Antretng Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 Αν ειναι οντως το global μιλαμε για τιμη χωμα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 Παιδιά τις γράφουν τις μπάντες στην περιγραφή....... Ενα τηλ πάντως θα το κάνω πάντως για το ονόρε της ιστορίας :) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 (edited) Το 4 64 απο ali ή geekbuying ? Τι λέτε. οι τιμές σχεδόν ίδιες στο geek μου ειπαν οτι δεν εχει Ελληνικα ρωτα τους παλι στο chat ενω στο αλι εχει κανoνικα Ελληνικα Edited June 8, 2017 by patrik Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 Παιδιά τις γράφουν τις μπάντες στην περιγραφή....... Ενα τηλ πάντως θα το κάνω πάντως για το ονόρε της ιστορίας :) Κανε τη καλη :) Παντως και 800αρα να μην εχει, παραμενει πολυ καλη τιμη για οποιον δεν ειναι deal breaker η ελλειψη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elektronaut Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 στο geek μου ειπαν οτι δεν εχει Ελληνικα ρωτα τους παλι στο chat ενω στο αλι εχει κανινικα Ελληνικα http://i.imgur.com/xVKnn2N.png παιδιά την global έκδοση διαλέγουμε και είναι και με την 800αρα και με φορτιστή ΕU και προφανώς και με global rom ΑΡΑ επίσημα multilanguage δε χρειάζεται να σου επιβεβαιώσει κανείς κάτι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 http://i.imgur.com/xVKnn2N.png παιδιά την global έκδοση διαλέγουμε και είναι και με την 800αρα και με φορτιστή ΕU και προφανώς και με global rom ΑΡΑ επίσημα multilanguage δε χρειάζεται να σου επιβεβαιώσει κανείς κάτι Εφοσον του εχουν αφησει τη μαμα global rom και δεν βαλουν δικη τους μαϊμουδορομ. Φυσικα αυτο μπορει να ισχυει σε οποιοδηποτε κινητο και αν σου ερθει με μαϊμου εννοειται πως φλασαρεις την official. Οποτε για μενα δεν τιθεται θεμα. Και ελληνικα να μην εχει το πολυ πολυ φλασαρεις official stable. Ειναι μεσα στο παιχνιδι και το φλασαρισμα οταν αγοραζεις απο κινα και οχι αντιπροσωπεια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 Κανε τη καλη :) Παντως και 800αρα να μην εχει, παραμενει πολυ καλη τιμη για οποιον δεν ειναι deal breaker η ελλειψη. ΔΕΝ ΕΧΕΙ , Μίλησα μαζί τους (και με τα 2 καταστήματα ) και μου είπαν ότι το έχουν τσεκάρει. οπότε η χαμηλότερη τιμή αυτή την στιγμή είναι στο my gad 237 € Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elektronaut Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 Εφοσον του εχουν αφησει τη μαμα global rom και δεν βαλουν δικη τους μαϊμουδορομ. Φυσικα αυτο μπορει να ισχυει σε οποιοδηποτε κινητο και αν σου ερθει με μαϊμου εννοειται πως φλασαρεις την official. Οποτε για μενα δεν τιθεται θεμα. Και ελληνικα να μην εχει το πολυ πολυ φλασαρεις official stable. Ειναι μεσα στο παιχνιδι και το φλασαρισμα οταν αγοραζεις απο κινα και οχι αντιπροσωπεια... δεν έχουν λόγο να βάλουν μαιμουδόROM. αυτό είχε νόημα όταν δεν υπήρχε global έκδοση και προσπαθούσαν να πουλήσουν στον υπόλοιπο κόσμο τις κινεζικές εκδόσεις. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καποιος ανεφερε σε ερωτηση μου πως ολα τα 4/64 εχουν 800ααρα.Να βγαινουν και σε αυτο διαφορετικες εκδοσεις? και τα 4/64 προφανώς βγαίνουν σε global και non global http://i.imgur.com/Yt8HR2b.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 δεν έχουν λόγο να βάλουν μαιμουδόROM. αυτό είχε νόημα όταν δεν υπήρχε global έκδοση και προσπαθούσαν να πουλήσουν στον υπόλοιπο κόσμο τις κινεζικές εκδόσεις. Μια χαρα εχω δει global με μαϊμουδορομ. ;) Το οτι ειναι global δεν σου εξασφαλιζει οτι δεν θα χουν βαλει custom rom. Αλλο τι εκδοση ειναι το κινητο (φορτιστης/μπαντες) και αλλο το αν θα ειναι σωστοι και θα του χουν αφησει την official rom (ειτε global ειτε china) ή αν βαλαν δικη τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 2 ερωτήσεις τι είναι το εικονίδιο δίπλα στο Bluetooth ; και, δείτε την φώτο, δεν έχει πχ να διαλέξω ήχο από τους ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΈΝΟΥΣ του κινητού για το Viber! υπάρχει λύση; πάντως μπαταρία από το πρωί στις 9 με 40 λεπτά οθόνη είναι στο 85%.με όλα ανοιχτά 4g, GPS, bt συγχρονισμοι Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 οπότε η χαμηλότερη τιμή αυτή την στιγμή είναι στο my gad 237 € καλά αυτό δεν εχει το τηλέφωνο όμως Sent from my LG-H960 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 καλά αυτό δεν εχει το τηλέφωνο όμως Sent from my LG-H960 using Tapatalk τι εννοείς ? Το αναφέρει κανονικά με διαθεσιμότητα 4-10 εργάσιμες , ψέματα γράφει ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 τι εννοείς ? Το αναφέρει κανονικά με διαθεσιμότητα 4-10 εργάσιμες , ψέματα γράφει ? δεν είναι άμεσα διαθέσιμο Sent from my LG-H960 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 δεν είναι άμεσα διαθέσιμο Sent from my LG-H960 using Tapatalk Ε καλα, ουτως ή αλλος επαρχια ειναι. Δεν ειναι οτι θα το παιρνες απο το καταστημα αμεσα. Αλλωστε αλλο 4-10 μερες και αλλο 20-30 απο Κινα. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 τι σχέση έχει η παραλαβή με την διαθεσιμότητα? Sent from my LG-H960 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stydio Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 http://i.imgur.com/xVKnn2N.png παιδιά την global έκδοση διαλέγουμε και είναι και με την 800αρα και με φορτιστή ΕU και προφανώς και με global rom ΑΡΑ επίσημα multilanguage δε χρειάζεται να σου επιβεβαιώσει κανείς κάτι Παρακάτω όμως στις γλώσσες δεν εχει τα Ελληνικά. Αν τώρα τα έχουν και απλως δεν είναι ενημερωμένοι αλλο θέμα αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 Παρακάτω όμως στις γλώσσες δεν εχει τα Ελληνικά. Αν τώρα τα έχουν και απλως δεν είναι ενημερωμένοι αλλο θέμα αυτό. Οπως ειπα και προηγουμενως, πρεπει να εισαι ετοιμος για φλασαρισμα για οποιοδηποτε κινητο παρεις απο Κινα ακομα και αν εχει ελληνικα (παντα ενεχει κινδυνος μαιμουδορομ). Οποτε τι σημασια εχει αν εχει ελληνικα ή οχι; Απλα φλασαρεις τη ρομ που θελεις και εισαι ετοιμος ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stydio Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 Μιλησα στο τσατ με geekbuying και ειπαν οτι Ελληνικά δεν εχουν.. αν τώρα φλασαρεις κλπ είναι άλλη υπόθεση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 2 ερωτήσεις τι είναι το εικονίδιο δίπλα στο Bluetooth ; και, δείτε την φώτο, δεν έχει πχ να διαλέξω ήχο από τους ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΈΝΟΥΣ του κινητού για το Viber! υπάρχει λύση; πάντως μπαταρία από το πρωί στις 9 με 40 λεπτά οθόνη είναι στο 85%.με όλα ανοιχτά 4g, GPS, bt συγχρονισμοι Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ουδείς γνωρίζει; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 Πανω από 3 χρόνια σε xiaomi πρώτη φορά το βλέπω, μήπως έχεις σύνδεση κανένα Bluetooth hands-free;; Τι κόλλημα είναι αυτό με τα ελληνικά;; όταν παραλάβετε και δείτε καμιά μαϊμού rom απλά περνάτε την επίσημη global και όλα καλά. Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 Πανω από 3 χρόνια σε xiaomi πρώτη φορά το βλέπω, μήπως έχεις σύνδεση κανένα Bluetooth hands-free;; Τι κόλλημα είναι αυτό με τα ελληνικά;; όταν παραλάβετε και δείτε καμιά μαϊμού rom απλά περνάτε την επίσημη global και όλα καλά. Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ε, ναι με Bluetooth είναι φαίνεται και από το εικονίδιο του bt. επίσημη stable δεν έχω; το σχέση έχουν τα ελληνικά; εγώ ρωτάω γιατί στο Viber πχ δεν μου δείχνει τους ήχους τους προεγκατεστημενους! σε εσάς τους δείχνει η όλοι έχετε τον μαμά ήχο ειδοποίησης στο Viber? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 (edited) Εμένα τώρα που το είδα με αφήνει να βάλω ότι ήχο θέλω τι να πω Edited June 8, 2017 by chios Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
compass Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 Μηπως μπορει καποιος να με βοηθήσει; Το led των ειδοποιήσεων μου αναβει μονο στις χαμενες κλησεις. Σε οτιδηποτε αλλο δεν αναβει. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ουδείς γνωρίζει; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το συνδεδεμενο bt ειναι. Μου το βγαζει κι εμενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 Μηπως μπορει καποιος να με βοηθήσει; Το led των ειδοποιήσεων μου αναβει μονο στις χαμενες κλησεις. Σε οτιδηποτε αλλο δεν αναβει. Ανοιξε την εφαρμογη που θες να λαβει το led στις ειδοποιησεις => πατα το κουμπι του multitasking => συρε την εφαρμογη προς τα κατω => πατα γραναζακι => πηγαινε ειδοποιησεις => ενεργοποιησε το led. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
compass Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 Ανοιξε την εφαρμογη που θες να λαβει το led στις ειδοποιησεις => πατα το κουμπι του multitasking => συρε την εφαρμογη προς τα κατω => πατα γραναζακι => πηγαινε ειδοποιησεις => ενεργοποιησε το led. Πετυχε!! Ευχαριστω πολυ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts