imbalanced Δημ. May 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2017 Καλησπέρα αξίζει τελικά τα χρήματα του ; έχει κάποιο θέμα ; σκέφτομαι να δώσω το 6s και να πάρω αυτό γιατί θέλω μεγαλύτερη οθόνη και μεγάλη μπαταρία η χρήση που κάνω είναι μέτρια κανα clash Royale Facebook Viber κτλπ πιστευτέ θα με καλύψει; Παράθεση nokia 3310 ->sony ericsson w995 -> iphone 3g -> x10 mini -> s3 -> s5 -> g3 32/3 -> xperia z3 -> iphone 6s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tollisth Δημ. May 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2017 Καλησπέρα αξίζει τελικά τα χρήματα του ; έχει κάποιο θέμα ; σκέφτομαι να δώσω το 6s και να πάρω αυτό γιατί θέλω μεγαλύτερη οθόνη και μεγάλη μπαταρία η χρήση που κάνω είναι μέτρια κανα clash Royale Facebook Viber κτλπ πιστευτέ θα με καλύψει; Από διεργασίες δεν τίθεται καν θέμα με 62000 antutu και 3GB ram είναι μια χαρά,οθόνη πάνω του μετρίου,ωραία κατασκευή,μεγάλη μπαταριά γενικά σε αυτά τα χρήματα τα χαρακτηριστικα του είναι πολύ καλά,προερχόμενος από 6s ίσως σε ξενερώσει η κάμερα εκτός αν δεν ασχολείσαι τότε δεν υπάρχει θέμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imbalanced Δημ. May 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2017 Νταξει κάπου πρέπει να κάνω και θυσίες είναι και 250 ευρώ φθηνότερη συσκευή πάντως κανα θέμα σεν έχει ; διάβαζα προβλήματα με τος κλήσεις λύθηκαν ; Παράθεση nokia 3310 ->sony ericsson w995 -> iphone 3g -> x10 mini -> s3 -> s5 -> g3 32/3 -> xperia z3 -> iphone 6s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. May 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2017 Νταξει κάπου πρέπει να κάνω και θυσίες είναι και 250 ευρώ φθηνότερη συσκευή πάντως κανα θέμα σεν έχει ; διάβαζα προβλήματα με τος κλήσεις λύθηκαν ; Εγώ προβλήματα με τις κλήσεις δεν έχω,είμαι επαρχία και δουλεύει άψογα... Η κάμερα του είναι μέτρια,αλλά σαν συσκευή αξίζει ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. May 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2017 Εγώ προβλήματα με τις κλήσεις δεν έχω,είμαι επαρχία και δουλεύει άψογα... Η κάμερα του είναι μέτρια,αλλά σαν συσκευή αξίζει ..... Μια απ τα ίδια και εγώ. Ο μόνος λόγος που με κάνει να σκέφτομαι να το δώσω είναι για να πάω στο 4/64 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. May 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2017 Μια απ τα ίδια και εγώ. Ο μόνος λόγος που με κάνει να σκέφτομαι να το δώσω είναι για να πάω στο 4/64 Εγώ δεν μπαίνω καν στην διαδικασία αυτή....Θα το κρατήσω μεχρι να βγει το καινούργιο 1+ με την προϋπόθεση να είναι η αδιάβροχο ή να αντέχει λίγο το νερό... Αλλιώς περνώ το 1+3Τ .....Αλλά να πάρω το 4/64 με τπτ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. May 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2017 Θα δοκιμάσω να κλείσω gps και εφαρμογές google (το google assistant φαντάζομαι εννοείς?). Επίσης λέω να απεγκαταστήσω κάποιες εφαρμογές (έχω πάρα πολλές) μήπως και κάποια δημιουργεί πρόβλημα. Άλλη συσκευή δεν έχω για να δω πόσες ώρες βγάζει δυστυχώς. Όχι μία κάρτα έχω μόνο και οι 5 ώρες είναι από 100% στο 20% περίπου. Μου έκανε εντύπωση που ο φίλος πιο πάνω είχε 50% μπαταρία και 5 ώρες οθόνη ήδη. Ακριβώς την ίδια χρήση κάνω κι εγώ!! :lol::lol: Οπότε και σένα το android έχει πολύ κατανάλωση και περίπου συνολικά έχεις κανα 6ωρο μπαταρία? Άρα δεν πρέπει να έχουμε μεγάλη διαφορά... Οχι μονο. Περαν απο google now θελουμε να κλεισουμε και τους συγχρονισμους. Αν πας στις ρυθμισεις->αλλοι λογαριασμοι->google κλεισε τα ολα (θα κανεις οποτε θες εσυ update τις επαφες σου) εκτος και αν χρησιμοποιεις καποιο απο αυτα. Μετα πηγαινε μπαταρια->διαχειριση χρησης εφαρμογων->εφαρμογες και επελεξε οτιδηποτε δεν χρησιμοποεις της google να μην τρεχει στο παρασκηνιο. Ετσι θα σταματησει να κανει συνεχεια request το location. Τελος πηγαινε ρυθμισεις τοποθεσιας->ιστορικο τοποθεσιας google και καντο ανενεργο. Βεβαια και παλι αν εχεις κακο σημα τοτε θα σου ρουφαει περισσοτερο απο οτι στους αλλους. ;) ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μολις το (ξανα)πηρα απο το Mytel.gr στα 181 ευρω http://www.mytel.gr/index.php?route=product/product&product_id=9540 Γραφει Global Version και Model number 2016102, μαυρο χρωμα, 3.2017 με samsung camera. Με το που το ανοιξα ξεκινησε να κατεβαζει την 8.2.7.0. Με το που βρω χρονο θα ξεκλειδωσω/ρουταρω να σας σιγουρεψω και τις μπαντες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imbalanced Δημ. May 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2017 Με τις μπάντες τι παίζει ; από που ψωνίζουμε για να έχουμε 800αρα Παράθεση nokia 3310 ->sony ericsson w995 -> iphone 3g -> x10 mini -> s3 -> s5 -> g3 32/3 -> xperia z3 -> iphone 6s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. May 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2017 Με τις μπάντες τι παίζει ; από που ψωνίζουμε για να έχουμε 800αρα Αμα ειχες διαβασει το link που εχει στο πρωτο μηνυμα θα καταλαβαινες οτι ειτε το παιρνεις απο μεγαλη αλυσιδα ειτε στα σκρουτζομαγαζα κοιταμε να γραφει global version και model number 2016102. Στο mytel.gr , οπως εγραψα και παραπανω, τα εχει αυτα τα στοιχεια. Βεβαια επειδη ουτως ή αλλος θα το ρουταρω, θα σας πω και τι μπαντες βγαζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
euromaster Δημ. May 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2017 Καλοταξιδο Ανδρεα, αντε μας ξαναρθες παλι.. τσεκαρε και μια τους αισθητηρες της φωτογραφικης να ξερουμε... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. May 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2017 Τα χω γραψει ολα 2 μηνυματα παραπανω ;) Μολις το (ξανα)πηρα απο το Mytel.gr στα 181 ευρω http://www.mytel.gr/index.php?route=product/product&product_id=9540 Γραφει Global Version και Model number 2016102, μαυρο χρωμα, 3.2017 με samsung camera. Με το που το ανοιξα ξεκινησε να κατεβαζει την 8.2.7.0. Με το που βρω χρονο θα ξεκλειδωσω/ρουταρω να σας σιγουρεψω και τις μπαντες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tollisth Δημ. May 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2017 Τα χω γραψει ολα 2 μηνυματα παραπανω ;) Καλορίζικο!την ίδια παρτίδα έχουν όσοι το αγόρασαν τώρα τελευταία 3.2017 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. May 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2017 Καλορίζικο!την ίδια παρτίδα έχουν όσοι το αγόρασαν τώρα τελευταία 3.2017 Ευχαριστω φιλε μου. Το χα ξαναπαρει, εκανα μια περατζαδα σε ενα moto x style (φοβερο κινητο αλλα δυστυχως αυτονομια 3.5 αντε 4 ωρες sot) και ξαναγυρισα. Μπα και στου 2.2017 τα περισσοτερα samsung ειναι ενω εχω και πετυχει 3.2017 με sony. Γενικα samsung ειναι τα περισσοτερα αλλα εντελως random τυχαινουν και sony. Τωρα τι, πως, γιατι... αγνωστο. Προσωπικα δεν με χαλαει απο τα δειγματα που ειδα. Παρομοια αποτελεσματα εχουν αρκει να διορθωσουν σε καποιο update το wb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. May 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2017 Ευχαριστω φιλε μου. Το χα ξαναπαρει, εκανα μια περατζαδα σε ενα moto x style (φοβερο κινητο αλλα δυστυχως αυτονομια 3.5 αντε 4 ωρες sot) και ξαναγυρισα. Μπα και στου 2.2017 τα περισσοτερα samsung ειναι ενω εχω και πετυχει 3.2017 με sony. Γενικα samsung ειναι τα περισσοτερα αλλα εντελως random τυχαινουν και sony. Τωρα τι, πως, γιατι... αγνωστο. Προσωπικα δεν με χαλαει απο τα δειγματα που ειδα. Παρομοια αποτελεσματα εχουν αρκει να διορθωσουν σε καποιο update το wb. Τελικα το ξαναπηρες....Μαλλον δεν μπορεις μακρια απο Xiaomi.... Παντος πιστευα οτι τωρα θα πηγαινες για το 4/64..... Τελικα και με τον Samsung μια χαρα ειναι.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. May 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2017 (edited) Τελικα το ξαναπηρες....Μαλλον δεν μπορεις μακρια απο Xiaomi.... Παντος πιστευα οτι τωρα θα πηγαινες για το 4/64..... Τελικα και με τον Samsung μια χαρα ειναι.... Η αληθεια ειναι οτι ειμαι fan του λειτουργικου miui αλλα δεν ηταν αυτος ο λογος. Δεν μπορω ρε φιλε με 3.5 ωρες sot και να μην εχω καν ενεργο το email. Κινηταρα το x style, φυσαγε παντου (ουτε ιχνος απο frame drops στο asphalt με ολα στο max), απιστευτη οθονη (δεν εννοω μονο το μεγεθος), εξαιρετικη καμερα και ηχος που δεν το πιστευεις ποσο γεματος ειναι.... γενικα ηταν απολαυση αλλα δεν μπορω να αγχωνομαι το ποτε πρεπει να το φορτισω ή να κοιταω την μπαταρια και να σκεφτομαι ποιους συγχρονισμους να ανοιξω και ποιους οχι. Αν εβγαζε καμια ωριτσα εξτρα sot δεν θα αλλαζα συσκευη αλλα 3.5 ειναι οριακα λιγο. Απο το redmi note 4x εφυγα κατα τυχη. Επειδη θα ξεκλειδωνα και ενδεχομενως να εχανα την εγγυηση της infoquest (αρα τσαμπα λεφτα) το εδωσα σε συγγενη ωστε να παιρνα αλλο και να γλυτωνα εστω ενα 30αρη. Τοτε ομως μαθαμε για τη κωλοτουμπα της με τον samsung αισθητηρα αλλα μετα οταν ειδα δειγματα δεν μου φανηκαν χαοτικες διαφορες (με εξαιρεση το wb). Μια χαρα ειναι. Αυξησα και κατα μια βαθμιδα την αντιθεση και ειμαι οκ. Edited May 19, 2017 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tollisth Δημ. May 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2017 Στο nexus 6p που έχω υπάρχει μια ρύθμιση smartlock ονομάζεται η οποία μου επιτρεπτή π.χ η συσκευή να παραμένει ξεκλείδωτη πάντα όταν είμαι σπίτι (αφού το έχω ορίσει)υπάρχει κάτι ανάλογο η και το ίδιο στο redmi note?έψαξα άλλα δεν βρήκα κάτι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. May 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2017 Στο nexus 6p που έχω υπάρχει μια ρύθμιση smartlock ονομάζεται η οποία μου επιτρεπτή π.χ η συσκευή να παραμένει ξεκλείδωτη πάντα όταν είμαι σπίτι (αφού το έχω ορίσει)υπάρχει κάτι ανάλογο η και το ίδιο στο redmi note?έψαξα άλλα δεν βρήκα κάτι Απο οτι θυμαμαι εχει αλλα δεν εχει τυχει να το χρησιμοποιησω (με ειχε ρωτησει μια φορα αυτοματα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tollisth Δημ. May 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2017 Απο οτι θυμαμαι εχει αλλα δεν εχει τυχει να το χρησιμοποιησω (με ειχε ρωτησει μια φορα αυτοματα). Δεν το έχω βρει πάντως αν το πετύχεις κάνε ένα ποστ,είναι πολύ βολικό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2017 Τα χω γραψει ολα 2 μηνυματα παραπανω ;) άρα αυτό είναι global με την B20 έτσι; με 2ετη εγγύηση infoquest; Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. May 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2017 (edited) άρα αυτό είναι global με την B20 έτσι; με 2ετη εγγύηση infoquest; Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μα δεν ειπα ποτε οτι εχει διετη εγγυηση infoquest. Κατα τα αλλα ναι, θεωρητικα εχει B20. Και βλεπω οτι ειμαι μονιμα 4g στο σπιτι μου που χωρις B20 δεν ειχα πχ στο υπνοδωματιο. Αρα φαινεται να ναι οκ. Λογικα τη κυριακη θα ασχοληθω και με ξεκλειδωματα και οταν ρουταρω θα σας το επιβεβαιωσω. Edited May 19, 2017 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
euromaster Δημ. May 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2017 Αν θες οδηγιες για το rootαρισμα, να βοηθησω... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. May 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2017 Αν θες οδηγιες για το rootαρισμα, να βοηθησω... :p Αν ακολουθησω δικο σου οδηγο το βλεπω να το κανω iphone :lol::p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
euromaster Δημ. May 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2017 το λεγομενο Xiphone... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas2712 Δημ. May 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2017 Γεια σας παιδιά, πήγα σήμρα σε ένα Κωτσόβολο και είδα τα δύο κινητά δίπλα δίπλα, ένα με τον Snapdragon και ένα me ton Helios. http://www.kotsovolos.gr/site/mobile-phones-gps/mobile-phones/smartphones/172791-xiaomi-note-4x-32gb-dual-sim-black http://www.kotsovolos.gr/site/mobile-phones-gps/mobile-phones/smartphones/171000-xiaomi-redmi-note-4-32gb-dual-sim-silver Αυτό με τον Helios μου φάνηκε ότι είχε καλύτερη οθόνη, δηλαδή ήταν πιο ζωντανή λίγο. Επειδή έχω λίγο πρεσβυωπία μόλις που μπορώ να δια βάσω, Αυτό με τον Helios μου ήταν λίγο πιο άνετο (μπας και ήταν η ιδέα μου?) Τελικά όχι δεν ήταν η ιδέα μου, στο βιντεάκι παρακάτω μετά το 2.16 φαίνεται η διαφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. May 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2017 Γεια σας παιδιά, πήγα σήμρα σε ένα Κωτσόβολο και είδα τα δύο κινητά δίπλα δίπλα, ένα με τον Snapdragon και ένα me ton Helios. http://www.kotsovolos.gr/site/mobile-phones-gps/mobile-phones/smartphones/172791-xiaomi-note-4x-32gb-dual-sim-black http://www.kotsovolos.gr/site/mobile-phones-gps/mobile-phones/smartphones/171000-xiaomi-redmi-note-4-32gb-dual-sim-silver Αυτό με τον Helios μου φάνηκε ότι είχε καλύτερη οθόνη, δηλαδή ήταν πιο ζωντανή λίγο. Επειδή έχω λίγο πρεσβυωπία μόλις που μπορώ να δια βάσω, Αυτό με τον Helios μου ήταν λίγο πιο άνετο (μπας και ήταν η ιδέα μου?) Τελικά όχι δεν ήταν η ιδέα μου, στο βιντεάκι παρακάτω μετά το 2.16 φαίνεται η διαφορά. Πως ακριβως ειδες διαφορα σε ενα βιντεο οθονων; Μηπως απλα ειχαν διαφορετικη ρυθμιση στην αντιθεση και θερμοτητα χρωματων (εχει επιλογες στις ρυθμισεις). Παντως σε review του gsm λεει το αναποδο. Και επειδη ειχα και τα 2 επιβεβαιωνω τα γραφομενα. http://www.gsmarena.com/xiaomi_redmi_note_4_snapdragon-review-1593p3.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts