vgiozo Δημ. April 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2017 (edited) Αμα δεν γραφει ουτε η ιδια η xiaomi τα specs, θα τα γραφει ο εισαγωγεας; Εδω ρε συ γραφουν 4100 μπαταρια ενω ειναι 4000. Βεβαια εδω θα μου πεις clein, η διαφορα ειναι 2,5%. Η καμερα ομως ειναι σημαντικη διαφορα. Προμοταρεις (εμμεσα) τον αισθητηρα του mi4c και στο τελος βαζεις τον αισθητηρα απο το rn4 mtk. ----- προσθήκη μηνύματος 50 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ψαξε λιγο samples απο το mi4c και θα καταλαβεις τι λεω. Καλά δεν καίγομαι τόσο για να ψάξω δείγματα από κινητό που δεν πρόκειται να αγοράσω... ...άσε που δεν παρέχει καμία εγγύηση για την ποιότητα της φωτογραφίας σε άλλο κινητό...είναι και θέμα λογισμικού, αλλά και θέμα των άλλων υποσυστημάτων της φωτογραφικής... Με τον ίδιο αισθητήρα μπορεί και πάλι να υπάρχουν διαφορές, από κινητό σε κινητό. ----- προσθήκη μηνύματος 50 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παλι ξεκινησες να προσβαλλεις; Εγω φταιω που σου απανταω σαν ανθρωπο... Πουλα τωρα το κινητακι σου που το χεις αγγελια και το προωθησες καλα καλα εδω μεσα και ασε με στην ησυχια μου. Στον vag απάντησα ειρωνικά, όχι σε σένα. Πώς το προώθησα όταν έγραψα ότι δεν έχει sony αισθητήρα κι όταν έγραψα ότι χωρίς HDR είναι για κλάμματα και "μακρυά";; Το HDR κάνει περισσότερη διαφορά στο Xiaomi απ΄ότι στο Leeco, διαπίστωση διατύπωσα και έγκυρη μάλιστα (έχω ως τεκμήρια τις φωτογραφίες δλδ). ...επενδύετε τόσο την προσωπικότητά σας σε ένα σκατουλάκι θέμα και μετά τσινάτε όταν - δικαίως - σας κράξουν λίγο....σε μερικούς το φόρουμ κάνει κακό, περιορίστε το. Edited April 26, 2017 by vgiozo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scion Δημ. April 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2017 Άρα άλλος ένας λόγος που έβλεπα τόσο μεγάλη διαφορά στις χαμηλού φωτισμού, σε σχέση με το mi4c, εκτός από την έλλειψη OIS είναι και ο συγκεκριμένος sensor. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. April 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2017 (edited) Άρα άλλος ένας λόγος που έβλεπα τόσο μεγάλη διαφορά στις χαμηλού φωτισμού, σε σχέση με το mi4c, εκτός από την έλλειψη OIS είναι και ο συγκεκριμένος sensor. Αυτο ακριβως εγραψα και παραπανω ;) Στον vag απάντησα ειρωνικά, όχι σε σένα. Πώς το προώθησα όταν έγραψα ότι δεν έχει sony αισθητήρα κι όταν έγραψα ότι χωρίς HDR είναι για κλάμματα και "μακρυά";; Το HDR κάνει περισσότερη διαφορά στο Xiaomi απ΄ότι στο Leeco, διαπίστωση διατύπωσα και έγκυρη μάλιστα (έχω ως τεκμήρια τις φωτογραφίες δλδ). ...επενδύετε τόσο την προσωπικότητά σας σε ένα σκατουλάκι θέμα και μετά τσινάτε όταν - δικαίως - σας κράξουν λίγο....σε μερικούς το φόρουμ κάνει κακό, περιορίστε το. Μια χαρα εβαλες πληθυντικο υπονοωντας εμενα. Και το προωθησες το κινητο σου οταν αντι απλα να βαλεις αγγελια το ανακοινωσες και εδω μεσα προς υποψηφιους αγοραστες οτι το πουλας. Ευχαριστουμε που μας κραζεις. Νιωθω καλυτερος ανθρωπος μετα τα στολιδια σου. Συνεχισε ετσι μελισταλακτος. Peace! Edited April 26, 2017 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DreamWarriorg4 Δημ. April 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2017 Καλησπερα. Μολις πηρα στα χερια μου το εν λογω μηχανακι. Επειδη δεν εχω παρακολουθησει τα προηγουμενα ποστ υπαρχουν καποιες προτασεις βελτιωσης της καμερας η αλλου μερους; Να ρωτησω αν το δικο σας εχει ταχεια κληση γιατι μου εβγαλε την ψυχη και δεν το εχω βρει......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. April 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2017 Για να ξαναμπούμε στο θέμα Κι εγώ έχω Samsung αισθητήρες κάμερας. Λευκό -χρυσό χρωμα από infoquest (welcome stores) Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
