adb δεν βρίσκει συνδεδεμένη συσκευή. Δοκιμασες και αλλη θυρα usb? Αν μπορεις ανεβασε και ενα screenshot απο τη διαχειριση συσκευων. Κοιτα μια καλη rom ειναι η ελληνικη που ειναι stock based (αρα δεν χανεις τιποτα) αλλα ειναι σαφεστατα optimized. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. June 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2017 Μια χαρα ειναι η ρομ... Ειναι η τελευταια επισημη Ρομ.Μην αγχωνεστε για τα update επειδη το κινητο φοραει απο την μανα του την επισημη global Ρομ η οποια τα δινει ΟΤΑ αμεσα. Τελικά υπάρχει θέμα. Σε 8 στο με όλα κλειστά και με τον συγχρονισμό κλειστο από 100 στο 80. Τι κάνω; Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2017 Ωσ κάτοχος, στα μείον του εγώ θα πρόσθετα την αργή απόκριση της οθόνης στην αφή (touch latency) και τη μη υποστήριξη 4G+ (LTE advanced). Αν μιλάμε για αγορά από Ελλάδα και επίσημη αντιπροσωπεία με 10-20€ παραπάνω παίρνεις το συνολικά καλύτερο Lenovo P2. Βεβαια και παλι το ενα ειναι σκρουτζομαγαζο και το αλλο κωτσοβολος. Και αν κρινω απο lg/huawei, τα παραεισαγωγης αν εισαι ατυχος μπορει να παρει πανω απο μηνα η επισκευη ενω φυσικα δεν εχεις doa καταστηματος και ας λενε. Απο την αλλη βεβαια δυστυχως δεν εχεις αυτη την επιλογη στο redmi note 4 αφου αν πας σκρουτζομαγαζο εχεις εγγυηση μονο καταστηματος. Οποτε αναλογως τι θελεις μπορει να σε συμφερει το p2 με την 4αρα ram και amoled οθονη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. June 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2017 Φίλος πήρε το κινητό από to citismarket ...είναι φυσιολογικό να πεφτει χωρίς καρτα σιμ και με ολα κλειστα δηλ στην αναμονή σε7-8 ώρες 15% ?? Κλειστή η εξοικονόμηση φυσικα. Για πείτε λίγο φταίει η ρομ ή το κινητό έχει θέμα οποτε να το γυρίσουμε ?? να βαλει καρτα σιμ ολο κουλα .:rolleyes::rolleyes: Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. June 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2017 Ωσ κάτοχος, στα μείον του εγώ θα πρόσθετα την αργή απόκριση της οθόνης στην αφή (touch latency) και τη μη υποστήριξη 4G+ (LTE advanced). Αν μιλάμε για αγορά από Ελλάδα και επίσημη αντιπροσωπεία με 10-20€ παραπάνω παίρνεις το συνολικά καλύτερο Lenovo P2. 100 ευρώ πάνω εννοείς στο skroutz ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- να βαλει καρτα σιμ ολο κουλα .:rolleyes::rolleyes: Αν έχεις να προτείνεις κάτι πες το...αν όχι μην λες εξυπνάδες. Ευχαριστω. Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. June 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2017 100 ευρώ πάνω εννοείς στο skroutz ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν έχεις να προτείνεις κάτι πες το...αν όχι μην λες εξυπνάδες. Ευχαριστω. Σωπα ρε φιλαρακι που λεω εξυπναδες εχει ξαναγινει κουβεντα σε αλλο κινητο με το ιδιο θεμα 500 σελιδες πισω και 1 χρονο πριν και η λυση ηταν αυτη μολις εβαλε την σιμ και δουλεψε το λειτουργικο μειωθηκε η καταναλωση 50%.