Jump to content

Redmi Note 4 Global Edition (Redmi Note 4X)

celtic1453
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ποια η διαφορά του Xiaomi redmi note 4 με snapdragon 625 και ποια με mediatek x20;

Το 4/64 που παρήγγειλα αξίζει τα 190 ευρώ που έδωσα;(από alixpress) ή και το 3/32 είναι οκ;

Αν περασει τελωνειο πλησιαζει τα 200 ευρω και δεν θα χεις ουτε ελληνικο καταστημα να το επιστρεψεις αν βγει ελαττωματικο (μπλεκεις με ταχυδρομια), ουτε διετη ελληνικη εγγυηση και επιπλεον θα χεις και δυο μηνες αναμονη που ως τοτε παιζει να χει φτηνυνει και ελλαδα...

Απο εκει και περα ο καθενας κανει τις επιλογες του ;)

Αν περασει τελωνειο πλησιαζει τα 200 ευρω και δεν θα χεις ουτε ελληνικο καταστημα να το επιστρεψεις αν βγει ελαττωματικο (μπλεκεις με ταχυδρομια), ουτε διετη ελληνικη εγγυηση και επιπλεον θα χεις και δυο μηνες αναμονη που ως τοτε παιζει να χει φτηνυνει και ελλαδα...

Απο εκει και περα ο καθενας κανει τις επιλογες του ;)

Ναι ρε συ, αλλα εδω το βρισκω στα 249€ αυτη τη στιγμη και τοσα λεφτα δεν δινω.

Ή θα παω στο 3/32 τωρα και θα το εχω με το οποιο ρισκο σε 1 μηνα στην καλυτερη, ή θα περιμενω 15 μερες ακομα για να παραγγειλω το 4/64. Η διαφορα στην τιμη χωρις τελωνειο ειναι τεραστια και για εμενα αξιζει το ρισκο.

Οσον αφορα την εγγυηση εχεις δικιο, αλλα σκεφτομαι αν το τηλ δεν παρουσιασει καποιο προβλημα μεσα σε 1 εβδομαδα, να περασω custom rom, οποτε παει η εγγυηση.

Η αποφαση δικη μου... :p

Edited by euromaster

Το τηλεφωνο που εβαλε ο φιλος απο το geekbuying σιγουρα δεν εχει ελληνικα;;δεν παιρνει την αναβαθμιση αφου ειναι το global?

Σαφώς και παίρνει αναβάθμιση. Ελληνικά δεν έχει. Το global είναι αλλά απευθύνεται σε άλλες αγορές. Δεν μπορεί να έχουν όλα όλες τις γλώσσες του κόσμου.

ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Ναι ρε συ, αλλα εδω το βρισκω στα 249€ αυτη τη στιγμη και τοσα λεφτα δεν δινω.

Ή θα παω στο 3/32 τωρα και θα το εχω με το οποιο ρισκο σε 1 μηνα στην καλυτερη, ή θα περιμενω 15 μερες ακομα για να παραγγειλω το 4/64. Η διαφορα στην τιμη χωρις τελωνειο ειναι τεραστια και για εμενα αξιζει το ρισκο.

Οσον αφορα την εγγυηση εχεις δικιο, αλλα σκεφτομαι αν το τηλ δεν παρουσιασει καποιο προβλημα μεσα σε 1 εβδομαδα, να περασω custom rom, οποτε παει η εγγυηση.

Η αποφαση δικη μου... :p

Δεν διαφωνω, απλα εξηγω τις διαφορες στη τιμη. Βασικα το προβλημα ειναι οτι εχουμε μονο επισημης εισαγωγης σε μεγαλες αλυσιδες. Εκει αν δεις ολα τα κινητα εχουν κανα 100αρη πανω απο οτι στα σκρουτζομαγαζα οποτε παιζει να ειναι και φτηνα για κωτσοβολο.

Για μενα η αναμονη που εχεις ειδικα αν περασεις τελωνειο ηταν απαγορευτικη και προτιμησα ελλαδα.

Οσον αφορα τη custom rom, αν εχει Official global δεν υπαρχει λογος... χωρια οτι πολλα κινητα εμφανιζουν προβληματα και αρκετους μηνες μετα και οχι μονο τις πρωτες μερες (ορισμενες φορες στεκεσαι και τυχερος και ειναι λιγο πριν την ληξη της εγγυησης)

Edited by Antretng

Ετσι ειναι οπως τα λες, απλως γνωριζω απο την αρχη το ρισκο που εχει ολο αυτο.

Κατσε μην το παρω τελικα και ειναι μεγαλο στην τσεπη και μετα βριζω εσενα, που μου τα ελεγες και δεν σε ακουγα.. χαχα... :p

Καλυτερες επιδοσεις δεν θα δεις αφου θα εχει ιδιο soc, λογισμικο και αναλυση οθονης. Αν κατι εχει καλυτερο θα ειναι το multitasking. Δηλαδη οταν θα βγαινεις απο το παιχνιδι ισως να σου χει κλεισει λιγοτερες εφαρμογες. Βεβαια η xiaomi γενικα εχει επιθετικο κλεισιμο εφαρμογων και δεν ξερω κατα ποσο θα κανει διαφορα απο τα 3 στα 4GB.

Ο μονος λογος για να το παρεις, οπως ειπε και ο vagd66, ειναι αν το χεις δικαρτο που πραγματικα εκει το 64αρη θα σου λυσει τα χερια.

Οντως θεωρείς πώς δεν θα έχει διαφορά η 4αρα Ram απο την 3GB;

Εγω αν κάτι κάνω σε ολες τις συσκεύες μου ειναι το multitasking για ποτε φτάνω να εχω 15 chrome tabs ειτε pc ειτε κινητό ειτε ταμπλετ δεν το καταλαβαίνω.

Αυτο που με νοιαζει ειναι να εναλλασω εφαρμογές και να μην περιμένω να κάνει refresh η σελιδα ή να με βγαζει στην αρχη του feed σε fb/twitter/fb κτλ.

γιαντην ώρα έχω εμπςιρία μονο με 2gb σε android κ;ι προφανώς εχω θέμα. αλλά ακομα και τα 3Gb του redmi 3S που έχω συχνή επαφή νοιώθω ότι ναι μεν πολυ βελτιωμενο σε αυτόν τον τομέα αλλά και πάλι τυχαινει να κάνει refresh σε εναλλαγη μεταξύ εφαρμογών.

Οντως θεωρείς πώς δεν θα έχει διαφορά η 4αρα Ram απο την 3GB;

Εγω αν κάτι κάνω σε ολες τις συσκεύες μου ειναι το multitasking για ποτε φτάνω να εχω 15 chrome tabs ειτε pc ειτε κινητό ειτε ταμπλετ δεν το καταλαβαίνω.

Αυτο που με νοιαζει ειναι να εναλλασω εφαρμογές και να μην περιμένω να κάνει refresh η σελιδα ή να με βγαζει στην αρχη του feed σε fb/twitter/fb κτλ.

γιαντην ώρα έχω εμπςιρία μονο με 2gb σε android κ;ι προφανώς εχω θέμα. αλλά ακομα και τα 3Gb του redmi 3S που έχω συχνή επαφή νοιώθω ότι ναι μεν πολυ βελτιωμενο σε αυτόν τον τομέα αλλά και πάλι τυχαινει να κάνει refresh σε εναλλαγη μεταξύ εφαρμογών.

Οπως ειπα και πριν η Xiaomi εχει επιθετικο κλεισιμο εφαρμογων. Ισως σου κλεινουν οι εφαργογες οχι επειδη ξεμεινες απο ram αλλα επειδη τις εκλεισε για οικονομια στη μπαταρια. Εχεις πεσει ποτε κατω απο 500 Mb ελευθερη μνημη;

Στα 2 gb ειχες lag απο το γεγονος οτι χρειαζοταν πρωτα να κλεισει εφαρμογη πριν να ανοιξει αλλη.

Καλησπέρα.Περήφανος κάτοχος redmi note 4x(οπως το λέει η infoquest ton snapdragon με την 800αρα).

Πόπα το κινητό, τρέχει σφαίρα και οθόνη τρομερή!Αναλόγως και απο που έρχεσαι βεβαια. Εγώ που ήρθα απο budget phone εχω τρελαθει.

Ενημερωτικά πάντως, βρήκα και πήρα ήδη soft gel case και τζαμακι με ανάποδο Π και εφαρμόζουν κανονικότατα και τα 2. Από ελληνικό σκρουτζομάγαζο μάλιστα.

Μπορείς να βάλεις και link?

Επίσης θέλω να ρωτήσω αν οι θήκες εχουν πρόβλεψη (τρύπα) για το fingerprint?

Παιζει καμια θήκη/tempered απο εδώ απο εδω σκρουτζ δοκιμασμένη?
Άλλωστε το πιο εύκολο πράγμα είναι να μιλάς για κάτι που στην ουσία δεν έχεις ιδέα τι είναι, και να έχεις το θράσος να έχεις και άποψη.

Οπως ειπα και πριν η Xiaomi εχει επιθετικο κλεισιμο εφαρμογων. Ισως σου κλεινουν οι εφαργογες οχι επειδη ξεμεινες απο ram αλλα επειδη τις εκλεισε για οικονομια στη μπαταρια. Εχεις πεσει ποτε κατω απο 500 Mb ελευθερη μνημη;

Στα 2 gb ειχες lag απο το γεγονος οτι χρειαζοταν πρωτα να κλεισει εφαρμογη πριν να ανοιξει αλλη.

δε θυμάμαι να έχω κοιτάξει ελευθερη ραμ και να εχω δει πάνω από 500mb ( μη σου πω πάνω απο 400mb) όχι το ανάποδο :p ( τωρα το z3 compact μου κάτω από 300 κιολας )

το εχω διαβάσει αυτό με το επιθετικό κλείσιμο. γιαυτο ρωτάω αν κάποιος εχει κάποιο δείγμα σχετικό που να αποδεικνύει ότι δεν υπάρχει ουσιαστικό κέρδος.

Μπορείς να βάλεις και link?

Επίσης θέλω να ρωτήσω αν οι θήκες εχουν πρόβλεψη (τρύπα) για το fingerprint?

Ορίστε το λινκ. Απο δω το πήρα εγώ

http://www.gadgetoni.gr/?subcats=Y&pcode_from_q=Y&pshort=Y&pfull=Y&pname=Y&pkeywords=Y&search_performed=Y&q=xiaomi+redmi+note+4&dispatch=products.search

Το τζαμακι ακόμα και στη συσκευασία έδειχνε με τρύπες στο πάνω μέρος, αλλά μέσα έχει ανάποδο Π.

Και ναι η θήκη έχει τρύπα για το fingerprint και όλες τις απαραίτητες τρύπες

δε θυμάμαι να έχω κοιτάξει ελευθερη ραμ και να εχω δει πάνω από 500mb ( μη σου πω πάνω απο 400mb) όχι το ανάποδο :p ( τωρα το z3 compact μου κάτω από 300 κιολας )

το εχω διαβάσει αυτό με το επιθετικό κλείσιμο. γιαυτο ρωτάω αν κάποιος εχει κάποιο δείγμα σχετικό που να αποδεικνύει ότι δεν υπάρχει ουσιαστικό κέρδος.

Στο 3s με τα 3 gb καταφερνεις να πεσεις συχνα κατω απο 500? Ποτε του κανες τελευταια φορα επανεκκινηση; Αλλιως τι να πω... τι το χεις φορτωσει ωρε; :lol::lol::lol:

Εγω κατω απο 600 δεν εχω πεσει ποτε.

Πάντως ρε παιδιά χωρίς παρεξήγηση,αλλά απο τις 81 σελίδες για το κινητο, υπάρχει κόσμος που στις μισές και βάλε ρωτάει ακόμα ποιο είναι το global, ποιο το απλό, ποιες μπαντες κτλ. Αν διαβάζατε με λίγη προσοχή απ την αρχή θα το είχατε βρει. Είναι λίγο κουραστικό αυτό.

One ring to rule them all, one ring to find them,

One ring to bring them all, and in the darkness bind them!

Πάντως ρε παιδιά χωρίς παρεξήγηση,αλλά απο τις 81 σελίδες για το κινητο, υπάρχει κόσμος που στις μισές και βάλε ρωτάει ακόμα ποιο είναι το global, ποιο το απλό, ποιες μπαντες κτλ. Αν διαβάζατε με λίγη προσοχή απ την αρχή θα το είχατε βρει. Είναι λίγο κουραστικό αυτό.

Σε καταλαβαίνω, και ναι, ισχύει όντως αυτό που λες. Παρακολουθώ το συγκεκριμένο νήμα από όταν είχε 10 σελίδες.

Απλά το θέμα είναι ότι κάθε μέρα γράφονται αρκετές σελίδες και κάπου χάνουμε την μπάλα. Κάθε μέρα μπαίνουν καινούριοι ενδιαφερόμενοι για το κινητό και δεν είναι εφικτό να διαβάζουν όλες τις σελίδες για να βρουν αυτό που ψάχνουν.

Εγώ αυτό που προτείνω είναι να μπουν κάπου (πχ στην πρώτη σελίδα) όλα τα "βασικά". Πχ, διαφορές μεταξύ μοντέλων, μπάντες, ρομ, καταστήματα κτλπ.

edit:

μην πέσετε να με φάτε, ναι το γνωρίζω ότι η πρώτη σελίδα περιέχει σύνδεσμο για τις διαφορετικές εκδόσεις note4. Εκεί πρέπει να μπούνε και άλλες πληροφορίες, πχ δοκιμασμένες θήκες, tempered, καταστήματα, κτλπ

Edited by Street
Άλλωστε το πιο εύκολο πράγμα είναι να μιλάς για κάτι που στην ουσία δεν έχεις ιδέα τι είναι, και να έχεις το θράσος να έχεις και άποψη.

Σε καταλαβαίνω, και ναι, ισχύει όντως αυτό που λες. Παρακολουθώ το συγκεκριμένο νήμα από όταν είχε 10 σελίδες.

Απλά το θέμα είναι ότι κάθε μέρα γράφονται αρκετές σελίδες και κάπου χάνουμε την μπάλα. Κάθε μέρα μπαίνουν καινούριοι ενδιαφερόμενοι για το κινητό και δεν είναι εφικτό να διαβάζουν όλες τις σελίδες για να βρουν αυτό που ψάχνουν.

Εγώ αυτό που προτείνω είναι να μπουν κάπου (πχ στην πρώτη σελίδα) όλα τα "βασικά". Πχ, διαφορές μεταξύ μοντέλων, μπάντες, ρομ, καταστήματα κτλπ.

Εχει ηδη γινει. Δες το πρωτο μηνυμα. Απλα δεν το κοιτανε δυστυχως και ρωτανε τα ιδια και τα ιδια.

Στο 3s με τα 3 gb καταφερνεις να πεσεις συχνα κατω απο 500? Ποτε του κανες τελευταια φορα επανεκκινηση; Αλλιως τι να πω... τι το χεις φορτωσει ωρε; :lol::lol::lol:

Εγω κατω απο 600 δεν εχω πεσει ποτε.

δεν ειναι δικό μου το 3s.

παρ ολα αυτά το δειγμα που εχω αφορα ελαφρύτερη χρηση από τη δική μου και παλι αραια και που δεν γινεται τελεια η εναλλαγη μεταξύ των εφαρμογών.

δυστυχώς το ποσο μπουκώνω τις συσκευες μου ειναι απερίγραπτο. οποτε αν ειναι να δω διαφορά, έχει νόημα η αναμονή για το 4αρι.

και γενικώς και σαν πιο futureproof επιλογή όχι μονο λογο δικής μου χρήσης.

υπ οψιν παιχνιδια δεν παιζω καν :lol:

Edited by elektronaut

δεν ειναι δικό μου το 3s.

παρ ολα αυτά το δειγμα που εχω αφορα ελαφρύτερη χρηση από τη δική μου και παλι αραια και που δεν γινεται τελεια η εναλλαγη μεταξύ των εφαρμογών.

δυστυχώς το ποσο μπουκώνω τις συσκευες μου ειναι απερίγραπτο. οποτε αν ειναι να δω διαφορά, έχει νόημα η αναμονή για το 4αρι.

υπ οψιν παιχνιδια δεν παιζω καν :lol:

και γενικώς και σαν πιο futureproof επιλογή όχι μονο λογο δικής μου χρήσης.

Απλα το να κρινεις απο το 2αρη δεν ειναι και τοσο ασφαλες για συμπερασματα οπως καταλαβαινεις.

Γενικα παιδια εσεις πεφτετε συχνα κατω απο 500 mb ελευθερη;

Απλα το να κρινεις απο το 2αρη δεν ειναι και τοσο ασφαλες για συμπερασματα οπως καταλαβαινεις.

Γενικα παιδια εσεις πεφτετε συχνα κατω απο 500 mb ελευθερη;

γιαυτο ρωτώ εδώ, κατόχους του ιδιου του τηλεφώνου :)

θεωρητικά και άλλοι χρηστες άλλων χιαομι με 3 και 4 gb θα ήταν δείγμα.

Αυτη τη στιγμη για παραδειγμα χωρις να χω κλεισει τιποτα εχει 1 gb ram ελευθερη. Και γενικα κατω απο 700 πολυ σπανια να το δω να πεφτει. Μονο οταν παιζω κανα παιχνιδι τυπου asphalt 8 μπορει να το δω να πεφτει κατω απο 500 (αν τυχον δεν το γνωριζεις ειναι απο τα πιο βαρια παιχνιδια που κυκλοφορουν).

Υποψιν, ανα 4 μερες του κανω μια επανεκκινηση να καθαριζει η ram ενω εχω βαλει τις εφαρμογες τις google στη εξοικονομηση μπαταριας να μην τρεχουν στο παρασκηνιο.

asphalt επαιζα μια περίοδο στο ταμπλετ μου.

αν πατουσες home button δεν υπηρχε περιπτωση να μην ξαναφορτωσει απο την αρχή οταν το παταγες και πάλι.

Εδω δεν παιζει κατι τετοιο :) Οποτε καταλαβαινεις τι λεω ;)

Εβαλα να παιξω χωρις να κλεισω τιποτα... εχω ελευθερη 598 mb. Αν και ειμαι σχεδον σιγουρος οτι θα κλεισε καποιες εφαρμογες γιατι δυστυχως οπως ειπα ειναι πολυ επιθετικη η διαχειριση ram που εχει.

Edited by Antretng

+1

Συν και αυτό το πράγμα με τα ποστ με τις "παρανομες" αγορές από εξωτερικό

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

• The title was changed to Redmi Note 4 Global Edition (Redmi Note 4X)