euromaster Δημ. April 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2017 (edited) προφανώς η παρτίδες της infoquest μάλλον έχουν κυρίως samsung μπρος πίσω. Αν μπορεί ας μας πει και κανένας άλλος που το πήρε από Ελλάδα e-shop ή αλλού εκτός ελληνικής αντιπροσωπείας τι φακό έχει. Εγω το αγορασα απο το eshop και εχει Samsung μπρος-πισω, χρωμα κινητου ολομαυρο, με αγορα στις 24.4.2017 .. Edited April 26, 2017 by euromaster Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. April 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2017 Μεχρι στιγμης οποιος το πηρε Ελλαδα δεν εχει sony. Μαλλον βγηκαν μονο τα πρωτα πρωτα με sony. :mad: Συνεχιστε να βαζετε και οπωσδηποτε ημερομηνια (ειδικα αν ειστε εξαιρεση με sony). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
euromaster Δημ. April 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2017 Και το πιο σοβαρο στην ολη υποθεση ειναι οτι την διαφορα αυτη με τους αισθητηρες την ανεφερε 5 μερες πιο πριν ενα παιδι εδω σαν σοβαροτερος λογος αγορας, σε σχεση με την 800αρα και δεν το λαβαμε σοβαρα υποψιν. Εγω δεν εχω καταλαβει, εχει τοση μεγαλη διαφορα ο sony αισθητηρας? Αντε να θες να αγορασεις σημερα ενα redmi note 4, να σε δω απο που θα το παρεις, ποσο, με ποια εκδοση και με ποιον αισθητηρα. ΤΡΑΓΙΚΗ η XIAOMI, ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. April 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2017 (edited) Και το πιο σοβαρο στην ολη υποθεση ειναι οτι την διαφορα αυτη με τους αισθητηρες την ανεφερε 5 μερες πιο πριν ενα παιδι εδω σαν σοβαροτερος λογος αγορας, σε σχεση με την 800αρα και δεν το λαβαμε σοβαρα υποψιν. Εγω δεν εχω καταλαβει, εχει τοση μεγαλη διαφορα ο sony αισθητηρας? Αντε να θες να αγορασεις σημερα ενα redmi note 4, να σε δω απο που θα το παρεις, ποσο, με ποια εκδοση και με ποιον αισθητηρα. ΤΡΑΓΙΚΗ η XIAOMI, ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ... Ποια 800αρα; Κοιτα το link που εβαλα. Τοσο το 4x οσο και το global ειναι θεμα τυχης ή μαλλον παλαιοτητας του στοκ. Edited April 26, 2017 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. April 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2017 Λογικά στο aliexpress φέρανε τα πρώτα κομμάτια γιατί βλέπω αρχές Μαρτίου γραφανε 5000 κομμάτια στοκ εκεί που το πήρα άρα όλοι πήραμε από τη πρώτη παρτίδα, μετά από αρκετές μέρες έφεραν τα υπόλοιπα κατάστηματα οπότε ας δουν να μας πουν και οι υπόλοιποι. Γιατί θεωρώ ότι πλέον όλα θα βγαίνουν με τον samsung Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. April 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2017 Θα ηταν ιδανικο αν μπορουσαμε να κανουμε μια συγκριση των δυο αισθητηρων ωστε να δουμε αν ειναι οντως τοσο τραγικα οσο λεω (ενδεχομενως να χει πεσει πολυ optimization στον sammy και να μην ειναι τοσο ασχημα τα πραγματα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
euromaster Δημ. April 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2017 Ποια 800αρα; Κοιτε το link που εβαλα. Τοσο το 4x οσο και το global ειναι θεμα τυχης ή μαλλον παλαιοτητας του στοκ. Πλακα κανεις με την 800αρα οτι ειναι θεμα τυχης εεε? Ειναι δυνατον? Και η global δεν εγγυαται οτι θα την εχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. April 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2017 Πλακα κανεις με την 800αρα οτι ειναι θεμα τυχης εεε? Ειναι δυνατον? Και η global δεν εγγυαται οτι θα την εχει? Ωπα ωπα. Δεν ειπα αυτο. Κοιταξες το Link που εβαλα; Για τον αισθητηρα της καμερας δεν ελεγες; Λεω οτι δεν εχει σχεση αν μιλαμε για global ή 4x το αν θα χεις τον sony αισθητηρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
euromaster Δημ. April 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2017 aa, ok λαθος καταλαβα.. παντως πολυ γαμ.σε τα η κατασταση. Ευτυχως που η συζητηση δεν εγινε την Παρασκευη που μας περασε, που εψαχνα κινητο, γιατι θα ειχα απογοητευθει εντελως με αυτα που διαβαζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. April 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2017 Η xiaomi επρεπε να το χε βγαλει εξαρχης με τον sammy. Το πιθανοτερο ειναι παλι να το χαμε παρει και δεν θα χε πεσει στα ματια μας. Μετα προσπαθει να διεισδυσει στις ευρωπαικες αγορες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. April 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2017 Εγω πιστευω,χωρις να μπορω να αποδειξω φυσικα τπτ,οτι η Xiaomi στην πρωτη παρτιδα εβαλε Sony,και μετα αφου θα εβγαζε την εκδοση 4Ram εβαλε στα υπολοιπσ Samsung κρατοντας τα S9ny για την καινουργια εκδοση... Δεν λεω οτι ισχυει απλα θεωριες κανω.... Τωρα μθα αλλη ερωτηση αν καποιος ξερει....ποσο μεγαλη διαφορα εχει ο ενας αισθητηρας απο τον αλλο;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. April 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2017 Εγω πιστευω,χωρις να μπορω να αποδειξω φυσικα τπτ,οτι η Xiaomi στην πρωτη παρτιδα εβαλε Sony,και μετα αφου θα εβγαζε την εκδοση 4Ram εβαλε στα υπολοιπσ Samsung κρατοντας τα S9ny για την καινουργια εκδοση... Δεν λεω οτι ισχυει απλα θεωριες κανω.... Τωρα μθα αλλη ερωτηση αν καποιος ξερει....ποσο μεγαλη διαφορα εχει ο ενας αισθητηρας απο τον αλλο;;; Η αλήθεια είναι ότι αυτό δε το σκέφτηκα, σκεφτόμουν αντιθέτως επειδή έλεγα να πουλήσω αυτό μελλοντικά και να πάω για το 4/64 κάποια στιγμή ότι πλέον αυτό που έχω είναι συλλεκτικό κομμάτι :lol::p:D Καλά αν το κάνει αυτό η xiaomi είναι πολύ ξεφτίλα, γιατί τόσο καιρό δεν ανακοίνωνε καν ότι θα βγάλει 4/64 global πούλησε τρελά μιας και οι περισσότεροι έλεγαν σιγά μη βγάλει και ξαφνικά την έριξε τη κεραμίδα. Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. April 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2017 Βαζω 2 τεραστια αν. Αν ειχα τον sony και αν δεν εχει παιξει optimization στο sammy η διαφορα ειναι αυτη. Βλεπε mtk και 4x. Απο την αλλη βλεπω οτι ολοι μεχρι στιγμης λενε οτι εχουν sammy... αλλα επειδη εγω το πηρα απο πλαισιο παλι δεν ξερω αν εχει διαφορα η παρτιδα και ας ειναι infoquest. Δες μερικα δειγματα του mi4c που ειναι και xiaomi (οποτε ιδιο λογισμικο) και θα καταλαβεις ποσο καλυτερος ειναι ο sony. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. April 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2017 Kαι εδώ έχει πολλές φώτο σύγκριση μεταξύ sony και samsung sensor https://www.facebook.com/media/set/?set=oa.1595808497114330&type=3 Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgiozo Δημ. April 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2017 (edited) Βάγγο, περαστικά. Οταν το συνεχισες με αυτο σε απαντηση σου προς εμενα, αυτο που πηγαινε; Φιλτατε αστο. Εισαι εριστικος και επιθετικος απο το πρωτο σου κιολας μηνυμα εδω μεσα απο οταν συζηταγαμε αν συμφερει απο κινα ή ευρωπαικη αποθηκη. Και οσον αφορα αυτο που ειπες οτι το φορυμ σε καποιους κανει κακο... Απο οτι καταλαβαινω εισαι χρονια στο κουρμπετι. Οσον αφορα τις μπαντες συνεχιζεις να αδυνατεις να καταλαβεις τι ειχα γραψει. Keep going. Ισα ισα που εγω παροτρυνα τους χρηστες να γραψουν ο καθενας απο που το πηρα και αν εχει 800αρα ωστε να μπορεσουν να βρουν και οι υπολοιποι. Εσενα παλι σου αρεσει απλα να μας στολιζεις επιθετα. Το να εισαι αγενης δεν βοηθαει. Και στη τελικη την οποια παραπληροφορηση δεν την εκανα εγω αλλα οι απαντησεις των καταστηματων. Μπορεις ομως να σταματησεις επιτελους τους χαρακτηρισμους μπας και βγαλουμε καμια ακρη τωρα με τους αισθητηρες; Ειρωνικά έχω απαντήσει σε αυτό το φόρουμ σε δύο περιπτώσεις 1) στους "insiders" των τελωνείων 2) εδώ σ' αυτούς που λέγανε ότι πιθανότερο είναι να κολλάνε στο e-shop τη σήμανση Global, παρά να μην ξέρει ο πωλητής, όταν έχουμε ταύτιση στοιχείων με την υπάρχουσα έκδοση (σήμανση και κωδικό) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7163378#post7163378 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7163314#post7163314 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7163009#post7163009 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7163025#post7163025 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7163034#post7163034 νομίζω ότι δικαιούνται λίγη ειρωνεία...