Εχει συμβει γιαυτο στο γραφω που αρπαχτηκες.:):) Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. June 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2017 Βεβαια και παλι το ενα ειναι σκρουτζομαγαζο και το αλλο κωτσοβολος. Και αν κρινω απο lg/huawei, τα παραεισαγωγης αν εισαι ατυχος μπορει να παρει πανω απο μηνα η επισκευη ενω φυσικα δεν εχεις doa καταστηματος και ας λενε. Απο την αλλη βεβαια δυστυχως δεν εχεις αυτη την επιλογη στο redmi note 4 αφου αν πας σκρουτζομαγαζο εχεις εγγυηση μονο καταστηματος. Οποτε αναλογως τι θελεις μπορει να σε συμφερει το p2 με την 4αρα ram και amoled οθονη. Δεν είναι μόνο η ραμ (αδιάφορο αφού στα περισσότερα η διαχείριση είναι για τα πανηγύρια) και η AMOLED οθόνη. Ειναι στη μέση η υποστήριξη carrier aggregation, η Nougat (που ήδη φοράει το P2), η μεγαλύτερη χωρητικότητα μπαταρίας και η πλήρως μεταλλικη κατασκευή. Να μην πάμε και σε επίπεδο λογισμικού που το Lenovo είναι εμφανώς πιο αερατο σε κάθε τι. Έτυχε να το πάρει φίλος και το βλέπω συχνά πυκνά σε χρήση. Όσον αφορά τη διαφορά τιμής, η Lenovo δίνει (αν δεν κάνω λάθος) διετή πανευρωπαϊκή εγγύηση στα smartphones της, οπότε και με σκρουτζομαγαζο ΝΟΜΙΖΩ πως δικαιούσαι επισκευή στην επίσημη αντιπροσωπεία. Τέλος πάντων οι τιμές τους είναι πολύ κοντα και οι διαφορές τους μεγαλύτερες. Για τα δικά μου κριτήρια τουλάχιστον. Τελειώνω το off topic εδω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2017 Δεν είναι μόνο η ραμ (αδιάφορο αφού στα περισσότερα η διαχείριση είναι για τα πανηγύρια) και η AMOLED οθόνη. Ειναι στη μέση η υποστήριξη carrier aggregation, η Nougat (που ήδη φοράει το P2), η μεγαλύτερη χωρητικότητα μπαταρίας και η πλήρως μεταλλικη κατασκευή. Να μην πάμε και σε επίπεδο λογισμικού που το Lenovo είναι εμφανώς πιο αερατο σε κάθε τι. Έτυχε να το πάρει φίλος και το βλέπω συχνά πυκνά σε χρήση. Όσον αφορά τη διαφορά τιμής, η Lenovo δίνει (αν δεν κάνω λάθος) διετή πανευρωπαϊκή εγγύηση στα smartphones της, οπότε και με σκρουτζομαγαζο ΝΟΜΙΖΩ πως δικαιούσαι επισκευή στην επίσημη αντιπροσωπεία. Τέλος πάντων οι τιμές τους είναι πολύ κοντα και οι διαφορές τους μεγαλύτερες. Για τα δικά μου κριτήρια τουλάχιστον. Τελειώνω το off topic εδω Δεν ειπα οτι δεν δικαιουσε εγγυηση απλα οτι ειναι παραεισαγωγης και εχεις πιο δευτερη αντιμετωπιση. Οσον αφορα το φοβερο σερβις αστο. Ειναι μακραν απο τις χειροτερς στην Ελλαδα αλλα ας μην το κανουμε θεμα. Εχουν πολιτικη αν μια συσκευη σου εχει καποιο προβλημα που προκληθηκε απο εσενα (πχ καμερα), να μην επισκευαζουν τυχον αλλο ασχετο προβλημα (πχ μικροφωνο) αν δεν πληρωσεις να επισκευασεις και αυτο που προκαλεσες εσυ. Μια αναζητηση θα σε πεισει και δυστυχως ειχα και προσφατη εμπειρια με πολλα τρεξιματα σε επιτροπη καταναλωτη κλπ. Και προσεξε ηταν απο MEDIAMARKT... ουτε καν παραεισαγωγης ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. June 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2017 Φίλος πήρε το κινητό από to citismarket ...είναι φυσιολογικό να πεφτει χωρίς καρτα σιμ και με ολα κλειστα δηλ στην αναμονή σε7-8 ώρες 15% ?? Κλειστή η εξοικονόμηση φυσικα. Για πείτε λίγο φταίει η ρομ ή το κινητό έχει θέμα οποτε να το γυρίσουμε ?? Εγω τις δυο πρωτες μερες ειχα το κινητο χωρις σιμ,ολα ανοικτα wifi,bluetooth,2 mail,αλλα δεν επεφτε η μπαταρια....Μην σε παρω στον λαιμο μου,δεν κανεις και μια δοκιμη με σιμ μηπως στρωσει;;; Φυσικα θα σου ελεγα για αρχη να κανεις μια επαναφορα,και βλεπεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. June 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2017 Εγω θα σου πρότεινα αυτή την θήκη. https://www.e-smartbuy.gr/thikes-kiniton/xiaomi/mofi-θηκη-προστασιας-flip-cover-με-παράθυρο-για-xiaomi-redmi-note-4-golden-5303-5304-proion?lang=el Την εχω επάνω στο κινητό και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος! Απλά ρώτα για σίγουρα στο κατάστημα αν είναι για το global note 4. Την συγκεκριμμένη πάντως εγώ την αγόρασα απο Aliexpress στα 8.41 ευρώ. Παιδιά δε ξέρω τις ανάγκες του καθενός αλλά θηκες εγώ παίρνω μόνο από ali. Τεράστια διαφορά στις τιμες, χώρια η ποικιλία Sent from my C103 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. June 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2017 Σωπα ρε φιλαρακι που λεω εξυπναδες εχει ξαναγινει κουβεντα σε αλλο κινητο με το ιδιο θεμα 500 σελιδες πισω και 1 χρονο πριν και η λυση ηταν αυτη μολις εβαλε την σιμ και δουλεψε το λειτουργικο μειωθηκε η καταναλωση 50%.Εχει συμβει γιαυτο στο γραφω που αρπαχτηκες.:):) Κοίτα νόμιζα πως μου έκανες πλάκα Για Το Χρόνια ασχολούμαι με κινητά και πρώτη φορά το ακούω. Γράψε λάθος.. .Αλλά και πάλι το 50 % είναι λιγο. Εδώ μιλάμε για 20% σε 8 ώρες με τίποτα μεσα. Θα κάνω μια επαναφορά εργοστασιακών και βλέπουμε. Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. June 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2017 Κοίτα νόμιζα πως μου έκανες πλάκα Για Το Χρόνια ασχολούμαι με κινητά και πρώτη φορά το ακούω. Γράψε λάθος.. .Αλλά και πάλι το 50 % είναι λιγο. Εδώ μιλάμε για 20% σε 8 ώρες με τίποτα μεσα. Θα κάνω μια επαναφορά εργοστασιακών και βλέπουμε. Ναι δεν καταλαβες εννοω το 50% του 20% δηλαδη 10% καταλωση σε 8 ωρες αναμονης. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2017 (edited) απο ebay ειπαμε οτι παιρνουμε θηκες,φιλμ να ειναι για 4Χ ετσι;οχι σκετο 4 Edited June 10, 2017 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stilskin Δημ. June 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2017 Παιδιά δε ξέρω τις ανάγκες του καθενός αλλά θηκες εγώ παίρνω μόνο από ali. Τεράστια διαφορά στις τιμες, χώρια η ποικιλία Sent from my C103 using Tapatalk Φίλε Νίκο και εγώ μαζί σου είμαι. Την συγκεκριμμένη θήκη την αγόρασα την ίδια μέρα που παράγγειλα το κινητό μου απο Κίνα. https://www.aliexpress.com/item/xiaomi-redmi-note-4-global-version-case-book-flip-luxury-leather-silicone-funda-mofi-phone-case/32805445040.html?spm=2114.13010608.0.0.dFe2rS Για να φτάσει σε εμένα έκανε 27 μέρες, χωρίς αγχος βέβαια γιατί δεν την χρειαζόμουν άμεσα αφού δεν είχα το κινητό στα χέρια μου. Με 4 ευρώ διαφορά αγορά απο Ελλάδα και παραλαβή σε ελάχιστες μέρες θα έλεγα οτι σίγουρα αξίζει στην συγκεκριμμένη περίπτωση, ειδικά αν έχεις το κινητό και ψάχνεις θήκη άμεσα. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/534985 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2017 MIUI 8.2 σταθερή 8.2.5.0(MCFMIDL) Εκδοση βασικού φάσματος-8953_GEN_PACK-1 .87223.1.88508.1 Κλειστό GPS Τελικά το GPS ήταν ανοιχτό. Πως μου ξέφυγε αυτο !!! Λες και ειμαι κανας noobas, Θα το δω πως θα πάει αλλα πείτε μου για την ρομ αν ειναι οκ. το gps και ανοιχτο να ειναι εαν δεν εχεις ενεργοποιησει ιστορικο τοποθεσιας ,και δεν ανοιξεις εφαρμογη πλοηγησης δεν καταναλωνει παραπανω μπαταρια παντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lumpenarian Δημ. June 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2017 (edited) Παιδιά δε ξέρω τις ανάγκες του καθενός αλλά θηκες εγώ παίρνω μόνο από ali. Τεράστια διαφορά στις τιμες, χώρια η ποικιλία Sent from my C103 using Tapatalk Εντάξει κι εγώ έχω πάρει πράγματα από το Ali αλλά την τελευταία φορά μου κράτησε 2 η 2,5 ανά αγορά για συνάλλαγμα ή κάτι τέτοιο και μετά από ένα μήνα το ένα αντικείμενο ακόμη φεύγει από Κίνα ενώ το άλλο βολοδέρνει κάπου Αθήνα. Για προϊόντα που δεν βρίσκεις καν εδώ πέρα κι άλλα που έχουν τεράστια διαφορά τιμής, είναι καλό το Ali (πολύ καλό θα ήταν αν είχε και καμιά paypal). Αλλά για 4-5 ευρώ και για να μη περιμένεις ένα - δύο μήνες χωρίς θήκη, δεν αξίζει. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ερώτηση... Παλιότερα έπαιζα πάντα με custom roms στα κινητά που είχα, είτε γιατί επεδίωκα το root και την αύξηση επιδόσεων, είτε γιατί η rom που συνόδευε το κινητό (πχ. το coolpad f1 που είχα πριν) ήταν προβληματική. Σήμερα με το note 4 δεν νιώθω αυτή την ανάγκη αφού μου φαίνεται μια χαρά η official global miui. Πάρα ταύτα θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει λειτουργική ανάγκη να παίξω με bootloaders, recovery κοκ. Αν πχ. μου κολλήσει για κάποιο λόγο η rom θα είναι απαραίτητο να κάνω τέτοια διαδικασία για να επανέλθει ή υπάρχει ενσωματωμένος τρόπος για επαναφορά; Επίσης θέλω να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς για ποιον λόγο δεν μου βρίσκουν οι console adb εντολές το κινητό. Ακολούθησα τις οδηγίες στα miui forums, πιστεύω ότι έχω περάσει σωστά τους drivers (τα windows βρίσκουν το κινητό κανονικά και έχω ενεργοποιημένο και το usb debugging στο τηλέφωνο) αλλά όταν τρέχω adb δεν βρίσκει συνδεδεμένη συσκευή. Εαν θυμάμαι καλά (έχω να ασχοληθώ 1 χρόνο περίπου) μπορεί να έχεις 32-bit pc κι αυτό να προκαλεί δυσλειτουργία. Edited June 10, 2017 by Lumpenarian Παράθεση My Hall of Fame: Motorola V360, Samsung E590 & F700. 6.3.28 Xiaomi R3 'IDO' - 2/16 - Gold-Black (custom) - Global Dev 7.6.08 Xiaomi RN4 'MIDO' - 3/32 - All Black - Global Stable Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. June 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2017 Εγώ παρήγγειλα ταυτόχρονα με τη συσκευή μια θήκη απο αλι, λαστιχένια με 1 ευρω. Μπλε σκούρο χρώμα. Πολύ ωραία. Η θήκη ήρθε προχθες. Περιμένω το τηλέφωνο Sent from my C103 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts