Jump to content

Redmi Note 4 Global Edition (Redmi Note 4X)

celtic1453
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ή πατας το εικονιδιο απο το συρταρι πανω. Τελος μπορεις να ενεργοποιησης την χειρονομια με τα 3 δαχτυλα. ;)

Απο που μπορώ να ενεργοποιήσω την χειρονομία με τα 3 δάχτυλα;;;

Η επιλογή το 4/64 αξίζει πιστεύετε?

Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

αν αξίζει χρηματικά εννοείς; γιατί προφανώς έχεις κέρδος. τα 4GB εχουν διαφορά από τα 3 ( τα περισσότερα δεν έχουν νόημα ακόμα )

και τα 64GB σου δίνουν άνεση ειδικά αν σκέφτεσαι να το χεις δίκαρτο!

χρηματικά το κρίνεις μετα. από ελλάδα έχει 245 ( απ' έξω 160-170 και μάλιστα από το ali ακόμα πιο φτηνά ). άρα απέξω αξίζει.

το 3/32 αξίζει από δω όπως σου αναφέρθηκε νωρίτερα γιατί η διαφορά ειναι μικρή και σε σχέση με την τιμή στα σκρουτζομάγαζα, αλλά και σε σχέση με την τιμή του 4/64

Μαλλον θα το διακυνδυνεψω και θα το παρω απ εξω.Λυπαμαι το κατοσταρικο καπελο..

Ψαξε για κανενα μεταχειρισμενο?

LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

αν αξίζει χρηματικά εννοείς; γιατί προφανώς έχεις κέρδος. τα 4GB εχουν διαφορά από τα 3 ( τα περισσότερα δεν έχουν νόημα ακόμα )

και τα 64GB σου δίνουν άνεση ειδικά αν σκέφτεσαι να το χεις δίκαρτο!

χρηματικά το κρίνεις μετα. από ελλάδα έχει 245 ( απ' έξω 160-170 και μάλιστα από το ali ακόμα πιο φτηνά ). άρα απέξω αξίζει.

το 3/32 αξίζει από δω όπως σου αναφέρθηκε νωρίτερα γιατί η διαφορά ειναι μικρή και σε σχέση με την τιμή στα σκρουτζομάγαζα, αλλά και σε σχέση με την τιμή του 4/64

Δεν νομιζω να δεις διαφορα απο τη Ram. Οπως ειστε ολοι πατηστε και δειτε ποσοι ελευθερη Ram εχετε. Οι περισσοτεροι θα εχετε 1GB Ram και καποιοι λιγοι θα ειστε στα 800 mb. Οποτε ο κυριος λογος που θα πας στη μεγαλυτερη εκδοση ειναι για το 64αρη αποθηκευτικο που ειναι must αν το δουλευεις ως δικαρτο.

Οσον αφορα τη τιμη αφενως καπου 235 το βρισκεις ελλαδα αφετερου μεχρι να σου ρθει απ'εξω μην παρεις και ορκο οτι θα παραμεινει ιδια η διαφορα σε ευρω. Σιγουρα θα πεσει κανα 20αρικο ακομα η τιμη σε κανα μηνα (νεοφερτο γαρ). Οποτε κανα 60αρη υπολογιζε τη διαφορα αν δεν περασεις τελωνειο. ;)

Edited by Antretng

Δεν νομιζω να δεις διαφορα απο τη Ram. Οπως ειστε ολοι πατηστε και δειτε ποσοι ελευθερη Ram εχετε. Οι περισσοτεροι θα εχετε 1GB Ram και καποιοι λιγοι θα ειστε στα 800 mb. Οποτε ο κυριος λογος που θα πας στη μεγαλυτερη εκδοση ειναι για το 64αρη αποθηκευτικο που ειναι must αν το δουλευεις ως δικαρτο.

Οσον αφορα τη τιμη αφενως καπου 235 το βρισκεις ελλαδα αφετερου μεχρι να σου ρθει απ'εξω μην παρεις και ορκο οτι θα παραμεινει ιδια η διαφορα σε ευρω. Σιγουρα θα πεσει κανα 20αρικο ακομα η τιμη σε κανα μηνα (νεοφερτο γαρ). Οποτε κανα 60αρη υπολογιζε τη διαφορα αν δεν περασεις τελωνειο. ;)

Το μοντελο που μιλαμε εχει σναπντραγκον;625

Γιατι σε μενα εχει 1,4 ως 1,7 παντα ελευθερα

Το μοντελο που μιλαμε εχει σναπντραγκον;625

Γιατι σε μενα εχει 1,4 ως 1,7 παντα ελευθερα

Ακριβως. Αυτο που ηθελα να πω ειναι οτι μενει τοση μνημη ελευθερη που δεν θα καταλαβεις διαφορα με τη 4αρα Ram.

Παντως τα 1.7 μου φαινονται υπερβολικα πολλα. Μηπως κανεις εκκαθαριση μνημης; Αν ναι γενικα να ξερεις οτι προτιμοτερο ειναι να μην κανουμε εκτος και αν διωξουμε απο την μνημη εφαρμογη που ξερουμε με σιγουρια οτι δεν θα χρησιμοποιησουμε για αρκετες ωρες.

Ακριβως. Αυτο που ηθελα να πω ειναι οτι μενει τοση μνημη ελευθερη που δεν θα καταλαβεις διαφορα με τη 4αρα Ram.

Παντως τα 1.7 μου φαινονται υπερβολικα πολλα. Μηπως κανεις εκκαθαριση μνημης; Αν ναι γενικα να ξερεις οτι προτιμοτερο ειναι να μην κανουμε εκτος και αν διωξουμε απο την μνημη εφαρμογη που ξερουμε με σιγουρια οτι δεν θα χρησιμοποιησουμε για αρκετες ωρες.

Ναι κανω οποτε βγαλει σηματακι αλλα εγω απο την αλλη εχω ελαχιστες εφαρμογες.Και 1 να μενει ελευθερο παλι ρολοϊ θα δουλευει μη ξεχναμε οτι το συστημα αν χρειαστει απελευθερωνει μονο του πορους.:)

Ναι αλλα δεν θα του αντικαταστασει την στοκ. Ο φιλος δεν θελει ουτε να το βλεπει το δευτερο app :lol:

Ας πουμε στο g2 εγω δεν χρησιμοποιουσα τη στοκ γιατι λαγκαρε αρκετα. Δεν πρεπει να τα βλεπουμε δεσμευτικα τα stock apps.

Δε θα το περάσει ως ενημέρωση πάνω από την υπάρχουσα; Θα το αντιληφθεί ως διαφορετική;

Επίσης, τώρα που το θυμήθηκα, νομίζω οι devs του διπλανού forum είχαν πει ότι πλέον η MIUI υποστηρίζει native τους 160 χαρακτήρες και δε χρειάζεται mod, παρά μόνο να έχεις γλώσσα συστήματος τα Ελληνικά για να σου εμφανιστεί η επιλογή που ενεργοποιεί τους 160. Δεν ξέρω αν έχει ξανά αλλάξει κάτι..

Δε θα το περάσει ως ενημέρωση πάνω από την υπάρχουσα; Θα το αντιληφθεί ως διαφορετική;

Επίσης, τώρα που το θυμήθηκα, νομίζω οι devs του διπλανού forum είχαν πει ότι πλέον η MIUI υποστηρίζει native τους 160 χαρακτήρες και δε χρειάζεται mod, παρά μόνο να έχεις γλώσσα συστήματος τα Ελληνικά για να σου εμφανιστεί η επιλογή που ενεργοποιεί τους 160. Δεν ξέρω αν έχει ξανά αλλάξει κάτι..

Μήπως εννοούσαν για την custom ελληνική ρομ;

Παιδια δευτερη μερα με ελληνικη Rom και 2 σερι βραδια δεν ξοδεψε τιποτα απο μπαταρια. 74% το αφηνα 74% το εβρισκα το πρωι ενω παλια εχανα 2%. Δεν ξερω αν ειναι λογω της nougat που βασιζεται η dev ή λογο τροποποιησεων που εκανε η ελληνικη κοινοτητα αλλα το τουμπανο σε αυτονομια εγινε ακομα πιο τουμπανο.

Οχι γιατι ειναι εφαρμογη συστηματος και η εγκατασταση που θα κανεις θα ειναι εφαρμογη χρηστη (πανε διαφορετικο φακελο). Αλλωστε δεν εχεις αδεια τροποποιησης/σβησιματος των εφαρμογων συστηματος. Το αλλο που λες ειναι για την ελληνικη Rom.

Edited by Antretng

καταρχήν ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εδώ για τις πολύτιμες πληροφορίες, το κινητό είναι πάρα πολύ καλό, η αγορά έγινε από mytel. gr επίσης παρά πολύ ευγενικοί. ένα θα πω αυτονομία μπαταρίας από άλλο πλανήτη!!!!

Για όποιον δεν το έχει προσέξει με άλλη εφαρμογή κάμερας υποστηρίζει κανονικά καταγραφή 4k βίντεο

Για όποιον δεν το έχει προσέξει με άλλη εφαρμογή κάμερας υποστηρίζει κανονικά καταγραφή 4k βίντεο

Μιας και το πες να υπενθυμισω και τον οδηγο μου για 30 καρε σε χαμηλο φωτισμο. https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/24789-%CE%9F%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CE%BF%CF%82-%CE%B2%CE%B9%CE%BD%CF%84%CE%B5%CE%BF-30-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%B5-%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CE%BC%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%83%CE%B5-%CF%87%CE%B1%CE%BC%CE%B7%CE%BB%CE%BF-%CF%86%CF%89%CF%84%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%BF-manual-camera/

Αν καταφερουμε να βγαλουμε ακρη και με τον ηχο καλα θα ναι. Τωρα που ειμαι και ρουταρισμενος το σ/κ θα ψαχτω λιγο.

Καλώς σας βρήκα κι εγώ. Πρώτη φορά με Xiaomi, προερχόμενος από Galaxy S6.

Είχα πάρει πριν ένα μήνα περίπου το συγκεκριμένο κινητό για τον αδερφό μου και έπαθα την πλάκα μου με την μπαταρία (συγκριτικά με το S6 που την κατάπινε), οπότε λοιπόν αποφάσισα να το πάρω κι εγώ (Gearbest στα 155€).

2η μέρα ΦΟΥΛ χρήσης (40 ώρες με μπαταρία) και ακόμη στο 20% (με 7 ώρες ενεργή οθόνη!).

Εντάξει, η μεγάλη απογοήτευση (αναμενόμενο άλλωστε) ήταν στην κάμερα, αλλά μη τα θέλουμε και όλα δικά μας (Samsung αισθητήρας και σε μένα).

Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro

Ψαξε για κανενα μεταχειρισμενο?

Το παραγγειλα από bangood το 3/32 τελικά.

Υπομονή τώρα.

Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Υπάρχει περίπτωση να κάνουμε ερώτηση σε μαγαζί αν έχει συσκευές με sony αισθητήρα;; θα το ψάξουν; έτσι κι αλλιώς τις ανοίγουν τις συσκευασίες

Στάλθηκε από το Coolpad 8675-W00 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Υπάρχει περίπτωση να κάνουμε ερώτηση σε μαγαζί αν έχει συσκευές με sony αισθητήρα;; θα το ψάξουν; έτσι κι αλλιώς τις ανοίγουν τις συσκευασίες

Στάλθηκε από το Coolpad 8675-W00 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν υπαρχει και περιπτωση για να το δουν πρεπει να ενεργοποιησουν κινητο να ανοιξουν κερνελ για να το δουν οποτε ξεχνατο.:(:(

Από πότε τις ανοίγουν; Εμένα σφραγισμένο ηταν. Άλλωστε δεν νομίζω ότι υπάρχουν πια sony στην αγορα.

Επειδή πολλά γράφονται εδώ για τη διάρκεια της μπαταρίας του συγκεκριμένου κινητού, ας πω και τα εξής:

Η διάρκεια της μπαταρίας είναι όντως εξαιρετική, κάτι που συμβαίνει χάρις στη μεγάλη χωρητικότητά της αλλά και τον Snapdragon 625 που είναι οικονομικός. Όμως η αρχική εντύπωση σίγουρα προκύπτει και εξαιτίας του MIUI, το οποίο είναι αρκετά περιοριστικό: όταν εξ ορισμού οι εφαρμογές δεν τρέχουν στο background, δεν συγχρονίζονται, δεν εμφανίζουν ειδοποιήσεις κ.λπ., είναι προφανές ότι η διάρκεια της μπαταρίας θα είναι πολύ μεγαλύτερη καθώς το τηλέφωνο δεν κάνει σχεδόν τίποτα! Όμως με όλους αυτούς τους περιορισμούς, το τηλέφωνο χάνει σημαντικά από τη χρησιμότητά του (τουλάχιστον για κάποιους): μηνύματα αργούν πολύ να φτάσουν, ειδοποιήσεις εξαφανίζονται, κ.λπ.

Προσωπικά βαρέθηκα να αναρωτιέμαι αν χάνω κάτι, και έχω ανοίξει σχεδόν όλες τις εφαρμογές. Πλέον η μπαταρία πέφτει με... ορατό ρυθμό, ενώ με τις προκαθορισμένες ρυθμίσεις εφαρμογών απλώς νόμιζα ότι δεν έπεφτε ποτέ :) Ακόμα η αυτονομία είναι πάρα πολύ καλή, αλλά κάπως λιγότερο.

Και τέλος, όταν συγκρίνουμε με άλλα κινητά, καλό είναι να συγκρίνουμε με παρόμοιες ρυθμίσεις και όχι με εντελώς διαφορετικές...

• The title was changed to Redmi Note 4 Global Edition (Redmi Note 4X)