το πόσο βαριά θα τη πάρουν εξαρτάται από αυτούς. Και το πιο σοβαρο στην ολη υποθεση ειναι οτι την διαφορα αυτη με τους αισθητηρες την ανεφερε 5 μερες πιο πριν ενα παιδι εδω σαν σοβαροτερος λογος αγορας, σε σχεση με την 800αρα και δεν το λαβαμε σοβαρα υποψιν. Εγω δεν εχω καταλαβει, εχει τοση μεγαλη διαφορα ο sony αισθητηρας? Αντε να θες να αγορασεις σημερα ενα redmi note 4, να σε δω απο που θα το παρεις, ποσο, με ποια εκδοση και με ποιον αισθητηρα. ΤΡΑΓΙΚΗ η XIAOMI, ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ... Δυστυχώς δεν υπάρχει δυνατότητα να το διαπιστώσεις, εκτός κι αν το αγοράσεις από δεύτερο χέρι... ...οι προδιαγραφές της κάμερας μπορεί να καλύπτονται από περισσότερους αισθητήρες κι εφόσον ΔΕΝ διαφημίζει η Xiaomi τον sony αισθητήρα, δεν υπάρχει καμία διασφάλιση. Εδώ και η "απλή" έκδοση 4X με τον SD είχε κατά περίπτωση τον Sony IMX 258 αισθητήρα...δεν υπήρχε τέτοιος διαχωρισμός. Edited April 26, 2017 by vgiozo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. April 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2017 (edited) @vgiozo αληθεια τωρα, εκατσες και εψαξες (και φυσικα εβαλες οποιο σε βολευε) μηνυματα απο ολοκληρο το thread; Περαν οτι εχεις "ξεχασει" παρα πολλα να βαλεις, εχεις αρχισει να γινεσαι τρομαχτικος. :wacko: Σταματα το πια. Το κουρασαμε οσο δεν παει. @pan82 ωραιος αλλα δυστυχως αρκετες ειναι κακοεστιασμενες ή κουνημμενες και φυσικα το fb την εχει σκισει την αναλυση. Επισης θα ηθελα περισσοτερες χαμηλου φωτισμου και κυριως φωτισμενους δρομους που ειναι ευκολοτερο να βγαλεις συμπερασματα (εντονες αντιθεσεις στα φωτα τεσταρει τα παντα). Απο την αλλη πολλα ζηταω :lol: Edited April 26, 2017 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
euromaster Δημ. April 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2017 Kαι εδώ έχει πολλές φώτο σύγκριση μεταξύ sony και samsung sensor https://www.facebook.com/media/set/?set=oa.1595808497114330&type=3 Μικρες οι διαφορες παντως εδω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scion Δημ. April 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2017 Βαζω 2 τεραστια αν. Αν ειχα τον sony και αν δεν εχει παιξει optimization στο sammy η διαφορα ειναι αυτη. Βλεπε mtk και 4x. Απο την αλλη βλεπω οτι ολοι μεχρι στιγμης λενε οτι εχουν sammy... αλλα επειδη εγω το πηρα απο πλαισιο παλι δεν ξερω αν εχει διαφορα η παρτιδα και ας ειναι infoquest. Δες μερικα δειγματα του mi4c που ειναι και xiaomi (οποτε ιδιο λογισμικο) και θα καταλαβεις ποσο καλυτερος ειναι ο sony. Εσύ δεν νομίζω να είχες τον Sony. Βρε μπας και τον είχε το mtk, Δλδ η δεύτερη φώτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. April 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2017 Για τις φωτογραφιες στο συγκριτικο μου; Ειναι σαφεστατα ανωτερη του 4X. Δες ποση παραπανω λεπτομερια και βαθος χρωματος εχει. Το αλλο ειναι "λαδοπαστελ".Τωρα τον ποιο ειχα οντως δεν μπορω να ξερω. Παντως η διαφορα μεταξυ των δυο συσκευων ηταν αισθητη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scion Δημ. April 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2017 Για τις φωτογραφιες στο συγκριτικο μου; Ειναι σαφεστατα ανωτερη του 4X. Δες ποση παραπανω λεπτομερια και βαθος χρωματος εχει. Το αλλο ειναι "λαδοπαστελ".Τωρα τον ποιο ειχα οντως δεν μπορω να ξερω. Παντως η διαφορα μεταξυ των δυο συσκευων ηταν αισθητη. Πως όμως κατάφερε και συνέλεξε τόσο φως ο mtk; είναι τραβηγμένες την ίδια ώρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts