Jump to content

Redmi Note 4 Global Edition (Redmi Note 4X)

celtic1453
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα.

Να κάνω μια χαζή ερώτηση? Πως γίνεται hands free της nokia, να δουλευουν κανονικά για μουσική και ράδιο και να μη δουλεύουν στις κλήσεις? Ενώ η μουσική και το ραδιο ακούγονται κανονικότατα, στις κλήσεις ο συνομιλητής δεν ακούγεται καθόλου ενώ εγώ ακούγομαι λες και είμαι σε πηγάδι...

περνάς την network signal guru και βλέπεις από ποια μπάντα πέρνεις data

Αυτο δεν το κατεχω.. Ισως βοηθησει ο Ανδρεας οταν μπορεσει να το δουμε παρεα..

Αυτο δεν το κατεχω.. Ισως βοηθησει ο Ανδρεας οταν μπορεσει να το δουμε παρεα..

Aν έχεις ρουτάρει την συσκευή δεν θέλει κάτι ιδιαίτερο πέραν της εγκατάστασης της εφαρμογής και μέσα από το μενού της να τσεκάρεις την μπάντα

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

https://we.tl/1xH7dySB3q

Βγάζεις άκρη;

Δεν μπορώ να καταλάβω το μενού που δείχνεις, για κάνε scroll δεξιά αριστερά, πρέπει να σου βγάζει ένα τέτοιο μενού5d14d1126a10eae89fde4fb74b856082.jpg

Στάλθηκε από το ONEPLUS+A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

δυστυχως δεν βγαζει τιποτα εκτος απο το μενου που ειδες και τον χαρτη στα αριστερα, εννοειτε οτι εχω ανοιχτα τα δεδομενα. Δεν ξερω αν κανω κατι λαθος..

δυστυχως δεν βγαζει τιποτα εκτος απο το μενου που ειδες και τον χαρτη στα αριστερα, εννοειτε οτι εχω ανοιχτα τα δεδομενα. Δεν ξερω αν κανω κατι λαθος..

είσαι σίγουρα ρουτ ? Σου ζήτησε δικαιώματα ο supersu ? Εκλεισες τελείως το wifi ?

είσαι σίγουρα ρουτ ? Σου ζήτησε δικαιώματα ο supersu ? Εκλεισες τελείως το wifi ?

Αυτο σκεφτηκα και γω. Δεν πρεπει να χει δωσει root δικαιωματα.

μαλλον οχι απ οτι βλεπω, οποτε δεν μπορω να βοηθησω, εκτος και αν υπαρχει καποιος οδηγος για να το κανω..

μαλλον οχι απ οτι βλεπω, οποτε δεν μπορω να βοηθησω, εκτος και αν υπαρχει καποιος οδηγος για να το κανω..

βρε μπας και δεν έχεις ρουτάρει την συσκευή σου ?

Αν είσαι ρουτ λογικά όταν ανοίγεις την εφαρμογή που λέμε πρέπει αυτόματα να ζητάει δικαιώματα, δεν βάζεις το root cheker να δεις πρώτα αν όντως είσαι ρουτ ?

βρε μπας και δεν έχεις ρουτάρει την συσκευή σου ?

Αν είσαι ρουτ λογικά όταν ανοίγεις την εφαρμογή που λέμε πρέπει αυτόματα να ζητάει δικαιώματα, δεν βάζεις το root cheker να δεις πρώτα αν όντως είσαι ρουτ ?

Αν ειχε ρουταρει ρε συ δεν θα απανταγε ετσι :)

Αν ειχε ρουταρει ρε συ δεν θα απανταγε ετσι :)

εγώ το ΄΄μάλλον όχι΄΄ το εξέλαβα ως απάντηση στην ερώτηση αν έδωσε δικαιώματα στην εφαρμογή.

Τώρα αν το γράφει γιατί δεν γνωρίζει αν έχει ρουτάρει το τηλ του ????????

εγώ το ΄΄μάλλον όχι΄΄ το εξέλαβα ως απάντηση στην ερώτηση αν έδωσε δικαιώματα στην εφαρμογή.

Τώρα αν το γράφει γιατί δεν γνωρίζει αν έχει ρουτάρει το τηλ του ????????

Αυτο πιστευω. :)

οχι δεν ειμαι root,νομιζα οτι παιρνοντας την τελευταια xtrv και ξεκλειδωνοντας το κινητο απο την xiaomi< οτι θα ημουν αυτοματα και root. οποτε αναμενω αν ξερετε, οδηγιες για root. Αρκει να μην χανεται η εγγυηση εεε..?

Ποια εγγυηση; Του eshop? Το πολυ πολυ το ξαναφερνεις σε εργοστασιακη κατασταση (ξανακλειδωνεις) και τελος. Σιγα μην εχουν τροπο να το δουνε.

οχι δεν ειμαι root,νομιζα οτι παιρνοντας την τελευταια xtrv και ξεκλειδωνοντας το κινητο απο την xiaomi< οτι θα ημουν αυτοματα και root. οποτε αναμενω αν ξερετε, οδηγιες για root. Αρκει να μην χανεται η εγγυηση εεε..?

μας έσκισες φιλαράκι :)

Εγώ για το ρουτ δεν μπορώ να βοηθήσω

Πρωτα πρεπει να κανεις αιτημα για ξεκλειδωμα και μεσα απο εφαρμογη της xiaomi (επισημη) ξεκλειδωνεις bootloader. Αφου το κανεις αυτο μετα εχεις να εγκαταστησεις twrp και απο εκει μεσα το supersu. Θα σου στειλω και Links με οδηγιες.

Bootloader και twrp Εχω περασει, επισης ειναι ξεκλειδωμενο το κινητο. το supersu το κατεβασα απο το appstore, αλλα δεν καταλαβαινω τιποτα οταν το ανοιγω.

twrp Εχω περασει, επισης ειναι ξεκλειδωμενο το κινητο. το σθπερσθ το κατεβασα απο το appstore, αλλα δεν καταλαβαινω τιποτα οταν το ανοιγω.

ε τότε φλασάρεις μέσω custom recovery το zip του supersu και είσαι έτοιμος

Ξεκλειδωμα https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/11222-%CE%9E%CE%B5%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CE%B4%CF%89%CE%BC%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-Bootloader/

Επειτα ακολουθεις τα βηματα μεχρι του σημειου οπου θα δεις το τιτλο "Είσοδος πρώτη φορά στο TWRP" αυτου του οδηγου https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/24449-Flash-%CE%A4%CE%B7%CE%BD-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%81%CE%BF%CE%BC-%CF%83%CF%84%CE%BF-Redmi-Note-4X-MIDO/?pageNo=1 Προσοχη! Εκει θα σταματησεις δηλαδη δεν θα κανεις τα βηματα που γραφει. Δεν θες να φλασαρεις καποια ρομ. Δεν θα μπεις twrp. Ουσιαστικα αφου εγκαταστησεις το twrp μεσω του fastboot σταματας.

Επειτα θα μπεις στο twrp κανεις wipe την dalvic cache και cache και μετα στο Install τρεχεις το supersu (αυτη τη στιγμη δεν εχω προχειρο το link με το αρχειο... θα ξαναγραψω οταν το βρω).

----- προσθήκη μηνύματος 103 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Bootloader και twrp Εχω περασει, επισης ειναι ξεκλειδωμενο το κινητο. το supersu το κατεβασα απο το appstore, αλλα δεν καταλαβαινω τιποτα οταν το ανοιγω.

Δεν το χα δει οταν εγραφα.

Πας πρωτα back up και κανεις ενα καλου κακου (ποτε δεν ξερεις)

Επειτα πας wipe και κανεις wipe την dalvic cache και cache (προσοχη δεν κανεις τιποτα αλλο)

Τελος πας instal και επιλεγεις το αρχειο του supersu. Αφου ολοκληρωθει κανεις reboot system και εισαι ετοιμος. Θα αργησει την πρωτη φορα που θα το ανοιξεις λογω οτι καναμε wipe την cache/dalvic cache

Edited by Antretng

το supersuυπηρχε σαν αρχειοzip στον αποθηκαυτικο χωρο του κινητου μετα την προτελευταια xtrv, οποτε δεν κατεβαζω καποια αλλη.

ΟΚ το περασα μεσω recovery, αν χρειαστει να κανω update το supesu, πως γινεται? Ή μηπως δεν χρειαζεται?

Περιμενω τωρα να κανει επανεκινηση και θα σας πω για την μπαντα τι μου βγαζει..

Λες τωρα που εγινε root ,να μου αναγνωριζει και το χειριστηριο του ps3 που εως τωρα δεν το εκανε?

το supersuυπηρχε σαν αρχειοzip στον αποθηκαυτικο χωρο του κινητου μετα την προτελευταια xtrv, οποτε δεν κατεβαζω καποια αλλη.

ΟΚ το περασα μεσω recovery, αν χρειαστει να κανω update το supesu, πως γινεται? Ή μηπως δεν χρειαζεται?

Περιμενω τωρα να κανει επανεκινηση και θα σας πω για την μπαντα τι μου βγαζει..

Λες τωρα που εγινε root ,να μου αναγνωριζει και το χειριστηριο του ps3 που εως τωρα δεν το εκανε?

TO super su όταν θα θέλει αναβάθμιση θα στο αναφέρει μόνο του.

Για το χειριστήριο ...ανάλογα την εφαρμογή που έχεις κατεβάσει, εάν θέλει ρουτ τότε μπορεί

• The title was changed to Redmi Note 4 Global Edition (Redmi Note 4X)